Кирлианова фотография, аура тест
Кога и как душата се разделя с тялото? И вижда ли се това в човешката аура при тест с камера,

Кирлианова фотография и ефекти от заснемане на аурата чрез тест. Невидимото сияние на смъртта

Кога и как душата се разделя с тялото? И вижда ли се това в човешката аура при тест с камера, разказва ученият Константин Коротков, който изследва и т.нар Кирлианова фотография.

Получените данни заинтересуваха не само изследователите, но и … полицията!

ЕФЕКТ НА КИРЛИАН

Методът, който беше открит в Русия от съпрузите Кирлиан още преди около век, дава възможност да се фотографира светлинното лъчение, което се появява близо до всеки жив или нежив обект, който е в силно напрегнато магнитно поле. Някои вече използват ефекта за търговски цели: за определено възнаграждение можете да получите снимка на аурата ви – в пълния й «блясък и красота».

Така могат да бъдат накарани да светят всякакви предмети: листа, монети, кожа, пръстите на ръцете и така нататък. Опитите доказали, светлинната гама на ръцете на различните хора доста е различна и зависи от физиологичното състояние на субекта и неговата енергетика. У човека, пълен със здраве и жизнени сили, светлинното лъчение е ярко и равномерно. Разстройствата на енергетиката, възпалителните процеси, предизвикват в лъчението накъсвания, «дупки», нееднородност. Предстоящото болестно състояние е сигнализирано със затихващо, неравно и прекъснато лъчение.

САМО ФАКТИ

Коротков и сътрудниците му провели десет серии от експерименти, всяка от които продължавала от 3 до 5 дни. Били изучени телата на мъже и жени на възраст от 19 до 70 години.

Първо на първо успели да установят, че няма принципна разлика в светлинните лъчения на живите и мъртвите тела (от гледна точка физика). След това учените наблюдавали следния процес: с времето се преминава от един вид светлинно излъчване към друг. Интензивността на лъчението се намалява, но не до нула, а до някакво стабилно ниво. В резултат учените получили графика на лъченията на всеки от умрелите и когато ги сравнили били не само удивени, а направо озадачени. Било очевидно, че светлинното лъчение се изменя по различни закони. Имало три основни групи диаграми:

  1. Криви с относително неголяма амплитуда на колебанията;
  2. Криви с относително неголяма амплитуда на колебанията но с един ясно изразен пик;
  3. Криви с колебания с голяма амплитуда, които продължава продължително време. Когато данните били напълно анализирани, се изяснила една доста интересна особеност: всяка от тези групи се характеризира с определен вид смърт!

В първата група попадали хора, които били умрели по естествени причини – старост.

Вижте и ТОВА: Къде отива душата след смъртта?

Втората група – внезапна смърт в резултат на пътно-транспортно произшествие. В третата група се оказали хора, които били загинали неочаквано, по различни причини. Общото за тях било това, че тяхната смърт би могла да бъде избягната. Там били «обединени» според типа графика самоубийците, загиналите от тромбоза в белите дробове, от неправилно оказана първа помощ и т.н.

Да продължим нашето изследване на фактите

Както вече казахме, светлинното лъчение на телата не затихва съвсем, а само намалява до определено стабилно ниво (Коротков го нарича фоново). В първата група, в продължение на 16-55 часа светлинното лъчение на тялото превишава фоновото ниво, а след това се изравнява с него. Във втората група всичко е различно: ярко изразеният пик е в първите осем часа след смъртта, а след това – в края на първото денонощие. След две денонощия интензивността на лъчението практически винаги се снижава до фоновата. Най-ярките особености се наблюдават в третата група: там амплитудата и продължителността на колебанията на лъчението са най-големи и спадът им също е ясно забележим от началото на експеримента до края му, а е характерна по-голяма интензивност през нощта, като се започне след 21:00, има временен спад на лъчението в края на първото денонощие и рязък – в края на второто.

Още две важни особености, за които не може да не споменем. Характерът на човешката аура (биополе) се изучава отдавна, има цяло учение за това диагностика по цветовете и други нейни характеристики. И ето – при умрелите светлинното лъчение има угнетен, дефективен характер, свойствен, като правило, и за живи хора със силно разстроена енергетика, например, болни от рак.

Втората особеност е в това, че за болшинството от преминалите на оня свят е характерно рязко «изхвърляне» на светлинно лъчение веднага след смъртта, заснето чрез Кирлианова фотография и аура тест.

Погледнете и ТУК: Какво е аура тест и как се прилага методът Кирлианова фотография днес.

КОГАТО ДУШАТА СЕ РАЗДЕЛЯ С ТЯЛОТО

Коротков «копае» най-мрачната тема: какво е смъртта? Естествено, той няма да ни поднесе на поднос отговора на този въпрос, който не е бил решен още от самото начало на съществуване на човечеството, но все пак разкрива някои от нейните тайни: Какво показват тези резки изблици и спадове на лъчение?

От книгата на учения от Санкт-Петербург Константин Коротков «Светлина след живота»:kirlianova-fotografia-aura-test-02

«В случаите на спокойна старческа смърт жизненият цикъл на човека е естествено завършен, той е изживял своя срок и стрелките на биологичния часовник доближават полунощ. Душата спокойно напуска своята ненужна обвивка и се отправя на далечно пътешествие. Но това не става веднага. Тя остава още едно или две денонощия с физическото тяло. Явно през това време трябва да протече някаква промяна на връзката между физическото и ефирното тяло… последна криза … От 16 до 55 часа… виждаме колебанията на кривата, която се вдига рязко нагоре, или напротив – трагично се спуска надолу, но във всеки случай след две денонощия всичко свършва…

Съвсем друга работа е внезапната смърт, трагичният нещастен случай когато, например, човек, изпълнен със сили, енергия и планове, стъпва на края на тротоара, бърза и …див удар и на улицата се простира неподвижно тяло. Тънък пик в първите четири часа след смъртта, а после стремително падане. От снимките ясно се вижда от какво е обусловен този пик. Накъсана светлинка – като разхвърляни снежинки около тялото. Като че ли енергията напуска тялото като фонтан от пробитата обвивка. Ето я –излязла напълно, но връзките все още не са прекъснати и на «душата. И трябва още денонощие преди да се раздели окончателно с физическото тяло. »

И така. Стигнахме до третата група. Да вземем естествена смърт, но до известна степен случайна. Случайността означава, че жизненият път все още не е изминат докрай и затова душата не желае да се раздели с тялото: тя като че ли се мята насам-натам като отново и отново проверява неизбежността на случилата се трагедия. След изблика на енергия следват още две денонощия, през които не става ясно, че няма връщане на ТОЗИ свят. Последен изблик – и светлинното лъчение рязко угасва като че ли някой е спрял тока. Връзката между духовното и физическото тяло окончателно се прекъсва след което на земята остава една тленна обвивка – мъртва плът. Тя свети по друг начин – равно и постоянно.

По съвсем друг начин изглежда мъчителната, трагичната и осъзнатата смърт-самоубийството. Двете тела на човека – духовното и физическото са здраво свързани едно с друго. Прекратяването живота е пълна неочакваност, стечение на кошмарни обстоятелства. Духовното тяло е напълно неподготвено и не може да се смири с необходимостта да напусне физическото си жилище. Колкото по-силни емоции изпитва човек преди смъртта, колкото повече са разтърсени чувствата му, толкова по-трудно е за ефирния двойник да отлети от своето земно пристанище. И ето я – душата броди окаяна около него лъчението, заснемано чрез Кирлианова фотография, не може да се успокои, емоционалните изблици предизвикват нови пикове на светлинни вълни.

В Научно-изследователския институт руското вътрешно министерство считат, че работите на Коротков могат да открият нови перспективи за разследване на убийствата. Методиката на учения позволява да се установи какво е било физическото, психичното, емоционалното състояние на човека в момента , в който го е застигнала смъртта. По характера на лъченията на мъртвото тяло експертите са способни да изяснят каква е причината за неговата гибел. Ако експертизата по методиката на Коротков се прави правилно, то достоверността на направените изводи е 70-80 процента.

И още едно ценно видео на английски, как се прави аура тест с кирлианова фотография, според някои специалисти:

За admin

Прочети още

Растението хортензия (Hydrangea) hortenzia-10

Отглеждане на хортензия. Болести и препарати. Цена. Размножаване

Отглеждане на хортензия, как се прави по правилния начин. Болести по растението и препарати за …

3 Мнения

  1. Стара статия от 2007 г. с интересни изследвания, но ми се иска да видя видео от тези изследвания. Не приемам всичко на доверие. Ако е вярно, то това е още един пласт от сложността на света, който ни заобикаля. Материалното и духовното, сияния на живите и мъртвите,, загадки, биополета…..Кой знае..?

    • Чудеса.НЕТ

      Някои неща човек може да провери и сам в състояние на медитация. Ако науката е материалистическа и търси съответните доказателства за съществуването на духовния свят, използвайки стандартните си методи, е по-вероятно да не ги намери. За доказването на духовния свят търсете духовни доказателства от собствения си душевен и духовен опит. Само така ще се убедите кое от написаното е истина и кое не. Материализмът е прекрасен светоглед, макар и доста наивен, но компетентността му се простира само върху областта на материята и материалите. За разбирането и доказването на духовните факти търсете наука, която е компетентна в областта на духа. А такива науки съществуват, откакто го има човечеството. Това, че Маркс и Енгелс са ги отрекли в своя диалектически материализъм, не ги прави по-малко действени и истински. Няма да е далеч времето, когато Маркс и Енгелс също ще бъдат отречени и заплюти от представителите на следващата научна парадигма. Тя според нас лека-полека ще започне да признава достиженията и на мислителите, които са работили преди Маркс и Енгелс.

    • Вяра Панайотова

      КАКВО СЕ УЧВА, АКО СЛЕД СМЪРТТА ТЯЛОТО СЕ ИЗГАРЯ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *