Боряна Тотева е родена и израснала в Плевен. Детството й е съвсем нормално, докато 8 годишна изпада в клинична смърт. След лечението никой не забелязва, че в нея са станали промени. Две години по-късно майка й отива при баба Ванга. Тя и казва че дъщеря й има дарба от Бога и след 40-та си годишнина ,,ке странства,, и ще стане много известна.

Боряна многократно изследва способностите си. Последните резултати сочат, че биоенергийното й поле се е увеличило. При спектрален анализ на заредена от нея вода с апаратурата на проф. Антонов се оказва, че екстрасенската е втори в света специалист по енерговъздействие – след световноизвестния  Дросинакис.

Защо  жената-скенер ?

Наричат Боряна Тотева жената скенер, защото вижда органите във форма, цвят  и обем, както и аурата на човека и така успява  да открие дали има енергийна намеса и ако има, да установи какъв вид е тя – дали е на ментално ниво или е кодирана в предмет, или пък е родово проклятие. Aурата на всеки, който е поразен от енергийно вмешателство, се променя и жертвата получава деформация на определен орган  и съответната чакра.

нумерология

Когато има направена магия, благодарение на способността й да вижда чакрите, тя установява коя чакра е засегната от магията и как да я неутрализира. Магията се отразява на всичко – на аурата, на психическото и на физическото здраве. За да преодолее човек подобно състояние, трябва да се лекува душата му. Именно това прави и Боряна.

Как се изчистват подобни негативи?

Чрез концентрация  върху болната чакра и енергийно прочистване по метода на д-р Мусачова – това е т.нар.метод,,Продухване на чакрите,,.Така много бързо след изчистване и хармонизиране на  енергийното поле се усвоява биовъздействието и зареждането с позитивна енергия.

В практиката си Боряна винаги използва запалена свещ, защото нейната светлина й помага за диагностиката по чакри – тя е атрибут ,който помага на вътрешното й зрение. Когато има нарушение на енергийно-информационната структура на човека, свещта спомага да се види тъмната, почти черна аура и размазаните чакри.

Какво представляват чакрите ?

chakrite

Чакрите са енергийни възли, разположени на определени точки от човешкото  тяло. Те са въртящи се енергийни колела – вратите на живота, основните енергийни центрове  на човека. Тяхната задача  е  да приемат и преобразуват космическата енергия, така, че тя да служи на човека, като контролира физическото и емоционалното му състояние. Всяка чакра изпълнява различна задача, активира характерни чувства и качества и се грижи за правилното функциониране на всички органи, които се намират в нейния обсег. И макар отделните чакри да действат самостоятелно – всяка в своята си област, те са и в постоянна връзка помежду си. Когато настъпят промени и смущения в една от тях, това рефлектира и върху останалите, което от своя страна се проявява като неразположение и енергиен дисбаланс.

Чакрите са приемници, резервоари и преобразователи на енергия, поради което са повече от потвърждение за енерго-информационната същност на човека, а и доказателство за възможността да се осъществява енергийна диагностика и съдбовна прогностика. Те са първият елемент от аурата на човека, който бива засегнат при умишлено негативно въздействие от недоброжелатели и врагове.

Какво се случва, когато е засегната от негативно външно влияние първа чакра- Муладхара?

1-ва-чакра-Муладхара

Базисната, или наричана още Коренна чакра, която е оцветена в червено, отговаря за волята на човека за оцеляване и утвърждаване сред другите, както и за желанието му за сигурност и стабилност. Тя е и чакрата на парите и финансовото благополучие.

Когато Муладхара бъде блокирана, първите проявления за това са затруднение в ориентирането, чувство за несигурност, необясним страх, непрекъсната тревожност, страх от смъртта, но и страх от живота.

Как се отразяват негативните вмешателства и върху останалите чакри ?

Втората чакра, чийто цвят е оранжевият, е Свадхищана. Тя е отговорна за желанието, въображението, халюцинациите, сетивността и нуждата от семейство. Създаването на потомство, лимфната система и менструалните течения са зависими от тази чакра. Ако Свадхищана е в дисбаланс, се наблюдават постоянни съмнения, липса на интерес, нерешителност, депресия, отслабена жизнеспособност, вкопчване в миналото, материални интереси, физически и сексуални проблеми.

svadhishtana

Трета е чакрата на слънчевия сплит, която представлява желанието за мощ. Ако тя не функционира правилно, човек става мързелив, болнав, уязвим, често изпада в депресивни състояния, безпричинна тъга, апатия, липса на желание за живот. Други проявления на засегнатата Манипура са стремеж за власт, егоизъм, грубо изразяване на емоциите.

manipura

Четвъртата чакра – Анахата, е мястото на емоциите, лечението и духовните връзки. Тя подтиква личността да обича и да търси  своето призвание, да е състрадателна. Хората, които са прекалено чувствителни или пък крайно апатични, обикновено имат проблеми именно с чакрата на сърцето. Други прояви при  енергийно нарушение в Анахата са липса  на съкровени и истински чувства, затворено сърце, проблеми в общуването, силна дисхармония между разум и чувства, потъване в черни мисли, липса на сърдечност и радост от живота.

anahat

Петата чакра е Вишудхи. Тя отговаря за речта и комуникациите между хората, за интелекта и себеизразяването. Затова е наричана още ,,чакра на дипломацията, вдъхновението в речта,,.Ако тя е поразена, се появяват трудности в говора, при общуването, заекване, проблеми с гласа, слаба увереност в творческите възможности, липса на енергичност, отказ за поемане на отговорност, страх от промени, чувство за претовареност.

vishudhi

Шеста чакра – Аджна позната и като ,,трето око, у повечето хора не е развита напълно. Тези, които могат да я активират и контролират са надарени с много силна интуиция, граничеща с ясновидство. Тази чакра отключва въображението, прави човека милостив и издига прошката в култ. Тя е мястото, където съзнателното и безсъзнателното се срещат. Ако бъде нарушен нейният енергиен баланс, възникват проблеми с концентрацията и идентичността, появяват се страх от критика и оценка, отричане  на реалността, натрапчиви мисли, вътрешни диалози, разсеяност, недоверие в собствените нъзможности.

adjna

Сахасрара е седмата чакра. Тя символизира върховното познание. Намира се над  главата на човека и е активна, само когато останалите чакри са в хармония помежду си. Сахасрара унищожава негативните чувства, за да отвори път на познанието и любовта. Отговаря за  хормона на щастието – мелатонин. Когато  седмата чакра е блокирана, поразеният човек  усеща липса на чувство за единство, липса на доверие, потиснато самочувствие, прекалена рационалност, непрекъсната,  трескава активност, недоверие в интуицията.

Sahasrara

Боряна Тотева

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: