Предсказания за България. Трета световна война. Биография. Слава Севрюкова и Учителя Петър Дънов. Делото на Христо Нанев. Книги и филм от 2011 г. „Прозрения. Свръхфеноменът“. Книги на доц. Иво Лозенски. „Дневниците ни…“. Случаят Царичина. Други пророчества. Филмът „Загадките на човешката психика“ (1991). Пророчества за Америка. За богомилите. Левски. Ботев. Странджа. За Турция. За Бог и вярата. За смъртта. Прераждането, отвъдното, кармата. Магиите. Кога ще се оправи България? За Сирия. За Европа. Русия. Луната. Атлантида. Пирамидите. Бермудският триъгълник. Шеста раса. За атома. За Хитлер. Гагарин. Гърция. За животните. Книгата „Зеница към вселената“. Севрюкова и силата на мисълта. Слава Севрюкова и Ванга. Гробът на Слава Севрюкова. За СПИН и болестите. За месото. Рецепти.

Слава Севрюкова е сред феномените в българската история. Завършила едва четвърто отделение, тази жена се прочува още приживе в родния си Нова Загора с изумително точните си предсказания. Заради които близките й се боят да не бъде сметната за магьосница и я омъжват едва 16-годишна за доста по-възрастния от нея Степан Севрюков – емигрант от Украйна.

Бракът с него е труден заради слабостта му към алкохола, но Слава не го изоставя до края на живота му и всеотдайно се грижи за него. Ясновидката твърди, че тази й нелека съдба е карма, с която трябва да изплати греха си от минал живот.

Когато е била богата графиня от Санкт Петербург, а в нея е бил влюбен млад кочияш. Към когото тя се отнасяла с презрение.

Ясновидските й способности се предават по наследство. Дядо й Руси е комита, а баба й е леела куршум и е баела на хората срещу уроки. Дъщеря им Мария – майката на Слава, също умее да бае, а освен това е имала и дарба да предсказва бъдещето.

Слава наследява нейната дарба, а до края на живота си ясновидката не иска пари от хората, дошли при нея за помощ и съвет.

С годините славата й расте все повече и повече, въпреки, че заради уникалното си психотронно зрение, тя постоянно е в опасност. Тъй като и властта, и църквата, особено преди промените от девети септември, се отнасят с недоверие към способностите й.

Които тя дори губи за кратък период от време заради събитията от 1944 година.

нумерология

Коя точно е Слава Севрюкова, какви са най-известните й предсказания за България и за света, каква е връзката й с Петър Дънов и Ванга – от chudesa.net събрахме отговорите на най-любопитните въпроси за феномена.

Предсказания за България

Слава Севрюкова прави редица предсказания за България и за съдбата на страната ни. Които, най-общо могат да бъдат разделени в три категории – предсказания за кармата на държавата, за територията ни и за политиката.

• Карма

Феноменът е категорична, че България изплаща тежък кармичен дълг, на който дължим липсата на късмет в страната от десетилетия насам. Слава обаче разкрива, че тежката ни карма вече е на привършване и в най-скоро време българите ги очакват много по-светли дни.

Севрюкова също е поддръжник на тезата, че лошата карма на страната ни се дължи на отношението към богомилите и гоненията срещу тях. Заради което България е обречена на седем века тежка съдба.

„Узурпаторът Борил избиваше невинните богомили като агнета и с това срина страната“, казваше приживе ясновидката.

Целият този тежък период обаче е на път да приключи и България ще стане като Швейцария. Но за да се случи това от страната ще се отдели парче земя, а спасението ще дойде не толкова благодарение на икономиката, а на възвръщане вярата в духовността.

• Територия

Както вече споменахме, България ще тръгне нагоре след изключително болезнено събитие – откъсването на голяма част от територията й, категорична Слава. Става въпрос за част от югоизточна България, а ще има и опити от страна на Турция да заграби още части от държавата ни.

Тези събития ще се отразят негативно на държавността, но в същото време ще доведат до събуждането на политическия ни елит, представителите на който ще се усетят, че е време да започнат да действат по-активно, за да просъществува България като държава.

Много от политиците, довели до откъсването на територията, ще бъдат съдени заради немарливото си отношение.

• Политика

Слава Севрюкова вижда много светло бъдеще за България, но това ще се случи едва когато през управлението са минали много политически партии, които няма да направят нищо за благото й. Напротив, първо ще изглежда, че пред нацията няма никакъв път напред.

И точно тогава разбойниците, които с години са грабили страната, ще се разпилеят и на тяхно място ще дойдат честни управници. Затова ясновидката призовава всички българи задължително да гласуват и да не оставят бъдещето на държавата на произвола на съдбата, а всеки да поеме своята отговорност.

Времето, в което България ще си стъпи на краката, е съвсем близо – през 2017-2018 година. Когато на власт ще дойде жена, при която държавата ще започне да прогресира.

Трета световна война

Слава Севрюкова вижда и избухването на Трета световна война, която обаче ще остави България встрани от конфликта. Ясновидката вижда войната започнала много преди самите военни конфликти.

За нея основният проблем е духовната деградация на обществото и все по-ширещият се тероризъм. Според нея България ще тръгне нагоре точно когато избухне войната и нещата в световен аспект тръгнат на зле.

Биография

Слава Севрюкова се ражда през 1902 година в Нова Загора, която по онова време е част от Княжество България. Както вече споменахме, и баба й, и майка й са имали гадателски способности и Слава още от малка проявява дарбите си, заради което родителите й бързат да я омъжат, тъй като се боят момичето им да не бъде обявено за магьосница.

За мъж й избират с 20 години по-възрастния Степан Севрюков. Тогава Слава е едва на 16, а родителите се договарят със свещеника да напише, че е с две години по-голяма, за да може да се състои бракосъчетанието.

Той обаче се обърква и надписва 20 години отгоре – колкото е разликата с мъжа й. Слава разбира за грешката едва след смъртта на мъжа й.

Бракът с него не е щастлив, но ясновидката го приема като кармичен дълг и до последния миг на Степан се грижи всеотдайно за него.

През целия си живот Севрюкова е изложена на риск заради способностите си – преди девети септември се бои от църквата, след това – от властта. Въпреки това не се отказва да помага на хората, въпреки, че през 1944 година за кратко губи дарбата си от стрес.

Освен обикновени хора, до способностите на ясновидката се допитват и много личности от тогавашния ни елит. В това число министърът на отбраната Иван Михайлов, премиершата Соня Бакиш, самата Людмила Живкова, руски научни работници от свръсекретни операции, професор Марин Маринов…

Слава Севрюкова умира през 1991 година на третия ден от Великден.

Слава Севрюкова и Учителя Петър Дънов

Слава Севрюкова и учителя Петър Дънов

Слава Севрюкова и учителя Петър Дънов са се познавали

Слава Севрюкова се е познавала и с Петър Дънов, който вече е набрал много последователи за неговото Бяло братство. Двамата поддържат близък личен контакт и се срещат изключително често.

Приживе ясновидката обичаше да разказва за уговорка между тях Учителят да я посещава единствено със силата си на мисълта (т.е. само с астралното си тяло). А самата Слава да запише датата и часа на посещенията, без да знае предварително за тях. А само ги е усетила.

Севрюкова не крие, че винаги без грешка е усещала посещенията на Дънов. Негови ученици и последователи също са я посещавали доста често, а сред тях са Боян Боев и личният съветник на цар Борис III – Любомир Лулчев.

Делото на Христо Нанев

Христо Нанев е писател, който години наред изследва живота и делото на Слава Севрюкова. Като е издавал няколко книги за нея, една от които е „Легендата-реалност“.

С която цели да отдели истината за ясновидката от наслоилите се измислици за нея. В петата си книга за нея „Прорицанията на Слава Севрюкова“ авторът съпоставя нейните предсказания с действително направени открития за България и света като цяло.

Сред другите му книги са „Прераждане и еволюция“ и „Енергийна свръхсетивност“. Материалите за книгите си за ясновидката Нанев събира от нейни дневници, спомени за нея, лични разговори и различни извори.

Книги и филм от 2011 г.

Най-известната книга за Слава Севрюкова от 2011 година е „Прорицания – свръхфеноменът Слава Севрюкова“ на вече споменатия автор Христо Нанев.

Творбата е вид антология за ясновидката и разглежда в подробности предсказанията й в областта на историята, науката, генезиса. Освен това авторът съпоставя прорицанията й с тези на други феномени в областта – Петър Дънов, Ванга, преподобна Стойна и световните Едгар Кейси и Нострадамус.

Освен това Нанев, който с години изследва феномена Слава Севрюкова, стои и зад филм за нея, излязъл през 2011 година. В него той се среща с различни хора, имали досег с ясновидката. Самият Нанев не крие, че е познавал Слава в последните три години от живота й.

„Прозрения. Свръхфеноменът“

„Прозрения. Свръхфеноменът Слава Севрюкова“ също е книга на Христо Нанев. Творбата разглежда свръхсетивата, представяйки пророчицата като човек, запълващ духовните ниши на нацията.

В книгата има нови, неочаквани тълкувания на Библията от древността чак до наши дни, както и любопитни съкровени моменти от живота на известни личности.

Книги на доц. Иво Лозенски

Доцент Иво Лозенски е автор на поредица книги за Слава Севрюкова, озаглавени „Дневници“. Те са пазени в дълбока тайна в продължение на цели 50 години и разглеждат в детайли чудесата, свързани с феномена, които обаче са подкрепени с научно обосновани факти.

Подобни анализи се правят за първи път в литературата, свързана с езотериката. Всички части на „Дневниците ни със Слава Севрюкова“ са плод на дългогодишната съвместна работа между ясновидката и доцент Лозенски.

„Дневниците ни…“

„Дневниците ни със Слава Севрюкова“ са творби, видели бял свят благодарение на дългогодишни съвместни усилия между учения доцент Иво Лозенски и Слава Севрюкова.

"Дневниците ни..."

„Дневниците ни…“ е плод на съвместната работа между Слава Севрюкова и доцент Лозенски

В първата книга от поредицата са събрани събития, предсказани от самата пророчица. Освен това книгата съдържа и обяснения на Библията от нея, така, както са й продиктувани от Висшите сили.

Втората книга е продължение на първата като разглежда в много повече детайли битието на феномена Севрюкова. В нея авторът продължава да представя пред читателите записките за Слава, които той си е водил в продължение на цели 30 години.

Цялата поредица иска да покаже на хората, че чудесата действително съществуват, стига човек да има желание да ги види.

Случаят Царичина

Слава Севрюкова предупреждава, че разкопките в областта Царичина не бива да продължават, в противен случай някой ще загине.

Това се случва през 1990 година, когато група военни отиват в дома й с въпроси какво ще открият в разкопавания обект. Ясновидката им казва, че трябва незабавно да спрат експедицията, за да не пострада някой от екипа.

„Не му е дошло времето, рискът е огромен. Ще има жертва“, са точните думи на Слава. Която потвърждава, че под Царичина действително са скрити послания, безценни по своята стойност. Но те са защитени и скрити дълбоко и всеки опит да бъдат открити преди да им е дошло времето, ще завършва трагично.

Действително, думите й за жертва се сбъдват след като Марина Наплатанова, дъщерята на професор Наплатанов – един от хората в екипа, загива. Обстоятелствата около смъртта й не са изяснени и до днес.

Други пророчества

Слава Севрюкова прави множество пророчества за страната ни и за света като цяло, които са придобили изключителна известност.

Сред предсказанията й обаче има и такива, които не касаят политическия живот на държавите и са с по-малка популярност. Но това не значи, че трябва да ги пренебрегваме, тъй като дарбата й да вижда в бъдещето е всепризната.

Дотолкова, че дори и тайните служби на България са се допитвали до нея по време на разследването на атентатите, случили се по време на Възродителния процес.

Част от по-неизвестните й пророчества е например това, че след около стотина години колите ще летят, бременността ще бъде по-различна, тъй като с времето пъпната връв, свързваща майката с плода, ще изчезне.

След 1000 години пък всички хора ще притежават ясновидски дарби, убедена е Севрюкова.

Филмът „Загадките на човешката психика“ (1991)

Филмът „Загадките на човешката психика“ от 1991 година разглежда живота и дарбите на Слава Севрюкова и е дело на професор Стою Стоев.

Във филма освен живота на ясновидката подробно е разгледана й съвместната й работа с доцент Иво Лозенски. Благодарение на неговата помощ, Слава успява да проникне в различни структури, благодарение на което двамата правят наистина невероятни научни открития.

Налага се Лозенски да й обяснява доста неща, тъй като ясновидката е завършила едва началното си образование и си няма представа дори какво е микрон. Като й обяснява термините с помощта на схеми.

Самата Севрюкова е категорична, че може да проникне дори и в структурата на атома, в гърлото на вулкан, в ядрото на земята. Но никога няма да разкрие публично видяното от нея, тъй като уважава труда на доцент Лозенски.

Пророчества за Америка

Слава Севрюкова вижда много значима роля за Америка в създаването на уникалната шеста раса. Именно от САЩ по цялата земя ще се разпръснат много велики умове. От там обаче ще тръгне и злото.

Заради прекалената самоувереност на лидерите на Америка обаче страната е твърде уязвима, заради което в световен аспект ще се случи внезапен обрат. И Изтокът ще вземе доминация над Запада и ще промени до неузнаваемост облика на света.

Според специалистите, с тези си думи Севрюкова предрича бъдеща хегемония на Русия над САЩ.

Пророчицата е предрекла и атентатите от 11 септември, описвайки мургав мъж от виденията си, който не е християнин и носи тъмнина и зло със себе си. „Неговите хора ще взривят две от високите сгради на Новия континент“, вещае феноменът.

Вследствие на атаката, хиляди невинни хора ще загинат. „Нещо ще се блъсне в сградите и ще ги срине до основи“, вижда Слава. Очевидно предвиждайки самолетите, управлявани от терористите на Осама бин Ладен.

За богомилите

За Слава Севрюкова богомилите са народни водачи, стожери, изпреварили твърде много времето си, заради което са били подложени на зверски гонения и смърт и обявени за ерес.

Ясновидката е категорична, че църквата нарочно се опитва да очерни последователите на поп Богомил, несправедливо обвинявайки ги, че те отхвърлят Бог, което не е истина.

Те просто се борят за свободата на духа, но почитат силно и Бог. Заради отношението на държавата и църквата ни към тях, България е осъдена да плати тежък кармичен дълг, част от който е и турското робство.

Освен това Слава Севрюкова разкрива, че до нас не е достигнал изключителен документ – Библията на богомилите, която представлява ръкопис, носен от правосвещениците им.

Левски

Васил Левски

Слава Севрюкова вижда къде е гробът на Левски

Слава Севрюкова говори за Левски като човек, надарен с голям ум и неспокоен дух, борещ се за онеправданите люде. Който действа воден единствено от любовта си към родината му, която любов надминава дори и тази към родната му майка.

Апостолът на Свободата винаги е разполагал с не малко пари, които са му помагали да се спасява в напечени ситуации. В живота е присъствала и девойка, оставила следа в него. Севрюкова я вижда скрита зад фин воал.

Следващото прераждане на Апостола също ще е като личност със силен борбен дух, с мисия да се бори за справедливост.

Слава твърди, че е разкрила и една от най-големите загадки в историята ни, а именно – къде е гробът на Левски. По думите й лично неговият дух й е разкрил, че тялото му е заровено там, където е бил обесен – на около петдесет метра от мястото.

Където към днешна дата е издигнат паметника на Апостола. Тялото му е било положено в естествена вдлъбнатина в земята, но след Освобождението на същото място е струпана твърде много пръст, за да бъдат изравнени улиците на новата столица.

По този начин тялото на Левски се оказало на огромна дълбочина, заради което никога няма да бъде открито. Както и заради факта, че самият народ не заслужава да види костите на човека, когото не са направили никакъв опит да освободят.

Ботев

Слава Севрюкова разкрива, че Ботев не е бил подготвен за пълководец, а е имал нежна, ранима душа на поет.

Поради което в най-значимия момент е взел доста тактически погрешни решения, тъй като се е поддал на мрачните чувства, обзели го в момент на напрежение.

Севрюкова е категорична, че убиецът на поета е четник – висок, едър мъж, а не турчин. Но за да бъде създаден идеализиран образ на Ботев като борец за свобода, е създаден митът, че турски куршум го е покосил.

Странджа

Ванга неведнъж се е допитвала до Слава Севрюкова по редица въпроси и мистерии, свързани с България.

Според изследователи на дарбите на двете, Ванга се е консултирала със Севрюкова по въпроса със Странджа и мистерията с гроба на египетската богиня Бастет, за която се вярва, че е погребана там.

И чак тогава е посъветвала Людмила Живкова да бъде организирана експедиция, за да бъде открита гробницата.

За Турция

Както вече споменахме, с Турция е свързана и една от най-големите катастрофи, които стоят пред родината ни. Ясновидката вижда в бъдещето, че южната ни съседка ще ни отнеме част от територията при това по мирен път.

Колкото и да е тежко това изпитание, то най-накрая ще доведе до промяна към по-добро, тъй като нацията ще се вдигне и ще изгони всички лъжливи политици и на тяхно място ще дойдат хора, които наистина се интересуват от страната.

След което България ще тръгне към подем.

За Бог и вярата

Слава Севрюкова разкрива, че е виждала отражения както на Бог, така и на Иисус Христос. Тъй като човешко същество не бива да ги вижда, понеже гледката ще го изпепели.

Пророчицата е категорична, че единствено връщането на българите към вярата и към духовността им ще накара страната ни да тръгне към по-добро бъдеще.

За смъртта

Слава Севрюкова не подминава и темата за смъртта. За която говори като за знак, променящ съществуването. Но в никакъв случай като за събитие, зачеркващо живота, напротив.

За ясновидката човек не изчезва след смъртта си, тъй като душата е безсмъртна.

Прераждането, отвъдното, кармата

Слава Севрюкова е категорична, че прераждането на човешката душа се направлява изцяло от кармата, която тя носи от минали животи. Именно заради кармата си човек се преражда по няколко пъти като пътят му в човешкото тяло е предварително начертан, за да изкупи кармичния си дълг.

Самата карма зависи изцяло от действията на човека, не от неговите мисли и чувства. Важно е да се отбележи, че не всички изпитания, през които минава човек в живота си, са кармичен дълг.

Като такива се числят единствено наистина тежките беди – болести, катастрофи, тежка и ненавременна смърт.

Магиите

Слава Севрюкова вярва, че болестите, които мъчат хората, са дело на магии. Негативната енергия се натрупва в биополето на човек и по този начин го разболява. И за да се справи човек с това е нужно да противодейства с положителна енергия, с която да бъде изчистено биополето му.

Кога ще се оправи България?

България ще започне да се оправя след 2017-2018 години, прогнозира Слава Севрюкова. Тогава начело на страната ще застане жена, която ще се заеме с тежката задача да поведе държавата към по-добро бъдеще.

А след нея начело ще дойде българин, който ще бъде истинският спасител на нацията и в който ще живее духът на преродения цар Давид. Това ще се случи след 2030 година.

Преди това обаче България ще изпадне в ужасяваща криза и ще бъде буквално на ръба на оцеляването.

За Сирия

Предсказанието на Слава Севрюкова за Трета световна война е тясно свързано със Сирия. Според ясновидката глобалният конфликт ще започне именно от тази страна, тъй като военните действия, които се водят в нея, ще се разраснат и ще засегнат държавите в глобален аспект.

Продължителността на тази война ще е наполовина на продължителността на Втората световна война, а жертвите й ще бъдат над 50 милиона.

За Европа

Слава Севрюкова вижда тежко бъдеще пред Европа. Ще се редуват периоди на тежка суша с такива с проливни потопи. Заради тези природни аномалии хората, живеещи в западната част на континента, ще живеят доста трудно.

Русия

Русия се остане единствената държава от бившия Съветски съюз. Държавата никога няма да рухне, дори напротив, през 21 век ще бележи сериозен подем и ще възвърне някогашното си могъщество. Страната ще има водеща роля в съдбата на човешката раса.

Между Русия и Китай обаче ще възникне тежък конфликт, заради който ще бъде пролята много кръв.

Победител от сблъсъка ще бъде Китай, който ще отнеме Сибир от Русия. Но това все още е много далеч във времето.

Луната

Слава Севрюкова е имала редица видения и за Луната. Според феномена животът на спътника ни е напълно възможен, а освен това ясновидката е разкрила и доста теории за съществуването на извънземните и на устройството на техния свят.

Атлантида

Слава Севрюкова е категорична, че Атлантида е съществувала, а не е само мит. На митичния остров е процъфтявала много развита цивилизация, но не е успяла да задържи нивото на напредъка си, тъй като е поела по погрешен път.

И далеч не е била толкова извисена, колкото се говори. Атлантида е изчезнала в океана, а причината за това е фактът, че хората, които са я населявали, обърнали гръб на най-важното – Духовността си.

Пирамидите

пирамидите

Слава Севрюкова е категорична, че пирамидите са построени от хора

Египетските пирамиди категорично не са дело на извънземни и в строежа им няма нищо свръхестествено. Те са построени от най-обикновени работници, не от роби, разкрива Слава Севрюкова. И допълва, че египетската нация е била много напреднала от гледна точка на законите за движение на телата и тяхното триене.

Пирамидите са били построени със знания и десетки находчиви изобретения, с помощта на които работниците са успели да пренесат и подредят огромните каменни блокове.

Бермудският триъгълник

За Слава Сервюкова се говори като за българката, успяла да разкрие мистерията на Бермудския триъгълник.

По време на един от сеансите си с доцент Лозенски ясновидката успява да се „пренесе“ там и да види както точно се случва на мястото, където кораби и самолети изчезват мистериозно. Видението на Севрюкова е за вихрушка в самото дъно на океана, която прави водите му изключително плътни, като мрамор.

По този начин се създава област на безвъздушно пространство над самата водна повърхност, което всмуква всички летателни и плавателни съдове и буквално ги раздробява.

Шеста раса

Малко по малко на Земята ще настъпи ерата на хората от Шестата раса. Техните тела ще бъдат много по-пластични и одухотворени в сравнение с нашите, макар и не красиви според съвременните разбирания.

За тях физическата красота няма да е така важна, както за нас. Вместо това ще се стремят към духовно усъвършенстване. Хората от Шестата раса няма да са толкова емоционални, а ще залагат повече на умствената дейност.

Тези промени ще започнат след 2030 година.

За атома

Слава Севрюкова успява да проникне в структурата на атома, който описва като житно зърно. Което се движи непрестанно. Частиците около него се движат непрестанно, а в самото му ядро пророчицата вижда други, много по-малки частици.

Цялото ядро при разрязване прилича на салам, оприличава го ясновидката.

За Хитлер

Според Слава Севрюкова Хитлер е прероденият Нерон. Въпреки официалното историческо становище, пророчицата е категорична, че фюрерът не е убит, а е инсценирал смъртта си и е избягал в Латинска Америка, където се укрива до смъртта си през 50-те години на миналия век.

Гагарин

Според Слава Севрюкова Юрий Гагарин не е първият човек, излетял в Космова. Преди него е имало още няколко руски космонавта, които са сторили същото, но техните имена умишлено се пазят в тайна, тъй като са загинали. Затова и техните опити са засекретени.

Самият Гагарин пък е направил своята обиколка на Земята един-два дена преди официално оповестената дата – 12 април 1961 година.

Гърция

България ще задмине Гърция по развитието си и ще се превърне в най-процъфтяващата страна на Балканите. Това вижда Слава Севрюкова във виденията си. Страната ни ще се превърне в истински рай за живеене и мнозина от съседните ни държави ще предпочетат да живеят тук, в това число и Гърция. Където кризата ще се задълбочава все повече.

За животните

За Слава Севрюкова животните са полезни, тъй като те първи поемат негативната енергия, опитваща се да атакува дома и семейството. Затова ясновидката съветва всички задължително да бъдат внимателни и грижовни към тях, дори и само заради факта, че те се привързват безрезервно към собствениците си. И никога не биха ги разочаровали.

Книгата „Зеница към вселената“

Книгата „Зеница към Вселената“ също разглежда свръхфеномена Слава Севрюкова и нейните изключителни дарби. Неин автор е Христо Нанев, а в творбата си той разглежда миналото и бъдещето ни през психотронното око на Слава.

Като дава отговори на някои екзестенциални въпроси – кои сме ние, от къде сме дошли и накъде отива както България, така и светът.

Севрюкова и силата на мисълта

Феноменалното при Слава Севрюкова е не само ясновидската й дарба, но и способността й да вижда различни обекти без значение къде се намират те във времето и пространството само с помощта на силата на мисълта си.

Съвместно с доцент Лозенски пророчицата прави редица психотронни изследвания, които той документира.

Слава Севрюкова и Ванга

Слава Севрюкова и Ванга

Слава Севрюкова и Ванга са се срещали

Ванга никога не е криела възхищението си от Слава Севрюкова. Двете са общували няколко пъти, а пророчицата от Рупите неведнъж е казвала, че това, което Слава е предрекла, задължително ще се сбъдне.

Както и че помежду им не може и да става въпрос за конкуренция, тъй като и двете са докоснати от Бога. А между такива люде съперничество не може да има.

Гробът на Слава Севрюкова

От гроба на Слава Севрюкова се излъчва мощна лечебна енергия, но за съжаление към днешна дата той е потънал в бурени, тъй като никой не се грижи за него.

Пророчицата е погребана в Бакърена фабрика, парцел 32, 19-ти ред, гроб номер 16, за всички, които имат желание да се поклонят пред тленните й останки. Или просто да усетят енергията на мястото, за което се говори, че има лечебна сила.

За СПИН и болестите

Според Слава Севрюкова СПИН е наказание за човечеството заради безумните му действия. Но след време болестта ще изчезне.

Другите страшни болести от последните години – ракът и епилепсията, са просто лична карма на всеки един човек.

След СПИН ще има друга тежка болест, най-вероятно кожна, която ще се предава по въздуха. Която ще засегне хората в световен мащаб.

За месото

Слава Севрюкова смята месото за канцерогенно, затова съветва да се консумират плодове и зеленчуци. Ясновидката вижда в бъдещето все повече вегетарианци, с което хората ще окажат почитта си към Природата.

Рецепти

Рецептите на Слава Севрюкова за здраве и дълголетие са събрани в книгата „570 рецепти за вечно здраве“. В нея са описани всички техники, съвети и рецепти за лечение на куп болести, които са ни завещани от ясновидката.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: