Свещите притежават магически свойства!

Свещите наистина притежават магически свойства. За тях са знаели нашите предци и неслучайно те са били неизменна част от атмосферата по време на празненствата на Артемида. Богинята е настоявала свещите задължително да присъстват на нейните партита. Има причина и те да участват във всеки магически ритуал, а именно заради вещерските им свойства. Едно от тях е да изпълняват желания.

Изпълняват желания

Как става това? Напишете на един лист вашето желание и го повторете три пъти. След това изгорете листа със запалената свещ. По този начин вашите копнежи ще отлетят под формата на дим право към небето и ще се сбъднат.

Афродизиак

Неслучайно запалените свещи са задължителни за романтичната обстановка. Още в древни времена хората са ги използвали, за да съблазнят своя любим или любима. Ароматът, който те излъчват, както и меката светлина, доказано въздействат върху хормоните на човека. Свещите разнежват мъжа, а жената правят по-чувствена. Действат възбуждащо на цялата атмосфера.

Естествен транквилант

Третото свойство на свещта е, че тя е естествен транквилант. Притежава свойството да успокоява. Затова и тя е задължителна при ароматерапията. Особено ароматните свещи се препоръчват при депресии и раздразнителност.

Затова не гледайте на свещите само като на поредната украса у дома, която да хваща прах на секцията. Използвайте техните магически свойства!

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Свещите притежават магически свойства!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Свещите притежават магически свойства!

  1. Офф….да ..да…като гледам… хората не остаряват…а тези заклинания им помагат..ужас…колко са наивни някой…. останалото е въпрос на труд дали ще постигнеш нещо или не .. :)))
    Но Закона на земята е отредила Идваш….създаваш и си Отиваш… :!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *