ДЕВА – ОВЕН.>>>тук

ДЕВА – ТЕЛЕЦ. Често срещан и щастлив съюз. И двамата са прекрасни домочадия, трезви, практични реалисти. Ако телецът прояви упоритост, Девата е съгласна на всякакви отстъпки, за да съхрани спокойствието и мира в дома. Девата е възхитена от хармонията на Телеца. Тя се учи от него на вкус към живот, на радост към битието. Телецът е щастлив с постоянството и търпението на Девата. Обединява ги и взаимният им стремеж към земни удоволствия. Отношенията могат да се изострят от пристъпите на ревност на Телеца, предизвикани от кокетството и студенината на Девата.

ДЕВА – БЛИЗНАЦИ.>>>тук

ДЕВА – РАК. Добър съюз. Девата повече от другите зодии е способна да прости и разбере капризите на нервните, хаотични Раци. Девата ще даде на Рака необходимата му свобода да греши и да се разкайва, да си отива и да се завръща. Кой друг, ако не тя, ще разбере, приеме, прости и заличи раните на разкаяния Рак, вярвайки неотклонно, че това е за последен път! На Рака се харесва постоянството на Девата, разумността и способността й да пожертва себе си заради децата, семейството, да си затвори очите за много неща. А на Девата – чувствителността и финеса на Рака.

нумерология

ДЕВА – ЛЪВ.>>>тук

ДЕВА – ДЕВА. Съюзът най-често от всички сполучлив и щастлив, защото само две Деви са в състояние да разберат вкусовете и изискванията на другия. Успешна любов.

ДЕВА – ВЕЗНИ. Също често срещан и сполучлив съюз. Обединява ги взаимният стремеж към равновесие, към създаване на комфорт, уют и благополучие. Везните знаят за всичко по малко, а Девата изучава проблема в дълбочина, анализирайки всяка страна на въпроса. И двамата взаимно допълват недостигащите им качества.

ДЕВА – СКОРПИОН. За да бъде благополучен съюзът, Девата и Скорпионът трябва да имат силни характери. В такъв брак не чакайте покой – съпрузите през цялото време като че ли взаимно се изпитват, взаимоотношенията им остават на границата на  кризата. Магнетизмът и свръхчувствителността на Скорпиона безпокоят Девата. За да му противостои, тя напряга всичките си сили и оттук вечното състояние на бойна готовност. Само кротката, мъдра и търпелива Дева е способна да обуздае страстния, активен Скорпион.

ДЕВА – СТРЕЛЕЦ. Рядък съюз. Икономичната Дева страда от разточителността и щедростта на Стрелеца. Може да ги обедини взаимното служене на обществото в социална или религиозната сфера. В този съюз Девата служи на целите и плановете на Стрелеца, както и нейният покровител – Меркурий – на Юпитер.

ДЕВА – КОЗИРОГ. Уравновесен и траен съюз. И двамата гледат реално на живота, трезви и практични са. Разумните изисквания и критичният ум на Девата импонират на Козирога, той цени у нея и умението да забелязва детайла, без който не може да се реши глобалният проблем. А Девата ще познае с Козирога скритите за нея тайни на любовта, тя има нужда от неговите нежни думи, възхваляващи достойнствата й. Децата правят брака нерушим.

ДЕВА – ВОДОЛЕЙ. Рядък съюз. Девата обича дома, реда, благополучието. Водолеят е свободен, главно за него е, когато е уморен от приятели, от пътешествия или проблеми, да има къде да се завърне. Бракът продължава, докато трае търпението на Девата.

ДЕВА – РИБИ. Сложен и рядък съюз. Девата е стопанка, бракът за нея е пестеливост и натрупване. В любовта Девата е като прекрасната Снежанка: и мила, и чиста, но “искам да обичам, а не зная думите на любовта”. Особено лошо е, ако Рибата е жена: унижава я критичността на мъжа – Дева. Мистичните, разсеяни Риби и конкретните Деви често съвършено не се разбират. В крайна сметка те просто имат различна енегетика и световъзприятие.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: