Много хора вярват в зловещата и унищожителна сила на негативната енергия, но малцина знаят какво трябва да се направи за разваляне на проклятие

Известната ясновидка Анастасия Христова хвърля известна светлина върху тези въпроси, обяснявайки някои от най-известните средства за негативно въздействие, както и начините, чрез които човек може да ги неутрализира, включително и за разваляне на проклятие.

Христова съветва хората да не оставят свои снимки или лични вещи при непознати за тях хора, тъй като изненадващо може да се окаже, че последните практикуват изкуството на черната магия, чрез което могат да им навредят изключително сериозно.

разваляне на проклятие

Много хора вярват в зловещата и унищожителна сила на негативната енергия, но малцина знаят какво трябва да се направи за разваляне на проклятие

Според ясновидката Анастасия Христова има два основни белега, по които може да се разбере дали даден човек е омагьосан и дали се налага да се пристъпи към разваляне на проклятие.

нумерология

Първият е нежеланието за прибиране вкъщи, което се придружава и от известни физически промени като прекалено отслабване или напълняване.

Вторият е свързан с омраза към останалите членове на семейството, които изведнъж се превръщат в най-омразните хора на света. В този случай има спешна необходимост от разваляне на проклятие, тъй като в противен случай нещата може да приключат крайно неблагоприятно.

Анастасия Христова споделя, че съществуват общо четири вида магии – бяла, червена, сива и черна, всяка една от които засяга определен житейски аспект.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: