В следващите редове Боряна разяснява действието и последствията на популярните любовни магии.

Според нея често се случва мъжът или жената, с помощта на енергийно повлияване, против волята си, да напуснат семейството. Това е много разпространена техника, особено в големите градове.

Особено често се срещат жени-ловци на чужди мъже, а на съпругите им остава само възмущение и страдание. Не всичко обаче е толкова просто, защото дори самият мъж не знае защо си отива и какво го влече към другата жена, а в същото време привличането е неудържимо. Така действа магията, както и другите видове енергийно насилие.

Премахването на такова енергийно негативно въздействие дава резултати още след седмица, най-много две. Зависи, обаче, какъв вид е магията и колко отдавна е направена тя. Разбира се, последствията при всеки се отстраняват индивидуално. Има случаи, в които съпругата просто е принудена да поиска развод.

нумерология
боряна тотева

Боряна Тотева

Любовните магии действат в две направления: към мъжа се изпраща чарът на привличането, а на съпругата му се кодира магическият опиум на отрицанието.

Така самата тя не разбира защо отношението й към мъжа, когото е обичала, изведнъж се променя и защо в главата и се загнездва постоянната мисъл за развод.

Боряна Тотева разказва: „Наскоро имах следния случай: Съпрузите живели цели 11 години заедно, изградили общ бизнес, родили си две деца, изобщо всичко било наред. Изведнъж жената започва да мисли за развод. На въпроса ми каква е причината, отговори:

„Разбирам, че е глупаво, обичам го, но не мога да живея с него!“. След като премахнах въздействието, пелена

пред очите и падна и желанието й за развод се изпари. След това направих същото и със съпруга й. Съперницата изчезна от живота на семейството и така успяхме да запазим щастието им.

Най-разпространените видове въздействия се четат за самота и родови проблеми, използва се и венец за безбрачие. След като установя причината и вида на негативното въздействие, веднага го отстранявам и срещата ви с вашата половинка е гарантирана.
Автор: Боряна Тотева

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: