СКОРПИОН – ОВЕН. Съюзът между два Овена е като барутен склад. Дори ако всичко е в ред и партньорите си отдават дължимото, това е в състояние на вечна бойна готовност: не се знае кога ще се взриви, ето защо съюзът между Овни се среща доста рядко.

СКОРПИОН – ТЕЛЕЦ.>>>тук

СКОРПИОН – БЛИЗНАЦИ.>>>тук

СКОРПИОН – РАК. Съюзът е по-подходящ за отношения на любовници, отколкото на съпрузи, защото Раците не могат да издържат дълго под натиска и контрола на Скорпиона. В същото време Раците са привлечени от неговата сила и енергия, а той, колкото и да е странно, често се оказва безпомощен пред променливостта и неподвижността на Раците. Интересно им е заедно и съвсем не им е лесно.

СКОРПИОН – ЛЪВ.>>>тук

СКОРПИОН – ДЕВА. За да бъде благополучен съюзът, Девата и Скорпионът трябва да имат силни характери. В такъв брак не чакайте покой – съпрузите през цялото време като че ли взаимно се изпитват, взаимоотношенията им остават на границата на  кризата. Магнетизмът и свръхчувствителността на Скорпиона безпокоят Девата. За да му противостои, тя напряга всичките си сили и оттук вечното състояние на бойна готовност. Само кротката, мъдра и търпелива Дева е способна да обуздае страстния, активен Скорпион.

нумерология

СКОРПИОН – ВЕЗНИ.>>>тук

СКОРПИОН – СКОРПИОН. Съюзът е рядък, защото макар да са двама силни партньори и да се привличат взаимно, заедно им е тясно, а разделени – скучно. Скъсали окончателно и срещайки се дори след много години, те са готови, струва им се, още в първата минута да забравят всички обиди. Но, още неуспели да достигнат дружеските обятия, започват подозрително и хладно да се гледат. И остават от двете страни на пътя.

СКОРПИОН – СТРЕЛЕЦ. Странен, но често срещан съюз. И двамата като че ли взаимно се подтикват към действие. Хазартни любовници, съпрузи – единомишленици, постигащи заедно много; прекрасни, внимателни родители – такава е най-често характеристиката на този брак.

СКОРПИОН – КОЗИРОГ. Блестящ съюз на два силни знака. Дори ако се разделят, те стават врагове, като че ли играят увлекателна и опасна игра. Но любовта им по принцип е постоянна, силна и дълбока. С годините чувствата не охладняват. Децата им са щастливи, защото растат в атмосфера на любов и хармония.

СКОРПИОН – ВОДОЛЕЙ. В този съюз, с редки изключения, връх взима Скорпионът. Той явно или тайно направлява Водолея. Любовта им е оригинална и има неочакван, ексцентричен характер. През цялото време те измислят все нови и нови съдбовни преврати. Мирните периоди на съвместния им живот се сменят от дълга война, а после – щастливо примирие до нова война. Но при това им е много трудно да се откажат един от друг.

СКОРПИОН – РИБИ. В този съюз обикновено Рибите са водени. Скорпионите са чувствителни партньори, те всичко виждат и разбират, а понякога дори си доизмислят това, което го няма. Те държат Рибите в напрежение, измъчват ги, но се и смиляват над тях. На този съюз са присъщи странности във всички видове взаимоотношения, но Рибите често си отиват от Скорпионите, страдайки от тежкия им характер.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: