Зловещата тайна на д-р Емилова е разкрита

Оказа се, че д-р Емилова пази своя тайна, която вече е разкрита, според сайтове в интернет, които публикуваха информацията.

Наскоро д-р Емилова остана вдовица и медиите се нахвърлиха върху беловласата диетоложка, вижте ТУК.

Дали до сега са изпитвали някакъв респект от нейния жив съпруг или е имало друга причина, не е ясно, защото направените разкрития са за неща, които не са от вчера.

Според различни разследвания станало ясно, че д-р Емилова подлага на невероятни изпитания наивните си пациенти, а после на техен гръб си прави огромна реклама, за да може да привлича нови лапнишарани.

Сред известните българи, които са преминали през медицинския център на д-р Емилова, са Марта Вачкова, Стефан Данаилов, Александър Божков, Явор Милушев и други.

Всички те имат един и същи проблем – след като влязоха закръглени или дебели, бяха подложени от д-р Емилова на голям глад, част от тях трябваше да бъдат настанени в болница за лечение като Стефан Данаилов и Явор Милушев.

Вижте и ТОВА: Репортаж от клиниката на д-р Емилова в търсене на цени и мнения!

Александър Божков направил много сериозна криза и вместо да бъде излекуван от рак, той почина.

Да не говорим, че всеки един от тях след кратко време отново е върнал своите килограми, твърди проучването ни в интернет.

Май само певиците Десислава и Глория са доволни от спартанския глад при д-р Емилова. Ще се радваме да ни опровергаете в коментарите, ако това не е така, ако знаете и за други, които са отслабнали, без да си върнат килата.

Другите недоволни не роптаят. Защо ли?

Защото направени проучвания на топ журналисти водят към много сериозни връзки на д-р Емилова с Мултигруп, с полицията и по-точно с ДС.

д-р Людмила Емилова мнения

Вече получаваме и добри мнения за д-р Емилова! Пишете ни и вие по-долу в коментарите какво мислите за нея или какво знаете!

Може би точно тези връзки дават кураж на д-р Емилова да постъпва така със своите пациенти, а когато те не са доволни – да не смеят да я съдят.

След тази зловеща тайна, както я определят тези топ разследващи журналисти, идва ред на лечението, което д-р Емилова прилага на своите пациенти не само по време на престоя в нейната клиника, а и след това.

Д-р Емилова е огромен противник  на млякото и на доматите.

По отношение на доматите има редица научни доказателства, че те са изключително полезни, защото са богати на витамин С, целулоза, сокове, които са полезни за стомаха, червата, бъбреците.

Списанието HEALTH, което е най-известното медицинско издание, направи класация на всички 25 най-най-полезни храни и сред тях са доматите.

По отношение на млякото неслучайно човешките и животинските бебета се хранят с майчиното мляко, а не с чай и с череши.

Киселото мляко е било най-добрата храна, благодарение на която преди 100 години българите са били столетници и този факт не е убегнал на Иля Мечников, който открива лактобацилус булгарикус.

д-р Емилова

д-р Емилова

Млякото и млечните храни са богати на белтъци и на калций, и неслучайно  те са полезни за  здрави кости, за зарастване на счупени кости, за здраво тяло, здрави зъби.

След тези разкрития на зловещата тайна на д-р Емилова, всеки може сам да реши дали да се довери на нейната клиника и методи за лечение или да не се занимава с нея.


Включете се в нашата група във Фейсбук:
Зловещата тайна на д-р Емилова е разкрита
4.8 (95.56%) 18 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

21 коментара по “Зловещата тайна на д-р Емилова е разкрита

 1. Това с наднорменото тегло е голям проблем. Истината е, че няма да изчезне от само-себе си. Аз си налагам строг режим на глад и малко отпусна ли се, килограмите се връщат.

 2. Аз не напразно казвах, че колко хора минаха от там, след това се разболяха,а някои умряха. Тя може да лекова по този метод, но глада отключва някой болести бе хора….. не бива така. Всичко трябва да бъде с мярка.

 3. Брей,каква тайна!Д-р Емилова била голям цербер!На сила кара хората да ходят при нея и да ги изтезава!По-тъпа статия не съм чела!Никой никого не кара да ходи насила!

 4. аз сьм пациентка,която др. Емилова и екипьт и избавиха от тежьк дерматит и следваики вече 5-6год.неините сьвети имам подобрения и за други здравословни провлеми,много сьм доволна,благодарна и знам ,че тя знае какво прави

 5. ехх да му се невиди ,, защо ли не си останах бебе и защо ли кърмата на майка ми пресъхна 😀 😀 …

 6. Пълна глупост е статията.И да,млечните храни не са полезни за зрял организъм,както и доматите.Разбира се не съм привърженик на гладуването,но на балансирано хране,да.

 7. Ооо, аз съм голям противник на Др Емилова. От хората,които познавам и са се подложили на нейният режим,няма един,които да си е запазил теглото. Просто трябва цял живот да си гладуваш кажи-речи.
  Колкото до млечните храни и доматите, за първи път чувам, че са вреднии. Преди години се бях подложила на НВД – мляко и млечни продукти, месо и зеленчуци. Резултатът беше много добър и години след това не си каих кг. Сега, след раждането, отново започвам с този режим. След това – балансирано хранене 🙂

 8. Д-р Емилова не може да стъпне на малкия пръст на благоевградската болница! Елате в болницата за 5 дни и си тръгвате с 5 кг по-малко!

 9. Тези писания са празни думи, излезли от още по-празна глава. „Разкритията Ви“ са жалки.

 10. Ми то и Рангел Вълчанов се лекува при нея през 2003г. И к’во умря от рак.
  А тази хубавица има наглостта да каже през 2014г. ,че лекарите били объркали диагнозата.
  Ама тъпа краво,ти като си толкова добър специалист ,що не му тури правилната диагноза и не го излекува!!!?????
  И забележете ,в неината клиника не приемат болни от рак пациенти и такива с болни бъбреци!!!!!!!!
  ИстинАТА Е ,ЧЕ ТЯ НЕ ЛЕКУВА ПО МЕТОДА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА,А Я ИЗПОЛВА КАТО ПАРАВАН ,ЗА ДА ТРУПА ПАРИ!!!

 11. Познавам хора,които са се лекували при Д-р Емилова и резултата от лечението е очевиден,друг е въпроса,дали те ще имат желанието и волята, да продължат,да живеят здравословно!Лично за себе си,съм убедена,че това е моят път на лечение,съжалявам единствено,че нямам финансовата възможност да го правя под лекарски контрол.Ако се получи,добре,ако ли не,никой не ни е обещал безсмъртие!

 12. Благодарим ви, Виолета Томова, за този коментар за д-р Емилова! Ще се радваме, ако и други читатели се включат в дискусията! Материалът действително е провокативен и цели да извади не само отрицателни мнения, но и положителни!

 13. Не знам как е при д-р Емилова, но не може да ядеш боклуците на вериги като Лидъл, Фантастико, Била и Кауфланд, да седиш по цял ден пред компютъра, консумирайки кафе, цигари, алкохол, шоколад, картофки, бисквити и сандвичи, без да вършиш поне 4 часа на ден тежка физическа работа с обилно изпотяване, и да си здрав! Ако искаш да си здрав трябва сам да си произвеждаш храната си на село в екологично чист район, както е било едно време. Гладуването, на което много хора се мръщят, е абсолютно задължително за почистването на организма от токсини, отслабване и предпазване от болести като рак например – поне 14 до 40 дни само на вода!! Лошото е, че не може да стане изведнъж, а човек трябва да се тренира постепенно на глад! Особено ако човек има тежки заболявания като диабет, продължителното гладуване е животозастрашаващо! Силният и продължителен стрес сваля имунитета, вследствие на което човек се разболява от различни болести, включително рак! Затова е особено важно имунитета да се поддържа на високо ниво. А тези, които приключват курса на лечение при д-р Емилова трябва да продължат да прилагат наученото в него. Иначе ако продължат да живеят по старому, естествено, че ще си върнат отново и старите проблеми – например наднорменото тегло…

 14. Д-р Емилова „преоткрива“ това, което йогисткото учение повече от 25000 години дава на света! В него ясно е казано какви дихателни, физически и умствени упражнения да се правят, как да гладуваме, как да се храним, как да се мием и почистваме тялото си, как да се закаляваме! Харесва ли ни или не този начин на живот си е лично наш проблем! Факт е, че тази система е помогнала на доста хора да подобрят здравето си. Дори на такива, които официалната медицина е била отписала! Като упорития последовател на йога Венцислав Евтимов например…

 15. Абсолютни клевети,породени от злоба и завист!

 16. Шапка и свалям на дофторицата!!!! Хем ги държи гладни, хем и плащат луди кинти!!! Евалла!!!!

 17. Д-р Емилова е смела последователка на Лидия Ковачева.И двете са излекували първо себе си от тежки болести,които официалната медицина не само ,че не е преборила,а стотици болни са си заминали след мъки по болниците.По-добре си направете труда да вникнете в смисъла на плодово-чаената система за лечение,ако имате болести и воля да я приложите ще имате само полза. И прочетете книгата на Лидия Ковачева,за да сте наясно с въпроса.Убедена съм,че стотици пациенти на д-р Емилова са спасени и излекувани благодарение на това,че правилно и разумно са приложили този метод на лечение.Имам и лична опитност.

 18. Отслабването с глад мюже да доведе до много сериозни проблеми.Гладуването е мъчение.Аз цял живот живея на различни режими и не свалям особено много килограми.Който
  е предразположени към пълнеене си остава пълен.Единственото,което дава добри резултати е да се яде често,но по малко,за да не сме никога озверели от глад. В чантата си винаги нося пакетче солети или нещо друго за похапване. Стомахът трябва винаги какво да мели.

 19. Този индивид с неопределен пол-плагиатства умело. Намира наивници и има повече успех в рекламата отколкото сред мързеливите готованки, които търсят някой да ги оправи…. …..Ключ към себе си трябва да намери всеки и сам да си помогне, ако е бил неблагоразумен да си навреди….

 20. От две години съм пациентка на д-р Емилова и респекта ми към нея е огромен. Първото ми посещение при нея бе за 10 дни не за да отслабна, а да си дам почивка от натовареното ми ежедневие. Бях стигнала 93кг и не вярвах,че ще се случат чудеса. Нооо се случиха – на 5 ден от престоят ми паласките изчезнаха и си увеличих престоя с още десетина дни и така за 20-22 дни отслабнах с 13.8 кг. Бях изключително щастлива от този факт и от факта че с кръвно 130/160 и пулс винаги над 120 днес след две години кръвното ми е 70/110 и пулс под 90, а килограмите ми варират от 66 до 70кг. Когато отправям думи на благодарност към нея тя винаги скромно реагира, че тя нищо не прави, а всичко се дължи на нас. При второто си гладуване изкарах 12дни само на домати и свалих 9кг.
  Д-р Емилова никога не забранява, тя препоръчва, а отделен е въпроса дали пациентите спазват нейните препоръки, защото съм виждала и такива, които тайно си хапват и после разказват как тя ги мами с нейната програма. Пожелавам всички доктори така да ни мамят и ще бъдем най-здравото население. А към тази скромна и силна жена, която не и омръзва да ни обеснява как да живеем здрави и щастливи и към нейният страхотен екип, едно искренно и огромно БЛАГОДАРЯ.

 21. Стойчо Ботков,
  Хубаво казвате, че „ключ към себе си трябва да намери всеки сам“, ама какво да правят тези, които не могат? Да умират ли? А явно те са мнозинство… и имат нужда от подкрепа. Ако нямаха нужда, нямаше да ходят в клиниката.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *