Изречено през 80-те години на миналия век, пророчеството  се сбъдва

Слава Севрюкова е един от най-ярките феномени на България, който почти до края си през 1990 г. остава в сянка.

Тя приживе говори за тежката карма на българския народ, заради която трудностите ще изглеждат безконечни. Ясновидката не е споменавала кога точно предреченото ще се изпълни, но част от него вече се сбъдна, разкрива snews.bg.

Нещата днес се случват така, защото кармата ни като народ е силно обременена. Според Слава Севрюкова в близките години ще има поврат и България ще изживее истински духовен подем.

Тогава страната ще се радва на уважение и да си българин ще бъде повод за истинска гордост.

Докато дойде това време, предстоят още изпитания. Лошата карма е наследена от предците, създали държавата преди повече от хиляда години.

Според ясновидката, гоненията срещу богомилите задълбочават негативното и преживяното под турско робство е изкупление за греховете ни като народ. Съдбата на България е да пребъде и през новото хилядолетие.

Изречено през 80-те години на миналия век, едно пророчество на Слава Севрюкова се сбъдва. Тогава тя говори, че след 1990 г. ще идват на власт и ще си отиват мнозина, които нищо няма да направят.

Това ще продължи до едно знаменателно събитие, когато част от България ще бъде откъсната и дадена на друга държава. Възмездието ще застигне продажните политици и то ще бъде жестоко!

14 правителства ще се сменят (кабинетът Борисов бе 12-ти по ред), докато дойде на власт „прероденият Давид“ – това ще бъде велик българин, който ще поведе страната към възход.

Пророчествата на Слава Севрюкова се сбъдват

Пророчествата на Слава Севрюкова се сбъдват

Пророческите слова на ясновидката вещаят разцвет на България и при управлението на жена-политик, която след 2017 г. ще „измие срама“ от постъпките на предишните, които „не са постъпвали мъжки“.

Способностите на Слава Севрюкова са признавани от Ванга и двете винаги са говорили с уважение една за друга, пише snews.bg.


Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: