Мнения и цени за 2021 година в клиника "Д-р Людмила Емилова".
Д-р Людмила Емилова прочистване на черен дроб и др. Биография. Захранване.

Един ден в клиниката на д-р Емилова + Цени, мнения

Мнения и цени в клиника “Д-р Людмила Емилова”. Диетата с гладолечение, рецепти за плодолечение, прочистване на черен дроб и др. Биография. Захранване

Възхвалявана до небесата или яростно отричана, д-р Людмила Емилова е необикновен лекар-специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология. Тя лекува с нетрадиционни методи, основно чрез разтоварване на храносмилателната система и пълен телесен детокс. Накратко: чрез гладолечение, което д-р Емилова нарича плодолечение. Защо: по-долу!

Клиниката на известната лекарка с холистични подходи е регистрирана като АМЦСМП Д-р Емилова и се намира в курорта Св.Св. Константин и Елена край Варна.

Нейна база е хотел „Аква Азур“, където от цяла България пристигат болни хора с надежда да се излекуват в клиниката, наричана официално Център за безлекарствено лечение.

Колко струва престоят при д-р Емилова?

В интернет-сайта на клиниката са поместени телефон и имейл, по които могат да се сверят цените към момента, който ви интересува. Тук ще поместим ценовата листа, налична към 18 февруари 2021 г.

Таблица 1

Цени за един ден престой и терапии
Терапия В самостоятелна стая 1 човек в двойна стая
Плодолечение 106 лв 93 лв
Захранване 136 лв 123 лв
Природосъобразно хранене 146 лв 133 лв
Пълен детокс 165 лв 145 лв

Цените включват 25 броя услуги – от нощувката през водата, чайовете и бульоните за пиене до няколко вида изследвания. Визираните цифри включват предварителен преглед, текуща консултация и препоръки за живота след клиниката. Гостите на клиниката ще могат да се ползват от различни видове гимнастика, разходки и екскурзии, басейн и фитнес.

Извън пакетната услуга е възможно да се направи само консултация или да се посещават отделни процедури или лекции. Ето цените на някои от тях:

Таблица 2

Цени на допълнителни услуги
Услуга Цена за 1 брой Изискван минимум
Хидроколонотерапия 96 лв няма изискване
Лекции 10 лв минимум 5 броя
Кулинарно училище 10 лв няма изискване
Консултация 40 лв

Коя е д-р Емилова? Биография

Д-р Людмила Емилова е хуманен лекар с 52 г. стаж. Специалист по вътрешни болести, ревматология и кардиология.

На 48-годишна възраст тя се среща с „майката на лечебния глад“ Лидия Ковачева – в момент, когато страда от множество хронични патологии. Прилага системата за лекуване чрез плод и чай, като по този начин се справя с мигрена, гастрит, колит, анемия, стеатоза и др.

д-р Людмила Емилова клиника цени мнения 02
Д-р Емилова е жива реклама на своя метод

Оттогава лечението чрез облекчаване на храносмилането става нейна съдба. Тя създава свой метод, разширява го и го обогатява. Създава клиника и привлича специалисти. В момента за пациентите се грижат 16 медици от различни специалности.

Нейното гладолечение

Д-р Емилова практикува омекотен вариант на метода, при който пациентите приемат плодове, фреш, чай и мед. Традиционната продължителност е 15 – 20 дни. Системата е приспособена към живота на съвременния човек с цел да се прилага лесно, съответно от повече хора.

Плодолечение на Емилова в къщи

Системата на д-р Емилова не е тайна, тя с лекота се прилага и вкъщи. Според запознати, разликата е в няколко пункта:

  • в клиниката се извършват множество изследвания, тоест гладуването е контролирано;
  • пациентите общуват със себеподобни и да избавени от изкушенията на действителността;
  • предоставя им се разнообразна двигателна програма, която сама по себе си е лечебна и обогатяваща личността;
  • и накрая, казват, че дори да гладуваш вкъщи, добре е да се захраниш под контрол. Защото с първата хапка истинска храна цялата лакомия се връща в теб и мнозина трудно се овладяват за постепенното въвеждане на храните.
Рецепти на д-р Емилова

Освен работата в своята клиника, д-р Емилова споделя свои рецепти за пречистване, детокс на цяло тяло или на черен дроб, за оздравяване.

д-р Людмила Емилова клиника цени мнения 01
Самата Д-р Емилова е свежа и готина, както винаги

Прочута е рецептата й с мента, микс от портокалов и лимонов сок +мед. Прекрасната напитка не само освежава и е вкусна, но и пречиства тялото. Само чаша на ден е като живителен душ.

Диетата на чай и плодове

Лечебният глад е официален метод за терапия в България, както е записано в Закона за здравето. Системата на д-р Емилова не е диета. Тя не цели единствено отслабване, а възстановяване на вътрешния ресурс на тялото.

Режимът е съвсем прост – редуване на плодове и чай с мед, но резултатите са лечебни.

Прочистване на черен дроб по Емилова

Единият от методите е с ябълки и канела. Приемът на тези прости съставки води до изчистване на старите шлаки.

Другият прочут метод на Емилова е с варен ориз. Използва се кафяв или какъвто имате. Една чаша от ориза се измива, слага се с вода да заври и веднага се промива. Слага се нова вода, отново да заври и веднага се промива – така три пъти. Накрая получаваме ориз, който е силно порьозен и изсмуква от тялото множество вредни вещества.

Дозата е 1 с.л. сутрин, като преди това не сме яли и след ориза няма да ядем поне 3-4 часа.

Вижте и ТОВА: Ефикасно и лесно прочистване на черен дроб с лимон, зехтин, мед и билки!

Захранване след гладуване

Казват, че това е ключът към успешното лечение. Всеки може да гладува, но не всеки е способен да се захрани правилно. Целта е плавно и бавно да се върнем към редовно хранене – не към нормалното, тоест разбираме старото хранене, а към ново, природосъобразно хранене.

д-р Людмила Емилова клиника цени мнения 03
Д-р Емилова разяснява метода си чрез медиите

Групите храни се включват постепенно и също така се увеличава количеството. В клиниката това се прави по индивидуална схема и под контрол. Обичайната продължителност е 10 дни.

А сега ето описанието на един ден на това интересно място.

Репортаж: Един ден в клиниката на д-р Емилова

Възхвалявана до небесата или яростно отричана, д-р Людмила Емилова е необикновен лекар-специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология, но лекува с нетрадиционни методи.

От цяла България пристигат болни хора с надежда да се излекуват в нейната клиника за гладолечение край Варна, наричана официално Център за безлекарствено лечение. (По-долу в коментарите се поставя въпросът за нейните цени обаче. Ще се радваме, ако някой сподели с нас по-актуални цени!)

06:30 сутринта, Време за тибетската гимнастика. Ръми дъжд, морето му припява. На терасата срещу него се събират хора в анцузи и маратонки, с черни постелки в ръце. Изглеждат бодри и усмихнати, макар че някои от тях не са слагали троха в устата повече от седмица.

Точно в 6:50, кипяща от енергия като Везувий, се появява д-р Емилова в анцуг, маратонки и леко червено яке. Силна, стегната фигура, много гъвкава. Усмихнато поздравява, пита туй онуй пациентите си и започва. Половин час тя показва упражнения, в които се преплитат елементи на йога, стречинг (разтягане), лека аеробика, упражнения за гъвкавост.

След това групата от 30-ина човека (не всички пациенти играят гимнастика) се запътва към морето и там, на една от терасите над плажа продължава гимнастиката: упражнения за дишане, за раздвижване на всяка става и мускул, аеробика.

08:00 В кафето са подредени педантично 46 чаши. Толкова са пациентите В момента, но през пролетта стигат до 80-100. Оформени са групичките: по-младите жени са спортно облечени, някои с грим. Една от тях мачка пакет цигари, но не престъпна забраната да не се пуши.

По-възрастните жени имат вид на уморени коне. Лицата на всички жени след няколко дневен глад обаче са с избистрен тен, очите – също. Това е един от моменталните ефекти на лечебния глад. Има и 7 мъже, всеки е седнал сам. Жената до мен се оказва собственичка на просперираща строителна фирма в Силистра. Идва за втори път. Първия път е излекувала, по нейни думи, тежка артроза.

Сред жените има и една журналистка. Диагнозата е страшна: миома на матката. Тя тихичко влезе преди всички в празното кафе и, забила поглед в масата, изпи едно кафе с две цигари.

Днес за нея е вторият ден.

08:30 Д-р Емилова влиза, облечена в елегантен син костюм, на висок ток, позволява си само червило. Чиста кожа на лицето, без петънце, здрав тен. Преди пет години е имала дни, в които виела от болка: от хронична мигрена, гастрит, колит. Имала и анемия, увеличен черен дроб, атония на жлъчния мехур. Предписвала си лекарства, които ставали все повече и повече, но болките не минавали.

След среща с Лидия Ковачева решава да гладува. Първия ден – жестоко главоболие, втория и третия – също. Издържала и с това приключила завинаги с хроничните болести. С това главоболие в първите два дни от гладуването се сблъскват почти всички пациенти. Тогава, според д-р Емилова, организмът се чисти от токсините.

Схемата на лечението с глад се основава на това, че когато му липсва храна, организмът посяга първо към складираните въглехидрати, след това – към запасите от мазнини. Когато ги привърши, той „изгаря” онези клетки, които са най-ненужни. Това са болните клетки, отпадъците, натрупани в различните органи, токсините. След като ги ликвидира, организмът посяга вече към здравите клетки. Точно този момент не БИВА да се допуска.

В гладолечението е изключително важен начинът на

Захранване

Ако е направен неправилно, може да има неприятни последици. Д-р Емилова е категорична, че захранването може да стане само под лекарско наблюдение. Коментираме с нея този случай, който се видя доста удобен на журналисти и лекари за атака срещу метода на Лидия Ковачева. Сузана е дошла в клиниката пред припадък – само 26 килограма, и е отказвала всичко, освен вода.

След като веднъж е прескочила критичния момент с помощта на д-р Емилова, направила й специална схема за захранване, отново е започнала да гладува само на вода. Според д-р Емилова у нея нямало сила за живот, а сила за самоунищожение под формата на анорексия, дължаща се на психическо разстройство.

Какво ядат впрочем пациентите на клиниката?

Четири пъти дневно плодове, които сами си купуват. Няма, както при Ковачева, ограничение от килограм и само един плод. Четири пъти дневно пият чай с мед – само от една билка – мащерка, лайка, кантарион, бял равнец или мента… Жесток режим, не всеки издържа. От продавачката в кафето научих, че се случва някой тайно да си купи солети или вафла, често и шоколад.

Но тези дребни опущения не развалят ефекта от гладуването. „Първите дни, в които гладувах, разказва млада жена от Пещера, направо бях близо до психически крив. Носех се в един унес, автоматично, в някаква странна еуфория. Но на третия ден всичко се избистри, престанах да чувствам глад, някаква бодрост като че ли се вля в мен. д-р Людмила Емилова клиника цени мнения 04

09:00 В съседната на кафето зала д-р Емилова изнася лекция на пациентите: говори за праната – енергията, която получаваме от природата, за начините, по които можем да я получим. Минава към липсата на сън: „Ако лишавате себе си от сън постоянно между 22 и 24 ч. , ще разстроите системите на организма. Човек трябва да се опитва, макар и не всеки ден, да спи пълноценно в това време.„

Още НЕЩО: Д-р Емилова: Глория и Тони Димитрова са железни в диетата!

Посочва за пример един от бившите си пациенти – Росен, собственик на бар „Калифорния” във Варна. „Дойде в клиниката на 27 години, след една година безсъние, с кръвно 150/90, сивкав тен и урина като катран, увеличен черен дроб. След първия ден гладуване имаше цял сантиметър налеп върху езика! Това показваше, че е силно токсикиран. След четиринадесет дни гладуване на плодове и чай организмът му се възстанови, спря цигарите. Сега поне три дни в седмицата си ляга рано, не пуши, живее по друг начин. „

09:45 Започват ежедневните прегледи. Всеки ден се правят изследвания на урината (с лакмус), кардиограми, прегледи. Двама млади лекари й помагат, а съпругът й се е нагърбил с много роли на организатор, снабдител, билкар и т. н.

Първа в кабинета влиза Неда Ликова от Добрич, за изписване. Тя е за втори път в клиниката, гладува профилактично. Има хора, които идват по два пъти всяка година, някои със семействата си.

Неда е на 48 г. , собственичка на заведение. Жени се млада, гледа деца, работи до пълно изтощение. Преди две години започват силни болки в китките, изтръпване на пръстите. Две кутии цигари не й стигат. Изобилие от диагнози (невроза, артроза, разстройство на щитовидната жлеза). Става все по-зле. Случайно открива д-р Емилова. След един курс гладолечение болките изчезват, с тях приспивателните, цигарите и торбата с хапове.

Следващият е също за изписване: Стоян Вълков, 54-годишен, шофьор от Варна. Дошъл с диагноза диабет, с максимално предписана доза хапчета. (Отваряме скоба: в клиниката не се приемат диабетици на инсулин, психично болни хора или със злокачествени заболявания, които изискват клинично лечение. Д-р Емилова не отрича методите на традиционната медицина. ) Стоян познава д-р Емилова от 4 години и е редовен посетител за профилактично гладуване.

д-р Людмила Емилова клиника цени мнения 05Пушил е по 10 цигари на ден допреди 4 години, с висока кръвна захар, бил е готов да премине на инсулин. „Инсулинът създава чувство за глад у човек, казва д-р Емилова, но колкото повече яде диабетикът, толкова повече мазнините блокират в възможността на надбъбречните жлези да произвеждат инсулин. Аз съм убедена, че и диабетиците на инсулин могат да бъдат лекувани по системата чай плодове, само че се изискват други условия, клинично оборудване и непрекъснат контрол. „

Иван твърди, че се чувства добре, спрял е преди 4 години лекарствата, станал вегетарианец, черният дроб се е прибрал, чувства се бодър. Денят си тече в някакво безвремие: отново чай, после каланетика – по желание. Някои от пациентите слизат при басейна или тангентора, други предпочитат масаж. „Когато гладуват, хората стават по-добри, казва една млада жена от Монтана. Аз се отървах от моите хормонални заболявания, които никой лекар не можа да диагностицира, и от кризите на раздразнителност, от депресията.„ (Тя е получавала внезапни припадъци по време на менструация.)

В клиниката са идвали и лекари, сега всички те препоръчват метода на гладолечение в своите кабинети.

д-р Людмила Емилова клиника цени мнения 0713:30 Д-р Емилова преглежда, изслушва, насочва към диета. Тя държи връзка с всички бивши пациенти. „Самата аз ям малко, мъча се да не ям месо, веднъж седмично – ден за разтоварване, два пъти в годината – двуседмичен глад на плодове.„

Човек застава сам срещу себе си и се разглежда. В повечето от случаите вижда срещу себе си изнервен, невротизиран от амбиции, от безпаричие или от много пари човек, с купчина глупави навици, които му осигуряват социално алиби За съжаление българинът мисли за себе си или когато е късно, или в погрешна посока (яж, пий и си носи новите дрехи).

А болестта го поставя пред избор – или да смени начина си на живот, или да Влачи болестта и да се бори с нея с променлив успех. „Представих си, че в мен са заложени различни програми, каза ми една счетоводителка, която лекува в клиниката бъбречна болест. Просто трябва да превъртя копчето и да сменя програмата. „ Точно това е истината – поне 50 на сто от положителния ефект на метода е психологическата пренастройка.

Защо тук толкова лесно отказват цигарите?

Защо тук няколко алкохолици са се излекували успешно за разлика от времето, прекарано в специализирани клиники със силни медикаменти? Всеки един от „зависимите” хора е превъртял копчето на своята програма и се е самоубедил, че това, което прави, ще му донесе здраве. Подобен е механизмът, според мен, и на лечението на останалите болести с глад: човек сменя програмата, насочва цялата си психична енергия към желанието да живее здравословно.

д-р Людмила Емилова клиника цени мнения 06

И когато гласуването започва да чисти организма, да го подмладява и лекува, човек се понася на крилете на оптимизма. Много тежки са първите два-три дни. „Усещах заедно с глада едно замайване, една тревожност. Нощем сънувах наситени с цвят и образи сънища, толкова експресивни, понякога кошмари. Но от третия ден нататък усетих една лекота, една бистрота в главата.

Чувствах се отлично и горда със себе си. А едва когато започнах захранването, усетих истинския вкус на храната. Усетих какво богатство от аромати има в парченце печен картоф”, споделя млада, 34-годишна жена, излекувала в клиниката тежка зависимост от алкохола.

20:30 вечерта. Не, пациентите съвсем не си лягат изтощени и озверели от глад. Сменили анцузите с нещо по-така, те се понасят към кафето, където е тяхната дисковечер. Сковани до вчера от болки в кръста жени подскачат като млади момичета. Добре, сигурно има ефект, пак казват скептиците, но след като се върне към обикновения си живот, човек си връща и болежките.

Ако някой си мисли, че след две седмици гладуване решава всички здравни проблеми, Жестоко се лъже. Топ трябва да смени изцяло хранителния режим, навиците си, поведението си. Един ден седмично на плодове не е задължителен, но два-три дни месечно – да. Д-р Емилова предписва на всеки от пациентите конкретен режим, препоръчва билки и лекарства.

Мира Велинова

Мнения за д-р Емилова

Оставете и вие своето мнение за д-р Емилова и нейната клиника, като кликнете върху този линк ==> ТУК!

А още мнения на други хора ще намерите в подробния материал на сайта и особено в коментарите под него ТУК:

Зловещата тайна на д-р Емилова е разкрита

Първоначално публикувано на:18.02.2021 @ 17:30

За admin

Прочети още

Когато един мъж не те иска. Как се държи, когато харесва?

Защо мъжете бягат от жената която харесват? Как мъжът прикрива чувствата си

10 причини мъжете да бягат от жената, която харесват. Как мъжът прикрива чувствата си, когато …

24 Мнения

  1. Tanya van Gellekom

    Прочетох доста за тази велика жена -доктор Емилова. Спасителка на много човешки животи.
    За мое голямо съжаление аз не мога да участвам в тази терапия в клиниката,защото съм с “диабет 1” от много години.
    Ще направя опит в домашни условия да последвам някои напътствия и насоки към гладолечение. Разбира се с консултация с лекуващия ми лекар.
    Искам да благодаря на тази прекрасна жена за мотивацията и силата,която пренасочва към хора (такива като мен), та дори и да нямат шанс да започнат терапия в клиниката.

    Благодаря и голям поклон на др.Емилова.

  2. Стефка Георгиева

    Здравейте,от доста време и аз искам да посетя Д-р Емилова!
    С бронхиална асма и алергия от 15 години почти
    С щитовидната жлеза от година
    Много бързо покачвам килограми от2014 до сега съм качила около 20 кг.
    Никога преди това не съм била с наднормено кг.Надявам се да ми напишете някаква препоръка и цена на една нощувка
    Лек и спокоен ден!

  3. Лилия Христозова

    Каква е цената на ден престой във вашата клиника,Д-р Емилова?

  4. Гюла Джамбаз

    Здравей.Др-Емилова ??? Ти си злато , тая година пак мисля да дойда ???? Целувки

  5. Вие не сте добре. Само като прочетох “какво богатство от аромати има в парченце печен картоф” и ми стана ясно точно за какво става въпрос. Като не си ял седмица-две същите аромати нищо чудно да ги откриеш и в парче талашит. Поради тази причина на екипа на “Сървайвър” във всички страни е забранено да си слагат парфюми и да ползват козметика по време на снимките, защото глада изостря сетивата и участниците усещат какво ли не и откъде ли не. Гладуването се отразява първо на мозъка и сърцето, едни от най-важните органи и от там идват наситените сънища и тези меко казано обезпокоителни изказвания какъв вкус имал, разбираш ли, печеният картоф. Затова и анорексичките се побъркват по време на това гладуване и ако го практикуват дълго време, умират от сърдечен разрив, първото са биохимични процеси в мозъка, а второто е просто изчерпване на ВСЯКАКЪВ енергиен ресурс и логична смърт и д-р Емилова отлично го знае, просто изобщо не я интересува, защото прибира доста тлъсти суми. А прословутата й кожа може да я има всяка баба с пари, процедури колкото искаш, както и козметика. И старческите петна не вярвам да няма как да се махнат като дадеш определена сума, а и не всеки ги получава, гени са това и не си мислете, че е от този прословут режим, който съм убедена, че тя самата НЕ спазва, защото е запозната с огромната вреда от него. Всички постигнати резултати са единствено продукт на самовнушение по метода на плацебото. Само идиот може да си плати, за да гладува, а за тези пари, които взима тази така наречена “докторка”, можеше поне да не кара хората сами да си купуват плодовете, че става нагло. Четете за Линда Хазард, още една такава гладо”лечителка”. Ако на някой въобще му хрумне да ходи при такива, по-добре първо да отиде на психиатър.

  6. юлия миланова - 0887330478

    здравейте, миналата година посетих за първи път клиниката в хотела в Боровец .
    Нямам заболявания, не съм с наднормено тегло / е, малко мазнините бяха в повече / .
    Просто реших да си почина да се възстановя след личен семеен проблем .
    Десетина дни бях на плодове и чай, продължих в къщи и после се захраних .
    Останах много доволна от резултата .
    От престоят си научих упражнения от сутрешната гимнастика , които правя всеки ден и това, че до обяд пия чай и консумирам плодове .
    Тази година отново имам желание да посетя клиниката , когато се установи в Боровец .
    Но ще направя следното – ще остана 10-15 дни на пролоде и чай и ще се захраня при вас .
    Разказвам на близки и познати за прекрасното място, уславия, хората и т.н.
    Пожелавам на целияг екип здраве, защото е важно и много усмивки и хубаво настроение .
    До нови срещи и до скоро през м.юли /предполагам, че отново ще бъдете на Боровец /

  7. Г-жа Иванова

    Изкам да направя прочистване на черен дроб по Емилова, има ли опасност при омазнен дроб и премахва ли се омазняването?

  8. Марияна Христова Атанасова

    Обикнах д-р Емилова !БЛАГОДАРЯ ! Съветите ,които получих са
    много ценни за мен.
    Поздрави и признателност от мен!

  9. Виолета

    Да попитам плодолечение и гладолечение различават ли се, ако може схема, благодаря!

  10. Маги Нанчева

    Клиника Емилова е ужасна скъпотия. Кой си я позволява изобщо? Предпочитам да правя рецептите й в къщи.

  11. Всеки може да си направи безплатно плодолечение вкъщи, всичко е описано подробно в книгата на Лидия Ковачева. Няма страшно, никой няма да умре от глад. Нужна е само малко воля, за да не се поддава на изкушението да похапва и нещо друго. Останалото е бизнес , ама като има балъци, ще има и тарикати.

  12. Изпратих електронно писмо, но не получих отговор на зададени от мен въпроси.
    Обадих се по телефона и ми казаха, отново да изпратя въпросите. Иначе – трябвало да да се запиша за преглед и да отида – някъде на морето и при цена около сто лв.
    Доколкото съм запознат, г-жа Лидия Ковачева е била по-отзивчива.

  13. Гюла Джамбаз

    Гюла Джамбаз от Кърджали ,Др/Емилова ?!!!!Лично искам да говоря с тебе ако може на 0884532087

  14. Случайно, вчера се запознах с жени в момента на лечение при Д-р Емилова, които са за пореден път (3-4 път и повече)при нея и много са доволни. Това което пише по-горе те го потвърдиха. Сваляне на 30-35кг, излекуване на диабет, спиране на всички лекарства, дори сърдечни. Хапват 1плод всеки 2 часа и не усещат глад.

  15. Георгиев

    Това не е гладуване а диета на плодове и чай, можете и сами вкъщи да си я проведете…при лечебното гладуване не се приема никаква храна, само вода(има и сухо гладуване, при което и вода не се приема)…може да бъде кратко 24,36,48 часа, като може да се стигне до 30 и повече дни(това вече е за “професионалисти”)…ако искате да научите повече за лечебното гладуване има интересна литература по темата, примерно “Чудото на лечебното гладуване” от Г.П.Малахов

  16. Ина Антонова

    Това е лечението на бъдещето. Човешкият организъм е съвършено цяло, единство – в него всичко е заложено, просто трябва да му помагаме, а не да го тровим с лакомията си и жаждата за разни кефове и глупости, с неразумния си начин на живот. Възхищавам се на д-р Емилова – тя се е изправила срещу невежеството , за да помага на хората, това изисква огромна сила и воля, голямо знание и силен дух. Дано да възпита и наследници-продължители!

  17. Чудеса.НЕТ

    Принципно д-р Емилова дава цени само по телефон или по имейл, така че трябва да й се обадите, ако ви е спешно! Само ние искаме да ви помолим, ако получите някаква информация, да я споделите с нас и с читателите, защото много хора се интересуват и питат. Ще се радваме да публикуваме макар и откъслечни цени, за да може читателят да се ориентира поне приблизително какво го очаква и дали може да си го позволи. Ясно е, че после, когато звънне или пише на д-р Емилова, тя може да му каже нещо различно. Но поне бегла и приблизителна представа можем да си имаме, нали?
    P.S. Една жена във форума на БГ Мама споменава някаква цена от 1500 лева. Но постът е от 2007 година и не се разбира особено какво включва тази цена. Така че молбата ни е все още актуална!

  18. Латинка

    И аз съм с диагноза ревматоиден артрит и по същия начин се интересувам мога ли да посетя клиниката на Д-р Емилова,след като съм на терапия с метотрексат и биологично лечение-Хумира,с наднормено тегло съм.

  19. Che dietata e enachin na lechenie e mnogo viarno, prechistva organizma i spomaga za dosta zaboliavania na orgamizma, svarzani direktno ili indirektno sas zatlastiavane, nadnormeno teglo. Taka che ne e loscho, no gorenapisanoto vaztorjeno opisanie na edna laichka v dosta golemi momenti e smeshno… kato primer davam “strashnata diagnoza mioma”…hahaha… mioma e dobrokachesveno obrazovanie na muskulnia sloi na matkata, koeto se otstraniava ili operira samo ako predizvikva po silno menstualno karvene ili narasne dosta, rastat bavno obiknbovenno i se nalaga histerektimia glavno pri jeni v menopauzata na koito ne im triabva mnogo matkata …. no kakto i da e razni hora, vsichko kompetentni, razni mnenia:)))

  20. Латинка Божинова

    И аз съм с диагноза ревматоиден артрит и по същия начин се интересувам мога ли да посетя клиниката на Д-р Емилова,след като съм на терапия с метотрексат и биологично лечение-Хумира,с наднормено тегло съм.

    • Боян Георгиев

      Ще трябва да се обърнете директно към нея за този въпрос.

      • Владимир Шьонхер

        Здравейте, купих книгата на Лидия Ковачева. Спазвам всичко и днес съм 10-ден на гладолечение. От утре започвам да се захранвам. Имам киста на единия бъбрек и коксартроза на тазобедрените стави. След захранването ще проверя резултатите и ще ги споделя. Прекрасно е, че д-р Емилова стриктно се придържа към патента на гладолечение на именитата Лидия. Единствено поради липса на време не съм на гости при вас. Желая ви повече успехи и в бъдеще

  21. години наред мисля и имам желание да посетя Клиниката на д-р Емилова, с наднормено тегло съм, но и с Ревматоиден артрит. И немога да си представя как мога да бъда само на чай и плод след като приемам много лекарства за РА , включително кортизон, Метотрексат и др. Това е единствената пречка за да не я посетя до сега, а много искам. Другото нещо е финансовата страна – предполагам че е много скъпо, но мисля че мога да си осигуря някакви фин.средства, но все пак искам да знам поне какви са цените

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *