РИБИ – ОВЕН. Овен. Съюзът между два Овена е като барутен склад. Дори ако всичко е в ред и партньорите си отдават дължимото, това е в състояние на вечна бойна готовност: не се знае кога ще се взриви, ето защо съюзът между Овни се среща доста рядко.

РИБИ – ТЕЛЕЦ.>>>тук

РИБИ – БЛИЗНАЦИ.>>>тук

РИБИ – РАК. Емоционалните Раци винаги се стремят към дълбочинните тайни на рибите като ученик към учител. От този съюз те черпят обновление, но се плашат от непознаваемостта на Рибите. Съюзът се крепи на духовна съвместимост и взаимно разбиране. Раците са променливи, а емоциите на Рибите ескалират и утихват по-бавно, на приливи и отливи. Ще изтърпят ли такива спадове в настроенията си, зависи от хороскопите на двамата. Ако заедно започнат някакво дело, ще постигнат успех.

РИБИ – ЛЪВ. Най-сложния съюз от всички знаци за Лъва. Тук Лъвът е като рицар, принесъл в дар целия свят на нежна девойка. Той крее и се топи от дълбочината и тайнствеността на Рибите, защото тази любов за него е трагична, тя носи смърт. Или прераждане на личността, ако Лъвът е готов за метаморфози, и без предпазливост следва Рибите.

нумерология

РИБИ – ДЕВА.>>>тук

РИБИ – ВЕЗНИ. За Рибите това е съдбоносен съюз. Везните обичат строгата форма, играта в отношенията, строго регламентираните рамки във всичко, А Рибите “преливат” в чувствата си. Везните са егоцентрични и придирчиви партньори – индивидуалисти: “аз съм си аз, ти си си ти, децата са си деца”, а Рибите се стремят към единство и разбиране с партньора.

РИБИ – СКОРПИОН. В този съюз обикновено Рибите са водени. Скорпионите са чувствителни партньори, те всичко виждат и разбират, а понякога дори си доизмислят това, което го няма. Те държат Рибите в напрежение, измъчват ги, но се и смиляват над тях. На този съюз са присъщи странности във всички видове взаимоотношения, но Рибите често си отиват от Скорпионите, страдайки от тежкия им характер.

РИБИ – СТРЕЛЕЦ.>>>тук

РИБИ – КОЗИРОГ. Това може да бъде идеален съюз. Саможертвена любов, преминаваща в пълно разтваряне в партньора. Всички високи, глъбини и простори на света са открити за тези двама идеалисти и мистици. Съюзът им, ако не е построен върху прагматизъм, е вечен и наподобява скала и океан. Заедно са способни да познаят всички тайни на мирозданието. Но ако Козирогът е твърде “приземен”, ако неговата формула: “само човек, имащ пари”, обладава самосъзнанието му, ще му се прииска да застави Рибите да работят без почивка за кариерата му. Рибата няма да приеме това и рано или късно ще си отиде силно разочарована. Или, смирила се и приела такъв начин на живот, няма да се чувства щастлива.

РИБИ – ВОДОЛЕЙ.  Идеализъм и вяра в непознатото, не сбъдналото се, измислиците
И фантазиите, илюзията за мистерията на живота привличат тези хора. Всеки изглежда за другия тайнствена страна, но не винаги “преминаването на границата” е възможно – пречи им страхът да не загубят своята личност и се отдават на партньора. Във взаимоотношенията им вълшебните картинки могат да бъдат сменени от трапезата и непривлекателна действителност. Битът ще се окаже спъващият камък за двамата. Ако не стане причина за безпаричие и бездомни скитания.

РИБИ – РИБИ. “Оглеждат се в теб като в огледало, до главозамайване!” Чий океан е по-голям? Те се стремят да изнамерят чуждите глъбини. Те знаят цената си: веднъж попаднал в изкривения свят, ти никога няма да се върнеш оттам. В брака е безполезно лицемерието и опитите да се търси компромис: трябва или да плуват съвместно към светлина или мрак, или да се разделят, отрязвайки пъпната връв. Това е много рядък съюз.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: