Вижте как се прави магия за любов! Изпитана! Действа!

Разберете как да направим магия за любов и да спечелим любимия човек! В интервю с ходжа: Магия за любов със снимка. Бяла и черна магия. Използване на вода в магията. Страшната руска традиция.

Ще започнем с едно интервю с известния ходжа, който е специалист по правенето и развалянето на всякакви магии, включително и за любов. Запазваме името му в тайна по негово настояване.

ВЪПРОС: Как читателите сами могат да си направят магия за любов?

ХОДЖА: Магии за любов са правени откак свят светува. Благодарение на любовта има живот на земята. Без любов нищо не става. Сега сте свидетели на сериалите по телевизията, колко много неща дори престъпления се правят в името на любовта. Откакто станах ходжа, съм направил толкова магии за любов, колкото не можете да си представите! Не ги броя, защото нямат чет.

Всяка втора жена или мъж, които идват при мен, искат магия за любов. Това е трудна и отговорна работа, защото не всеки, който иска да привлече някого към себе си, е подходящ, а и привличаният човек често не е подходящ. Затова е много важно на кого се прави тази магия. Ако той или тя са неподходящи и Свещената Книга казва, че не са един за друг, тогава е голям грях да се прави такава магия за привличане и любов.

Тук ще издам една тайна магия за любов.

Прави се на пълнолуние с китка от трендафил.

На връх пълнолуние, точно в полунощ се реже един трендафил от храста. В дебела книга с твърди корици по средата на страниците се слага откъснатият трендафил. От двете му страни се слага една ваша и негова/ нейна снимка.

Затворете книгата и отгоре сложете 6 тежки книги, за да натискат китката между снимките ви. Полагайте книга по книга, като на всяко слагане на книгата отгоре казвате следното заклинание:

Аз (казвате своето име) обичам (казвате неговото/ нейното име) и това ще бъде цял живот.

Всяка седмица в шестия ден от правенето на ритуала отивате при купчината книги и махате една по една книгите, като при махането на всяка книга казвате следното магическо заклинание:

Моят любим/моята любима (казвате му/й името) ме обича и иска да е винаги с мен (казвате си името).

Кой е шестият ден от ритуала? Това е денят, който се брои от самия ритуал. Например ако сте направили ритуала в ден от седмицата неделя, е необходимо да преброите следващите поред дни и ще видите, че шестият ден е събота.

Ако сте направили примерно ритуала в сряда (защото пълнолунието е било в сряда), следва да преброите шест поредни следващи дни, като започвате от следващия ден: 1 четвъртък, 2 петък, 3 събота, 4 неделя, 5 понеделник и шестият ден се пада вторник. Разбрахте, нали? Та всеки вторник от сега нататък в рамките на 6 месеца правите проверката на трендафила точно в полунощ.

При слагане на книгите казвате първото заклинание. При вдигане на книгите казвате второто заклинание. И така 6 месеца.

След като махнете книгите една по една и 6 пъти кажете съответното заклинание, отваряте книгата с трендафила и виждате дали е изсъхнал между снимките ви. Когато вземете трендафила, казвате следното заклинание:

Прекрасен Трендафил, както си събрал хиляди листенца, така нека аз (казвате си името) и моят любим/моята любима (казвате името) бъдем цял живот и остареем заедно в мир, хармония и любов!

До шест месеца трябва да имате резултат.

Внимавайте как изричате всяко магическо заклинание.

ВЪПРОС: Какво се прави с една снимка, когато искаме да постигнем ефекта на магията за любов?

ХОДЖА: Снимката запечатва душата на човека, който е фотографиран. Затова в миналия век много хора са се страхували да се снимат, за да не си играят с техните души злите неприятели. За да се направи магия, често се взима материал от съответния човек, който искаме да се омагьоса и по този начин с това се удостоверява на злите сили, че тази магия трябва да се направи точно на този човек, от когото е взет този материал.

Така се прави магия. Модерен начин е обаче да се улови енергията на човека от снимка. Това може да стане и историята пази много случаи на направени магии по снимки. Тя може да бъде както на хартия, така и да е взета от тези снимки, които самите хора слагат в социалните мрежи.

Лошият човек сваля снимката от интернет. Напечатва я на хартия и чете върху снимката специално магическо заклинание, с което може да промени живота на човека от снимката. Ако е за смърт, дори може да я изгори и да нарече от колко до колко време да се случи това. Ако е за любов, може да я сложи срещу друга снимка и да направи съответното магическо заклинание.

Внимание: Ако вие сте човекът , който прави тези неща, е важното да знаете, че няма ненаказано зло, макар и да си мислите, че това, което правите, е за ваше добро. Това, което мислите, че е за вас добро, може за другия да не е въобще добро, напротив може да се окаже най-голямото зло в живота му. Всеки човек има право на избор с кого да живее заедно и е много важно любовта да е взаимна.

ВЪПРОС: Кое отличава така наречената бяла магия за любов от зловещата черна магия?

ХОДЖА: Хората са чували, че има много видове магии. Лошите магии сме свикнали да ги наричаме черни магии, а добрите бели магии. Най-голям дял заема отделът любовна магия за любов.

Най-много рецепти има за любовните магии. Дали обаче всички дават резултат? Бих казал, че много жени са идвали при мен и са ми казвали, че са правили тази или онази магия, за да обладаят някой хубавец, но така и нищо не станало, даже напротив, след като се направи магията той се отвращава от нея и бяга колкото го крака държат.

Бялата магия за любов, както сме свикнали да я наричаме, в същност бих казал, че далеч не е бяла. Наречена е бяла, защото по този начин се обявява, че в същност е хубава, добра магия, която цели да се привлече един или една към друг или друга. Много е важно са се знае, че според Свещената Книга, ако двамата не са подходящи един за друг, е най-голям грях да се направи дори такава бяла магия за любов.

Защо? Защото тази магия се явява бяла за този, който иска съответния човек и за жалост се оказва много лоша и черна за човека, за когото се прави. Освен човека, за когото е направена тази бяла магия за любов, тя почерня неговите чувства и при всички положения се оказва очерняща цялото му семейство.

Всички страдат от тази „бяла магия за любов“, някои от семейството на омагьосания дори умират. Като цяло ако се направи от специалист, който види дали тези двамата са подходящи един за друг и им се направи такава хубава бяла магия за любов, ще има най-голямото щастие на света за цялото семейство.

Ако обаче се направи такава магия от нов магьосник, който още не разбира от всички магии и не се допитва до стар магьосник, е възможно да навреди повече, отколкото да помогне. Ако се направи от човек, който нищо не разбира от магии и само е прочел от интернет от тук и там как се прави магия, тогава е възможно той да навреди дори на себе си. Затова моля не правете това, което не ви е работа!

ВЪПРОС: Как се използва вода в правенето на магия за любов?

ХОДЖА: Водата крие велика тайна. Тя запечатва като на грамофонна плоча посланието, което е отправено по време на магическия ритуал. За любовен ритуал се нарича тази вода да донесе любовта на единия към другия партньор. Много е важно как се изрича магическото заклинание, защото ако се изрече с яростен и ядосан тон, любовната магия автоматично става лоша или черна магия. Тя както може да даде живот, така може и да разболее.

От древни времена един от съставните елементи на магическия олтар е задължително вода. Водата може да потуши пожара, но може и да удави човек. Водата може да утоли жаждата, но може да те намокри и ако е студено за замръзнеш до смърт. Водата е най-важната при правенето на магия. При ритуалната магия е необходимо водата да се сложи в магически бокал и да стои на определено място на олтара , на който се прави магията.

ВЪПРОС: Знаете ли някаква руска магия за любов? Има ли специфика при руснаците?

ХОДЖА: Руските магии за любов са един от най-силните на света. Сблъсквал съм се много с тях и мога да ви кажа, че много трудно се гонят. Някои от тях се правят с чай, други на гробище, трети с икони на светци. Тези руски магии са много специфични със своето изготвяне и извършване. Точно поради това от личен опит разбрах, че при развалянето им трябва да се работи два, три пъти повече.

Доста често се връщат и самозапалват също като модерните свещи на рожден ден, които се самозапалват след като бъдат духнати. Уж всичко е приключило и току-виж след малко пак пламнал пламъкът. Много са опасни и трудни за разваляне са руските магии за любов! Не случайно се носи славата, че рускините знаят как да омайват и задържат мъжете до себе си.

Войната, която отне милиони руски мъже, още повече е накарала руската жена, жадна за любов, да прави и да се усъвършенства в този занаят на омайница.

ВЪПРОС: Читатели са ни питали за магия за любов с цигара. Какво означава това?

ХОДЖА: Скоро при мен дойде една жена, направила магия за любов с цигара. Не знаех нищо по въпроса и с любопитство помолих да ми обясни как я е направила. Тя с удоволствие ми обясни, че търсила лек за своя душевен проблем и като написала в интернет „магия за любов“ изскочил някакъв сайт и тя там прочела как се прави магия с цигара.

Няма да цитирам цялата магия само ще ви кажа, че е трябвало да се запали цигара и докато тлее и дими цигарата, да се кажат следните слова :

„Луната грее, вятър вее,
вятър вее, цигара тлее,
цигара гори, дим дими,
дим иди към сърцето на (името на избраника)
в сърцето му/й влез, затопли го
за мене с любов да мисли, в огън да гори,
както тая цигара гори,
както пушач без цигара не може, така и той/тя
без мен (името на девойката) да не може!
Да бъде! Да бъде! Да бъде!“

Жената не пушела, но си купила специално кутия цигари. Пушила, наричала, пушила, наричала и така започнала да си купува всеки ден цигари. Той не дошъл, но тя си навлякла лош порок.

Тая магия не я препоръчвам, защото вреди само на вашето здраве.

ВЪПРОС: Истина ли е, че се използва менструална кръв при магиите за любов?

ХОДЖА: Да. Истина е. За това съм писал и друг път. Истина е, че някои неуки жени прибягват до такъв вид магия. Те знаят, че всичко това, което правят, има временен ефект.

Затова захранват при всеки свой месечен цикъл своите любими мъже, или може и съвсем да не са любими, които след това веднага на следващия ден стават като кукла на конци. Изпълняват безропотно всички прищевки на жените си, дори да са най-глупавите и долни желания.

Защо казвам това? Защото има долни жени, които държат по-богати мъже с цел да им изпразват портфейлите. Самите мъже не се усещат, защото след магията са като коне с капаци. Не виждат нищо друго освен жена си.

Тя може да е най-голямата грозница на света, но той я вижда като най-голямата красавица. Това съм го виждал и ви уверявам, че наистина съществува. При мен са идвали роднини на потърпевшите мъже. Правил съм необходимото и после тази, която е правила тези мърсотии, си е получавала заслуженото.

Какво е то, няма да ви казвам, за да не ви плаша. Но кой каквото прави, рано или късно му се връща и то с такава сила, че се чуди какво му се е случило. Затова ви съветвам да внимавате какво правите. Защото това е най-лесно да свършите някоя глупост. Трудно се поправя, но не е невъзможно.

Тези, които развалят своите магии, плащат за този труд, а тези, които са направили тази магия, плащат за своята дяволия много повече, но с най-милото в живота им.

ВЪПРОС: Какво правят във вуду магиите, когато говорим за магия за любов?

ХОДЖА: Вуду магиите са трудни магии за разваляне. Те са най-различни и се правят по особен начин.

Вуду магии за любов се правят по този начин, че две души да се съберат на астрално ниво с помощта на извикани зли духове и след това хората се чувстват като обладани. Пострадалите от вуду любовни магии са обладани от този лош дух, който контролира действията и мислите на пострадалия.

Този човек, върху когото е направена вуду магия за любов, е като машина. Той няма чувства, няма логика и работи като компютър само по команда. Ако се постави програмата и се зададе някакво действие, докато не се натисне ЕНТЪР или СТАРТ, омагьосаният нищо не прави.

Лошото е, че тези хора не могат да разсъждават логично и са марионетки на някой злонамерен човек. За жалост има много хора, които правят такива магии дори в Европа. Ако видите че някой човек започне да прави неадекватни действия веднага се обърнете за помощ към някого, който разбира от тези проблеми.

Аз в момента обучавам много млади ходжи и мога да ви каже, че много съм доволен от тях. Това са бъдещите имами, които ще помагат на хората в нужда.

ВЪПРОС: Бихте ли споделили с читателите някои от вашите заклинания при магия за любов?

ХОДЖА: Майсторът винаги крие майсторлъка си. Тайните си никой не обича да споделя. Това е от стари времена. Има тайни свещени заклинания, които могат да се изричат само и единствено от посветени хора. Има много молитви, които се четат само в храм.

магии за любов турска любовна черна магия

Илюстрация 001. Текстът на заклинанието на турската магия за любов, която се използва и като черна любовна магия.

Както ви казах, вече обучавам млади ходжи, които да поемат моя път в добруването за хората. Тези млади хора ги избрах аз, но те ми бяха изпратени от Всевишния при мен. Те имаха проблеми, които аз оправих.

После им казах, че имат способности и дадености и те като мен да помагат. Събрах ги от цял свят и ето вече втора година ги обучавам. Майсторлъкът не се учи с едно казване на магическо заклинание. Някои хора си мислят, че тая работа е много лесна. Не е лесна и магията, уверявам ви и не става с едно заклинание. Понеже ме молите сега ще кажа едно такова за любов (виж илюстрация 001):

ВЪПРОС: Как се използва плодът ябълка при съответната магия за любов?

ХОДЖА: В християнството вие знаете, че ябълката е плодът на греха. Има една стара магия, която аз лично не използвам, защото не е толкова ефективна. Тя се прави с ябълка разделена на две половини. Вътре се изваждат семките и се прави гнездо, в което се слага лист хартия навито на руло и после рулото навито на кравайче.

Вътре на листа се пишат имената на двамата. След това завързват двете половини с червен конец. Знаете, че червеното е символ на любовта. Нарича се ябълката с магическо заклинание. След това тихомълком се слага в двора пред входната врата на виси определено време.

Семките се засяват в двора и се нарича това дърво, което поникне, да бъде дървото на двамата до края на живота им. Ако не поникне дърво, не е хубав знак. Тогава се повтаря ритуалът след една година.

Лично аз не съм и няма да правя такива ритуали, защото при мен са идвали клиентки, които са правили тези ритуали. Понеже не са видели ефект, затова дойдоха при мен. След моята муска те вече са задомени и щастливи.

ВЪПРОС: Арабска магия за любов – какво се прави от арабите в случая?

ХОДЖА: Арабските магии за любов са най-най-различни. При едни (по-хубавите) от тях се призовават определени Джинове. Пишат се муски с шафран по определен начин. Използват се дървени лъжици, вързани по определен начин с изписани на арабски имената на двамата. После се заравят в наистина сравнително пресен гроб на незнаен човек, който е починал най-много до 1 година.

При този ритуал се подчинява безапелационно волята и самото съзнание на човека, който искате да омагьосате и привлечете към себе си, така че да бъде постоянно и стегнато обвързан към вас. Този човек, върху когото е направена по най-проклет начин тази магия, е неспособен да погледне друг човек или жена.

Има магии, при които може да бъдат използвани много похвати от арабския бит още от древни времена. Те са за събиране на неотдавна разделени двойки, за връщане на окончателно напуснал любим или за контрол над фините чувства и интимните емоции на желан човек.

ВЪПРОС: Магия за любов с дреха – това има ли общо с вуду или е валидно по принцип?

ХОДЖА: Най-често правената магия за любов е тази с носена от жертвата дреха поне веднъж. Дрехите може да изчезнат от простора или от гардероба на човека, който ще се омагьосва. След време се връщат вече обработени. Как се обработва дреха за магия?

Чете се върху нея някакво заклинание. В Християнските храмове знаете, че се носи дреха на човек в църква и свещеникът чете за здраве или вразумяване.

Ако се съмнявате или по-точно храните подозрения, че може да имате такава магия, е необходимо да сте много внимателни и да проверите всички дрехи и обувки в къщи. Гледайте за следи от напръскване с нещо върху самите си дрехи.

Ако Ви изчезне някакво бельо, потници, блузи, панталони, сако, палто и дори обувки, трябва веднага да се обърнете за помощ към ходжа, за да провери той дали има магия.

Циганската магия е доста тежка, защото след заклинание я заравя в пресен (до една година) гроб. Това е един от начините за инвокиране на злото и направа на любовна магия. Могат от вашия дом да ви вземат дрехата, тя да се процедира на етерно ниво, да се обработи астрално и енергийно и да я върнат незабелязано, така че да си я намерите сам-сами там, където много пъти сте я търсили.

Бъдете внимателни ако се случи това. Това, което трябва да направите, е дрехата да се изхвърли в речна или просто течаща вода. Това обаче нека да кажа, че не е разваляне на магията. Има ли такъв случай, веднага ми пишете, за да проверя дали имате магии.

В Русия е много популярна зловеща магия, която се прави с взет набързо отпечатък от обувката. Взема се този отпечатък от там, където сте минали, и хоп някой лош човек може да ви спретне магия. Вече има много мераклии и майстори на тези руски магични практики.

При вуду магиите също се използват дрехи, които се използват предимнно за правене на кукла, която се нарича на човека, чиято е дрехата. Тогава дрехата въобще не се връща при вас. Само ще изпитате болката върху тялото и душата си, след като някой магьосник направи такава магия.

Продължаваме с практическите съвети от специалистите на Чудеса.Нет.

Да правите магия за любов, не е нещо, с което трябва да  се захващате на шега! Любовното заклинание ще изпълни вашето желание, затова ако имате дори най-малкото съмнение, че човекът върху когото искате да го приложите, не е вашият избраник завинаги – затворете статията!

Ако обаче, сте сигурни, че той е вашата мечта и истинска любов, тогава четете нататък!

Магия

Нещастно влюбени?! Ето ви магия за любов!

Тази магия е за нещастно влюбени, които искат да запалят искрата на любовта в обичаният човек.

Първо намерете място, където няма да ви безпокоят поне за половин час. После вземете лист хартия и червен химикал. Трябва да знаете, че червеният цвят разпалва любовната магия като барут.

Нарисувайте на листа две фигури една срещу друга, това ще бъдете вие и човекът, с когото искате да бъдете. Започнете да рисувате първо него. Очертайте тялото му, приблизително, не са необходими шедьоври на изкуството и докато рисувате се опитвайте да визуализирате мислено образа на любимия човек.

Направете също някои детайли, които ви правят най-силно впечатление – очи, устни, коса или каквото решите. След това нарисувайте и вашата фигура, отново опитвайки се да се визуализирате на ум. И тук направете някои характерни за вашата физика детайли, доколкото можете, разбира се.

Не е необходимо да изписвате имена или инициали, когато правите магия за любов, но ако все пак това ви кара да свързвате образите по-ясно, тогава ги напишете.

магия за любов

Магия за любов

Между двете фигури нарисувайте една под друга две стрелки с противоположни посоки. Едната да сочи към вас, другата към избраника ви. В полето, което се образува между двете стрелки напишете чувството, което искате да се породи между вас двамата  – обич, привличане, любов или каквото там е. Можете да напишете само едно, защото ако са повече, ще разводните магията и ще получите от всички, но нищожно малко„

Готово! Духът на любовта е призован. Обаче, това е лесната част. Следва най-важното.

Запазете листа и гледайте фигурите всеки ден, докато желанието ви се сбъдне. Гледайки образите, се опитвайте възможно най-ясно да си представяте чувството, което сте написали и взаимоотношенията помежду ви. Колкото по-ясно си представяте всичко това, толкова повече ускорявате сбъдването на мечтата ви.

До месец, след като нарисувате фигурите, ще ви се случат разни неща. Магията ще се опита да ви изпита и да провери вашето желание да бъдете с любимият/та. Ще ви се случи, нещо, което ще ви накара да направите избор и да се разделите доброволно с нещо, което харесвате и обичате. Ако не го направите, шансът ви да се сбъдне желанието ще намалее много.

Трябва да знаете, че любовна магия не се прави за отмъщение, нито пък трябва да изоставяте човека, когато започне да изпитва истинска и искрена любов към вас. Защото тогава ви очаква наказание!

Вижте как се прави магия за любов! Изпитана! Действа!
3.7 (73.14%) 35 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

29 коментара по “Вижте как се прави магия за любов! Изпитана! Действа!

 1. аз я направих на 13 август още не знам дали е подействала ама на два пъти като си чатя с човека за който е направена ми става студено втриса ме какво ли е това незнам

 2. vijte ne 4akaite da podeistva magiqta a otidete pri obekta na 4ustvata vi i mu predlojete za izlezeta ako vi e sardit mu se izvine te i pak sled vreme go pokanete dokato si izqsnite da li si zaslujava da si habite vremeto s nego na van e palno s obi4 potareteq i ne si mislete 4e toi tq e edinstveniqt za vas uspesh za men ve4e e kasno no za vas mojebi ne az ve4e imam 2 deca sin na 9god. i momi4e na 5

 3. men ako pitate nqma smisul s tiq magii ni6ty nqma da stane pulni bezsmislici sa ne 4e nqma magii no ne sa za vseki nemoje vseki vtori da si pravi magiq na lqvo i dqsno ima si hora za taq rabota verno 6te platite malko no znaete zashto e.ta nqma smisul,ako 4oveka neiska da e s vas zna4i ne vi zaslujava…i az bqhta pregledah si4ki forumi i kvo li ne no nakraq se zamislih i si kazah kato neiska da e smen zashto da pravq tova ako slu4ainopodeistaneshto posle kak 6te se 4uvstvam az kato znam 4e edin vid na sila e s men no toi neosuznava dori za kakvo stava na vupros..prosto kazvam li4no mnenie uspeh vse pak dano vi se polu4i :)))

 4. Магии НЯМА бре балъци суеверни. Няма такова животно магия. Бяла, черна, розова, зелена пимпяна не знам каква си. Аре на бас че не можете да ми направите магия. Аре е надъхани суеверни невежи същества такива. Ето сега да ви разясня техническата схема на дефектите в софтуерната част на човешкото същество: 1) човешкото съзнание/подсъзнание е пълно с дефекти,недостатъци, дупки в защитата, пропуски, бъгове, суеверия, предубедености,задръжки, полузнания,заблуди,мании,обсебвания, утопии, вярвания, убедености,чувства, емоции, сънища, страхове,хипнози, догми,учения,фантазии,надежди,самозаблуда списъка с дефекти обикаля три пъти дължината на екватора.
  2) Добрия хипнотизатор знае как да хипнотизира,манипулира и експлоатира дефектите на вашето съзнание/подсъзнание до краен предел. Да ви накара да се влюбите в него е възможно с два клика на мишката.
  За да има любов са необходими само и единствено 2 условия и абсолютно нищо друго няма значение. 1 – нуждата,кяра,ползата,недостига И тук отваряме голяма скоба не става въпрос само за пари (здраве,услуги,чувства,емоции,секс,приятелство…) изобщо някаква нужда, някакъв недостиг и 2 – източник,който да задоволи или поне до някаква степен нуждите,недостига.
  Стара поговорка гласи ,,интереса клати феса".След като двете условия са изпълнени то любов има, ако едно от условията отпадне любов няма.
  Като как си представяте обекта на вашите желания да се влюби във вас посредством ,,магия"?
  Като някой направи кукла и нарочи за мен, като ми вземе един косъм и му бае, като драска глупости по хартия и се вманиачава до безсъзнание в утопиите си? Хубаво ама тез глупости никакъв ефект нямат, защото колкото и да боцка с игли куклата, да прави сърца, да бае на косми това по никакъв начин няма никаква връзка с мен, освен тва тез простотии нито ще я направят по мила, по развратна, по-секси, по-чаровна с повече мангизи или с по-големи гърди и задник.
  Колкото и да го отричат някои хора, колкото и да си мислят че не е така, че е различно, че те самите са различни, че всичко човешко им е чуждо….бъркат и в крайна сметка всичко е ИНТЕРЕС, а любовта е една добра СДЕЛКА.
  Така че никой не обича друг само и единствено заради самия него без оглед на абсолютно нищо друго. Всеки обича не другия, а идеята, очакванията си, фантазиите си,спомените си спрямо него.Не е вярно ли? Вие сте такъв и обичате половинката си такава/такъв каквато/какъвто е. Е, тук излъгахте. Може да сте мил/а, романтичен/на но това не променя нито микрон системата.
  Вие сте обичали половинката си от момента на яйцеклетката до като смъртта ви раздели – не, запознали сте се след години и след време късате, след което не се обичате. Бихте ли обичали половинката си ако: преспи с населението на половината планета, ви изневерява, не ви готви добре, изнервя ви, напива се като свиня, излага ви пред познати, ослепее,оглушее,онемее,държи се арогантно, обижда ви, зарази ви със СПИН,ХИВ и болести които са запазена марка на научната фантастика, не ви пуска, не иска да ви вижда, разведе се с вас, открадне ви имуществото и го пропие с любовниците си,а вие сте разорен/а до степен в която ровите в казаните… Е обзалагам се че при тези условия едва ли бихте я/го обичали значи стигаме категорично,пълно и безусловно че ЛЮБОВ/БРАК/СЪЖИТЕЛСТВО = СДЕЛКА.
  ЩАСТИЕ = ЗАДОВОЛЕНОСТ.
  Врачките/гадателите/екстрасенсите/магьосниците ще ви искат пари/услуги за псевдо глупости наречени ,,магии". Ще ви викат на сесии наричани от тях "сеанси", ще ви убеждават че магии има, че те ги владеят до краен предел, че всичко от мен написаното е глупост, че скептиците са глупави хора. Дори някои от тях може да се навият да ви пуснат два три сеанса на промоция само и само да докажат правотата си и да си направят или по-точно вие да им направите реклама като се похвалите насам натам с думите ,,тая врачка първите два сеанса не взима пари..".
  Може да има хора, които имат частичен или дори пълен успех в някаква област, който го приписват не на обстоятелствата, а на врачката.
  Мога да се обзаложа с която и да е врачка/магьосник че няма как да направи АБСОЛЮТНО ТОЧНО това, което искам,желая в този момент без да го спомена, да прочете мислите ми и да го направи. Ще й/му платя КОЛКОТО каже обаче СЛЕД резултат, а не ПРЕДИ.
  Е, скъпи приятели мисля, че с този коментар навряхме врачките в к+чи г"с, направихме ги сами да си говорят.

 5. стига глупости действа ли не действа ли ако ставаше така нямаше да има толкова много самотни хора и разбити сърца ако един човек не те обича значи не те заслужава а и ако действаше щяхте ли да сте доволни като знаете че е с вас не защото той/тя иска а заради магия както казват хората на сила хубост не става

 6. Престанете с това негативно мислене, моля ви! Защо пък да не стане, а? Как пък няма нещо позитивно във вас… ;( Който вярва, може и да стане магията. Аз ще я пробвам, но по-късно и ако стане нещо, ще пиша.

 7. http://www.youtube.com/watch?v=qRHKVArA690 ако ви валнува има ли магии или не гледаъте това филмче за квантовата механика,и сами преценете в какав свят живеем,цмъатам це ще полуците отговори 🙂

 8. hora naistina ima gii no ne takava magiq a otiva6 pri vra4ka i ti pravi magiq davati dve muski ednata muska za mom4eto ednata za momi4eto nosi6gi edin mesec i ako stane kakvo ti iska6 gi hvarlq6 vav vodata moqta snaha napravi taka za majasi i podeistva predi namu napravi magiqta toi imashe priqtelka i zabremenq ot nego no kato mu napravi magiqta toi q namrazi i revnuvashe jenasi postavi muskata pot vazglavnicata mu………

 9. az da vika 4e q napeavih.I znaiteli kvo stans edno golqmo.ni6to.Ne duha na lubovta a duha na prostotiqta povikah.Nqma tskava sila hora.Nedeire vqrvaite na tiq gluposti.Ako tova nee va6iq 4ovek nqma smisal da se ma4ite i da pravite izmidleni gluposti.Vse nqkoga 6te foida i lubovta v istinskata si forma s istindkiq 4ovek, koito 6te vi nspravib6tastlivi.Uspeh v jivota na vsi4ki.

 10. Nqmamagiq i nesa6testvuva.Tova nee vqrno izpitano.i dokazano.Ako edin 4ovek neiska da e s vas nqma smisal da peavite nenijni i neverni magii koito tuka sa sazdadeni za it4aqno vlubeni hora.Ne se zalagvaite,4oveka do va s nqma da se vlubi vav vas s magiqporadi prostotata pri4ina za6toto ne e za vas i nqma da bade.6te si namerite 4oveka Koito naistina 6tese vlubi vav vas i 6te vi obi4a bez nwkvi magii da sa nujni.Uspeh v lubovta i v jivota na vsi4ki i kasmet.

 11. Не, не действа. Жената която харесвам не ще и да чуе за мен. Таз магия барабар с всички останали смърди. Жената се хвана с всеки изключение на мен. За нея съм нищо повече от безполезен парцал. Така че който е дал тия упътвания и магии мама му стара. Бял ден да не види. Топките да му изсъхнат дано! Жена да не види до края на дните си, в казаните за отпадъци да рови.

 12. Хей! Опитай да бъдеш добър… А може би пък още трябва да търсиш жената, която е за теб?

 13. Спрете да вярвате на такива простотии бе глупави балъци
  Всички тези теми в този сайт се пишат за да му се вдига рейтинга на рекламодателите.
  С вашето посещение печели собственика на сайта в вие го духате яко. Какви магии какви духове ?
  Димитър Димитров го е написал много ясно !!!!

 14. Mihaela Koleva
  Само финансовата магия работи безотказно. Доколкото зная жената в която съм се влюбил е привлечена от облагите. Какъв кяр, каква полза може да изкара от теб. Сметкаджийка тоест. Бараджийка и ловджийка. Не вярвам в магии, безсмислени са, ама дето има един лаф като удавник за сламка човек се хваща. Ем искам адски много да се случи ама от искаш до ще стане разликата е колкото от тук до другата галактика. Ако някой/я не те ще, твоите действия/бездействия ще са без абсолютно никаква стойност.

 15. Dobe de az kakvo da kaja 4e primerno mnogo ama adski mnogo haresvam edno mom4e no toi kade na M…… si e tova nqmam kak da se slu4i edinstveno ako iskash da se slu4i trqbva da go iskash iskreno i mnogo. Teezi magiii sa palna bezmislica az vob6te se 4udq kak edin 4ovek moje da se varje. Izvinqvam se na tezi hora koito vqrvqt v tqh no az ne sam edna ot tqh i nqma i da bada vse pak vseki si ima sobstveno mnenie no spored me trqbva da go iskash istinski i 6te se slu4i a ne po tozi na4in

 16. Dimitar Dimitrov , не си прав, човече, моето слънце отказва облаги. Няма ли я истинската любов, или обич, както искаш, така го наречи, финансовите облаги са изключени!!!

 17. Аз го пробвах и след по-малко от месец, се получи.. а нямаше никакви изгледи да се съберем. Действа

 18. Всички каквито и магии да правят са слуги на дявола! Моля ви спрете се! Не слушайте тази статия и не правете магии! Никога насила не можеш да обикнеш един чивек. Исус всичко ще нареди, ще намерите любовта на живота си.
  Ако направите магия на приятеля си това значи че сами сте си сложили въжето на шията и вече сте станали слуги на антихриста, врага человечески и ще гирите в ада. Познавам много хора разделени със семействата си и децата си, аз съм една от тях, повярвайте ми докато съм жива няма да спра да искам баща ми да се върне и да и се върнв тъпкано на жената която го накара да ни изостави и да ни забрави. Само успокоението ми е че колкоти аз съм страдала макар че и простих донякъде, знам че ще гори в ада при онова същество и само това ме кара да мисля че има справедливост. Нагиите причиниха на баща ми болест след болест, но и тя се разболя. Всичко се връща и Исус нашуя Велик учител и Бог ще отмъсти за нас, той ще нареди нещата! Бъдете убедени че тази статия е продиктувана от дявола и всички магии за любов обричат на огнената геена, ада! Не се заблуждавайте че този човек ще ви обича, просто ще бъде ваш роб празен отвътре като кукла на конци, демоните водят такъв човек чрез магията. Чрез думите ви откривам истината ви. Не ходете ПРИ ВРАЧЙИ И ГОДЖИ, ТЕ ПРИКРИВАТ СИМПТОМИТЕ НА МАГИЯТА С НОВА! ГОСПОД МИ Е СВИДЕТЕЛ! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ, ПОИСКАЙТЕ И ЩЕ ВИ СЕ ДАДЕ!

 19. КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ВАШИЯТ ПРОДАВАЩ ВЪЗРАСТ?
   Искам да споделя моето свидетелство с всички, името ми е Виктория Дезмънд от САЩ, след 4 години брак с моя съпруг, той ме остави за друга жена, която ме накара да се чувствам неудовлетворена. Направих всичко възможно, за да го върна, но никой не се възползва от него, докато един стар ми приятел не ми разказа за някакъв магьосник д-р Джаджа в интернет, който й помогна в подобен проблем, отначало се съмнявах, но реших да го дам try.I contacted доктора (jajaspellcastertemple@gmail.com.com) той ми помогна хвърли заклинание на моя
  съпруг и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна у дома при мен отново. Не мога да престана да благодаря на JAJA. Свържете се с този велик магьосник за всеки от вашите проблеми, той е в състояние да осигури трайно решение на всичките ви проблеми:
  (1) Разкъсване и любовни магии
  (2) Върни си изчезналата или изгубената любов
  (3) Спрете развода или развода
  (4) Магията на брака
  (5) Заклинание за бременност и дете
  (6) Бизнес магии
  (7) Премахнете болестта от магията на тялото си
  (8) искате жените / мъжете да тичат след теб
  (9) Номерата, спечелени от лотарията
  10) искате да сте богати и известни
  (11) Искате да бъдете повишени във вашия офис
  (12) Заклинание за лечение на ХИВ и за лечение на болест
  Свържете се с този велик човек чрез: jajaspellcastertemple@gmail.com

 20. Който знае някакъв ходжа за магий нека каже помогнете моля

 21. Добър ден със съпруга ми бяхме щастливи но преди година се появи една жена и ни раздели. Всичко стана изведнъж имаме и две деца който той изобщо не търси . Отчужди се от всички близки ,приятели ,от децата си . Дали има магия и може ли да се развали.

 22. Минах през повечето беди ,ходих и правих какво ли не.Не става.Пуснете човека да си иде.Това е най-доброто,което можете да направите за себе си.Счупеното не се лепи-то пак ще се счупи.Любовта сама по себе си е магия.Не е нужна чужда намеса.Колкото по-навреме го направите-толкова по-бързо ще откриете това,което ви прави щастливи.Успех!Аз успях след 7 години.Трябваше по-рано да се разделя-сега го разбрах.

 23. гаджето ми ме остави,как да се сдобря с нея,какво трябва да се направи магия

 24. Кой е този ходжа от статията? Някой знае ли? Мисля, че на бившия ми му е направена магия… иска да продължи напред, но бившата му не го оставя и той се връща и всеки път ми споделя, че не я иска и не знае защо го прави…

 25. За враска с Ходжата позвънете на телефонен номер 087 994 3207 той може да ви помогне

 26. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:

  Здравейте, моето име е Коли, искам да ви кажа голямо благодаря на великия д-р Огънле, че ми върна щастието, видях неговия контакт онлайн от друга дама, която той преди това помогна. Не знам как да изразя това, което е направил за мен, защото е направил повече от великолепен за мен, защото той ми върна любовника не само моя любовник, а сега и съпругът ми, след като се раздели с мен в продължение на 6 години. Наистина оценявам голямата помощ, която ми е дал и мисля, че съм най-щастливата жена тук на земята. Радвам се, че моят човек отново се върна, всичко, което направи за мен, беше само за 24 часа, какво могъщ човек, върна съпруга ми, който напусна 6 години само за 24 часа, благодаря ви. Направих споразумение с него, за да споделя добрата си работа онлайн и дори на радиостанцията. Ако искате да благодарите на д-р Огъндъл за мен или имате нужда от неговата помощ, д-р Огъндел има властта да решава всякакви проблеми, чрез имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. За директни обаждания и Viber Чат: +27638836445.

 27. МУЗИКА:

  Добър Ден Всеки, Казвам се Анна, аз съм от Румъния, искам светът да знае за великолепна играчка, която да ми помогне с живота ми проблеми, моят съпруг ме остави 21 години след брака, защото семейството му не ме харесва, и той отиде да бъде с друга жена, аз и синът ми страдах повече от 21 години, докато миналия месец, когато видях пост на дама онлайн, говорейки за магьосник, наречен д-р Огъндел, който й помогна с проблемите й, затова трябва да се свържа с този човек след магията, която ми хвърли, той ми каза, че проблемите ми са свършили, само за по-малко от 24 часа съпругът ми, който ме напусна за 21 години, ми се обади, молих му да му простя, а сега живеем щастливо заедно като казах това, защото му казах, че ще споделям онлайн новини за стоки, за да знаят хората и също така ще дойдат при него за помощ. Така че, ако имате някакви проблеми, взаимоотношения или някакъв човешки проблем, свържете се с д-р Огъндел сега и имайте решение, тук са неговите данни за контакт. Whats-App и Viber номер: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com

 28. кажи ми нещо по вече.Друг ползвал ли е помощ от доктор Огъндел.КОЛКО ПАРИ ВЗИМА

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *