Какво е магия за любов ♠ Черна магия за любов и бяла магия за любов ♠ Рискове ♠ Как се прави ♠ Подходящо време ♠ Конкретни ритуали ♠ Старинен обряд ♠ Магия за любов със снимка ♠ Ритуал с църковна свещ ♠ Магия със снимка от телефон

Още в текста: ♠ Бърза магия за любов ♠ Силна магия за любов ♠ Как се разваля любовна магия ♠ Кои специалисти в България правят любовна магия?

Магия за любов по снимка

Магии за любов

От древни времена жените (по-рядко мъже) прибягват към магията като сигурен начин да удържат до себе си или да си върнат любимия човек.

Хората от 21 век не сме особено вярващи в духовния и енергиен план на мирозданието и въпреки това любовната магия е най-поръчваната магическа услуга.

Задължително ли е любовната магия да се извърши от гадател, маг или екстрасенс? Съвсем не. Заклинанията за любов са лесно изпълними, повечето са от т.нар. бели магии и рискът нещо да се обърка е сравнително ограничен.

Най-същественият момент е, че за изпълнението на магия за любов не се изисква присъствие на обекта, нито създаване на фантом или кукла. Достатъчно е да се снабдим със снимка. Дори е разрешено снимката да не се изважда на хартия, а да се отвори на екрана на мобилния телефон или на компютъра.

нумерология

Какво е магия за любов?

Това е влияние върху желания човек на подсъзнателно ниво. Постига се чрез обред, а резултатът е възникване или подсилване на любовното чувство и привличане на физическо и емоционално ниво.

Магията се насочва с еднаква ефективност към жени и мъже. Механизмът на действие е еднакъв.

Магията за любов бяла ли е?

Магия за любов по снимка

Белите ритуали привличат вниманието, а черните подчиняват волята на желания човек

Съществува черна магия за любов, която силно привързва, буквално обрича партньорите. При нея се поражда непреодолимо физическо привличане. Тя има силата да породи любов там, където е имало пълно безразличие.

По-слаб вариант е бялата магия за любов, която работи главно на емоционално ниво и е подходяща за подсилване на възникнали чувства.

Предварителна подготовка

 • Избираме ритуал, като се водим интуитивно и търсим вътрешно решение кой вариант е подходящ за нас;
 • Набавяме необходимите материали и принадлежности;
 • Избираме правилно времето и мястото на ритуала;
 • Изпълняваме точно ритуала, за да постигнем максимален ефект.

В какво е рискът на любовната магия?

 • Черна магия – те са силни и надеждни, но провеждането им носи повишена опасност. Нерядко ползват помощта на мъртви и духове, които след време може да поискат откуп за услугата. Освен това всяка магия предполага енергийна отплата от страна на извършителя. При черната тази отплата може да е сериозна, да засегне здравето или съдбата;
 • Бяла магия – при нея се обръщаме за помощ към светлите сили. Също има енергиен залог, но той не рядко е в рамките на пожеланото. По-сериозен проблем възниква, ако изпълнителят на магията след време си промени чувствата и желанията, но заговорът вече е направен.

Как се прави магия за любов

със снимка (ритуали)

магия за любов,

Някои ритуали предвиждат обработен материал да се изяде от обекта

В домашни условия се изпълняват магии, основани на изричането на заклинания. Енергийната връзка с желания човек се осъществява чрез снимка или негова лична вещ – например дреха.

Правила за правене на магия за любов

 • Всички магически действия се провеждат на гладно. Кратък пост преди ритуала – например за 3 дни, увеличава успеваемостта и ефекта. Може да се спрат месото и алкохолът или да се нарече специална жертва в името на любимия, примерно: няма да ям шоколад 10 дни. Чрез поста или отричането от любима храна ние влизаме в магията с личен ангажимент и предварително направена жертва;
 • Необходимо е да увеличим положителната енергия в себе си, преди да пристъпим към ритуала. Това се прави чрез съзнателно избягване на лоши мисли, кавги и неприятности. Вероятно е трудно изпълнимо условие за страдащите от любовна мъка, но не е непостижимо. Помагат хубава музика, релаксът, масажът и подлагането на приятна козметична процедура;
 • В последните часове преди ритуала намалете връзката с битието – ежедневните грижи и задължения. Прекрасно време за магии са почивните дни, ако не – късно през нощта, когато активността от деня е стихнала. За въвеждане на вътрешно спокойствие помагат излет сред природата или поне по-дълга пешеходна разходка на красиво място в града;
 • Необходимо е решително да се въздържите от пушене и интимни актове една седмица преди провеждането на магия;
 • За времето на ритуала си осигурете пълно спокойствие. Убедете се, че никой няма да ви прекъсне, защото магията трябва да се изпълни докрай.

Подходящо време за любовна магия

За такова се смятат дъждовните, облачни дни, особено за сексуални заклинания. Подходящи са малките часове на нощта или ранните утринни.

Изпълнителят се обръща на изток. Ако се изпълнява в следобедно време, лицето се обръща на запад. През деня се насочваме към слънцето, където и да се намира за момента то.

Заклинанията се изричат задължително на глас – шепнешком или с пълен глас, но думите трябва да се чуят в околното пространство.

Препоръчително е заклинанието да се научи наизуст и да се изказва гладко и без запъване, бавно и с чувство, като се акцентира на всяка дума.

магия за любов,

Брачната халка е мощен магически предмет

Старинна магия за любов

Снабдяваме се с няколко клонки папрат и листа офика (наричана дървото на късмета). Заливаме ги с миро (осветено масло) и ги запалваме с кибрит (не запалка).

Върху горящата растителност слагаме снимка на любимия и наблюдаваме как пламъците я обхващат. След няколко секунди произнасяме думите:

Както огънят разгаря дървесата, така той нажежава и сърцата!

Огнената нишка ни привързва, завинаги ни тя обвързва!

Каквото огънят днес събере, никой няма да го разсече!

Изчакваме огънят да догори и пепелта да изстине, след което я събираме в малка памучна торбичка. Ще я носим постоянно със себе си, докато желаем човекът да е до нас.

Една щипка от пепелта ще дадем на партньора да я приеме вътрешно. Може да смесим пепелта с храна или с напитка.

Магия за любов със снимка

Всяка снимка е запечатала в себе си определена енергетика. Тя съществува, но не е особено силна. Затова обредите със снимка са сравнително нетрайни и при необходимост трябва да се подновяват.

По-ограничената продължителност на любовните магии на снимка е положителен факт за самия поръчител, защото той може да промени чувствата си в бъдеще, но да остане обвързан с магията не по-малко от обекта на желанията си.

Изисквания към снимката:

 • да показва човека в пълен ръст;
 • обектът на заклинанията да е заснет сам, без странични хора около него;
 • на снимката да няма прекалено крупни предмети, идеална е снимка, направена в полето или на пуст плаж;
 • лицето трябва да се вижда добре (едър план);
 • снимката да е скоро заснета, а не отпреди 10 години например.

Ритуал с църковна свещ

магия за любов,

Непременно свещите да са от църква

 • Взимаме в ръка снимката на желания партньор;
 • Запалваме една църковна свещ (купена от църква);
 • Поставяме снимката над пламъка на свещта, с образа към пламъка.

Задържаме това положение и изричаме заклинанието:

Колко аз желая … (името), толкова и той да желае мене!

Колкото аз тъгувам за … (името), толкова и той да тъгува за мене!

Колкото аз се нуждая от … (името), толкова и той да се нуждае от мене!

Нека този пламък изгори всяка пречка между нас!

Нека този пламък събере сърцата ни със власт!

Амин, амин, амин!

Магия със снимка от телефон

Необходими предмети: църковна свещ, червен конец и научена наизуст „Отче наш“.

Изкъпете се, изчистете тялото и душата си от негативна енергия, заредете се с добро чувство, с радост. Няколко дни преди това проведете диета или пост.

Ритуалът се извършва само на нарастваща луна.

Отворете снимката на телефона и запалете свещта. Без да отклонявате поглед от снимката, започнете да извършвате бавно и едновременно следните действия:

 • Казваме наизуст молитвата (няма възможност да се чете, защото гледаме постоянно лицето на желания партньор);
 • Бавно навиваме червения конец на безименния пръст на лявата ръка;
 • След молитвата разказваме какво чувстваме към човека – с подробности, и отново казваме „Отче наш“;
 • Приключваме, преди да е догоряла свещта;
 • Загасеното парче свещ заравяме на не повече от 10 метра от дома на желания човек.

Бърза магия за любов

Най-бързата бяла магия за любов се прави с помощта на вятъра. Не са необходими никакви предмети и материали, което означава, че можем да я направим при всеки по-силен порив на вятъра. Магията се извършва само със силата на мисълта.

Магия за любов по снимка

Тези атрибути са излишни, ако можем да заредим посланието с дълбока емоция

„Хващаме“ момент, когато духа силен вятър, заставаме, изложени на въздушния поток, концентрираме се и започваме да рисуваме в съзнанието си желаното бъдеще – как сме заедно с любимия човек, колко сме щастливи заедно, какво правим, къде ходим, как се обичаме и т.н. Колкото по-подробно се обрисува тази картина, толкова по-добре.

Помагаме си със снимка на любимия – на хартия или от телефона. Изричаме 9 пъти:

Любими мой, ела при мен! Само при мен ти можеш да си щастлив!

Аз се свързвам с теб чрез вятъра и нищо няма да ни раздели.

Щастието ти оттук нататък е само до мен!

Нека вятърът е мой свидетел и помощник! Амин!

Силна магия за любов

Още по-силна любовна магия можем да направим с дрехи на желания партньор. Те трябва да са щедро напоени с неговата енергия – да са носени в последните часове преди ритуала. Трябва да е имало физически контакт между тялото и дрехата.

Удобно е да сложите нова хавлиена кърпа за ръце и след използването й от партньора, да я приберете веднага, преди да бъде докосната от друг.

Докато кърпата е още влажна, я завържете на възел и докато гледате снимка на любимия, направете заричане:

Тази кърпа принадлежи на … (името). Сърцето на … (името) принадлежи на мен.

Кърпата е завързана на възел, сърцето на … (името) е завързано за мен!

Нека този възелът държи … (името) силно и здраво завързан за мен. Така да бъде!

Във видеото е демонстрирана любовна магия с пришиване (на руски):

Колкото и обикновени и безопасни да изглеждат любовните ритуали, те са магии, които променят съдби. Някои от тях не се разпадат сами, а трябва да се развалят.

Как се разваля любовна магия?

Най-добре е магията да се свали от този, който я е направил. Ако вече не желаете да контролирате партньора си или сте охладнели към него, премахнете направеното заклинание. Това става, като се отречете от изреченото желание.

Повторете ритуала, като изчетете заклинанието с обратен смисъл (отказвате се от думите си). Например вместо „Завързвам … (името) за мен“, казваме „Отвързвам … (името) от мен“.

Потвърждаваме отказа си в молитва и молим Бог да ни прости за вмешателството.

Други начини за разваляне на магии сме описали ТУК:

Разваляне на магия. Черна и за любов. Ритуали с яйце, урина, сол, икона, кибрит, конец и др.

Кои специалисти в България правят любовна магия?

Мощни експерти по магиите за любов и срещу раздяла, според споделеното от техни клиенти в интернет, са: Анастасия Христова, Н. Стоева, Боряна Тотева, Евелина Лютова, Каролина Чолакова, С. Христова и други, познати като екстрасенси, ясновидци, магове, гадатели и биоенерготерапевти. Не малко хора се ползват и от услугите на ходжа.

Баба Вела пък премахва стари и мощни магии, превърнали се в проклятия, включително такива, направени в рода назад и станали родово наказание. Тя гледа на 140-годишен боб и бае на змеев гроб в Айтос, където живее.

Заповядайте да споделите добри магии и имената на хора,

които правят добри магии и умеят да ги развалят.

Източник:

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: