Боряна Тотева разказва за своите методи в предаването „Психологически портрет” на Канал 3

„В моя метод на работа използвам сформиране на желани събития. Всеки индивид има индивидуален код. Със силата на мисълта и енергията и със специални ритуали аз влизам в този код, разкодирам го в Космоса и вкарвам нова програма. Подава се нова информация в зависимост от проблема на човека” – разкрива Боряна Тотева.

„Аз съм длъжна да обясня на хората, че спазвам законите на Вселената. Ако аз като активен въздействащ, не спазвам природните закони на Вселената, няма как да направя това програмиране.

Преди всичко астралното поле на този човек трябва да бъде чисто. Прави се първо проверка в какво състояние е астралното тяло на човека след това се кодира програма в негово присъствие. Всяко нещо, което е против волята на човека, е забранено, затова споменах, че спазвам космическите закони. Не може да се правят формиранията без присъствието на човека.

Боряна Тотева използва от няколко години и руската нумерология

Боряна Тотева използва от няколко години и руската нумерология

Аз получавам информация за бъдещето на човека с моята дарба, а и от 2008 година прилагам т. нар. „руска нумерология” преди формирането и решаването на този проблем. Тогава в негово присъствие формирам желаните от него събития в живота му” – споделя ясновидката Боряна Тотева.

нумерология

„През 1998 г. в град Ловеч имах интересен случай. Дойде една майка с 6-годишно момченце Емил, което беше изживяло страхотен стрес. Бащата алкохолизиран, ежедневни стресови ситуации и детето беше спряло да говори. Обясних на майката, че ми трябва период от 7-9 дни, в който аз да контактувам с това момче с думи.

Изчиствайки негативната му програма и кодирайки нова програма, на шестия сеанс момчето промълви „Боряна”, а преди това детето бе мълчало цели 6 месеца” – разказва ясновидката Боряна Тотева.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: