БЛИЗНАЦИ – ОВЕН. Разберете тук>>>

БЛИЗНАЦИ – ТЕЛЕЦ. Сложен, нееднозначен, но често срещан съюз, в който за Близнаците никога няма да бъде напълно разгадан. Телецът е привлечен от лекотата, контактността, търговския и делови талант на партньора и от огромното количество информация, с която той разполага. Близнаците търсят в телеца вярност, постоянство, стабилност, умение да се поддържа дома и домакинството, което така не им достига. Най-тежкият проблем в такъв съюз е ревността. Подвижността и изменчивостта на Близнаците ще предизвика у Телеца неуправляеми изблици на ярост. По принцип те живеят с различни интереси, без да се разбират.

БЛИЗНАЦИ – БЛИЗНАЦИ. Ако двамата Близнаци встъпят в семейни отношения съюзът ще се крепи само на дружба и пълната свобода във взаимоотношенията. И двамата твърде добре разбират и чувстват партньора, а това не винаги носи щастие.

БЛИЗНАЦИ – РАК. Близнаците са знак на вечна съблазън за Рака и затова неудържимо го привличат. Ракът, и Близнаците са непостоянни, променливи, интересно им е заедно, особено в интелектуален план. Ракът достига до причините и същността на явленията, а Близнаците схващат всичко мимоходом и систематизират тази информация. Но бракът се запазва не винаги се отдава на сантименталния, привързващ се Рак. Ако Ракът се опитва изцяло да привърже към себе си Близнаците, той ще претърпи фиаско.

нумерология

БЛИЗНАЦИ – ЛЪВ. Близнаците са заслепени от яростта  на Лъва, от щедростта, разнообразието и богатството на неговата природа. Ако жената е Лъвица, мъжът-Близнак е неин влюбен послушен паж. Ако, обратното, мъжът е Лъв, той се отнася към жената – Близнак като детенце, което бави, глези, забавлява. Игривите, подвижни и весели Близнаци импонират на Лъва със своите разнообразни интереси и с общителността си. С течение на времето между тях се установяват приятелски отношения, което още повече укрепва връзката им. Наистина те могат да се преситят един от друг, но ако и двамата умеят да прощават, този съюз никога не се разрушава.

БЛИЗНАЦИ – ДЕВА. Независимо от това, Меркурий (покровител и на Девата, и на Близнаците) обединява тези два знака, в тях той се проявява по съвсем различен начин. Нещо ги влече един към друг, но съюзът е траен само ако е основан на общи интереси и ако си правят взаимни отстъпки, което е много трудно да стане без стресове за Близнаците. Като правило бракът се крепи на разумността и търпението на Девата.

БЛИЗНАЦИ – ВЕЗНИ. Везните даряват близнаците с хармония и порядъчност в отношенията, а ако и двамата работят в една област и имат общи интереси, те са неразделни. Везните тактично, но непреклонно вкарват своя партньор в нужното русло, създавайки му илюзия за свобода, но тайно управляват Близнаците. Жени-Везни са добри майки, прекрасни възпитателки, домът им е обзаведен с вкус и за Близнаците винаги е приятно да се завръщат в този оазис на равновесие и хармония.

БЛИЗНАЦИ – СКОРПИОН. Тежък, но често срещащ се съюз, Близнаците са непостижими за Скорпиона. Не му достига лекомислие, за да ги разбере. Скорпионът възприема партньора ту като дете, ту като мъдрец, и тази тайна го поглъща за цял живот, заставяйки го да следва Близнаците. Настъпва момент, когато Скорпионът започва да осъзнава своето подчинено положение, да се мъчи и страда от това. Но именно подобни взаимоотношения привличат Скорпиона – за него това е пречистване, преобразяване. Хипнотизирани от тежкото привличане на Скорпиона, Близнаците също не могат веднага да почувстват властта си над него. Макар че, разбрали това, ще се опитат да “превъзпитат” Скорпиона или да избягат от него. Но и едното, и другото е много трудно.

БЛИЗНАЦИ – СТРЕЛЕЦ. Съюзът е рядък, нетипичен, основан по принцип на взаимна изгода. За да не се прекратят, отношенията им изискват постоянно обновяване: пътешествия, гости, развлекателни програми. В тези взаимоотношения Близнаците играят ролята на проводник за воля на Стрелеца. Ако Близнаците са със слаб характер, то Стрелецът ги ръководи: води ги през живота, направлявайки ги във всичко. В духовен план това е съюз между учител и ученик. Пълната им противоположност дава възможност и на двамата за духовен растеж.

БЛИЗНАЦИ – КОЗИРОГ. Крайно рядък съюз. За Близнаците Козирогът е тайна, привличаща ги със своята неразгадаемост. За тях студенината, непристъпността на Козирога са интересна маска, любопитно им е: какво стои зад нея? Но за Козирога Близнаците са като деца, несериозни, повърхностни, наивни. Като правило взаимоотношенията между тях се разрушават с трясък, а ако се удържи, то това се дължи само на стремежа на Козирога на всяка цена да “превъзпита” Близнаците. Или на нетипичността на тези знаци.

БЛИЗНАЦИ – ВОДОЛЕЙ. Независимо от честите караници и разногласия, това е сполучлив съюз. Водолеят открива за Близнаците преобразяването, озарението. Любовта им често прераства в дружба. Те имат много общи духовни интересни и този съюз способства за еволюционното развитие и на двамата. Водолеите са толкова оригинални и способни на превъплъщения, че по принцип у Близнаците не възниква необходимост от други партньори. Те никога не скучаят заедно. Но ако все пак Близнаците изменят на Водолея, той не ще им прости. Търпи до последно, а после си отива безогледно, безвъзвратно, завинаги.

БЛИЗНАЦИ – РИБИ. Партньор, роден под знака на Рибите, в интелектуален план е връх в постиженията на Близнаците, те са готови да се “молят” на Рибите. Съвместната им работа или бракът между тях прилича на отношенията между двама следователи. Близнаците виждат, че Рибите знаят за тях всичко, а Рибите разбират, че Близнаците виждат това. Но рядко им достига търпение за по-дълги взаимоотношения, защото Рибите не прощават непостоянството.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: