ВЕЗНИ – ОВЕН. Кой друг може така да притегли към себе си и да съблазни наивния, импулсивен Овен, ако не пълната му противоположност – сдържаният, обаятелен, здравомислещ партньор Везни? На Везните е присъщо и чувството за мярка и хармония, а тъкмо това не стига на Овена. Между партньорите съществува силно взаимно привличане на противоположностите. Но съюзът може да се провали, ако на Овена бъдат поставени сурови условия, например: да откаже цигарите, да си подрежда нещата и т.н.

ВЕЗНИ – ТЕЛЕЦ.>>>тук

ВЕЗНИ – БЛИЗНАЦИ.>>>тук

ВЕЗНИ – РАК. Съюз е възможен при условие на търпение от страна на Везните и ако те поемат ролята на Майката и стопанката, Ракът ще може да изпълнява функциите на Бащата. Често такъв съюз се запазва при условие на материално благополучие и положение в обществото, но между партньорите съществува невидима дистанция: аз съм си аз, ти си си ти.

ВЕЗНИ – ЛЪВ.>>>тук

ВЕЗНИ – ДЕВА.>>>тук

ВЕЗНИ – ВЕЗНИ. У хората от тяхната зодия Везните чувстват не само своето отражение, но и партньора, и противника. Благополучен брак е възможен само ако Вените са различни типове.

ВЕЗНИ – СКОРПИОН. Везните хармонизират метежния Скорпион, помагат му да се ориентира в сложните ситуации. Интимната страна на живота им е много бурна, страстна и дълбока.

нумерология

ВЕЗНИ – СТРЕЛЕЦ. Прекрасен съюз. Укрепва го не само любовта и дружбата, но и общият мироглед. И двамата се стремят към активна дейност и по принцип достигат определено обществено положение.

ВЕЗНИ – КОЗИРОГ. Козирозите се възхищават на педантичните Везни, на тяхната разсъдливост и умереност. А за Везните Козирозите са крепост и опора. При това Везните направляват Козирозите, стават за тях учители и наставници. Във всичко, освен в любовта, те намират общ език. На фона на пълно благополучие могат хладно и рязко да се разделят, взаимно засипвайки се с проклятия.

ВЕЗНИ – ВОДОЛЕЙ. Сполучлив, плодотворен съюз. Те имат общи творчески планове, съвместни оригинални идеи. И двамата обичат да пътешестват, обичат веселите компании, приятелите. Общо взето се занимават с едно и също нещо, допълвайки се взаимно.

ВЕЗНИ – РИБИ. За Рибите това е съдбоносен съюз. Везните обичат строгата форма, играта в отношенията, строго регламентираните рамки във всичко, А Рибите “преливат” в чувствата си. Везните са егоцентрични и придирчиви партньори – индивидуалисти: “аз съм си аз, ти си си ти, децата са си деца”, а Рибите се стремят към единство и разбиране с партньора.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: