Ето какво ни разказа известната ясновидка Анастасия Христова по въпросите за магия за привличане на любимия, чрез използването на снимки на нашия човек. Как се прави магия за любов с яйце.

Вижте още и ТОВА:  Мантри за любов; И ТОВА: Гледане на карти за любов; и ТОВА Действаща любовна магия от Китай!

Ето и нашите въпроси, както и нейните отговори:

– Бихте ли ни разкрили някакъв ритуал за привличане на любов?

– Модерния човек не живее толкова силно свързан с природата, като предците си. Хората от големия град не винаги имат възможност да изпълнят ритуалите от природната магия.

Това, което давам по-долу, е техника за привличане на любовта, а не любовна магия, в чиито паяжини да оплетете някой нищо неподозиращ човек. Можете да използвате ябълка, купена от пазара, но тя трябва да е голяма и без наранявания. За да събудим магическата й сила извършваме първия ритуал, но само в режим медитация. Правим ритуала на Пълнолуние.

Трябват ни още три свещи – зелена, оранжева, червена. Построяваме с тях триъгълник с върха към този, който изпълнява ритуала. Там поставяме зелената свещ, другите свещи на другите върхове. Палим ги по часовниковата стрелка, като започнем от тази пред нас. Поставяме ябълката в средата на триъгълника и визуализираме сфера с цветовете на дъгата, която обхваща всички предмети. Ако

нумерология

ябълката приема да изпълни магията

тя ще абсорбира структурата. Вземете я и погледнете в пълната луна. Кажете заклинание, с което описвате от каква любов имате нужда. Визуализирайте в лунния диск своето желание изпълнено, след това изтеглете сребрист лъч от луната. Той докосва ябълката и я оплита във фина сребриста паяжина. Когато ябълката попие тази енергия я изяжте. Ако нямате желания резултат след 28 дни, можете да повторите ритуала.

– А как бихме могли да се пречистим, ако сме си навлекли на главата негативна енергия?

анастасия магия за любов 01– В такъв случай е необходимо да вземем керамичен или дървен съд с изворна вода, ябълкова клонка, сребърно синджирче и бяла свещ.

Поставете в триъгълник, с основа към вас – водата вдясно, клонката отляво и свещта отпред. В средата сложете синджирчето навито на спирала. Запалете свещта и гледайте премрежено в нея, а когато се уморите затворете очи. Визуализирайте лъч от свещта, който достига до синджирчето и се превръща в сребриста сфера, която обхваща всички предмети. Вложете информация за изчистване, хармония, баланс.

Ако сте извършили правилно всичко, структурата ще се абсорбира от всички предмети. Вземете клонката и я оплетете със синджирчето и с нея пръскайте от водата из дома си. Синджирчето носете, то ще ви пази, а клонката сложете във ваза, тя ще

абсорбира негативните енергии в помещението.

– Колко видове магии знаете?

– Според сведения на работещи в областта, България е на първо място по направа на черни магии, проклятия, уроки и клетви. В нашите земи се срещат над 100-150 вида магии, турски, български, цигански и други…

Често днес хората се оплакват, че всичко в живота им изведнъж се е преобърнало, без видима причина, появило се е тежко заболяване или те се чувстват зле, а медицинските им изследванията показват, че човека е клинически здрав. Работата и семейството се разпадат. Друг от честите проблеми, с които се сблъсква всеки магьосник са безбрачие и безплодие.

– Бихте ли разкрила някои от номерата на шарлатаните?

– Един от основните заблуждаващи методи за „чистене“ магии е използването на яйце. Обикновено яйцето се носи от клиента и с него врачката обикаля човека, междувременно тя предварително си е подготвила друго яйце.

анастасия магия за любов 03На него е пробита малка дупка и със спринцовка е извадено част от съдържанието, след което в него са вкарани най-различни химикали, така че когато бъде счупено, от него да излязат какви ли не чернилки. Когато врачката застане зад гърба на пациента, тя сменя яйцето донесено от човека с другото.

– А какво се случва, когато искат да сложим яйце под леглото?

– Друг подобен метод е когато яйцето се слага през нощта под леглото в буркан с вода и на сутринта ако изглежда като сварено, то непременно имате магия. Истината обаче е различна, ако си направим опит с яйце подобен на описания, ще видим, че то винаги е забулено или изглежда като сварено.

Причина за това не е магията, а факта, че между яйцето и водата протича химична реакция, особено ако водата е с по-голямо съдържание на хлор. Знаейки това някой мошеници пращат човека до точно определен извор с високо съдържание на хлор. За да не се подлъгвате по-разни мошеници ще кажа, че магията е енерго-имформационна структура и като такава се чисти с определени ментални схеми.

– Как да привлечем любимия?

– Преди всичко му подарете своя снимка. Не е задължително тя да бъде винаги пред очите му. Главното е той да вземе снимката директно от вашите ръце. Ако вие имате снимка на човека, който ви харесва, шансовете ви за успех нарастват. Изключение правят само портретите на знаменитости, които губят своята магическа сила, тъй като са тиражирани в хиляди екземпляри. А сега идва време да напомните на любимия човек за самия себе си. За тази цел застанете пред тройно огледало, поставете пред себе си съд с вода, а на края залепете пет свещи. Сега

мислено си представете любимия

анастасия магия за любов 02човек и се опитайте да му внушите да ви обърне внимание, като го убеждавате, че вие можете да бъдете идеалната двойка, че всичко между вас ще бъде хубаво. Благодарение на трите огледала, всяко ваше изображение ще изглежда двойно. Всички сили, появяващи се между огледалните повърхности се увеличават шест пъти. Енергията на огъня и водата им дава допълнителен импулс. Вашият любим човек ще получи това послание. Сега вашата задача в близките дни е да не отсъствате от неговото полезрение.

Анастасия е сред най-добрите специалисти в България в областта на различните видове магии.

Ясновидката отстранява 320 вида магии, в това число и вуду. Прави кармични корекции и гледа на египетски карти таро. Помага срещу безплодие и наркомания, лекува алкохолизъм, изработва амулети и талисмани за предпазване от лоши очи, за чиста любов и здраве.

Разрешава семейни проблеми и блокиран бизнес. За записване и личен прием звънете между 10 и 18 часа на телефони – 02/886 15 25 и 0888/816-925. Безплатни отговори по телефона – от 08 до 09 сутринта. Всеки ден от 19 до 20 отговаря само на български граждани, живеещи в чужбина.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: