Характеристика на зодия Близнаци. Добри и лоши черти, недостатъци. Дати, декади. Девиз. Елемент. Планета. Външен вид, описание. Жена. Мъж. Дете. Съдбата на зодия Близнаци. В любовта. Съвместимост. Ревност. Раздяла. Професии. Работа. Здраве. Диета. Съдбоносни години. Щастливи числа. Какъв шофьор са Близнаците? Камъни. Талисман. Подарък. Цвете. Цвят. Известни личности. Зодия Близнаци, асцендент.

Зодия Близнаци – един от най-комуникативните и любопитни знаци на зодиака.

Интелигентни, приказливи, енергични, родените между 22-ри Май и 21-ви Юни често са непостоянни и се колебаят при вземането на решения.

В тези личности сякаш живеят двама души, с коренно различни характери. Те могат бързо да променят всяко свое решение, независимо дали то се отнася до работата, тоалета или местожителството им.

Тези хора са настроени приятелски към останалите, действат бързо, имат остър ум и могат лесно да се измъкнат от всяка ситуация.

Близнаците винаги са в движение – говорят с някого, бързат за някъде, имат нови планове, идеи и намерения, които трябва да осъществят.

Родените под знака на въздушната зодия не могат да бъдат описани само с няколко думи.

Непременно вижте и ТОВА: Характеристика на Близнаци от гледна точка на Библията и митологията!

нумерология

Точно поради тази причина нашата статия, посветена на зодия Близнаци е толкова дълга и подробна.

Характеристика на зодия Близнаци

Зодия Близнаци характеристика

Лицата, родени под зодия Близнаци са харизматични и общителни

Близнаците не могат да стоят спокойно на едно място. Те обичат постоянно да бъдат в движение. Ако не действат се чувстват отегчени и депресирани.

Рутинната работа и безинтересните хора ги отегчават до смърт. Само те могат за отрицателно време да сменят своята работа, начина си на живот и дори мнението си.

Дълбоко в душата си, лицата от зодия Близнаци се стремят към идеален живот, но въпреки богатото си въображение, те не могат да определят какво точно означава това. Пари, слава, любов – сякаш всичко това не е достатъчно за тях, за да бъдат напълно щастливи.

Те рядко са доволни от постигнатото, но и не са достатъчно упорити и търпеливи, за да покорят високи върхове.

Тъй като импулсът не винаги съвпада с очаквания резултат, Близнаците често изпитват чувство на несигурност, нервност и раздразнителност.

Липсата но големи успехи при тях се дължи най-вече на факта, че обичат да носят две дини под една мишница.

Обикновено те обичат да говорят, но не знаят как да слушат. Самотата ги плаши, но в същото време се нуждаят от лична свобода и пространство.

Добри и лоши черти, недостатъци

Близнаците са непредсказуеми, интелигентни, активни, любознателни. Техният бърз ум им помага да преодолеят препятствията, които животът им поднася.

Те са непокорни и неуморими в преследването на целите си, но ако загубят интерес (което се случва често), са готови да захвърлят всичко, почти достигайки резултата.

Хората от този знак са много общителни и лесно намират общ език с представителите на всички социални слоеве на обществото.

Те обичат да говорят на различни теми, но често прескачат от един въпрос на друг, поради което изглеждат повърхностни.

Това обаче съвсем не е така – Близнаците са в състояние да разберат същността на нещата във всичките им аспекти и то в рамките само на няколко минути.

Те са изключително любопитни и имат неустоимо желание да научат всичко.

Сред положителните качества на Близнаците са техните общителност, красноречие, остроумие и способността им да се адаптират към най-различни хора, места и ситуации.

Винаги ентусиазирани и пълни с живот представителите на зодия Близнаци жадуват за осъществяване на нови и интересни неща.

Без усилие те впечатляват с остроумие и чувство за хумор и едва ли някой би се отегчил в компанията им.

Сред отрицателните черти на зодия Близнаци е липсата на последователност. Тези личности рязко и бързо сменят посоката и зарязват всичко, което до скоро е представлявало интерес за тях.

Близнаците често са определяни като повърхностни натури, заради неспособността им да обръщат внимание на детайлите.

Родените под въздушния знак често се раздвояват при вземането на решения, лесно се отегчават от нещата, които правят и изпадат в състояния на тревожност, което ги прави хаотични и несигурни.

Други техни недостатъци са нерешителност, дезорганизация, податливост на психически и физически стрес, лесна смяна на настроенията, капризност.

Дати, декади

Близнаците, родени между 22-ри и 31-ви Май (първата декада) са много сговорчиви, надарени с бърз ум и блестящ интелект.

Те обаче са способни да влязат в конфликт между собствените си ум и сърце и често не знаят кой глас да послушат.

Близнаците, родени през този период са много популярни в техните социални кръгове и имат голям брой приятели.

Перфекционисти, те могат да бъдат повече от критични към себе си.

Родените между 1-ви и 10-ти Юни (втората декада) са харизматични и очарователни натури с добре развити комуникативни умения.

Могат да постигнат всяка една цел, използвайки съвършената си визия и проницателния си ум. Имат способността да привличат много хора около себе си,благодарение на което се радват на буен социален живот.

Лицата от зодия Близнаци, родени в периода 11-ти – 21-ви Юни (третата декада) са хора на изкуството, притежаващи много оригинални идеи. Имат качеството да бъдат естествени лидери, притежават силен чар, обичат свободата и гледат на всеки един ден като на ново приключение.

Съзнанието им постоянно е отворено за нови идеи и интереси.

Девиз

„Аз мисля” е мотото на тези харизматични личности. Близнаците са любопитни, остроумни и красноречиви, готови да вземат отношение по всяка една тема.

Те не се притесняват да изразят собственото си мнение и да имат своя гледна точка по различни въпроси.

Винаги имат какво да кажат и могат да защитят позицията си по остроумен и интересен начин.

Елемент

Въздушна зодия Близнаци

Въздухът е елементът на зодия Близнаци

Родените под третия знак на зодиака попадат под елемента въздух.

Те са общителни, интелигентни, любопитни и проницателни. Като типични представители на въздушните зодии, Близнаците са сговорчиви, остроумни и свободолюбиви.

Точно като въздуха тези личности са бързи, неуловими и неудържими. Този елемент се свързва още с прозрение, визия, комуникация, знания, интелект.

Затова не трябва да Ви учудва факта, че лицата от зодия Близнаци могат да бъдат неустоимо привлекателни и едновременно с това да притежават бърз ум, интуиция и проницателност.

Планета

зодия Близнаци Меркурий

Меркурий е управляващата планета на въздушната зодия

Меркурий е планетата, която управлява родените под въздушния знак. Нейната скорост на движение оказва влияние върху бързите мислите на Близнаците и тяхното красноречие.

Освен това, обаче, Меркурий кара представителите на този зодиакален знак да бъдат капризни и неспокойни.

Планетата се свързва с информация, обучение, контакти между хората и наставлява речта и логическото мислене.

Точно поради тази причина лицата от зодия Близнаци са остроумни, общителни и свободни по душа.

Външен вид, описание

Може би няма друг знак от зодиака, който да прави впечатление с младежкия си вид. Близнаците обикновено са високи, стройни и имат пъргави движения.

Лицата им са красиви, сякаш издълбани от мрамор. Имат сиви, зелени, сини или лешникови очи и неспокоен поглед. Носът може да бъде дълъг и прав, а челото често е високо.

Техният външен вид не се влияе от възрастта. Тези хора са изключително младолики, което най-вероятно се дължи на тяхната пъргавина и подвижност.

Жена

Характеристика на дамата от зодия Близнаци

Жената Близнаци е интелигентна, красноречива и остроумна

Изключително умна и способна да разговаря на всяка една тема, жената Близнаци има мнение по въпроси свързани с политиката, религията, пътуванията и дори най-новите модни тенденции.

Тя е любопитна, остроумна и обича да говори, обсъжда идеи и обменя информация.

Тези дами се нуждаят от постоянна промяна, движение и комуникации, за да се чувстват щастливи и да се забавляват.

Жените от зодия Близнаци са известни със своя чар, който има поразителен ефект върху другите.

Тази комбинация от висока интелигентност, красноречие, остроумие и обаяние прави жената, родена под въздушния знак изключително привлекателна и интересна.

Тя е много емоционална и е способна да смени настроението си само за няколко минути.

Жената Близнаци притежава много лица, от които никога не може да се отегчите.

Понякога се раздвоява при вземането на решения и изпада в крайни емоционални състояния.

Мъж

Мъжът Близнаци е находчив, умен, прекрасен оратор, с мнение и позиция по всяка една тема.

Много дами не могат да устоят на чара на тези господа, с които никога не е скучно.

Настроението на мъжете от зодия Близнаци можа да се промени много бързо. От весели и безгрижни личности, те могат да се превърнат в груби и заядливи мърморковци.

Ако пренебрегнем тази им отрицателна черта, можем да кажем, че мъжете Близнаци имат много интереси, обичат предизвикателствата, приятелите си и забавленията.

Те са непредсказуеми, склонни да променят мнението си и да се захващат с нови, по-вълнуващи неща.

Могат да говорят с часове и със сигурност няма да Ви бъде скучно в тяхната компания. Отлични комуникатори, те обичат да знаят какво се случва около тях и обръщат внимание на най-новите и актуални събития.

Двойствената природа на Близнаците може да заблуди околните, че си имат работа не с една, а с две различни личности.

Мъжете Близнаци обичат шумните компании, разнообразието, движението, свободата. Мразят рутината и налагането на определен модел на мислене.

Дете

Децата Близнаци са очарователни, интелигентни, динамични и преливащи от любознателност.

Те сякаш започват своето търсена на знания още от люлката. Обичат да четат книги и проявяват интерес към музиката, филмите, науката и изкуството. Поради своята интелигентна природа и желание на знания, децата Близнаци лесно учат чужди езици.

Хлапетата от въздушния знак са общителни по природа, находчиви, жадни за приключения и пълни с нови идеи.

Като типични Близнаци се отегчават бързо от рутината и често се разсейват, но те все пак са още деца.

Не обичат да бъдат сами и винаги търсят компания в лицето на други деца или възрастни.

Съдбата на зодия Близнаци

Родените под зодия Близнаци са отворени към другите, обичат да общуват, да проучват нови идеи и да се възползват от всички възможности в живота.

Тези личности трябва да се научат да вярват, че наистина могат да контролират съдбата си.

Поемането на много ангажименти едновременно може да ги затрудни и всъщност да не успеят да реализират нито един от тях.

Като цяло Близнаците имат възможността да живеят един цветен, интересен и наситен с емоции живот.

В любовта

Зодия Близнаци връзка

Близнаците винаги търсят нови емоции и преживявания

Близнаците непрекъснато търсят нови преживявания и емоции. Тези личности се ръководят главно от външния вид на противоположния пол.

За да задържите вниманието им, обаче, е необходимо да бъдете подготвени по всяка една тема, защото това, което привлича представителите на въздушния знак е именно интелигентността.

Близнаците отдават по-голямо значение на емоциите в една връзка, отколкото на физическите наслади.

За тях интимните отношения в леглото сякаш са продължение на приятелските отношения между двата пола.

За да спечелите Близнаците трябва да бъдете интригуващи и необикновени. Тяхната любов е като вятъра и зависи единствено от моментното влияние.

Родените под въздушния знак се страхуват от силна емоционална привързаност и търсят партньор, който обича свободата, приключенията и разнообразието.

Лицата от зодия Близнаци често сменят своите партньори, поради простата причина, че не могат да изпитат сериозни чувства към нито един от тях.

Това не означава, че те не се обвързват, а по-скоро се опитват да избегнат ситуации, които застрашават тяхната независимост.

В младостта си тези хора са толкова незрели, че могат да сключат брак без да се замислят за крайния резултат от тази постъпка.

В зряла възраст са много по-предпазливи, забелязват недостатъците на своите ухажори или почитателки и често стигат до извода, че семейният живот не е за тях.

Съвместимост

Адаптивни, комуникативни и гъвкави, Близнаците са социалните пеперуди в зодиака. Естествено любопитните личности предпочитат да живеят живот изпълнен със забавления, енергия и жизненост.

Когато става дума за любовна съвместимост, Близнаците предпочитат партньори, с които да се забавляват и да се чувстват свободни.

Близнаци и Овен

Тази връзка може да се окаже много благоприятна, защото и двете зодии са неуморими, активни и склонни към впускане в нови приключения.

Тенденцията Овена да доминира е ограничена от изобретателността на Близнаците.

И двамата партньори притежават блестящи умове. Докато Овена е динамичен и интелигентен, Близнаците са гъвкави и изобретателни.

Близнаци и Близнаци

Те са очарователни, приятелски настроени и заедно могат да преоткрият красивите черти на характерите си. Всеки от партньорите в тази двойка разбира нуждите и интересите на другия.

Напълно е възможно тази връзка да се превърне в брак.

Близнаци и Везни

Тези два въздушни знака са много подходящи както интелектуално, така и по всякакъв друг начин.

Това е идеалното партньорство – и двамата предпочитат промените, комуникацията и свободата. Никой от тях не е прекалено ревнив и дава на другия достатъчно пространство.

Тази двойка може да има една емоционална и щастлива връзка.

Близнаци и Водолей

Животът на Водолея е изпълнен с изненади и неочаквани промени, които оказват влияние върху Близнаците.

И двете зодии обичат да общуват, имат широк кръг от приятели и не са особено ревниви.

Тази връзка може да се превърне в очарователен брак.

Ревност

Лицата от зодия Близнаци често се влюбват, обичат да флиртуват и при всяка възможност се впускат в романтична връзка. Те са в постоянно търсене на голямата любов и се опитват да избягат от този, който ги обича.

Свободолюбивите Близнаци не са ревниви по отношение на своите партньори. Те могат да преглътнат физическата изневяра, но биха се подразнили ако знаят, че мислите за друг по-интересен човек или предпочитате да общувате с други хора.

Раздяла

Близнаците обикновено приключват връзката в момента, в който се отегчат. Ако не сложат край на скучните отношения въздушните личности се чувстват нещастни и депресирани.

Веднъж взел решение да сложи край на връзката си, представителя на зодия Близнаци няма да направи крачка назад и да се върне във сивото ежедневие, при скучния си бивш партньор.

Професии

Зодия Близнаци работа

Журналистиката е подходяща професия за родените под знака на зодия Близнаци

Родените под знака на въздушната зодия са интелигентни, комуникативни, безгрижни, остроумни и жадни за промени и приключения личности.

За тях са подходящи професии, при които могат да свободно за изразят своите мисли, идеи и предложения.

Сред областите, в които Близнаците могат да се реализират успешно са право, психология, филология, медицина, изкуство, журналистика.

Работа

Предвид специфичния характер на хората от зодия Близнаци– тяхното безпокойство и жажда за новости, трябва те свободно да изберат своята професия, а не да се подчинят на чужда воля.

Хората, родени под въздушния знак често избират професии, свързани с интелектуален труд.

Биха се справили прекрасно в сферата на продажбите, рекламата, журналистиката, дизайна, туризма.

От тях стават добри редактори, преподаватели, журналисти, репортери, юристи, брокери.

Здраве

Близнаците са силно емоционални и често претоварват своя ум с тревожни мисли, които могат да ги накарат да се чувстват неразположени, психически изтощени, нервни, тревожни.

При тях е възможно отслабване на имунната система и изпадане в депресивни състояния.

Представителите на въздушния знак се нуждаят от релаксация, допълнителен сън, дихателни упражнения и плуване.

Диета

Представителите на този знак мразят да се хранят сами и предпочитат да имат добра компания на трапезата си.

Може би храненето не е толкова важно за тях, колкото самото готвене. Смята се, че е най-малко вероятно Близнаците да бъдат засегнати от заболявания, причинени от консумацията на нездравословна храна.

За да преодолеят силен емоционален стрес и да възвърнат вътрешния си баланс, те трябва да консумират храни, богати на витамин В и калиев хлорид.

Подходящи за тях са кайсии, аспержи, моркови, зелен фасул, портокали, праскови, круши.

Съдбоносни години

Най-трудните години от живота на Близнаците са между 17 и 22. Израствайки те чувстват необходимост от промяна на света около тях, но в същото време знаят, че не разполагат с достатъчно сила, за да реализират всичко, което желаят.

Близнаците между 25 и 30 години неволно сравняват своите постижения в живота с успехите на другите. През този период от живота си те се сблъскват с много трудности, опитвайки се да реализират стремежите си.

След 45 години е възможно харизматичните личности внезапно да изпаднат в депресия, чувствайки, че половината им живот вече е изтекъл.

Ето защо в тази възраст те могат изведнъж да променят поведението и дори обичайния си образ, борейки се да изглеждат по-млади.

Щастливи числа

Числата, които носят сполука на Близнаците са 3 и 4. Тези дни от месеца са позитивни и щастливи за тях.

Освен това денят сряда е подходящ за започване на нови начинания, които са от голямо значение за общителните натури.

Какъв шофьор са Близнаците?

Зодия Близнаци шофьори

Близнаците се справят отлично с шофирането

Близнаците не могат да си представят живота си без пътешествия. Те винаги идват отнякъде, пътуват нанякъде и имат планове, свързани с посещение на различни дестинации.

Шофират с удоволствие и обикновено имат бързи реакции.

Камъни

Зодия Близнаци камъни

Турмалинът е подходящ за личностите, родени под знака на въздушната зодия

Близнаците се нуждаят от камък, който да им вдъхне спокойствие и да им помогне да се фокусират върху реализацията на своите планове.

Най силно влияние върху тях има камъкът ахат. Той подпомага обективната мисъл, действа успокояващо и повишава концентрацията.

Турмалинът е красив скъпоценен камък, който се среща в различни цветове. Той е подходящ за Близнаците, защото укрепва не само духа и тялото, но и творческите начинания.

Камъкът Тигрово око е свързан с Меркурий – управляващата планета на красноречивите личности. Следователно е подходящ за тях, защото подобрява здравословното им състояние и душевния им мир.

Други благоприятни камъни за зодия Близнаци са изумруд, цитрин, сапфир, турмалин.

Талисман

Пеперуда, дракон, муха, колибри са символите, които носят късмет на този въздушен знак. Тези крилати същества се свързват със социална популярност, творчество, въображение и свобода на душата.

А перо, поставено на бюрото на лице от зодия Близнаци му носи късмет при комуникация и творчески успехи.

Подарък

Тъй като Близнаците обичат да общуват, мобилен телефон или компютър може да бъде една прекрасна идея за подарък.

Всичко, което стимулира техния интелект е добре дошло – видеоигри, книги, пъзели.

Абонамент за едно от любимите им списания също е подходящ подарък за любопитните личности.

Близнаците обичат да пътуват, затова биха се зарадвали от аксесоари за пътуване, карта, навигация, камера или дори ваучер за уикенд в планината или на морето.

Цвете

зодия близнаци любими цветя

Букет от маргаритки би зарадвал родените под зодия Близнаци

Ако желаете да зарадвате представител на зодия Близнаци с красив букет, то изберете той да бъде от маргаритки.

Други подходящи цветя за харизматичните личности са мак, жасмин и нарцис. Те носят радост и помагат на Близнаците да се справят с пристъпите на лошо настроение.

Цвят

Цветовете, подходящи за лицата от зодия Близнаци са лилаво, сиво и светло жълто.

Лилавото е загадъчен цвят, който чудесно подхожда на двойствената природа на въздушния знак.

Сивите нюанси носят късмет на тези личности, а светло жълтият им помага да преоткрият радостта от живота, особено, ако са изпаднали в депресия.

Известни личности

Зодия Близнаци известни личности

Анджелина Джоли е представител на зодия Близнаци

Красавицата Анджлина Джоли е най-известният представител на въздушната зодия. Други забележителни дами от зодия Близнаци са Науми Кембъл, Кайли Миноуг, Брук Шийлдс, Елизабет Хърли.

Сред мъжките имана изпъкват тези на Джони Деп, Том Джоунс, Морган Фрийман, Колин Фарел.

Зодия Близнаци, асцендент

Зодия Близнаци, асцендент Овен

За тези хора е важно да бъдат в челните редици на действие и техните идеи да се реализират незабавно.

Обичат независимостта и мразят да споделят своите тайни или планове. Притежават голяма сила на волята и лесно преодоляват всички проблеми.

Твърде избухливи, но гневът им не продължава дълго. Предпочитат да уреждат споровете бързо, защото имат много по-важни неща за вършене.

Зодия Близнаци, асцендент Телец

Те са независими личности, които могат да работят дълго и упорито за постигане на избраната цел.

Спестяват пари, за да ги превърнат в материални активи, които ги карат да се чувстват сигурни.

Тези Близнаци предпочитат да работят упорито, вместо да разчитат на късмета.

Добри са и не обичат да се карат, но ако бъдат наранени изпадат в силна ярост.

Могат да бъдат изключително упорити и неотстъпчиви пред трудности и препятствия.

Зодия Близнаци, асцендент Близнаци

Присъствието на две двойки Близнаци означава, че тези личности могат да се чувстват щастливи само когато са заети с нещо.

Те са много умни, интелигентни, възприемчиви и използват своите положителни качества, за да успеят в живота.

Повече от всичко обичат да говорят, не се притесняват от провокациите в живота си и с радост приемат всяка една от тях.

Зодия Близнаци, асцендент Рак

Тези хора са състрадателни, сантиментални и много приказливи. Лицата от зодия Близнаци с асцендент Рак най-често действат под влиянието на емоциите, а след това мислят.

Обичат дома, но пътуват много и рядко могат да се установят на едно място.

Те са капризни, подозрителни и постоянно търсят нови любови и приятелства.

Склонни са да имат тайна любовна връзка, но в същото време могат да бъдат много ревниви и много страстни.

Зодия Близнаци, асцендент Лъв

Тези хора са лидери, жадни за власт и признание. Амбициозни, уверени и смели, те често заемат високи постове и постигат много в живота.

Въпреки, че са много нервни и избухливи, лесно прощават и не са отмъстителни. Общителни, щедри и позитивни тези Близнаци са готови да поемат отговорност за действията си и успешно преодоляват всички проблеми.

Освен всичко друго те са почтени, достойни, лоялни, състрадателни, поддържат близки отношения с хората, поради което заемат висока позиция в социалния живот.

Обичат всичко светло и хубаво и мразят подлостта и предателството.

Зодия Близнаци, асцендент Дева

Тези личности са много разумни, елегантни и леко консервативни. Обичат чистотата и понякога дори изглеждат прекалено придричиви и педантични.

Умеят да създават ред и успешно се справят дори и с най-дребните детайли.

Стремят се към постигане на пълно съвършенство и искат да сложат всяко нещо в живота си на мястото му.

Те са скромни, нервни и неуверени, обличат се спретнато, не незабележимо. Когато желаят могат да проявят дипломатичност, такт и проницателност.

Зодия Близнаци, асцендент Везни

Лицата от зодия Близнаци с асцендент Везни са любезни, справедливи и услужливи. Те не обичат неприятности и се стараят да угодят на всички около себе си.

Културни и изискани тези особи се възхищават на красотата във всичките й форми. Надарени са с невероятна елегантност, чар и интуиция. Имат силна, но непостоянна воля.

В любовта сменят безразборно своите партньори и отнемат много повече, отколкото дават.

Зодия Близнаци, асцендент Скорпион

Тези хора са упорити, решителни и много верни. Спокойни и уравновесени в критични ситуации, те са в състояние да не потрепнат, когато другите изпаднат в паника. Постигат всичко с огромната сила на волята си.

Тези Близнаци са горди, затворени и рядко допускат да себе си други хора, тъй като предпочитат да подтиснат най-дълбоките си чувства.

Подозрителни и потайни, те могат да бъдат много груби, саркастични и провокативни.

Зодия Близнаци, асцендент Стрелец

Тези свободолюбиви натури обикновено са добродушни, но мразят някой да им заповядва.

Отворени, приятелски настроени, щедри и любезни Близнаците с асцендент Стрелец винаги са заобиколени от много приятели. Обичат да пътуват и да опознават различни култури.

Въпреки, че понякога звучат грубо, коментарите им са абсолютно точни.
Склонни са да си правят планове, които са невъзможни за постигане.

Обикновено са любезни, но е възможно да се държат предизвикателно в присъствието на неприятели или когато е необходимо да се защитават сами.

Понякога се отнасят към непознатите предпазливо и с недоверие.

Зодия Близнаци, асцендент Козирог

Понякога са жестоки, отмъстителни и агресивни към своите съперници, но в живота са трудолюбиви, целеустремени, решителни и способни на големи усилия и множество жертви.

Тези личности са мълчаливи в присъствието на непознати и приказливи и отпуснати сред своите близки.

Имат силен характер, който им помага да оцелеят при всякакви обстоятелства.

Зодия Близнаци, асцендент Водолей

Тази комбинация от знаци е много интересна и сполучлива. Представителите на зодия Близнаци с асцендент Водолей са искрени личности, добри приятели и изключително хуманни. Нежни, енергични с оптимистичен и весел характер.

Решени са да помогнат на абсолютно всички, като в стремежа си да спасят света могат да забравят за собственото си семейство.

Обичат да пътуват и имат много влиятелни приятели и познати, но в същото време могат да бъдат опасен враг, особено ако са замесени в интриги на други хора.

Тези личности обичат властта, но биха постигнали целите си на всяка цена и използвайки всички средства.

Зодия Близнаци, асцендент Риби

Те са романтични, състрадателни, чувствителни.

Често се опитват да спазват дистанция от другите хора. В критични ситуации са склонни да се самосъжаляват, но ако се мобилизират могат да постигнат успех и да получат добра позиция.

Те са любознателни, общителни, красноречиви и винаги са заобиколени от добри приятели. Въпреки, че са невероятно чувствителни, тези личности са способни да издържат много изпитания.

Представителите на зодия Близнаци с асцендент Риби обичат да се наслаждават на лукса в живота, но тяхната ранима душа не им позволява да се забавляват за чужда сметка.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: