ЛЪВ – ОВЕН.>>>тук

ЛЪВ – ТЕЛЕЦ.>>>тук

ЛЪВ – БЛИЗНАЦИ.>>>тук

ЛЪВ – РАК.>>>тук

ЛЪВ – ЛЪВ. Съюзът е рядък, но е възможен и дори сполучлив при условие на нетипичност и на двамата. Раждат се интересни деца, ярки и творчески. По-рядко бива обратното: при ярки родители децата да се окажат безцветни, което би донесло маса огорчения на съпрузите.

ЛЪВ –ДЕВА. Съюз, изпълнен с неразбиране и отчуждение. Студената и кокетна Дева, фиксираща всяка дреболия, в началото и изкусно разпалва Лъва. Но след това те започват взаимно да си откриват куп недостатъци. Дребнавостта и придирчивостта на девата ще ранят Лъва в самото сърце, особено ако жената е Лъвица. На лъва Девата се струва студена. Или нейната суетна природа довежда Лъва до бяс. Бракът може да бъде благополучен само при условие на общи творчески интереси или при натипичност на знаците.

ЛЪВ – ВЕЗНИ. Царственият Лъв и хармоничните уравновесени Везни. В съюзът им ги очаква блясък, хармония, постоянство. Везните са най-удачният партньор за Лъва от всички въздушни знаци.

ЛЪВ – СКОРПИОН. Съюз, обединен от силно мъжко начало и неверояния женски магнетизъм. Ражда безумна страст, неподвластна на разума – но да се живее заедно в такова напрежение е невъзможно, ако с годините чувствата им не изтлеят като застинала лава. Тогава те живеят всеки дам за себе си, спомняйки си за миналото.

нумерология

ЛЪВ – СТРЕЛЕЦ. Любовта и бракът им често са изградени върху взаимен авторитет, общ мироглед и съвместна работа. И двамата обичат приключенията, пътешествията, склонни са към хазарт и авантюри. Отношенията им имат не само празничен характер, но разчитат и на непрекъснато съвместно творчество. Заедно те постигат невъзможното.

ЛЪВ – КОЗИРОГ. Съюзът е труден, но възможен. Козирогът често се подлъгва, подкупен от щедростта на  Лъва и обещанията му за половината царство. Лъвът, разбира се, може и да не изпълни обещаното, но Козирогът ще чака и чака, докато не разбере, че са го измамили. Тогава настъпва потресение, разочарование. Лъвът търси зад външната строгост на Козирога страстта, но се уморява от постоянната пряка стратегия на живота на Козирога – той  иска промени.

ЛЪВ – ВОДОЛЕЙ. В началото те изпитват голямо привличане един към друг, но после, разбрали своята пълна противоположност, общо взето, се разделят. Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието. Водолеят не изтъква соята личност, старае се да се държи незабелязано. Не придава голямо значение на “дреболиите”, които за Лъва са символни. Само при висок духовен потенциал и в по-зряла възраст тези хора разбират, че две противоположности образуват едно цяло.

ЛЪВ – РИБИ. Най-сложния съюз от всички знаци за Лъва. Тук Лъвът е като рицар, принесъл в дар целия свят на нежна девойка. Той крее и се топи от дълбочината и тайнствеността на Рибите, защото тази любов за него е трагична, тя носи смърт. Или прераждане на личността, ако Лъвът е готов за метаморфози, и без предпазливост следва Рибите.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: