Banner Boryana Toteva
ясновидката боряна тотева

Боряна Тотева: Съдбата не е случайност, а избор!

Намираме се отново в офиса на Боряна Тотева, където измежду многото лични приеми на нейните почитатели се вмъкваме и ние, за да й зададем няколко въпроса.

Вижте още материали за Боряна Тотева ТУК: 1. Негативното въздействие деформира чакрите; 2. За болестите от предишен живот; 3. Кои са препоръчителните скъпоценни камъни за конкретните хора; 4. Как отнемат съпрузи чрез любовна магия.

– Боряна, разкажи ни малко повече за себе си. Хората те познават вече изключително добре, хиляди са и тези, които са ти благодарни, но все пак сподели малко повече за живота на един истински ясновидец?

– Благодаря много най-напред за Вашето гостуване. За да опиша моя живот, ще използвам една дума на иврит, която означава „ съучастие в съжалението, съпричастност към болката“. На английски тази дума е „компашън“- казват, че е някакво християнско понятие. Има нещо, някаква чувствителност, която се разви у мен още от детството ми – да не мога да търпя, когато издевателстват над някого и никой не му се притичва на помощ.

Моето ежедневие и живот са нещо, което не може да се нарече приятно, но въпреки това в него има много емоции, много радост, много впечатления и срещи, и така повече от 25 години.

Най-щастлива се чувствам, когато чета хилядите благодарствени писма, които получавам непрекъснато, когато ми се обаждат хората, на които съм помогнала или когато дойдат при мен с цветя, усмивки и сълзи от радост. Няма по-голяма награда и удовлетворение за един ясновидец и маг от това!

В спокойна атмосфера сензитивността ми се увеличава, а в напрегнати съм по-предизвикателна и недоверчива, като всеки човек и аз блокирам. Затова моля хората, които идват, да са без скрити помисли, да изключат и приберат мобилните си телефони и всякакъв тип подобни подобни устройства и други техники. Биоенергията е фина материя и не се съвместява със съвременните технологии.

През годините развих у себе си и психологията на човек, който е като навита пружина: позвъни телефон – в съзнанието ми се проектират проблемите, болките, страданията на хората. И веднага започвам да говоря – не чакам понякога дори и въпросите, които биха ме насочили към по-точен отговор.

– Как ти въздействат на теб срещите с хората ?

– От срещите си с хората аз самата също се обогатявам, но най-важното нещо, на което всеки трябва да се научи, е търпението. Защото е мъчно, много е мъчно да запазиш душевното си равновесие при тази палитра от проблеми и съдби. Показателен факт е, че всеки, който се е проявил в по-голяма или по-малка степен като пророк в България, не може да предвиди само едно: – грозните спекулации с името му.

И при мен, както при всички други хора, има недоброжелатели, готови да ми навредят или да петнят името ми всячески, но аз смятам, че вече многократно съм се доказала! Аз съм в публичното пространство със своите прогнози, предсказания и съвети не само в България, но и в чужбина.

Срещите ми по различни форуми със световноизвестни имена като проф. Дросинакис в Германия, проф. Куликова, д-р Клименчук и Галперин в Русия и много други ме задължават да доказвам себе си, възможностите ми, а и да представям България. Наградена съм със Златен медал и диплом с рег. номер 062, връчен лично от проф. Галперин на Шестия конгрес на феномените в Москва.

Доказана съм не само с това, а най-вече с хилядите хора, на които съм помогнала – хора с най-различни съдби, проблеми, болки, страдания, нещастия, на които съм показала вярната посока в живота, променила съм нагласите и съдбите им към по-добро.

– Кое беше най-голямото изпитание в живота ти ?

Боряна Тотева екстрасенс
Стара снимка от архивите на Боряна Тотева.

– Работата ми  в клиника по нетрадиционна медицина в Дубай – ОАЕ , което също не беше случайно събитие в живота ми. Бях поканена от висш представител на държавата, който още на входа подложи на тест възможностите ми. Попита ме дали има оръжие в сградата и къде се намира то.

Посочих веднага мястото и разположението му пред него с поразителна точност в коя стая, кой гардероб и кое чекмедже. Недоверчивите араби не биха повярвали на празни приказки! Защитила съм името и възможностите си в най-различни ситуации и в България – случаите с Боби Цанков, Мирослава от Перник, изгубени хора, вещи и т.н

– За какво те търсят днес хората най-много ?

Боряна Тотева ясновидство

– За почти всякакви житейски проблеми. Със запалена свещ виждам аурата на човека и неговите органи във форма, цвят и обем. Това ми помага да ги насоча към най-подходящите лекари-специалисти или болнични заведения за тях. Чрез изключително древния метод на восъколеене по етруски премахвам стреса, напрежението и най-вече негативната енергия и виждам враговете на всеки човек.

Специални славянски ритуали ми помагат да сформирам желани събития, съгласувани с волята на хората, помагам и при проблеми в любовта, брака и бизнеса. Не са малко хората, които ми благодарят за това, че са срещнали човека за себе си, че отново са се събрали с любимия си човек или бизнесът им е потръгнал пак.

Силата на  биоенергийното въздействие ми дава възможност да съм полезна и при безплодие, силен стрес или страхове, проблеми с психиката и зависимости. Много са и случаите, когато съм помогнала при изгубени хора и предмети.

боряна тотева парапсихолог
Парапсихологът Боряна Тотева е известна в цяла България и не само!

Към всички мои приятели и почитатели се старая да бъда отзивчива, жизнерадостна, отдадена, състрадателна, да проявя доброта и да дам сигурна гаранция за решаване на проблемите. За мен няма маловажни житейски проблеми!

В следващите редове ще прочетете разказа на един от почитателите на Боряна Тотева, на когото тя е помогнала да открие изчезналата си кобила.

Георги Стойчев от с. Дренково, Благоевградско разказва:

“Изчезна кобилата ми, а без нея животът ми е немислим. Реших да позвъня на Боряна с мисълта, че ще ми подскаже къде да я търся. Тя обаче ми каза с подробности, че кобилата ми е избягала с друг кон, че известно време са били край близкия язовир, а после са тръгнали към гората.

С една дума тя ми каза в каква посока да вървя и къде да ги търся. Това и направих и намерих кобилата си точно там, където Боряна ми каза. Тази жена е страхотна, имам чувството, че вижда всичко като на длан. Да е жива и здрава!”

Боряна Тотева можете да откриете онлайн на адрес:

Боряна не работи с интернет, поради това бихте могли да оставите съобщение, което ще бъде предадено от секретарите й към нея или да позвъните на телефоните, изписани в сайта или Фейсбук страницата.

За didogrigorov

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *