Чакрите на ръцете се смятат за едни от най-мощните енергийни точки в човешкото тяло.

Когато правилно се подходи към този заряд чрез прилагането на подходящи упражнения, освободената енергия може да се използва за лечение, като път към други чакри, както и за смъртоносно оръжие.

При системата Дим Мак, която представлява подход за нанасяне на удари, засягащи енергийните точки на човека, освободената от чакрите на ръцете енергия може да се приложи и като покосяващо докосване.

Използването на тази система се основава на 12-те основни меридиана, които напрактика представляват енергийни пътища, и съществуващите между тях връзки. Точките, носещи заряд, се образуват при пресичането на меридианите и вторичните канали.

Основното при Дим Мак или „отровната ръка” е, че се разчита не на енергийните точки, а на върховете на пръстите и намиращите се там изходи. Именно чрез краищата на пръстите се изпраща енергия, която пряко атакува пътищата, през които енергията на противника преминава, водейки до тяхното запушване.

нумерология

Важното при прилагането на този подход е, че трябва да се уцели правилният момент, в които енергийните точки са отворени. Само тогава Дим Мак ще доведе до търсения ефект. В повечето случаи резултатът е постепено увреждане на вътрешните органи, което в някои случаи води и до смърт.

За да се достигне до това висше състояние на контрол върху енергията, е необходимо ежедневно да се правят упражнения. Само така чакрите могат да бъдат отворени.

Накратко упражнението за отваряне на чакрите на ръцете се състои в няколко последователни стъпки.

На първо място, необходимо е да се настаните удобно и да се отпуснете, колкото е възможно. Навлизането в транс също е наложително и колкото по-дълбок е той, толкова повече енергия може да бъде освободена.

Поставете след това ръцете си една срещу друга с почти докосващи се върхове. Натиснете леко дланта на всяка ръка с възглавничката на противоположния палец точно там където е най-вдлъбната. Съсредоточете се. Мислете единствено за ръцете си и за натиска, които палците ви оказват. Почувствайте мястото на допир.

Нека концентрацията продължи, докато усетите затопляне между дланите си. След това бавно отдалечавайте и събирайте ръцете си, усетете енергийното поле, което се образува между тях. Колкото повече движението продължава, толкова по-силно става полето. Позволете на енергията да обхване разстояние от около 60 сантиметра.

Представете си огнено кълбо, изгарящо, възпламеняващо. Почувствайте паренето му между дланите си. Ръцете ви вече горят, пулсират от енергия. Вие усещате собствената си мощ.

Освободете я след това, като отпуснете ръце надолу и я оставите да изтече. Изтръпването, втрисането са знак, че вие освобождавате енергийния запас. Когато усещането  премине, повторете упражнението още 3 пъти.

Всекидневното повторение на тази последователност от действия гарантира, че ще станете господар на собствената си енергия. Ще отворите чакрите на ръцете си и ще можете да изпозлвате мощта им. Необходимо е единствено постоянство.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: