Характеристика на Овена, качества. Лоши черти. Външен вид. Дати, декади, символ. Планета, елемент, стихия. Девиз. Съдбата на Овена. Жена. Мъж. Дете. Любовен хороскоп. Подходящи партньори. Ревност. Съвместимост. Брак. В леглото. Изневяра. Работа. Професии. Началник Овен. Камъни. Подарък. Пожелания. Талисман. Татуировки. Цвете. Цвят. Щастливи числа. Късмет. Известни личности. Зодия Овен, асцендент.

Родените под знака на зодия Овен трудно могат да бъдат описани с една дума.

Те са смели и енергични натури, родени да бъдат лидери.

Винаги готовите за действие Овни имат безпогрешен инстинкт за това, което трябва да направят и не се колебаят да действат във всяка една ситуация.

Тези хора са огнени натури, които бързо се разгневяват, но също толкова бързо прощават и съжаляват за действията си.

Като първи знак на зодиака Овните искат да бъдат лидери и не им липсва увереност за това.

Ако се интересувате от представителите на този огнен зодиакален знак, то не пропускайте да прочетете тази статия.

зодия овен качества

Лицата, родени под знака на Овена са импулсивни и енергични натури

Характеристика на Овена, качества

Овните са креативни, импулсивни и пълни с енергия натури.

нумерология

Имат невероятно самочувствие, хъс и обичат да живеят на ръба, за да бъдат дните им интересни и вълнуващи.

Овните мразят скуката и предпочитат да прекарват времето си в компанията на други хора, също толкова енергични като самите тях.

Една от най-характерните черти на Овена е смелостта. Родените в периода 21-ви Март – 20-ти Април не се страхуват от нищо и никога не отстъпват пред препятствията на пътя си.

Винаги се стремят да бъдат номер едно и не се отказват независимо от обстоятелствата.

Тези, които ги познават добре ще потвърдят, че Овните са склонни да имат по-голямо самочувствие, но въпреки това са щедри и любящи към лицата от своето обкръжение.

Представителите на зодия Овен почти никога не приемат съвети, било то и добронамерени. Мразят да бъдат критикувани, дават 100 процента от себе си, за да осъществят плановете си и никога не вървят по „отъпкани пътеки”.

Овенът силно вярва в принципа, че е по-добре да се направи нещо нередно, отколкото нищо.

Отворен към нови идеи, любител на свободата, този индивид приветства всякакви предизвикателства.

В личните си отношения Овните са откровени, директни и решителни.

Овенът често е наричан бебето на зодиака и оправдава този етикет със своята наивност, невинност и искреност.

Лесно се доверява на хората, бързо прощава и забравя, ако бъде наранен. Овенът никога не лъже, дори, ако това се налага, за да спаси живота си.

Неуспехът никога не може да сломи духа на огнената личност. Нищо не може да застане на пътя на Овена, ето защо той получава всичко, което желае.

Представителите на огнения знак обичат да оказват помощ на хората и с охота приемат благодарности.

Авантюристичен, смел и дързък, Овенът винаги търси приключения и е готов за нови предизвикателства. Притежава силна положителна енергия, затова е обичан и ценен от своите приятели и познати.

Представителите на зодия Овен влагат страст във всичко, с което се захванат – било то връзка или проект.

Лоши черти

Както всяка зодия и Овенът си има своите слабости. Понякога той е арогантен и се отнася грубо с останалите. Импулсивен и донякъде егоист, Овенът често има детинско поведение.

Представителите на огнения знак са толкова инати, че не биха отстъпили за нищо на света, дори и да грешат.

Те са нетърпеливи и поради тази причина много често вземат прибързани решения, за които понякога съжаляват.

Овните са конфликтни личности, които не биха се замислили преди да проявят агресия и да навредят на отношенията си с околните.

Външен вид

Представителите на зодия Овен не могат да останат в сянка. Те са атлетични, със стегнато тяло, средни на ръст. Цялата им физика създава усещане за мощ и здравина.

Косата и очите на Овена правят силно впечатление. Интензивният цветови контраст е типичен за огнения знак. Често косата е много руса, огнено червена или гарваново черна и силно контрастира с цвета на очите и тена на кожата.

Очите им са черни или ледено сини, пълни със жар и искра.

зодия овен символ

Символът на Овена се свързва с инат и упоритост

Дати, декади, символ

Овните, появили се на бял свят през първата декада ( 21-ви – 30-ти Март) са изпълнени с мощ, жизненост и притежават силна енергия. Те са импулсивни, прекалено нетърпеливи и абсолютно безстрашни.

Винаги искат да бъдат на първо място и са достатъчно активни, за да получат всичко от живота.

Родените през тези дни са настоятелни, агресивни и доминиращи по природа.

Велики лидери, те често оспорват статуквото, защото вярват, че ситуацията може да бъде по-добра, отколкото е в момента.

Представителите на зодия Овен, родени през втората декара (31-ви Март – 10-ти април) са горди, лоялни, креативни и трудолюбиви личности.

Те имат свои идеи за това как трябва да се живее живота, които яростно защитават и не са готови да направят отстъпки пред другите.

Притежават добро чувство за хумор и имат рядката способност да се надсмиват над себе си.

Обичат да бъдат център на внимание и често използват своя потенциал, за да приковат върху себе си чуждите погледи.

Овните, родени през третата декада (11-ти – 20-ти Април) имат бърз ум, добро сърце и приключенски дух. Тръпката при пътуването и вълнението от проучването на света и различните култури им помагат да почувстват, че живеят.

Тези личности са жадни за знания и се стремят да научат нови неща със запалена пъргавина.

Обичат компанията на други хора и са готови винаги да подадат ръка за помощ.

Родените през този период, обаче, са склонни да имат нереалистични очаквания и често живеят в свой собствен свят.

Символът на Овена (рога) олицетворява неговия образ. Тези личности се опитват да постигнат всичко, използвайки своята глава (във всеки един смисъл на думата).

Това е един добър показател за хората, родени под знака на зодия Овен, защото те са толкова упорити, че няма начин да не постигнат целите си.

Планета, елемент, стихия

зодия Овен Марс

Марс е планетата, която управлява представителите на зодия Овен

Планетата Марс е управляваща за този зодиакален знак. Тя се свързва с Арес (богът на войната) и помага на Овните да бъдат силни, находчиви и решителни в своите действия.

Марс е планета на енергия, действие, дързост, желание, мъжественост. Именно нейната сила е причина представителите на зодия Овен да бъдат толкова смели и решителни в своите действия.

Какъв по-добър елемент от огъня може да бъде подходящ за този страстен знак? Подобно на самия него, Овенът може да бъде силно запалим. Под привидно спокойната си външност тази личност лесно може да се преобрази в огнено кълбо за част от секундата.

Повлияни от елемента огън, представителите на зодия Овен могат да се определят като самостоятелни, спонтанни и притежаващи огромна жажда за живот.

Огнената стихия е виновна и за страстния характер на Овните, които са признати за велики любовници, раздаващи се докрай за своя партньор.

Девиз

„Аз съм” е мотото на тази упорита и силна зодия. Представителите на огнения знак са много егоцентрични и обикновено поставят себе си преди всичко и всички.

От устата на Овена често може да чуете думи като аз, моето, мен, защото той е склонен да фокусира цялото внимание на околните единствено върху себе си.

Съдбата на Овена

Представителите на зодия Овен се насочват към постигане на целите си и никога не се отказват преди да има налице резултат.

В живота те са победители, успели с много труд и упоритост да реализират мечтите си.

Тези огнени личности прескачат всички пречки по пътя си и винаги успяват да бъдат една крачка пред другите.

Често действат импулсивно и прибързано, от което страдат, но бързо се изправят отново на крака.

Съдбата на Овена е да бъде победител и с много труд да постига успехи в личния живот и кариерата си.

зодия овен дама

Жените, родени под знака на зодия Овен са огнени и магнетични

Жена

Жената Овен обикновено е огнена, смела, спонтанна и независима. Много модерна и самостоятелна, тя често е пример за подражание на другите жени.

Силно мотивирана и амбициозна, тази дама не приема „не” за отговор. Обича честната игра и мрази лъжата и измамата.

Дамите, родени под огнения знак са хора на действието – уверени, смели, агресивни, импулсивни. Не се страхуват да поемат рискове и живеят живота си на пълни обороти.

Мъж

Мъжете, родени под огнения знак са смели, уверени и независими. Могат да бъдат много забавни, обичат пламенно, но понякога биват определяни като властни, егоистични и нетърпеливи личности.

Мъжът Овен определено може да се нарече алфа мъжкар. Той е модерен, енергичен и много привлекателен за дамите. Никога не остава незабелязан, защото освен с магнетична външност е надарен с бърз ум и прекрасно чувство за хумор.

Обича откритата и честна игра и няма скрити мотиви или тъмни тайни. Изключително смел, той се бори неуморно, за да защити хората, които цени най-много.

Ако се почувства заплашен, мъжът Овен преминава в директна атака. Той може да бъде толкова искрен в своите изказвания, че да нарани околните с думите си, но не се чувства виновен за това.

хлапе от зодия Овен

Детето Овен е енергично и нетърпеливо

Дете

Детето Овен е динамично, енергично и винаги в движение. Нетърпеливи и супер активни, тези хлапета винаги искат да бъдат първи. Често действат без да се замислят за последствията и излагат себе си на риск.

Детето Овен е по-бързо от другите деца и поради това понякога проявява нетърпение спрямо по-бавните си връстници. То се стреми да бъде лидер, да инициира игри, да отговаря на въпроси и изобщо да извършва всякакви действия, който го поставят в центъра на вниманието.

Понякога се изразява доста грубо и арогантно, но бързо съжалява за необмислените си думи и действия.

Любовен хороскоп

Силният и уверен Овен е истински магнит за представителите на противоположния пол.

Овенът е ловец и обича да гони своя обект на желания, а не да бъде преследван. Родените под огнения знак са известни полови спортисти. Когато някой или нещо привлече вниманието им, те се стремят към незабавни резултати и не признават отрицателен отговор.

Овните обичат предизвикателствата, енергичните партньори и страстните взаимоотношения. Те бързо се отегчават от ежедневната рутина, еднообразието и липсата на емоции във връзката им.

Подходящи партньори

Овните са огнени натури, които влагат страст във всяка своя връзка. Подходящият за тях партньор трябва да е готов за приключения и отворен за романтични жестове.

Колкото и необичайно да изглежда, представителите на зодия Овен обичат цветята, скъпото вино, вкусните ястия и приятните разговори с любимия човек.

Овните искат да бъдат на първо място в живота и сърцето на своята половинка. Те се чувстват добре, когато имат много свобода и много внимание от страна на партньора си.

Нуждаят се от някой, който можа да разбере вътрешната им чувствителност и да ги подкрепи във всички начинания.

Една любов с Овена ще бъде страстна, романтична и запомняща се.

Ревност

Ревниви представители на зодия овен

Ревността на Овните е пословична

Овенът е една от най-ревнивите зодии, държи се собственически със своя партньор като понякога стига дори до крайности.

Тази негова ревност не може да бъде изкоренена с годините. Той има навика да реагира крайно при най-малкото съмнение за изневяра от страна на своя партньор.

Съвместимост

Обикновено Овенът изпитва най-силна тръпка към другите двама представители на огнените знаци, а именно Стрелец и Лъв.

Не са за подценяване и връзките между Овен и Овен или Овен и Близнаци.

Овен и Овен

При тази връзка всеки от партньорите напълно разбира нуждите на другия, защото те всъщност са идентични.

Ако те се научат да не се конкурират помежду си, връзката им може да бъде изключително силна, положителна и ентусиазирана.

Представителите на зодия Овен обичат да опитват нови неща – екстремни спортове или някаква друга интензивна дейност.

И двамата партньори трябва да положат усилие, за да не бъдат егоисти.

Овенът е много искрен и поради тази причина при връзката между представителите на този огнен знак никога няма да има проблеми с измама или лицемерие.

Овните са страстни натури и тяхната енергия значително се повишава при наличието на друг Овен, който може да разпали огъня в тях.

Двете силни натури могат да имат прекрасни или катастрофални отношения, защото нито един от двамата партньори не би се съгласил да играе поддържаща роля във връзката им.

Успехът зависи от това дали всяка от двете страни е склонна към компромиси.

Овен и Близнаци

Това е една пълноценна и страстна връзка, изпълнена с много любовен пламък. Представителите на двете зодии обичат да флиртуват и ценят свободата си, така че могат да се разбират повече от отлично.

Близнаците се радват на романтиката, докато Овенът е човек, който може да реализира и най-смелите им фантазии и той ще го направи с голям финес.

Овен и Лъв

Представителите на тези огнени зодии винаги искат да бъдат първи. Като първа зодия във зодиака Овена е свикнал да заема лидерска позиция. Лъвът, обаче, е пристрастен към светлината на прожекторите и е готов да измести Овена от пътя си към върха.

Ако тази двойка успее да преодолее тези естествени тенденции, то връзката им ще бъде много силна и страстна. Това партньорство е преди всичко огнена страст и борба за надмощие.

Овен и Стрелец

Тази връзка има голям потенциал, защото представителите на двата зодиакални знака имат сходни интереси и дейности.

И двамата партньори са социални, активни, обичат забавленията и приключенията. Основната точка на привличане между тези две личности е споделената любов към приключения и вълнение.

Връзката им е дълбока, силна и на високо енергийно ниво.

Брак

Овните могат да бъдат добри и грижовни съпрузи. Има едно общо схващане, че представителите на тази зодия колкото дават, толкова и вземат от своята брачна половинка.

Основен проблем в семейството им е техният егоизъм, защото те правят неща, които вредят на половинката им, без да осъзнават това.

Всеки път когато Овенът започне една връзка, той иска тя да продължи за цял живот. Ако това се случи, той отдава своите грижи и внимание изцяло на своето семейство.

Всеизвестен факт е, че този зодиакален знак е много отдаден на своето семейство, гордее се с него и не би позволил никой да нарани брачния му партньор и децата му.

Когато Овенът срещне подходящия човек и се влюби, той е готов на всичко, за да го задържи. Не приема не за отговор, независимо колко недостъпен е обектът на желанията му.

зодия овен в леглото

Представителите на зодия Овен са страстни, но бързо губят интерес към интимните си партньори

В леглото

Овните обичат спонтанните и непринудени креватни изпълнения. В леглото могат да бъдат по-скоро егоисти, като предпочитат да избегнат любовните игри и да преминат към основното.

Те са прекалено нетърпеливи, понякога агресивни, ентусиазирани, но не винаги постоянни в любовните отношения.

Овенът има една хищническа страна, което ще рече, че често свързва любовните отношения с преследване и завоевание. Да вкарат своята „жертва” в леглото за възможно най-кратко време е това, което има значение за тях.

Факт е, че Овенът обича да прави любов за кратко и често. Чувствен и страстен любовник, той е взискателен и с високо либидо.

Похотливият Овен, обаче, може да изгуби интерес към завоеванието си много бързо и бушуващият в него огън да се превърне в пепел.

Не е трудно да се привлече вниманието на тези огнени натури. Истинско предизвикателство е обаче то да бъде задържано.

Повечето представители на този огнен знак са готови да се отдадат на партньора си още на първата среща, защото страстта надделява над самоконтрола им.

Изневяра

Овенът не пропуска възможност да погали своето его и едва ли би останал верен на своята половинка. Той може да обича и да бъде влюбен в определен човек в продължение на години и в същото време да поддържа безкрайна поредица от краткотрайни връзки.

Не обича предсказуемите отношения и изпитва наслада от напрежението, тръпката, предизвикателствата.

Често се забърква в любовни афери и е готов да изостави настоящия си партньор, ако страстта в новата му връзка е по-силна.

Работа

Родени лидери, представителите на зодия Овен мразят да губят и обикновено излизат победители от всяка една ситуация.

В кариерата си те преследват своите цели и никой не може да ги измести от пътя им. Овните са независими, борбени и амбициозни. Те притежават качества подходящи за заемане на лидерски позиции.

зодия Овен професии

Лекарската професия е добър избор за родените под знака на зодия Овен

Професии

Важно е да отбележим, че тези личности обичат честната игра и не биха си послужили с измама при реализиране на работните си проекти.

Работата им трябва да бъде предизвикателство за тях, защото те са смели, уверени и независими.

Най-подходящите професии за представителите на зодия Овен са лекар, зъболекар, адвокат, пожарникар, следовател, брокер или спортист.

Скучните и рутинни позиции не могат да предизвикат интереса на смелия, креативен и самоуверен Овен.

Каквато и професия да избере той, успехът му е сигурен.

Началник Овен

Овенът е импулсивен, нетърпелив, но в същото време харизматичен и смел. Той е водач и очаква всички останали да го следват.

Чрез своите действия огнената личност вдъхновява и когато другите се страхуват да поемат рискове, именно той предприема тази крачка.

Изключително конкурентен, началникът Овен мрази да губи. Той има проблем с приемането на различна от неговата гледна точка и трудно се съгласява мнението на другите.

Темпераментната натура е прекрасен мотиватор и без усилие може да мобилизира своите подчинени за реализирането на една загубена кауза.

Овенът шеф може да се разочарова от подчинени, които не мислят толкова бързо, колкото него самия. Той няма никакво време за мързел и още по-малко за подчинени, които имат нужда от постоянни инструкции и насоки.

Уважава честността и презира лъжците, затова неговите служители трябва да бъдат изключително коректни и достойни личности.

зодия овен хелиотроп

Кървавият камък дава сила на родените под знака на Овена

Камъни

Овните са енергични и страстни натури и затова имат нужда от камък, който да отговаря на динамичния им характер.

За мартенските Овни е подходящ хелиотропът (наричан още кървав камък), който увеличава физическата активност и усещането за сила.

Диамантът, в най-чистата му форма е подходящ за априлските Овни. Той носи късмет и победа на представителите на огнената зодия.

Други подходящи камъни за представителите на този знак са яспис и топаз. Първият балансира положителната и отрицателна енергия и помага за успокояване на нервния Овен, докато вторият увеличава физическата сила и защитава собственика си от нараняване.

Подарък

При избор на подарък за Овена, трябва да знаете, че тази личност предпочита предизвикателни и вълнуващи неща.

Бижутата винаги са подходящ подарък за огнените личности. Колкото по-големи и бляскави, толкова по-добре.

Не си губете времето със дребни дрънкулки, а изберете скъпоценен камък или луксозни бижута.

Билети за спортно събитие или спортни дрехи и аксесоари също са добра алтернатива.

Техниката също очарова Овена, така че може да заложите на айфон, видео игра или навигация за автомобил.

Ако тези идеи не са Ви достатъчни, ще Ви предложим още нещо. Като велики кулинари, представителите на зодия Овен биха се зарадвали от комплект ножове, ново барбекю или книга с готварски рецепти.

Пожелания

Тези огнени личности изключително много се ласкаят от мили думи и слова. Всяко едно пожелание, изказано от сърце би ги трогнало до сълзи.

Изразете чувствата си върху красива картичка, която да им остане за спомен. Те със сигурност ще оценят този жест.

Талисман

Овенът е огнен знак, което означава, че символите на звезда, мълния или слънце са много късметлийски за него.

Опашка на каквото и да е животно също носи късмет на темпераментните натури.

Татуировки

Освен гореизброените символи, представителите на огнената зодия могат да татуират върху тялото си овен, който е символ на свободно мислене, ловкост, смелост.

Татуировката на това инато животно може да се направи както върху тялото на мъж, така и върху женска снага.

За размера няма никакви граници – той може да бъде голям (например на целия гръб) или малка фигура, която е позиционирана върху гърдите, ръката или ханша.

зодия Овен цветя

Червените лалета са подходящи за лицата от огнената зодия

Цвете

Динамичният, уверен и пълен с енергия Овен би се зарадвал на букет червени лалета.

Ако се осмелите да им поднесете красивите цветя, жестът Ви със сигурност ще бъде оценен от темпераментната натура.

Цвят

Може би няма да Ви учуди фактът, че червеното е цветът на тази огнена зодия. Овенът е знак на страст, енергия и ентусиазъм, ето защо червеният цвят съответства на темперамента му.

Огненият дух на зодия Овен може да бъде подчертан с ярки и привличащи погледа тоалети или аксесоари в червен цвят.

Щастливи числа

Числата, които носят късмет на представителите на зодия Овен са 6 и 7. Тези цифри могат да бъдат използвани в различни комбинации, за да се постигне успех.

Според астролозите цифрите 9 и 4 също са благоприятни за Овните.

Те помага за реализирането на всички планове на този зодиакален знак. Четвъртото и деветото число от месеца, както и денят Четвъртък са много благоприятни за постигане на материални успехи.

Късмет

От всичко казано до тук, стигаме до извода, че червеният цвят, денят Четвъртък и числата 4,6,7 и 9 носят късмет на родените под огнения знак.

Не трябва да пропускаме и талисманите със символ звезда, слънце или мълния, както и камъните хелиотроп, диамант, яспис и топаз.

зодия Овен известни личности

Владимир Кличко е типичен представител на зодия Овен

Известни личности

Под знака на огнената зодия са родени футболната звезда Роналдиньо, актрисата Риз Уизерспун и световноизвестният боксьор Владимир Кличко.

Списъкът продължава с имената на Елтън Джон, Стъвън Тайлър, Дайана Рос, Кийра Найтли, Марая Кери, Сара Джесика Паркър, Лейди Гага, Винс Вон, Селин Дион, Ръсел Кроу.

Зодия Овен, асцендент

Зодия Овен, асцендент Овен

Тези личности са енергични, харизматични и надарени с впечатляваща физика. Прекалено уверени в себе си, те се радват на конкуренцията, обичат да спорят и не се страхуват от предизвикателствата.

Овните, родени призори понякога са прекалено честни по един искрен, детински начин. Те печелят доверието на околните, разкривайки себе си и своите най-интимни чувства и мисли.

Те са родени инициатори, природно интелигентни и готови без страх да посрещнат всяко едно предизвикателство.

Зодия Овен, асцендент Телец

Тези хора са изключително преми, борбени и силни. Търпението на Телеца надделява върху спонтанния и буен Овен.

Този тип Овни обикновено са по-спокойни и сдържани, но това не означава, че са апатични и безучастни.

Изключително щедри, тези представители на зодия Овен често изразяват любовта си чрез материални подаръци.

Зодия Овен, асцендент Близнаци

Този Овен е готов да промени посоката, в която се движи във всеки един момент.

Овните с асцендент Близнаци имат ярки идеи, умеят да общуват свободно с всички и могат да вършат няколко неща по едно и също време.

Тези личности се отегчават бързо и лесно обръщат гръб на своите идеи и планове.

Зодия Овен, асцендент Рак

Тези личности лесно се адаптират към хора и обстоятелства и често споделят идеите и мненията на другите.

Верни приятели, но склонни да бъдат много взискателни към околните, когато те не живеят според очакванията им.

Зодия Овен, асцендент Лъв

Овенът с асцендент Лъв прави поразително впечатление. Те са добри мотиватори и лидери, готови да поведат другите след себе си.

Естествено независими, тези Овни мразят да им се казва какво да правят.

Изключително щедри, те раздават без жал своето време, внимание и средства.

Зодия Овен, асцендент Дева

Тези личности са високо интелигентни, благоразумни и целенасочени. Девата обича да изпипва най-малките детайли, анализира и прави корекции, докато Овена е склонен да рискува и винаги поема инициативата.

Понякога Овенът с асцендент Дева се фокусира прекалено много върху незначителни детайли, което се дължи именно на земната зодия.

Зодия Овен, асцендент Везни

Това е една добра комбинация на противоположности, които могат да смекчат взаимните си недостатъци.

Те са директни, честни, откровени, но за разлика от типичния Овен първо мислят и едва след това действат.

Овните с асцендент Везни не са толкова силно независими и имат нужда от партньор както в бизнеса, така и в семейния живот.

Зодия Овен, асцендент Скорпион

Това са два много силни знака и тяхната комбинация е много впечатляваща.

Тези личности често си позволяват да критикуват другите и могат да бъдат изключително саркастични и жестоки към тези, които се осмеляват да им противоречат.

Имат желязна воля, богато въображение и са извънредно изобретателни. Могат да бъдат раздразнителни и избухливи, но бързо се успокояват.

Абсолютно безстрашни и много горди, тези Овни рядко приемат идеите на другите и винаги защитават своите интереси.

Зодия Овен, асцендент Стрелец

Тези личности са пламенни и склонни към поемането на рискове.

Овните с асцендент Стрелец са откровени, открити, честни, щедри и позитивни.

Понякога могат да бъдат нетърпеливи и раздразнителни без видима причина, но рядко са отмъстителни и злопаметни.

Обичат истината, справедливостта и мирните отношения и рядко влизат в спорове без видима причина.

Зодия Овен, асцендент Козирог

Те са много амбициозни, упорити, решителни и способни на големи усилия и много жертви.

Ако бъдат наранени могат да бъдат жестоки, отмъстителни и агресивни. Мълчаливи са в присъствието на непознати, но приказливи и освободени сред тези, които познават добре.

Притежават силен характер, могат да бъдат верни приятели и безмилостни врагове.

Зодия Овен, асцендент Водолей

Тези натури се стремят да помогнат на цялото човечество, в резултат на което оставят много малко време за личния си живот.

Те са искрени, много хуманни и могат да бъдат верни приятели. Понякога избухливи, но не отмъстителни, тези Овни са нежни, енергични, оптимистични и с весел характер.

Обичат властта, но не биха използвали сила, за да постигнат целите си.

Зодия Овен, асцендент Риби

Тези личности се опитват да поддържат дистанция между себе си и останалите хора. Те са чувствителни, романтични, раними. Имат богато въображение, нежна душа и склонност да се самосъжаляват.

Представителите на зодия Овен с асцендент Риби са общителни личности, много красноречиви, чийто страсти са силни, но непостоянни.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: