Боряна Тотева: Опиумът на енергийното въздействие разваля семейства

В следващите редове Боряна разяснява действието и последствията на популярните любовни магии.

Според нея често се случва мъжът или жената, с помощта на енергийно повлияване, против волята си, да напуснат семейството. Това е много разпространена техника, особено в големите градове.

Особено често се срещат жени-ловци на чужди мъже, а на съпругите им остава само възмущение и страдание. Не всичко обаче е толкова просто, защото дори самият мъж не знае защо си отива и какво го влече към другата жена, а в същото време привличането е неудържимо. Така действа магията, както и другите видове енергийно насилие.

Премахването на такова енергийно негативно въздействие дава резултати още след седмица, най-много две. Зависи, обаче, какъв вид е магията и колко отдавна е направена тя. Разбира се, последствията при всеки се отстраняват индивидуално. Има случаи, в които съпругата просто е принудена да поиска развод.

боряна тотева

Боряна Тотева

Любовните магии действат в две направления: към мъжа се изпраща чарът на привличането, а на съпругата му се кодира магическият опиум на отрицанието.

Така самата тя не разбира защо отношението й към мъжа, когото е обичала, изведнъж се променя и защо в главата и се загнездва постоянната мисъл за развод.

Боряна Тотева разказва: „Наскоро имах следния случай: Съпрузите живели цели 11 години заедно, изградили общ бизнес, родили си две деца, изобщо всичко било наред. Изведнъж жената започва да мисли за развод. На въпроса ми каква е причината, отговори:

„Разбирам, че е глупаво, обичам го, но не мога да живея с него!“. След като премахнах въздействието, пелена

пред очите и падна и желанието й за развод се изпари. След това направих същото и със съпруга й. Съперницата изчезна от живота на семейството и така успяхме да запазим щастието им.

Най-разпространените видове въздействия се четат за самота и родови проблеми, използва се и венец за безбрачие. След като установя причината и вида на негативното въздействие, веднага го отстранявам и срещата ви с вашата половинка е гарантирана.
Автор: Боряна Тотева

Боряна Тотева: Опиумът на енергийното въздействие разваля семейства
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Боряна Тотева: Опиумът на енергийното въздействие разваля семейства

  1. и ас имам същия проблем ходих при ходжа за да имаме деца а то се оказа че от тогава семейството ми се разваля отдалечава се съпругата ми от мен и не зная как да я задържа може ли някои да ме посъветва какво да правя

  2. Не ходете при врачки, гледачи, екстрасенси, ходжи и други от този род. Те са все служители на злите сили. Затова или семейството ви ще развалят или ще ви се случи нещо друго лошо. Доверете се на Бога и на Библията. Достатъчно изказвания има в нета на православни свещеници и на пастори за опасността от това да се търсят такива и да се ползват услугите им. Ето и нещо за Библията и за вярата в Бога:
    http://www.chudesa.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%80%d0%be%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5/
    http://www.chudesa.net/%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%82/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *