Броите ли пари на сън?

Древното учение за числата и значението им в астрологията и нумерологията може да придаде определено и конкретно значение на цифрите, които възникват в съня. Числата, появяващи се докато спим, могат да разкажат за бъдещи събития или да напомнят за миналото, което продължава да влияе върху живота ни. Ако ги разчетете, ще получите ценна информация.
КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ
Числата в сънищата могат да насочват вниманието ви върху значителни повратни моменти, които в някой случай означават начало или завършване на поредна фаза в живота. Например: числата в сънищата могат да ви дадат ключа към сезона, месеца и дори точната дата на дългоочакваното придвижване по служба или да ви предскажат резултатите от изпит.
ЧИСЛА И КОДОВЕ
Ако може да възстановите цифрите в паметта си, които сте видели в съня си, трябва да ги запишете, защото те могат да съдържат данни за времето или датата на събитие от вашето близко бъдеще. Такива числа могат да се появят във вид на номера, кодове, дати или дори лотарийни номера, които ви откриват печеливши комбинации.
ТЪЛКУВАНЕ НА ЧИСЛАТА
Числата, възникващи в сънищата, могат да се “проявят” по различен начин. Например: може да ви се присънят не цифри, а определено количество хора или предмети. Тълкуването на съня ще зависи от нумерологичното значение на това число.
Ако по време на сън броите пари, това може да означава подобряване на финансовото ви положение. Когато преброявате хора (например: ученици в клас или хора на опашката на магазин), означава, че вие се чувствате засипан от задължения и ако сте пресмятали сам, това символизира изнемогване и умора, но ако са ви помагали да пресмятате, то това говори за по-нататъшен ръст в кариерата.
Четенето или записването на числа говори за необходимост от контрол над финансовите средства, но ако сте сгрешили при четенето или броенето на числата, успехът ще ви обърне гръб.
ЦИФРИ ОТ 0 ДО 5
Тайнственото значение на числата в сънищата в много случаи съвпада със значението им в нумерологията и астрологията. Нещо повече – тези източници са полезни в случаите, когато вие искате дълбок анализ на числата в сънищата ви. Общият смисъл на цифрите от 0 до 5 е такъв:
0 – символизира цикличност на живота.
1 – символ на съзиданието и интелекта.
2 – символ на женското начало.
3 – магическо число, символ на триединство и съзидателното мъжко начало.
4 – число, свързващо Стихиите на Земята, означава солидарност и справедливост.
5 – символ на брака, съединяващ женското(2) и мъжкото(3) начало.
ЦИФРИТЕ ОТ 6 ДО 10
6 – символ на целостта и спокойствието.
7 – магическо и свещено число, олицетворяващо мъдростта, светостта и тайното значение.
8 – символ на безкрайността.
9 – предвестник на бременност и успех.
10 – олицетворява целостта на Вселената, завършване на определена фаза и създаване на позитивна атмосфера, способстваща прогреса.
ДВУЗНАЧНИ ЧИСЛА
От двузначните числа особено значение имат:
13 – символ на силата. Това число съвсем не е предвестник на нещастията, както е прието да се смята.
19 – ще донесе в живота ви успехи и вдъхновение.
21 – предсказва осъществяване на целите, които ще ви донесат свобода.

Броите ли пари на сън?
3 (60%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Броите ли пари на сън?

  1. Zdraveite za vtori pat sanyvam 4isla ot lotariata .otivam igraq no niwto.togava kakvo bi ozna4avalo.naqmam proiwestvia na tezi dati ili newto lowo.bixte li mi obqsnili.molq.

  2. СЪНУВАХ НЯКАКВИ ПАРИ УЖ 100000 ПОСЛЕ 50000 СЛЕД ТОВА МИ СЕВИДЯХА В СЪНЯ БАНКНОТА ОТ 100 ЛВ И 50 ЛВ ВЪВ КЪЩАТА НА РОДИТЕЛИТЕ

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *