Текст на известната Киприянова молитва, който можете да четете вкъщи и сами. ♰ Къде се четат киприянови молитви? ♰ Как се прави за любов, против уроки и зли сили. ♰ Цена. ♰ Подготовка.

Киприяновата молитва неслучайно е смятана за най-мощната молитва, която се чете срещу магии, уроки и болести. Това далеч не е обикновена молитва и има важни особености, с които трябва да се запознаем преди да я приложим.

По принцип е възприето, че Киприянова молитва се чете само от свещеник като за ритуала е необходима предварителна подготовка, както от страна на свещеника, който я изпълнява, така и от страна на вярващия.

Това обаче не е задължително и стига да сте запознати с текста на молитвата и да я казвате от сърце, можете да я четете и сами и също ще има ефект.

За какво служи Киприяновата молитва, как да се възползвате сами от мощната й сила, в кои храмове се чете и каква е цената – от Chudesa.net събрахме отговорите на всички въпроси, които ви интересуват.

Текст на известната Киприянова молитва, който можете да четете и сами

Текст Киприянова молитва

Вижте по-долу текста на Киприянова молитва

нумерология

Както вече споменахме, можете и сами да се възползвате от силата на Киприяновата молитва, стига да знаете текста й. И да я четете искрено и от сърце.

Любопитното е, че молитвата никога досега не е била официално отпечатвана, за първи път е разпространена от рускиня, която десет години си пази текста написан на листчета, след като й е бил даден от известен руски свещеник.

Известен именно със способността си да разваля всякакви магии.

Самата жена е категорична, че откакто притежава молитвата, животът й върви само напред. За да има ефект е най-добре Киприяновата молитва да се чете всеки ден като се призоват имената на хората, за които се моли вярващият.

Ако я четете за малко дете, е добре да го направите над главата му.

Какво гласи самата Киприянова молитва?

Господи Боже, силний и святи, чуй молитвата на своя раб Киприян. Слава на теб, който стоиш сред десетки хиляди ангели и архангели, Ти знаеш тайните на сърцето на Твоя раб (името на човека, за когото се молите), когото благослови да живее с любов и послушание пред Твоето милосърдие.

Ти, който си съдържател на небето и облаците и без Твоето благоволение дърветата не цъфтят и плодовете не зреят. Гроздето не ражда и зверовете не се плодят. Рибите в морето не плават и птиците в небето не летят.

текст на киприянова молитва против магии и за любов

Автентичният текст на действащата Киприянова молитва достига до нас, благодарение на православните братя и сестри от Русия.

Моля ти се, Господи, Боже мой, възпри всички магии и демони на Лукавия със силата си, благослови стадото си и пази всички, които са споменати в тази молитва, закриляй тях и близките им, и домовете им.

Помогни на вярата да се увеличи, на безсилния дух да се засили, вдъхни надежда на отчаяните и изобличи всеки демон и магия.

Аз се моля на Тебе, Господи и се осланям на Святото Ти име, изчисти магията и демоните от тази православна християнска къща и не позволявай в нея да влязат злите духове на завистта, ласкателството, ревността и омразата, премахни клетвите, които тежат над обитателите й

Който казва тази молитва в дома си, нека бъде защитен от всички трикове на дявола, от нечестивите помисли на зли хора, от магии и всякакви чародейства и нека демоните подминават тази къща.

Господи, Боже мой, със силата на небето и земята, в името на Твоя Син и наш Господ Иисус Христос, чуй в този час името на Твоя раб (името на човека), за когото се молим в този миг и го предпази от всички изкушения и лукавства на демоните.

Текст на известната Киприянова молитва, който можете да четете и сами

Подходете с чисто сърце към текста на известната Киприянова молитва!

Както се топи восъкът пред огъня, така нека се стопят и всички заклинания и магии от лицето на човека, за когото е тази молитва. Защото в Теб вярваме и на теб се покланяме и в Твоето име се молим, пази ни Боже, от всякакви магии и зли хора.

Простри ръката си, Боже, върху твоя слуга (името) и го благослови и защити от всякакви прегрешения и зловредни влияния. Осланям се на твоята милост, Господи, за да покровителстваш този дом и хората в него.

Така, както човек не може да удържи четирите реки – Фисон, Гион, Ефрат и Тигър, така и магьосническите сили и демонични влияния нека не могат да устоят на тази молитва, умолявам те, Боже! Нека всеки демон и зло бъде прогонено от Божия слуга (името).

Както си умножил летата на цар Езекия, така умножи защитата над този дом и предпази обитателите му от изкушенията на лукавия.

Защото в Твоето Име мъртвите възкръсват и бесовете биват прогонени и Теб ангелите те възславят и пеят в Твоя възхвала до Второто пришествие, в което Ти ще съдиш живите и мъртвите.

Защото Ти си дал власт на Твоите ученици и апостоли и си им рекъл „Дръжте и се дръжте, решавайте и разрешавайте“, така дай власт и на тази молитва и нека всички магии на дявола да бъдат премахнати от слугата ти (името).

Умолявам Те, в Твоето свято Име, прогони всички заклинания и чародейства, дело на зли хора, премахни деянията на дявола от Твоя раб (името) и от къщата му.

И както си умножил богатството на праведния Йов, така умножи щастието в домашния живот на този дом.

Аз се моля в Твоето име, Господи, за да бъде прогонена и победена всяка злоба и безчестие от Твоя раб (името).

Премахни всяко влияние на дявола от всяко Твое създание в планината, в пещерите, в земята, в дърветата и в морето, в тревата и в храстите.

Нека всяка жестокост и магически баяния бъдат премахнати, премахни всички действия на дявола и неговото зло против човека и животните, разкрий всеки дяволски образ и го унищожи.

Ние, Твоите раби, вярваме в Теб и в този час с тази молитва те призоваваме да закриляш дома на Твоя раб (името) и да осветяваш пътя му и никога да не отдръпваш благоволението Си от него.

Затова аз се моля не само на Теб, но и на Твоите Светии Захария, Иая, Еремия Самуил, Илия, Елисей, Наум и пророк Предтеча и Кръстител Йоан, моля се и на светите апостоли Петър и Павел, и на светите и праведни предци на Бога Йоаким и Анна, и Йосиф, и Андрей, и Игнатий Богоносец, и мъченик Анания, Василий Велики, Григорий Богослов и Йоан Златоуст и на светите митрополити Петър, Йона, Филип, преподобния Антоний и на преосвещените Мария Магдалена, Ефросина, Ксения, Евдокия, Анастасия, света великомъченица Параскева, на всички вас се моля, и на Теб, Господи, имайте милост и спасете слугата си (името) и дома му от всяко зло и лукавство и благословете дните му.

Спасете го от въздуха, водата, гората, дворовете и всяко едно място, до което са се докосвали демони и зли духове.

Моля ти се, Господи, с молитвата на Твоя свети мъченик Киприян, благословен от Светата Троица, изгони всяко зло, разкъсайте мрежите на демоните и улови и унищожи всяка магия и зло баяние.

Чрез силата на молитвата и в името на Господа, нека всеки демон бъде прогонен. Призовавам всички небесни сили и архангелите Михаил, Габриел, Рафаел, Уриил и ангел-пазителят на този дом – нека Вашата мощ надвие лукавствата на дявола, в името на нашия Създател и неговия Син Иисус Христос, сега, винаги и во веки веков, Амин!“

След края на молитвата, следват финалните молитвени думи:

Господи! Ти Единствен и Всемогъщ, съхрани с молитвата на мъченик Киприян раба си (името)“ – това се казва три пъти, съпроводено с три поклона.

Господи Иисусе Христе, Сине Божий, в името на Твоята Пресвета Майка и моя Ангел хранител, помилуй грешния твой раб (името)“ – това отново се повтаря три пъти, докато се покланяте три пъти.

Всички вие светии и праведници, помолете се на милостивия Бог да съхрани своя раб (името), да се смили над него и да го спаси от всякакви изкушения и зли сили“ – също повторете три пъти и се поклонете три пъти.

Действително, Киприяновата молитва е доста дълга, но гарантирано помага, когато са спазени всички изисквания при подготовката и ритуала, които ще разгледаме в следващите точки.

За какво е: Приложение за разваляне на магии, против уроки, страх и зли сили

Киприяновата молитва служи най-вече за предпазване от уроки, за прогонване на злите сили и страха от дома и душата и за разваляне на направени магии.

Силата на молитвата се дължи на факта, че самият светия е бил магьосник, преди да се обърне към Бога и да стане негов служител. Въпреки това той използвал знанията, които имал от времето, в което се занимавал с магии, за да обучава хората и да им помага да се справят с направените им зли заклинания, без значение дали са под формата на „камък, кожа, желязо или дърво“, както се казва в текста на молитвата му.

За любов и задомяване

киприянова молитва против магии и за любов 01

Киприянова молитва се използва по целия свят, включително и в католицизма, за любов и против магии.

По принцип Киприяновата молитва се използва основно за предпазване от уроки и разваляне на магии.

Въпреки това тя може да помогне и за намирането на истинска любов и задомяване на човека, за когото се чете.

За целта е нужно, след като бъде прочетена молитвата за съответния човек, тя да бъде завършена с молба към Бог и ангелите му да изпратят на вярващия сполука в любовния живот, да заздравят отношенията му с настоящата половинка (ако има такава) и да внесат хармония и любов в отношенията с противоположния пол.

Когато се чете от свещеник

Въпреки, че можете да я четете и сами вкъщи, Киприяновата молитва е прието да се чете от свещеник като за ритуала е необходима предварителна подготовка, както от страна на свещеника, който я изпълнява, така и от страна на вярващия.

В миналото изпълнението на Киприяновата молитва е било изключително строг ритуал, изпълняван от трима или пет свещеника, които са се подготвяли с бдение и строго спазване на църковните канони.

Най-силна е Киприяновата молитва, когато се чете лично тъй като при този ритуал енергоинформационното поле се концентрира върху една личност и ефектът е много по-силен, в сравнение с четенето на общи молитви.

Важно условие, което често пъти се пренебрегва, е при четеното на молитва против уроки или магия човекът, за когото се чете молитвата да познава житието на свети Киприян.

Цена

киприянова молитва цена

Вижте каква е цената за четене на Киприянова молитва

По принцип няма твърда тарифа за четенето на Киприянова молитва от свещеник. Най-вероятно Божият служител ще ви каже да си платите свещите и да оставите дарение за храма, по ваша преценка.

Все пак, ориентировъчно, ще ви излезе около 20 лева, в София.

Четене в четвъртък в храм „Света Неделя“ в София

Всеки четвъртък в столичния храм „Св. Неделя“ се четат Киприянови молитви – против уроки, заклинания, магии. Отслужва се молебен към свети Киприян и Иустина с молитви и водосвет след Светата Литургия.

В Пловдив: В „Света Петка“

Киприянова молитва се чете и в Пловдив, отново в четвъртък, както е прието. Мястото е църквата „Света Петка“, който се намира в самия център на града, в близост до католическия храм Свети Лудвиг.

Четенето на молитвата също като в София е против уроки и зли магии.

Подготовка, какво се носи

Подготовката преди четенето на Киприянова молитва е от изключително значение за ефекта от нея. На първо място е най-важно и свещеникът, и вярващият, за когото ще се чете молитвата, да спазват строг пост в продължение на няколко дена.

Преди да поискате да ви бъде прочетена Киприянова молитва трябва да се запитаме какво смятаме, че ще постигнем с тази молитва. Дали злото, което се боим не сме самите ние и това, от което бягаме не е вътре в нас. А, ако самите ние не сме готови да признаем слабостите си и да се покаем, то и молитвата не би могла да ни помогне.

За самата молитва е нужно да се носи дреха, която вярващият да облече след това, пита и свещи.

Ефект

Повечето хора са категорични, че четенето на Киприянова молитва е имало ефект при тях и действително са се отървали от лошия късмет и усещането, че някой им е направил черна магия.

За да се случи това обаче е от изключително значение да се покаете за миналите си прегрешения и да пристъпите към молитвата с чисто сърце и душа. А не от обикновено любопитство, тъй като в такъв случай ефектът би бил нулев.

За късмет

киприянова молитва против магии и за любов 02

Киприяновата молитва не е на почит само в България. Използва се и в някои магически ритуали, свързани с некромантиката и магията за любов.

Освен че прогонва злите духове и уроките от живота на човека, Киприяновата молитва връща късмета в него. За да подсилите действието й, е нужно след като прочетете цялата молитва, да благодарите на Бог за радостите и успехите, с които ви е дарил до момента.

Коментари

Много хора са скептични по отношение на действието на Киприяновата молитва. Има такива, които дори твърдят, че тя не им е помогнала.

Истината е, че ако към четенето й не е подходено искрено, то е напълно възможно ефектът да не задоволи очакванията.

Повечето от вярващите обаче са категорични, че Киприяновата молитва действително помага и дори разказват истории как животът им е потръгнал след като са се изчистили от негативните влияния.

Ритуал

Киприянова молитва ритуал

Четенето на Киприянова молитва трябва да спазва определен ритуал

Както вече споменахме, за ритуала по четене на Киприяновата молитва е необходима продължителна подготовка, която се изразява най-вече в строг пост. Самото четене продължава около 30-40 минути, като според вярващите най-силна е Киприяновата молитва, когато се чете лично тъй като при този ритуал енергоинформационното поле се концентрира върху една личност и ефектът е много по-силен, в сравнение с четенето на общи молитви.

Видео

Онлайн пространството предлага доста видео клипове, които са заснели ритуала по чете на Киприянова молитва. Имайте предвид обаче, че те, въпреки че ще ви дадат представа за самия ритуал, не могат да ви повлияят така, както личното четене на молитвата.

Българският хорър филм „Киприянови молитви“ (2014)

През 2014 година режисьорът Добромир Байчев засне „Киприянови молитви“ – български хорър филм, който е използвал идеята на прочутия американски „Екзорсистът“.

Лентата разказва за момиче, обладано от зли духове, което може да бъде спасено само от свещеник, който пък е бил отлъчен от църквата.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: