Али Шуган – лечителят от Копринка

Али Шуган е роден в Якоруда през 1977 година, завършва арабистика в Близкия Изток, специализира в Медина, Кайро и Дубай.

В същото време е лечител, целител и философ, който дарява надежда за здраве и по-добър живот на стотици хора.

Лечителят от село Копринка Али Шуган е добре познат в Казанлък и региона. Той помага на стотици хора предимно с алтернативния си метод на лечение, основан на психологическа терапия и древни наричания „специлнизирано баене”.

Сред болестите, на които лечителят от Копринка успешно повлиява, са: разновидни психоемоционални разстройства като депресии, шизофрении, паник атаки, психози, фобии, нервни сривове, анорексия, безсъние и пр.

Също така с голям успех отстранява и психосоматични заболявания в начален стадий – автоимунни заболявания, тумори, кисти, миоми, мастопатии, язва, гастрити, анемия, затлъстяване, синдром на раздразненото дебело черво, проблеми с менструацията, епилепсия (гърчове и припадъци), импотентност или фригидност, и много други, чийто първоизточник е стреса.

Али Шуган, тайните думи при баене, книга

Али Шуган практикува и баене за късмет.

Методът на лечителя е свързан с философията, че трябва да се отрежат корените на болестта чрез отстраняване на психологическия първоизточник, а не да се режат стъблата чрез потискане на симптомите, а борбата с болестта да се превръща във вечна.

Според Али Шуган, главен виновник за здравословните проблеми на нацията е стресът и разпространяването на окултни и съвременни негативни психологически методи водещи до него. Сеансът при него продължава от 20-60 мин., като колкото по-стари са проблемите, толкова повече работа се изисква и в такива случаи процедурите се повтарят, за да се освободи първо психиката от сковаността на стреса и едва тогава организмът да започне самовъзстановяване – „регенериране”.

Али Шуган ме излекува - мнения и отзиви, баене

Али Шуган пред Еврокомисията

Али Шуган помага и на много хора, които имат финансови проблеми, лош късмет, преживяват постоянно семейни раздори или на хора, на които не им върви в нищо. Методиката му в тези случаи помага да се повлияе върху подсъзнателните процеси и психоемоционалния блокаж.

Чрез силата на духа и енергията си дадена му свише, той успешно променя живота ни към по-добро. За целта си лечителя използва и вода за пиене и поръсване, която предварително обайва (структурира) и зарежда със силни лечебни молитви и мантри.

Али Шуган баене

Али Шуган е един от големите специалисти по баене

Негови посетители също споделят лични впечатления от работата му. „Трябваше да оперират майка ми от гуша (б. а. — базедова болест), след няколко сеанса на Али тя изчезна и когато пак отидохме при лекаря, той изумен отмени операцията“, казва 39-годишният Орхан Али от село Копринка. По същия начин успява да помогне на съпругата на негов приятел, като стапя кисти на гърдите й и то преди операцията.

„Работех в София като баничар, когато вечер започнах да халюцинирам и това ме докарваше до лудост“, разказва Исмаил от Казанлък. Той получава често халюцинации, за които не намира лек. Майка му чува за Али Шуган и се свързва с него. Още след първия сеанс имало забележително подобрение, а след третия всичко отшумяло.” Интервютата са взети лично от Матей Бонев, кореспондент на в. „Стандарт”.

Лечителят Али Шуган в началото на 2018 г. към множеството свои умения добавя и успешно завършени и няколко нива от японската мануална юмейхо терапия. За мнозина Али е чудотворец, а той скромно твърди, че за всяко нещо си има логично научно обяснение. Автор е и на множество книги и публикации в пресата, свързани с духовна медицина, философия, психологически практики за лечение и терапия.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Али Шуган – лечителят от Копринка
4 (80%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

16 коментара по “Али Шуган – лечителят от Копринка

 1. На мен ми помогна и то много. Ако отиваш с истински проблем, а не от празно любопитство, разбира се. Човека не е длъжен да се раздава за всеки.

 2. Не се знае кой кого лъже! Разгледах статия на авторитетен вестник „Стандарт“, под заглавие „Арабист лекува с жаклинания“, самия журналист, автор на статията, лично интервюирал излекувани посетители на този Лечител. Сред тези хора имало, болен от гуша, неврозност, и друг излекуван шизофреник, което си е наистина чудо в стандартната медицина. Не съм ходил при него и дано не ми се налага.

 3. Али Шуган сам си пише коментарите и то все хвалебствени,повтарящи се в много сайтове,написани уж от жени,а в мъжки род.Не зная на кого помага,но на мен не успя и след 15 сеанса,защото проблема бил стар/над 5 г/,а в началото обещаваше.

 4. Али Шуган не се нуждае от хвалебствие. Показателен е методът, които той ползва. Той бае на вода в рамките на около час, това не го прави никой в България!! Много са бабите, които баят за 4-5 мин, но час с такава невероятна бързина, това си е голям тренинг и умение, не се нуждае от коментари!! Методът е истинско целенасочено внушение и е научно доказан и обясним. Успокоява нервната система и стреса, а те са в основата на повечето болести и неудачи. Щом бабиното баяне за 4-5 мин. има ефект, какво бихме казали за дълготрайното? Водата, която ползва за баяне е също научно доказана!! Тя има памет и предава мисловните вълни, емоции и думи, които Али Шуган предава. Между другото имах страхова невроза от 6 години и с осем (8) интензивни сеанса направени от него, се нормализирах и спрях поддържащите медикаменти. Силата не е в Али, а в неговия метод, който той владее много добре от много години. Не вярвам на хартийки, сапуни, конци, леене на восъци и други да имат по-голям ефект от неговия !! Конкуренцията му има основание да завижда!

 5. Нейкова е права.:)Всеки си има приятели и врагове. В основата на методът на Али Шуган е положителното мислене и той излъчва точно такива вълни като помага на пострадали да се освободи от стрес и негативни влияния. Нормално е конкуренцията да му завижда на успехите и да пишат какво ли не извън рамките на реалното. Станах свидетелка на сестра ми как се нормализира изцяло с три ходения пр него, така, че усилията му имат голям ефект. Не съм чувала да е правел повече от 8-9 сеанси, но и лекарите казват,че една инжекция не е достатъчна за тежка пневмония, необходими са много повече. Конкуренцията има право да му завижда! Учете се един друг в добро, а не си завиждайте! 🙂 🙂 🙂

 6. Напоследък медиите много се разприказваха за положителните и негативни енергии. Категорично знам, че чрез самовнушение може да се постигнат и двете неща. Но щом самовнушението въздейства, то би трябвало и баенето да въздейства там където първото е безсилно, подобно на внушението от обявите и рекламите. Има логика в дейността на този младеж.

 7. Всеки има мнение основаващо се на неговите знания, или догадки, а също и на неговия опит. Имах 5 годишен доброкачествен тумор в мозъка, който не можеше да се оперира поради големите рискове. Ходих при въпросния младеж, който ми направи 11 процедури, след които болките и реакциите, които имах и дори се бяха превъзбуди ли изчезнаха. Той ни посъветва да си направим снимка на тумора, а то се оказа на снимката, че го няма. Буквално тумора се беше припотил в следствие на внушаващото се спокойствие от процедурите на баене. Момчето ни обясни, че отстранявал първопричината – стреса и следствията изчезват.

 8. Защо сипете лоши думи върху този човек?!
  Познавам Али Шуган и не мисля, че той има нужда да си прави самореклама.
  Той наистина се е посветил на това да помага на хората и го прави от сърце.
  Това, че трудът му се заплаща не е престъпление, а право.
  Той помогна на мен и на детето и аз от сърце му благодаря!
  По-добре се вслушайте в думите му и се опитайте да бъдете добри!

 9. Работата на Али Шуган е подобна на хирурга. Само гдето той се рови в духовната същност на човека. Изчиства мръсотията от натрупаните негативни енергии на завистниците и ръждата наставена от отрицателните чувства от недоброжелателите. Заслужава уважение.

 10. Диди за какво благодариш?В какво ти помогна Али?

 11. В чудесен ден си ми задала въпроса си Мария !
  Благодарността е здравословна емоция. За какво се благодари. Аспектите са много А основният е , че всички ние сме единно цяло и всеки от нас като част от Източника е достоен за уважение ,безусловна Любов и Благодарност. И Али го заслужава !
  Отнасяйте се с хората така,както искате те да се отнасят с вас ! Бъдете осъзнати, мъдри ,с чисти мисли и добри действия !

 12. Знаете ли какво, ако няма да помогне – най-малкото ще навреди, колко пъти се случват лекрарствата на докторите да не помогнат а все пак ги купуваш и си плащаш. Ако се пробваш и ти помага, какъв е проблема? Няма нужда да разбираш защо нещо помага важното е дали се подобрява състоянието ти. Но не се отказвай от традиционната медицина.

 13. Съгласна съм с думите на Вера . По-важно е дали се подобрява състоянието ти от определен вид лечение .Това означава ,че се изчистват негативните наслоения на ментално ниво , оттам и на физическо .А това води до изцеление В тази връзка : Успех ,Али ! Но разбира се класическата медицина заема своето особено важно място в живота на човека и затова е необходимо да се отнасяме с голямо доверие към нея !

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *