Стари грехове причиняват рак, казва известната ясновидка Боряна Тотева.

Често се казва, че заболяванията, от които страдаме, са причинени от околната среда или начина на живот, който водим. Оказва се, че много от болежките носим с нас през няколко прераждания. Защо обаче се случва това ?

В предишни прераждания чрез конкретни действия даден човек създава негативни енергии, които формират карма, която е дошла с него в сегашното му прераждане като кармични записи в неговата енергосистема. Тези записи, обаче, не изчезват зависимост от степента на осъзнаване на човек.

Така ако човек в миналото е извършил някакво злодеяние, той е създал негативна енергия, която се връща към него във вид на негатив в различно проявление или ситуация – в случая като болест. И в последващите прераждания той идва вече с този енергиен запис, “запаметен“ в енергийното тяло, а, както знаем, в началото негативните изменения протичат в енергийните тела, а след това те вече преминават във физическото тяло.

нумерология

Ако в енергетиката на някой орган присъства нещо, което му пречи пълноценно да функционира, спира енергийния поток към клетките, то, напълно естествено, дори и не веднага , но органът заболява.

Когато душата поеме отново към Земята тя преминава през етап на пречистване. Ако въпреки това носи със себе си тежки заболявания, това означава, че има много натрупани грехове. Проява на преживявания от минали животи могат да бъдат и дребни ежедневни навици. Един конкретен пример за това е страхът от вода, без основателни причини, което би могло да означава, че в минал живот човекът е починал при удавяне.

Тежките наследствени болести също имат своя дълъг път през няколко прераждания. Ако страдате от сърце, това означава, че при предишното си идване на Земята сте пренебрегнали любовта или сте я използвали като разменна монета. Раковите заболявания показват, че в миналото сте отказали да простите на някого и сте били горделиви. Онкологичните заболявания са начин кармата да ни научи, че не сме всесилни и не можем да се преборим с всичко сами.

Диабетът също не е заболяване свързано с ежедневието ни. Ако имате захарна болест, значи душата ви не е умее да се контролира и да използва благата умерено. Впускала се е в безкрайни пирове и угощения.

Тези болести, които наричаме наследствени, в крайна сметка не се оказват наследствени от рода ни, а от самите нас в минали животи. Така пътят на лечението преминава първо през душата, после през тялото.

Автор: Боряна Тотева

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: