Ловците на чужди мъже се срещат на всяка крачка. Какво да направите ако и във Вашето лично щастие нахлуе „дявол на токчета“?

Задаваме този и много други въпроси на световно признатата ясновидка и нумеролог, специалист биоенергийно въдействие – Боряна Тотева.

Нека най-напред да Ви попитаме често ли се случва мъжът с помощта на магия да напусне семейството си?

Това е много разпространено явление, особено в големите градове. Ловците на чужди мъже, особено ако са и богати, се срещат на всяка крачка. И жените справедливо се възмущават и страдат: „Как така?! Аз бях до него през всичките тези години!

Благодарение на моята подкрепа той стана богат, а сега ме изоставя заради някаква „къса поличка“! Не всичко обаче е толкова просто! Не заради късата поличка мъжът изчезва от вкъщи. Самият той също не знае защо си отива, какво го влече към другата жена, а повярвайте привличането е неудържимо. Така действа магията, както и другите видове енергийно насилие.

нумерология

И как хората като Вас, специалистите,  се справят с такава магия?

Първите резултати се появяват още след седмица, максимум две. Това много зависи от факта каква точно магия му е била направена и колко отдавна се е случило всичко. С други думи –  от колко време този човек се намира под „калпака“ на магията.

Боряна Тотева

При всички последствията се отстраняват индивидуално от наложеното енергийно „насилие“. Има има и доста „хитри“ магии. Тогава самата жена прави постъпки за развод, защото е принудена на това.

Как се случва това?

Това е особен вид енергийно въздействие по две направления: на мъжът се налага и изпраща чарът на привличане, а на неговата жена се изпраща магическият опиум на отрицанието. Жената сама не разбира защо изведнъж се е променило отношението й към мъжа, когото е обичала, не разбира от къде идва това недоволство и заяждане от нейна страна и защо в главата и се загнездва мисълта за развод.

Боряна Тотева

Наскоро имах такъв случай:  жена живяла цели 11 години с мъжа си, заедно са си изградили и бизнес, родили си две деца, близки по душа, въобще всичко е наред. И изведнъж в нейната глава се загнездва мисълта за развод.

„Разбирам, че е глупаво, обичам го, но не мога да живея с него!“ – казва тя. И след първите ритуали, които направихме, пелената от нейните очи падна и желанието за развод изчезна.  След това поработих малко с магията над мъжа й и всичко си дойде на мястото. Съперницата си отиде, изчезна от техния живот. Запазихме тяхното щастие.

Това е добре! Но какво ще кажат самотните хора, които четат тези редове ? Те кого да отвоюват и спечелят ? Как да бъдат и те щастливи?

Самотата не е възникнала на празно място! За всяко явление си има причина. И най-разпространените причини са: магия, венец за безбрачие, печат за самота и родови проблеми. Когато аз успея да установя причината, веднага я отстранявам и срещата с Вашата втора половинка е гарантирана! Но се случва и самотата и охладняването между съпрузите да дойде заради заспалия женски магнетизъм.

Пояснете какво е това?

lovespells1 Боряна Тотева

Това е когато от Вас не лъжат вълните на магнетизма и и женското обаяние и Вие просто не сте привлекателни за мъжете. Те просто не реагират на Вашата личност, на Вашата женска същност. Но, за щастие, и това е поправимо! Аз прилагам няколко ритуала, които могат да събудят Вашия женски магнетизъм отново и Вие да постигнете успех сред мъжете. Отново, разбира се, подходът е индивидуален!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: