Свещите наистина притежават магически свойства. За тях са знаели нашите предци и неслучайно те са били неизменна част от атмосферата по време на празненствата на Артемида. Богинята е настоявала свещите задължително да присъстват на нейните партита. Има причина и те да участват във всеки магически ритуал, а именно заради вещерските им свойства. Едно от тях е да изпълняват желания.

Изпълняват желания

Как става това? Напишете на един лист вашето желание и го повторете три пъти. След това изгорете листа със запалената свещ. По този начин вашите копнежи ще отлетят под формата на дим право към небето и ще се сбъднат.

Афродизиак

Неслучайно запалените свещи са задължителни за романтичната обстановка. Още в древни времена хората са ги използвали, за да съблазнят своя любим или любима. Ароматът, който те излъчват, както и меката светлина, доказано въздействат върху хормоните на човека. Свещите разнежват мъжа, а жената правят по-чувствена. Действат възбуждащо на цялата атмосфера.

Естествен транквилант

Третото свойство на свещта е, че тя е естествен транквилант. Притежава свойството да успокоява. Затова и тя е задължителна при ароматерапията. Особено ароматните свещи се препоръчват при депресии и раздразнителност.

Затова не гледайте на свещите само като на поредната украса у дома, която да хваща прах на секцията. Използвайте техните магически свойства!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: