заклинания за любов
Често пъти в отчаянието си желанието си да бъдат обичани хората използват заклинания за любов

Защо не трябва да практикуваме заклинания за любов

Често пъти в отчаянието си желанието си да бъдат обичани хората използват заклинания за любов

Но до колко тези заклинания за любов помагат и дали това не е намеса във Вселенския план за всеки от нас и имаме ли правото да го правим.

Често пъти в отчаянието си желанието си да бъдат обичани хората използват заклинания за любов
Често пъти в отчаянието си желанието си да бъдат обичани хората използват заклинания за любов

Всъщност любовните заклинания са сериозна „обида“ към Вселената.Бог ни е дал няколко неща, когато ни е създал и едно от най-важните от тях е свободната воля. Това означава, че дори и самата Вселена и Бог не могат да ни отнемат това право –да имаме свободна воля.
Любовните заклинания са вид магия и могат дори да бъдат наречени „черна магия“ – впрягане на вселенските закони за нанасяне на вреда и причиняване на зло. За всяко действие има равнопропорционално противодействие.
Прилагането на заклинания за любов води до сериозни размествания на пластовете на събитията, което никога не води до трайни положителни промени.
Заклинанието за любов нарушава правото на човека да избира към кого да насочи любовта си, намеса, която никога не остава ненаказана. Насилствените опити да накараме друг човек да изпитва чувства към нас може да има успех в началото и да доведе до появата на определени емоции.
Но това води до промяна на пътя на човека, към когото е насочено заклинанието, защото това спира достигането му до определения за него човек. Така магията превръща в заложник не само обекта на вашата „любов“, но и тези свързани с него според Вселенските връзки.
На по-дълбоко кармично ниво, ако „хванете“ в капан човек, който не изпитва чувства към вас с помощта на магия, вие спирате енергията, която да се насочи към вас от точни човек, предназначен за вас.
Вие ще бъдете отговорни за духовното несъответствие не само на тези, които са замесени, но и на тези, в чиято връзка има намеса.
Ако вие имате кармичен дълг от предишни животи, то може би това те причината да не можете да срещнете човекът, предопределен за вас.
Често пъти човекът, към когото насочвате заклинанието е с достатъчно силен дух, за да не може да бъде „хванат“ от заклинанието.
Практикуването на заклинания не може да бъде ненаказано – според Закона за привличането подобното привлича подобно, така че ние не можем да нарушаваме свободната воля на друг човек, без това се отрази на нашата карма.
Намесата в Божествения план може да доведе до безкрайни неразбории и това никога не завършва добре, особено за този, който прави заклинанието.
Любовта сама по себе си е магия, но не можем да накараме хората да ни обичат на сила, Вселената е съвършена и човек не може да се намесва в Божествения план!

За Ralica Ilieva

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *