Тайната на съвместимостта между различните зодии

Съвместимост между различните зодии. Основните неща, които трябва да знаете за своя любовен хороскоп. Любовна и зодиакална съвместимост за всеки, мъж или жена

Всеки от нас е чел някога хороскоп.

Някои вярват на думите и прогнозите, написани от астролозите за всеки един знак, други са скептично настроени. Но все пак хороскопи е имало и ще има и занапред.

За много хора зодията е с важна роля при сформиране на характеристиките за даден човек. От нея се определят някои негови черти, начин на мислене, отношението му към околния свят и заобикалящите го хора.

Любовният хороскоп пък играе ключова роля в интимните отношения на дадена личност, като от зодиакалния знак се определя дали и колко въпросният индивид е съвместим с останалите зодии и какво е бъдещото развитие на връзката му с партньора до него, дали комбинацията е успешна и дълготрайна, или е просто мимолетна страст и увлечение, обречено на крах с течение на времето.

Ако сте от хората, които искат да узнаят повече за любовната съвместимост, характерните особености в поведението и мисленето на всеки знак и как се отнасят различните зодии към своите избраници, какви са в любовта и какви чувства се пораждат в душите им, ако са интимни с представители на собствената си зодия или с другите от астрологичния кръг, то трябва да прочетете написаното тук.

Овен – баш огненият!

Мъж Овен. Лидерство

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Овен в любовта

Първият знак в зодиака е Овен. Овните са първи не само в зодиакалния кръг, но са и лидери в живота – стараят се да са първенци навсякъде и във всичко. Ентусиазират се лесно и могат да постигнат много, но често обичат да прехвърлят „черната работа“ на някой друг.

Конкуренцията не ги плаши, даже ги стимулира още повече. Трудно се поддават на команди, много обичат да ръководят, но и имат качества за това. Проявяват лидерство и в любовта, често са водещите във връзките си, способни на голяма ревност и страст.

Бързо могат да се влюбят силно, но и да охладнеят и разлюбят също толкова бързо и силно. Веднъж щом изчезне тръпката и предизвикателството в интимната връзка, Овните ще изгубят интерес и ще се огледат за нов партньор.

Мъжът Овен се държи що-годе по един и същ начин, все едно каква ви е връзката с него – дали колега, просто приятел или интимен партньор. Той е егоистичен, енергичен и леко агресивен, животът му е динамичен. В един момент може да е щедър, да пръсне сума ти пари за вашите прищевки, а после да бъде голяма скръндза и да се скъпи за всяка стотинка.

Мъжът Овен има силно развито чувство за собственост. Неговата партньорка трябва да му се отдаде изцяло – душевно и физически. В противен случай ще стане подозрителен, ревнив и гневен, ако усети хлад и отдръпване. После пък ще стане безразличен и просто ще търси нова любов.

Силният пол от тази зодия се привлича от самоуверени, решителни и борбени жени, които се доближават по нрав до него самият. А ако са и леко недостъпни, това още повече ще го разпали, той не приема „не“ за отговор и обича предизвикателствата.

Мъжът Овен си пасва най-добре с жени от знаците Везни, Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци.

oven

Везни, Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци – най-подходящи за Овните

С жена Везни – тя ще му даде баланса и равновесието, които са му нужни в динамичното му ежедневие.

С жена Лъв – ще си паснат, особено правенето на любов. И двамата са силни характери с огнен темперамент.

С жена Стрелец – тя има лек и весел нрав и също като мъжа Овен обича адреналин и силните емоции. Умее да го забавлява.

С жена Водолей – тази жена не е конфликтна личност и ще може да устои на чепатия нрав на Овена.

С жена Близнаци – представителката на този знак ще очарова огнения Овен с игривия си и весел характер, информираността и словоохотливостта си. Той пък ще я привлече с буен темперамент и страст.

Жена Овен. Енергична

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Овен в любовта.

lovezodiacТя има сходен характер с този на мъжа Овен. Не е страхлива, борбена натура е, импулсивна и амбициозна. Често оставя нещо започнато недовършено, защото вече се е запалила по ново начинание.

Не й липсва енергия, иска да е лидер, не гледа назад и е оптимистка. В любовта е емоционална, чувствена и дръзка, но и малко егоистична. Както и при силния пол на знака Овен, за нея също важи, че се съчетава с представителите на зодиите Лъв, Везни, Стрелец, Водолей и Близнаци.

С мъж Лъв – химията между тях е силна. Той харесва нейната интелигентност и силен дух, тя обича неговата увереност и борбеност.

С мъж Стрелец – те са в хармонична връзка. Нейната импулсивност отлично се съчетава с неговата спонтанност. Умеят да са в синхрон.

С мъж Водолей – ще успеят да се нагодят. Свободолюбиви са и двамата, като той харесва нейния ентусиазъм, тя пък неговия авантюризъм.

С мъж Близнаци – комбинацията е добра. Имат общи интереси. Той харесва нейната индивидуалност, а тя обича неговите мили жестове.

С мъж Везни – той винаги ще я подкрепя, ще внася романтика в забързаното й ежедневие. Тя пък ще му дава кураж и смелост, виждайки вродената му колебливост.

Телец. Уравновесеният

Мъж Телец. Спокоен

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Телец в любовта.

telec

Кой би накарал уравновесения Телец да трепне?

Телец – той е вторият знак от зодиакалния кръг. Земен знак, управляван от Венера.

Телците се славят като спокойни и уравновесени личности. Яростта им обаче е дива и разрушителна, щом веднъж се разгневят или бъдат предизвикани. По принцип те трудно свикват с промените, традиционалисти са.

Спрягани за материалисти, обичат да получават пари за работа, която им носи удоволствие. Не са много приказливи, но държат на казаната дума, постоянни са, както в заблудите, така и в убежденията си.

Много инатливи и много трудно си менят мнението. Зодия Телец е известна с любовта си към лукса, красивите неща и комфорта. Не прощават предателство, очакват от партньора си вярност, преданост, лоялност, като в замяна предлагат същото. Много пестеливи са, но за любимия си човек не се скъпят откъм внимание, подаръци и грижи.

Мъжът Телец е надежден, великодушен, търпелив и лоялен. Той проучва внимателно партньорката преди да предприеме решителната крачка. Този мъж не търси авантюри за една нощ, а стабилна жена за цял живот. Може да бъде романтичен, любвеобилен и щедър любовник, дори да издигне на пиедестал жената до себе си, да я цени и уважава.

Телецът обаче може да бъде и много отмъстителен, злопаметен и непрощаващ, щом усети, че го лъжат. Безпощаден е и ще излее без жал гнева си, който е всепомитащ върху изпадналата в немилост изгора, уличена в лъжа.

Веднъж разлюбил, мъжът Телец става супер безразличен и нищо не може да го накара да се върне при бившата си любов и да поднови прекъснатата връзка.

Подходящи за него са всички земни знаци – Дева, Козирог и в нередки случаи жена Телец. Също така Скорпион и Рак.

С Девата те са допълващи се характери, които взаимно се разбират. Те и двамата са домошари, имат еднакви житейски ценности и възгледи. И тя, и той не обичат неразумните харчове, в секса са нежни един с друг, романтични са и връзката им е устойчива и трайна.

С Козирога също имат успешна връзка. Притежават общ език, сродни души са. Знаят как да си доставят взаимно удоволствие в любовта. Амбицията на жената Козирог ще стимулира мъжа Телец да покорява върхове с упоритостта си. И двамата са големи инати,но си проправят път в живота заедно и са подходящи един за друг.

С жена Телец може да има в началото силни сблъсъци и неразбирателство, защото и двамата искат да доминират, но ако се научат да си правят компромиси, ще са заедно цял живот. Ще гледат в една посока, ще се ценят и ще са си верни.

Със Скорпиона те са противоположности, но се привличат, като два магнитни полюса. Интересни са си един на друг, флиртът им бързо прераства в нещо повече.Той е нежен с нея, а тя пък е страстна и чувствена и затова си пасват в секса. Неговата практичност и постоянство се допълват с нейната силна воля и находчивост.

Жената Рак разбира причините, поради които мъжът Телец е гневен, сприхав, избухлив. Тя умее да го успокоява и обгрижва, а той й осигурява необходимата подкрепа в трудни житейски ситуации. И двамата обичат спокойствието в дома и това още повече ги сближава.

Жена Телец. Земна

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Телец в любовта:

Тя е земна и привлекателна. Знае какво точно иска и не отстъпва от него. Упорства и не се поддава на чужди влияния, иска от мъжа до нея да й осигури материален комфорт, внимание и лоялност, а в замяна тя ще му даде уютен дом, спокойно съжителство и честност в отношенията. Тя обича да е обградена с красиви вещи и също като мъжа Телец си пада материалист. Щом я предадат не прощава, не търпи лъжа и не приема оправдания.

Тя се съчетава успешно с мъже от зодиите Рак, Дева, Козирог, Риби (тук не присъства Скорпион, като при силния пол Телец).

Мъжът Дева с жена Телец ще извади на показ нежността и страстта, които по принцип крие, освен това ще я очарова с устойчивостта и практичността си.

С Козирог – тя знае как да развесели киселия Козирог. Той пък знае как да й бъде опора и да я задоволи в сексуален и материален аспект.

virgo-and-aquarius-compatibilityС Рака имат трайна любов. Жената Телец ще го дари с грижа и нежност, той ще е привлечен от топлината в техните отношения и дом. В замяна ще й бъде верен.

Мъжът от зодия Риби си е малко мечтателен, а жената Телец ще го свали на земята, когато фантазията му заработи силно. Той ще й даде романтика и силни чувства, както тя обича.

Близнаци. С въображение

Мъж Близнаци. Умен

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Близнаци в любовта:

Мъжът Близнаци е умен, адаптивен и с богато въображение. Също така е енергичен, чаровен, голям ласкател. Лошото в характера му е, че е понякога е малко подъл, повърхностен, нерешителен, непостоянен и нервен. Този мъж не съди за даден човек по външността и характера му, а по това, как другите се отнасят към него, затова често има неправилно мнение и проблеми с общуването с околните.

Във връзките си невинаги е искрен, обича да манипулира и използва жените, но самият той не дава да е под натиск или наставляван от жена. Добра съвместимост има с жени от знаците Телец, Рак, Лъв, Везни и Водолей.

С Телец – имат допирни точки. Мъжът Близнаци по принцип е малко нервен, но жената Телец е спокойна и знае как да го накара да се кротне.

Жена Рак – дамата от този знак ще очарова мъжа Близнак със своите маниери и жестове. И колкото и да е неспокоен и нежелаещ да се обвързва, той няма да устои на чаровната, мила и майчински грижовна жена Рак.

Жена Лъв – страхотна комбина са. Умеят да разговарят и знаят как да общуват, без да си омръзнат. И двамата обичат да са сред хора и да са център на внимание.

С Везните – имат много общо, получава се добра химия между тях. Тя харесва неговия интелект и любознателност, а той е привлечен от нейната балансираност и чаровност.

С Водолей също имат добра връзка. Те са един за друг – и най-добри приятели, и любовници. Заедно откриват нови усещания и хоризонти, всеки уважава качествата на другия.

Жена Близнаци. Романтична

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Близнаци в любовта:

bliznaci

Близнаците са умни и романтични

Тази дама е много романтична. Много находчива е, влюбва се и разлюбва много често, повече от всички други жени в зодиака. За нея любовта е утопия. Тази романтична мечтателка ще тръгне да търси нова любов веднага, щом усети и най-лекото съмнение, че не е с правилния човек.

Жената Близнаци има нужда от мъж, който да я стимулира психически, да я забавлява, да не я натоварва, да я завладее и да предизвиква интереса й постоянно. Тя не обича рутината и сивотата. Пасва си добре с мъже от знаците Овен, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей.

С мъж Овен – много й пасва неговата импулсивност, страстта му, с която се опитва да я завладее, темперамента му. Той пък е очарован от нейната приказливост, находчивост, остроумие, веселост.

Лъв – харесва й царственото му излъчване и държание. Мъжът Лъв обича комплиментите, жената Близнак е майстор на ласкателствата, тя знае как да четка самочувствието му. Той знае как да поддържа интереса й към него.

Везни – и двамата са въздушни знаци, харесва им да комуникират. За колебливия представител на Везни, жената Близнак е много добра партия, защото тя ще го представи отлично на обществени места, много е общителна. Тя пък харесва у него умението да балансира всичко .

Стрелец – мъжът Стрелец е чаровен пътешественик, който умее да развлича нежната половинка от зодия Близнаци. Няма да скучаят заедно, и двамата обичат да се забавляват, добри са във флирта, в секса са склонни да експериментират, знаят как да бягат от рутината.

Водолей – ще са щастливи заедно. Те двамата могат да флиртуват часове един с друг и да не им писне. В леглото знаят какво искат и как да го получат. Водолеят харесва пъргавият ум на жената Близнак, а тя се увлича по оригиналното му мислене и идеи.

Рак. Сложни личности

Мъж Рак. Верен

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Рак в любовта:

Този мъж, Ракът, всъщност е сложна личност, нуждае се от насърчаване и подкрепяне повече от всеки друг мъж в зодиака. Много обидчив е, много чувствителен, раним, често се самосъжалява. Раците са най-лоялните мъже в целия зодиак, те просто обичат да бъдат верни, не желаят да сменят партньорката си, за тях тя е единствена.

Силната половинка на този знак също така са лесно влюбчиви, малко срамежливи и затворени. Техният девиз би бил „Моят дом е моята крепост“ и затова търсят жена, която ще съумее да се грижи добре за техния дом и за него самия. Добра съвместимост има с жени от тези знаци:

Телец – нежните грижи на жената от тази зодия ще се понравят на Рака. От своя страна той ще е верен, мил домошар, точно какъвто тя иска.

Дева – Девата е разумна, тактична и търпелива. Тя умее да се нагажда и знае как да извади мъжа Рак от емоционалната дупка, в която той понякога изпада. Господин Рак ще я заобича заради чувствителната й душа, любовта й към дома и хигиената и подредеността й.

Скорпион – тяхната стихия е водата. Освен това, общото им е, че обичат да обсъждат проблемите си един с друг. Могат и само с жестове, без думи, да се разбират. В леглото са добра комбинация. Неговата нежност и чувствеността на Скорпионката се допълват.

Козирог – те са толкова различни, но така добре си пасват. Един на друг си даряват качествата, които не им достигат. Стриктността и критичността на Козирога всъщност добре импонират плахостта и деликатността на Рака.

Риби – и двамата са романтични, понякога меланхолични, влюбчиви, нежни души. Могат да се утешат един друг, могат да водят задушевни разговори. В леглото нежността на мъжа Рак ще разтопи жената Риба, а тя е способна да му поднесе романтични изненади, като вечеря на свещи или розови листенца и ароматни масла, масаж и т. н.

Жена Рак. Грижовна

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Рак в любовта:

rak

Грижовността на Раците се проявява най-вече с Телец, Дева, Скорпион, Козирог и Риби

Тази дама е майчински грижовна, предана и вярна половинка. Тя, обратно на мъжа Рак, не обича да избързва, не се влюбва лесно, трябва й време. Но влюби ли се, е готова да даде всичко от себе си. Намери ли правилния човек, се превръща в изключителна партньорка.

Нейното мото би било „Домът е там, където е сърцето“. За нея най-важни са семейството, домът и приятелите. Щом стане майка, жената Рак оставя кариерата и службата на заден план, отдава се на грижи за децата си, създава комфорт в дома си.

За нея най-добри партньори са тези мъже:

Телец – тя ще създаде с него добра семейна среда. Той й е рамо и опора в трудни моменти. Тя ще го обича и ще го приема, въпреки ината му. В леглото ще си даряват нежни ласки, ще им е комфортно един с друг.

Дева – и мъжът Дева, и жената Рак се стремят към едно – партньор за цял живот и спокойна връзка. Ще се обичат и уважават, ще са си верни, ще имат красиво подреден дом и възпитани деца. В секса са добре нагаждащи се един към друг, разбират какво иска отсрещния и му го дават.

Скорпион – мъжът Скорпион е харизматичен, много сексуален и ще допадне на жената Рак. Тя ще го обгрижва, ще му дава сигурност, а той ще й подари силна любовна емоция, сексът им ще е комбинация между нежност и страст.

Козирог – мъжът от знака Козирог има малко труден, понякога непоносим характер, но жената Рак знае как да го накара да се усмихне, да е спокоен и да се почувства значим и обгрижен. А той може да я накара да усети, че е специална, да й осигури добър стандарт на живот и да й даде кураж в моменти на плахост.

Риби – единство за цял живот. С времето любовта им расте, защото се основава на разбиране, сходство в характерите и взаимно доверие. Жената Рак е добър съветник и слушател, а мъжът Риби е мечтателен романтик, но се допълват идеално.

Лъв. Щедрост

Мъж Лъв. Царят

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Лъв в любовта:

luv

Бляскави и щедри – Царете на зодиака са в хармония с Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей

Положителните качества на Лъва от мъжки пол са лоялност, увереност, щедрост, оригиналност. Смел е, не обича рутината и сивото ежедневие, харесва новото, интересното, необикновеното. Известно е, че „царят на зодиака“ обича да го ласкаят, себичен е, властолюбив и много горделив.

Отрицателните му черти са очевидни – това са мелодраматичност, упорство, претенциозност, желание да подчинява всички около него. Лъвът се влюбва бързо, но чувствата му траят от ден до пладне. Търси си партньорка, която постоянно да четка егото му и да го мисли за велик.

Харесван е от представителките на нежния пол, но малко от тях биха го изтърпели с големия му егоцентризъм, а други, например земните знаци, той би намерил за скучни. Силната половинка на зодия Лъв си живее с мисълта, че е идеален, че е безгрешен и всъщност обича само себе си. И все пак има шансове за трайна връзка с жени от знаците:

Овен – жената Овен има силен и борбен дух. Независима и интелигентна, тя ще хареса смелостта и увереността на мъжа Лъв. Той ще хареса огнения й темперамент и ще й допадне в сексуално отношение.

Близнаци – жената от тази зодия е майсторка на комплиментите, както сочи характеристиката й. Лъвът пък обожава да го ласкаят. Той ще поддържа интереса й към него жив, а тя ще му е добра партия в леглото и в обществото.

Жената Везна все се старае да угоди, а мъжът Лъв пък обича да му угаждат. Той ще е щедър към нея, ще й допадне силният му характер и оригиналността му. Тя ще му прощава грешките и ще изпълнява капризите му.

Дамата Стрелец е купонджийка. И тя, като мъжа Лъв е огнен знак, и двамата обичат пътешествията и приключенията. Има разбирателство между тях, могат да имат дълги и щастливи взаимоотношения.

Водолей – опозиционни знаци са, но противоположностите се привличат, доказано е. Жената от знака Водолей е тиха и спокойна, изглежда доста улегнала, но всъщност е податлива на манипулации и командване, а това е добре дошло за Лъва. Неговата благородност и сила допадат на нежната половинка на Водолея, която от своя страна го привлича с любезност и вежливост.

Жена Лъв. Бляскава

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Лъв в любовта:

Дамата Лъв е бляскава, с ярка усмивка, с уверена осанка, повече от всички останали жени. Трудно е да остане незабелязана сред другите. Тя обожава и знае как да привлича вниманието върху себе си.

Лъвицата е интелигентна, духовита, силна, творческа натура – това е причината в развлекателната индустрия да има толкова представителки на този знак. В любовта тази жена е на принципа  “всичко или нищо!” Тя умее да обича, да се раздава, иска силни емоции, но от партньора си очаква пълно себеотдаване.

Той трябва я постави в центъра на света си, тя да е на първо място. На никого няма да му е скучно с Лъвица, тя обича разнообразието и адреналина, забавна е. Има силно чувство за притежание, затова усети ли, че конкуренция навлиза в територията й, става агресивна, отбранителна, може да покаже зъби и нокти. За нея са удачни партньори от следните знаци:

Love-Horoscope-and-Dating-the-Astro-SignsОвен – има пасване, особено в секса. Със сходни желания и темперамент, ще знаят как да си доставят наслада един на друг. Силни характери са и двамата – независими, напористи, но могат и да се уважават и разбират.

Мъжът Близнаци е малко непостоянен по природа, но властната Лъвица знае как да го задържи. Неговата ласкателност и сладкодумие много допадат на жадната за внимание и комплименти жена от огнения знак Лъв.

Везни – идеалната светска двойка са. Стараят се пред околните да демонстрират чувствата си. Той, мъжът Везна, може да е колеблив, малко мълчалив, но с жена Лъв до себе си, която ще му вдъхне кураж и увереност, ще блесне в обществото.

Стрелец – той е много привлечен от магнетичната Лъвица. Ще я издигне на пиедестал, а тя ще се постарае никой да не я свали оттам. И двамата ще са си интересни, взаимно ще си доставят удоволствие и положителни емоции.

Водолей – мъжът Водолей е с много абстрактно мислене, не обича сивотата, а това допада на пламенната представителка на знака Лъв. Ще им е весело един с друг, тя ще задържи вниманието му за дълго, той ще я развлича.

Дева. Практични

Мъж Дева. Разумен

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Дева в любовта:

Аналитичен, практичен, разумен, пестелив, логичен – това е мъжът Дева. Негативните му черти са: понякога е студен, песимистичен, дребнав, прекалено взискателен. Той притежава бистър ум и е критичен към околните, но също и към себе си. Иска нещата да се случват бавно и от самосебе си.

Премисля няколко пъти, преди да каже и направи нещо, не обича лекомислените и импулсивни жени. Трудно е да бъде романтичен, но пък може да бъде стабилен партньор. Иска стабилна връзка, а не авантюри. Пасва си с представителки на:

Телец – и тя, и той са практични и постоянни. Това много ги сближава. Те имат еднакъв стремеж към създаване на уютен и подреден дом, искат спокойна и трайна връзка.

Рак – могат да са заедно цял живот, да се грижат един за друг, да са си предани и да не се разделят, въпреки че имат различия в характерите и са от различни стихии – тя е земен знак, той- воден. Жената Рак ще даде на мъжа Дева спокойствието, което той обича и търси.

Скорпион – трудно ще започнат отношения, но могат да имат добра съвместимост, нищо, че са доста различни. Общото им е, че те не прощават лъжи и изневери, но умеят да ценят верността. Харизматичната Скорпионка привлича Девата със своята чувственост, той пък й допада с дисциплинираността си.

Козирог – също земен знак, също много организирана жена, нравеща се на силния пол Дева със своята пробивност и деловитост. Заедно могат да постигнат много, и в работата, и в живота.

Риби – да, Рибата е малко драматична, меланхолична, но това не пречи мъжът Дева да я хареса, тя го задържа до себе си със своето спокойствие и кротост. Той, от своя страна, ще й даде логично и приемливо решение как да надвие депресията и да излезе от кризите, които понякога я налягат.

Жена Дева. Трезвомислеща

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Дева в любовта:

deva

Трезвомислещата Дева си пасва най-добре с представителите на Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби

Нежният пол на Дева се слави като най-разумното момиче в зодиака, скромна е, с точна преценка, трезвомислеща. Има вродена способност да открива и най-дребните дефекти, остра критикарка е, паметлива е, обича да прави графици и планове за всичко. Не си пада романтичка, не се захласва лесно, но влюби ли се, може да обича до живот.

Усети ли измяна и подлост обаче, става хладна и дръпната като ледената кралица и си тръгва – без да гледа назад и да съжалява. Не й допадат нелогични постъпки, нискоинтелигентни партньори, неподредени, импулсивни и нечистоплътни мъже. Най-добри интимни връзки създава с мъже от зодиите:

Телец – тази комбинация е известна с трайността си. Двамата са спокойни домошари, честни един към друг, сплотени, с общи цели.

Рак – сполучлива двойка са. Събрани заедно, те са щастливи, защото и двамата са семеен тип хора и са с богата душевност, чувствителни, любвеобилни.

Скорпион – и тук може да се получи. Успяват да балансират различията помежду си, имат силно влечение един към друг. Тихата кротост и чистота на Дева се нравят на Скорпиона, който излъчва магнетизъм и крие дълбока страст, има твърд характер, но е щедър любовник, на което Дева не устоява.

Козирог – намират доста интересни неща един в друг. Девата харесва в Козирога неговата организираност, това, че е точен и изпълнява обещанията си, дори работохолизма му. Той може да е малко властолюбив, но за да запази свободолюбивата Дева, е готов да потисне желанието си да я командва.

Риби – тази любов е съвсем възможна. Мечтателният мъж Риби ще позволи на трезвата Дева да избяга за малко от скучната реалност, да помечтае, да се отпусне. Тя пък ще го свали на земята, когато той вземе съвсем да се отнася, ще му бъде земна опора и ще му даде стабилност. Дева обича да бъде дълго ухажвана, а кавалерът Риби знае как бавно да я съблазни.

Везни. Идеалисти

Мъж Везни. Дипломатичен

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Везни в любовта:

Господата от тази зодия са колебливи по природа, идеалисти са, гостоприемни, също така и дипломатични. Лошото при тях е, че са ненадеждни, повърхностни и доста нерешителни. Не се доверяват често на инстинктите си, макар те да са добре развити. Почувстват ли обаче, че срещу тях е извършена несправедливост, са готови света да преобърнат, в търсене и доказване на истината. Тези мъже често пренебрегват себе си и желанията си, все искат да угодят на другите.

Важно е какво мислят околните за тях, затова искат да правят добро впечатление. В отношенията си с нежния пол са много галантни, популярни са със своето кавалерство. Търсят перфектната половинка, дори да знаят, че тя не съществува. Хармонична връзка имат с жени от следните знаци:

Овен – колкото тя е напориста, толкова той е колеблив. Но все пак си допадат. Жената Овен ще поеме контрола в свои ръце, а господин Везни няма да се противи, а ще се старае да внася хармония и баланс във връзката им.

Близнаци – и двамата са големи флиртаджии и лесно ще започнат отношения. И двамата са очарователни, на светски събития ще се представят като отлична двойка. Бъбривостта на дамата Близнаци и умереността на мъжа Везни все пак се съчетават, колкото и да не ви се вярва.

Лъв – те са допълващи се взаимно. Везната ще оцени и похвали царствените маниери на Лъвицата. Тя ще го заобича заради неговата дипломатичност и такт. Добре изглеждат един до друг на официални събития, сбирки, мероприятия.

Стрелец – и двамата обичат в секса малко да фантазират, затова в леглото никога няма да им е скучно. Мъжът Везни е галантен и спокоен, което се нрави на жената Стрелец. А тя има игрив характер, привлича го с нейната веселост.

Водолей – тиха, кротка, спокойна е жената Водолей. Балансиран, търсещ спокойствие и хармония е мъжът Везни. Имат много добра връзка, много допирни точки, пасват си добре в секса и имат трайни отношения.

Жена Везни. Баланс

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Везни в любовта:

vezni

Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей си пасват и с двата пола, представители на тази балансирана зодия

Очарователна е жената Везни. Тя е сбор от дар слово, честност, чувство за баланс, и справедливост. В нея живеят Ин и Ян – хаотични емоции и логическо мислене, добродушност, но и тънкообидчивост. В любовта винаги търси хармония, цени малките жестове, иска партньорът й да е добър и щедър любовник.

Може да е обичлива и нежна, нелъжлива и отдадена партньорка, но веднъж наранена и излъгана става безпристрастна, осъдителна, съди строго за грешките провинилия се пред нея човек.

Добри партньори за нея могат да бъдат:

Овен – огненият Овен е малко импулсивен и динамичен, но жената Везна ще може да вкара ред в забързания му ритъм на живот. Той ще й даде смелост, когато тя се колебае, ще я очарова куражът и решителността му.

Близнаци – мъжът Близнак е много сладкодумен, любознателен, интелигентен, а това много допада на Везната. Самата тя ще го привлече с интелекта и чаровността си и ще съумее да създаде хармония в хаотичното му ежедневие.

Лъв – и въпреки,че властният и горд Лъв ще иска да доминира над нея, добродушната Везна няма да се сърди, а напротив – ще му угоди и ще го умилостиви. Той ще я закриля и уважава, тя ще го хвали и цени заради смелостта му.

Стрелец – малко променливият по природа, но весел, умен и забавен Стрелец ще се очарова от държанието, излъчването и ума на жената Везни. Тя,от своя страна много ще хареса лекия му и приключенски нрав, романтичните му жестове, начина му на ухажване.

Водолей – сходството в характерите и интересите им е в основата на тази връзка. И двамата ценят личното си пространство, но умеят да уважават свободата на човека до себе си. Обичат дългата любовна игра и в секса си пасват много добре.

Скорпион. Харизматичен

Мъж Скорпион. Изобретателен

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Скорпион в любовта:

Магнетичен, загадъчен, харизматичен, с особен чар – това е Скорпионът. Той е изобретателен, наблюдателен, страстен, амбициозен. Отрицателните му черти са: подозрителност, ревност, желание за обсебване и манипулиране на човека до него, непреклонност.

Много гъвкав и свиреп конкурент е, адаптивен, с добра памет и волеви, проницателен ум. Мъжът Скорпион излъчва мъжественост, сексуалната му енергия е много по-голяма от на всеки друг представител на зодиака. Лесно е да бъде съблазнен, но е трудно да бъде влюбен, впримчен и командван. Добра съвместимост има с жени от зодии:

Рак – силният Скорпион има нужда от по-слабата от него жена Рак, тя ще му бъде вярна, грижовна, мила и всеотдайна половинка, а това на него много му харесва. Той ще се й се хареса заради мъжествеността, силния характер и сексуално излъчване.

Дева – много добре могат да се разбират. Силната сексуалност на Скорпиона може да извади у Девата скрити желания и страсти на показ. Жената Дева ще го омагьоса със своята невинност, скромност, чистота, търпеливост и вярност.

Козирог – успешна връзка, тъй като имат общи черти в характерите. Конкурентноспособни са и двамата, пробивни, не смесват интимния си живот с професионалния. Скорпионът обича чувството за ред и стабилност на Козирога.

Риби – силно емоционални, интуитивни, те могат да разберат чувствата на другия. Мъжът Скорпион ще заобича Рибата заради нейната кротост, романтична и чувствителна душа, а тя ще го хареса заради чувствеността му, неговата проницателност и гъвкавост.

Жена Скорпион. Страстна

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Скорпион в любовта:

skorpion

Изобретателните и страстни скорпиони ще бъдат впечатлени от Рак, Дева, Козирог и Риби, а жените и от Телец

Нежният пол на зодия Скорпион са секси, загадъчни, магнетични дами – ту много кротки, ту много буйни. Тези жени са директни, обичащи да поемат контрол, силни личности са. Но тяхната вътрешна сила може да бъде и разрушителна за тях самите в някои случаи. Скорпионките са готови да работят здраво и упорито, за да постигнат набелязаните цели.

Много потайни и мистериозни, те умеят да пазят тайните си. В интимните си връзки обичат да са доминиращи, атрактивни са за мъжете, имат доста обожатели, но си избират само един партньор. Зорко пазят от чужди вмешателства избраника си и връзката си. Влюбят ли се са моногамни, силно обичащи, уважаващи и ценящи човека до себе си. Най-подходящи за тях са:

Телец – жената Скорпион се чувства сигурна и спокойна с него. Харесва неговата вярност и постоянство. Телецът не може да устои на магнетичното й излъчване, допада му това, че е волева и пряма.

Рак – комбинацията между нежността на Рака и горещата скорпионска страст е много сполучлива и силна. Те ще намерят общ език, ще си споделят и обсъждат проблемите, ежедневието, ще се разбират от половин дума.

Дева – мъжът Дева ще се старае с верността и предаността си да не предизвиква гнева на ревнивата лейди Скорпион. Тя ще го приеме такъв, какъвто е, въпреки вродената му критичност. Неговият педантизъм няма да я дразни, по-скоро ще й допадне.

Козирог – те също ще се спогодят. Скорпионката е вълнуваща, интригуваща и силна личност, която ще очарова тихия Козирог. Режещите й ум и език ще го впечатлят. А той много държи на семейството и близките си, умее да гради кариера, пробивен е и точно затова ще бъде добър партньор за Скорпиона.

Риби – с голям мечтател и заклет романтик като мъжа Риби, жената Скорпион ще извади на показ всички свои най-добри качества. Той ще я глези, ще е мил и добър с нея, а това ще потисне нейната ревност и подозрителност и ще я разнежи. В труден момент тя ще е плътно зад него, вдъхваща му сила и смелост да се пребори с всеки проблем.

Стрелец. Изследовател

Мъж Стрелец. Философ

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Стрелец в любовта:

strelec

Близнаците са разликата между мъжа и жената Стрелец

Представителите на тази зодия са силно независими, обичат промените, и са винаги отворени за новости. Славят се като изследователи и философи, пътешественици по душа.

За тях свободата е на първа линия, както и оптимизмът. Гледат на живота положително, не са скандалджии, не са злобни и претенциозни, не са скучни и могат да харесват няколко жени едновременно.

Мъжете Стрелци не се обвързват лесно, трудно създават сериозни връзки, не се задържат дълго с една жена, не кроят планове за бъдещето, не винаги изпълняват обещанията си, а често си падат и малко въздухари. Дори и понякога да са афектирани и ядосани, ядът бързо им минава, те не таят злоба, обичат веселите моменти и забавленията. Добра съвместимост имат с представителки на:

Овен – на първо място е силното физическо привличане между тях. След това идват и допирните точки в характерите им – мъжът Стрелец е много спонтанен и забавен, а това силно притегля импулсивната, дръзка и енергична жена Овен.

Близнаци – и тя като него обича новостите, информацията, развлеченията, експериментите в секса. Заедно винаги ще им е интересно, те знаят как да избягат от рутината и сивотата в живота и ежедневието.

Лъв – царствената осанка и грациозност на гордата Лъвица силно се нравят на Стрелеца. Той ще й прави комплименти, ще я ласкае, а тя с царствени маниери и хитрост ще намери начин да го омае и подчини, та дори без той да се усети.

the_art_of_affectionВезни – приличат си по това, че са леко нестабилни и трудно създават семейни отношения. Но все пак имат общи неща. Лесно ще започнат флирт.

Жената Везна ще очарова мъжа Стрелец с излъчването и желанието си за баланс и хармония, а той ще й бъде весел, забавен и умен партньор, ще я задържи с малките си, но ценни жестове на внимание.

Водолей – в лицето на тихата, кротка жена Водолей неспокойният по дух Стрелец ще намери тихо пристанище. Ще имат вълнуваща връзка – неговата приключенска натура ще й е интересна, с него тя ще получи емоциите, които й липсват.

Жена Стрелец. Всичко вижда

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Стрелец в любовта:

Дамата от зодия Стрелец е любопитна, любознателна, с отворен ум. Винаги търси истината за всичко, обича да разговаря с различни събеседници. Тя е искрена, независима по душа, не позволява да я поставят под някакви ограничения и запрещения.

Жената Стрелец иска партньорът й да й бъде не само любовник, но и приятел, да споделя възгледите и желанията й. И тя, като силния представител на тази зодия обича да пътува, да открива нови места и да среща нови хора. Купонджийка е, обича да разпуска в шумна компания. За разлика от вятърничавия мъж Стрелец, тази жена умее да бъде предана и да е само с един човек дълго време.

Много си пасва с мъже от зодиите:

Овен – напористият, амбициозен и активен Овен е много атрактивен за жената Стрелец, привлича я с тези си качества. А тя го тегли към себе си със своята независимост, любознателност и разговорливост.

Лъв – добре се съчетават. Те и двамата обичат радостите и удоволствията в живота. Мъжът Лъв иска да бъде обожаван и хвален от жената до себе си, а дамата с лъка и стрелите ще го издигне на пиедестал. Той ще я преследва, както тя обича, а щом я спечели, ще я пази.

Везни – много добра двойка са. Очарователен, внимателен и галантен кавалер като мъжът Везна не остава незабелязан от жената Стрелец. А тя го привлича с нейната веселост, жизненост и оптимизъм. Могат освен любовници да са и най-добри приятели.

Водолей – те и двамата са свободолюбиви личности, с изобретателен ум и нови идеи. Знаят, че трябва да уважават личното пространство и свобода на другия. Освен това могат да говорят на по-интелектуални теми, освен за злободневни и битови въпроси. Взаимно си правят добра компания.

Козирог. Стабилност

Мъж Козирог. Диктатор

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Козирог в любовта:

kozirog

Рак е подходящ за мъжа Козирог, но за жената от тази зодия – не особено

Козирозите са недоверчиви, надменни и без въображение. Обичат да потискат жената до тях да са диктатори. Кариеристи, малко егоистични, стиснати, но имат и добри страни – чувство за отговорност, лоялност, стабилност, устойчивост, спокойствие. Харесва им да правят всичко сами.

Самодисциплинирани са, знаят какво могат и какво не. За тях материалното и финансовото благополучие е приоритет в живота. Обичат умни и знаещи какво искат жени, но трудно допускат някой близо до себе си. Крият истинските си мисли и чувства.

Съвместимост имат с жени от зодиите:

Телец – тъжният понякога и строг Козирог може да бъде развеселен от жената Телец, тя ще го усмихне. Той пък ще й подсигури красивите вещи, с които тя обича да е оградена.

Дева – те и двамата са много разумни, прагматични, пестеливи и затова си допадат. И жената Дева, и мъжът Козирог са скромни, търсят постоянни и стабилни партньори. Обичат да критикуват, но могат и да са добри един с друг.

Рак – вечно командорещият Козирог, който макар понякога гадняр и подъл,  непременно омеква под грижите на жената Рак, която пипа „с кадифени ръкавици“. Обича спокойната атмосфера, която тя създава.

Скорпион – тази жена знае как да покори дивия Козирог с ума и възможностите си. Тя му е достоен противник. Той ще й е смел опонент, но и добър любовник.

Риби – с тази жена с мека душа, изпълнена с романтика, дори понякога жестокия Козирог ще е разнежен и любвеобилен. Той ще й подари материална стабилност, а тя ще му даде възможност да покаже и добрите си страни.

Жена Козирог. Силна

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Козирог в любовта:

Жената Козирог е упорита, властна, преследва целта си до край. Силен характер е, злопаметна, безчувствена понякога, рядко губи самообладание, винаги намира начин да продължи напред и нагоре. Отмъстителна и злобна е, когато реши.

Проницателна и хитра, не си губи времето в празни думи и хвалби, а действа. Не обича излишните харчове и мимолетните флиртове. Търси доверен, сигурен и разбиращ я партньор. Обича вълнуващите, непредсказуеми приятни изненади. Съвместима е с мъже от зодии:

Телец – с него ще открие любовта и сигурността, от които има нужда. Жената Козирог понякога е малко алчна, затова ще е щастлива да има мъж Телец до себе си, който задоволява капризите й и я подсигурява материално.

Дева – харесва й неговата методичност и аналитичен ум. Оценява неговата подреденост, старание и организираност. Мъжът Дева обича в нея проницателността и деловитостта й.

Скорпион – и двамата искат да са диктатори, силни характери са, но се спогаждат. Обединени от обща цел, със сходни черти в характерите, те ще са успешна и трайна двойка.

Риби – жената Козирог не е мечтателка и фантазьорка, но с мъжа Риби до себе си ще може да погледне на света през розови очила, от каквито има нужда понякога. Мъж Риби я зарежда с оптимизъм.

Водолей. Оригинален

Мъж Водолей. Бунтовник

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Водолей в любовта:

vodolei

Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Стрелец подхождат на свободолюбивите Водолеи

Мъжът от този въздушен знак е с оригинално мислене, изобретателен, остроумен. Но има и лоши черти – непокорство, инат, непукизъм, сарказъм. По характер е бунтовник и си живее според своята истина, не приема чужди съвети и мнения.

Много наблюдателен, непрекъснато търсещ мъдростта, без да се поддава на излишни емоции. Обича жените с интелект, за него красотата е второстепенна. Зодия Водолей са мъже, които се влюбват много лесно, но бързо се насищат на дадена жена и още по-бързо разлюбват и си тръгват.

Водолеят не желае да е ревнуван, ограничаван, да му се поставят графици. Обича новите преживявания и разнообразието. Пасва си с жени от зодии:

Овен – ентусиазмът и енергията на дамата Овен са привлекателни за силния пол на Водолей. Добре се нагаждат – и в постелята, и в ежедневието са си интересни.

Близнаци – неспокойният ум на жената Близнаци си пасва добре с авантюристичния дух на мъжа Водолей. Добре им е един с друг, търсят и откриват приключения заедно.

Лъв – огнената жена Лъв ще привлече вниманието на Водолея с желанието си да е първа и да блесне. Оригинална е, а това му харесва. А нея й допада начинът му на мислене.

Везни – сходни характери са. Ценят особено много личното си пространство, ще си дадат един на друг онази взаимна свобода, която очакват от партньора си. Уважават мнението на другия.

Стрелец – интелектуалци и със сходен начин на мислене, искащи нови и положителни емоции, жената Стрелец и мъжът Водолей са идеалната двойка. Откриват нови светове заедно.

Жена Водолей. Свободна

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Водолей в любовта:

Жената Водолей е изпълнена с вътрешна сила и мощ, макар че е привидно тиха и кротка. Тя не обича стереотипи, не иска да я ограничават, претендира за независимост. Има ум в главата си, може да е изпълнена със страхотни идеи. Нежната половинка на Водолеите е малко странна – може да е непредсказуема, въпреки нейното привидно спокойствие и кротост.

Живее със спомени за миналото, а не обича промените в личен план. Може да е разнолика, забавна, да мени бързо настроенията си, което я прави трудна за обичане. Съвместима е с мъже от зодии:

Овен – напористият Овен харесва независимия дух на Водолея. И двамата не се вместват в графици, което ги сближава.

Близнаци – освен любовници, те са и много добри приятели. Адаптивният Близнак се нрави на жената Водолей заради гъвкавия си ум, а той пък харесва умението да влиза в различни роли и да общува с лекота.

Лъв – щедростта и увереността на Лъва са оценени от дамата Водолей. Мъжът Лъв обича нейната оригиналност и влечение към новости.

Везни – кавалерството и изтънчените свалки на дипломатичния мъж Везна са способни да замаят главата на жената Водолей. А тя би го спечелила с новите си идеи и интересни хрумвания, а и със спокойното си излъчване.

Стрелец – мъжът Стрелец, вечно търсещ нови хоризонти, се харесва на жената Водолей точно заради това. Имат сходна философия за живота, но тъй като тя е по-кротка от него, може да успокои вечно скитащия му дух.

Риби. Любвеобилни

Мъж Риби. Мистериозен

Любовен хороскоп: Съвместимост на мъж Риби в любовта:

Последният представител на зодиакалния кръг е мъжът Риби. Той се определя като фантазьор, заклет мечтател, непоправим и силно влюбчив романтик, милосърден и жалостив. Но също така е и мързелив, нерешителен, самосъжалява се, депресира се често и лесно, неуловим, мистериозен, изплъзващ се. Той се влияе от хорското мнение и заобикалящата го среда.

Може да бъде мил и състрадателен, да разбере чуждата болка. Мъжете Риби имат парапсихологични и интуитивни способности повече от всички други господа в зодиака. В любовта са много чувствителни, страхуват се от отхвърляне, любвеобилни и силно емоционални. Могат да имат добра връзка с жени от зодии:

Телец – постоянството и земността на жената Телец действат добре на мъжа Риби. Тя ще го подкрепи в момент на несигурност, а той ще й даде много романтични моменти.

Дева – чаровната, нежна и земна Дева ще омае мъжа Риби с чувството си за такт и речника си, а и ще го върне в реалността. Той ще я ухажва красиво и ще я накара да помечтае.

Рак – тази жена може да спечели мъжа Риба с кроткия си нрав, верността и желанието за трайна и тиха любов. Риби е много чувствителен, което на жената Рак й допада.

Скорпион – властолюбивата Скорпионка със силен характер е привлекателна за Риби, заради смелостта и решимостта, които липсват у него самия. А тя го харесва заради романтичната му душа.

Козирог – тази твърда и понякога безцеремонна жена има нужда от партньор като мъж Риби. С него тя ще усети нежни ласки и пориви, а той ще придобие увереност край нея.

Жена Риби. Нежна

Любовен хороскоп: Съвместимост на жена Риби в любовта:

ribi

Потайната и нежна дама Риба си подхожда с Рак, Дева, Козирог, а Телец и Скорпион допълват тази съвместимост за мъжката част от тази зодия

Дамата от последния знак на зодиака – Рибите, е потайна, с нежна душа, мечтателна, с влечение към духовното. Обича мистериите, невидимото в живота, духовно развита личност е. Тя може да бъде срамежлива, свита и нерешителна, но също така и силна, ръководеща и дори подмолна. Винаги търси скрития смисъл на нещата, има богато въображение, може да плува по течението на живота или срещу него.

Тази жена е мила с хората около себе си, учтива, но и за лидер я бива. Нежният пол на Риби обича да е влюбена, вярва в магията на любовта, в принца на белия кон. Изпада за дълго в депресия и меланхолия, ако се разочарова от мъжа до себе си, ако е излъгана, измамена или изоставена. Добрите партньори за нея са:

Рак – и двамата понякога изпадат в меланхолия и униние, но заедно, ръка за ръка могат да се справят. Взаимно ще си дадат утеха и подкрепа. В леглото са страхотно нежни и романтични един с друг.

Дева – той е много практичен и ще даде на мечтателката Риби стабилност, опора и лоялност. А тя ще го очарова с мистицизма и кротостта си.

Козирог – здраво стъпил на земята, целеустремен и без въображение, мъжът Козирог има влечение към изпълнената с фантазии дама Риби, тя ще му покаже какво е романтика и любов. А той ще я научи на твърдост и непоколебимост, в труден момент ще е до нея.

love-compatibility-zodiac-signs1И все пак, мили читатели, не се вглъбявайте толкова в хороскопи, зодиакални характеристики и звездни карти. Хубаво е да се знае с какви качества се описва всяка зодия, но все пак съдете за даден човек по неговото държание, възпитание и умствени способности.

А това, дали дадена двойка е съвместима, или не, дори и да зависи от зодиакалните характеристики, все пак се проверява с течение на времето, от голямо значение са чувствата, мирогледът и това колко държат един на друг дадени хора. Успех, съвместими и несъвместими представители на 12-те зодии и щастливи моменти с избраниците ви!

Тайната на съвместимостта между различните зодии
5 (100%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *