Ще разгледаме една хубава магия, която се използва при изневяра, когато искаме да постигнем раздяла на неверния ни съпруг (съпруга) с любовница или любовник и отстраняване на натрапника. Прави се с черна свещ, по възможност.

Преди да пристъпите към изпълнение на този ритуал, трябва да ви предупредим, че той работи само за раздялата на прелюбодейци, и няма как да разделите хора, които се обичат истински, във връзка са или са семейство.

Освен това е добре да имате предвид, че всяко едно подобно действие работи на базата на самовнушението, и не рядко се прави по-скоро за успокоение на нараненото самолюбие на жената, а не толкова да стопира някакви евентуални изневери.

Затова, ако се съмнявате, че съпругът ви изневерява, не бързайте да вдигате скандал, пише в. „Феномен“. Ще ви помогне прост магически обряд, призван да го скара с неговата любовница.

Предварително се запасете с необходимите предмети за провеждането на ритуала: парчета стъкло, шепа пръст от кръстопът, малко котешка и кучешка козина, сол, оцет.

На намаляваща Луна, в понеделник срещу вторник, след като се убедите, че никой не ви пречи, пристъпете към активни магически действия. Застелете масата с черна тъкан, поставете пред себе си две свещи, като предварително ги натриете с оцет. След това ги запалете. Добре е поне едната от тях да е черна.

нумерология

В паничка поставете парчетата стъкло, пръстта и козината от животните. На чист лист хартия собственоръчно напишете заклинанието:

„Насочвам волята си и нека както черният пес с черната котка се карат, моят съпруг (името му) и неговата любовница (името й) да се карат и да се разделят, като след това цял живот не си простят, чувствата им да се разбият на парчета! Да бъде!“.

Произнесете заклинанието три пъти и изгорете листа хартия в огъня на свещта. Пепелта добавете в купичката и разбъркайте с лъжичка цялото й съдържание. След това добавете малко оцет.

Концентрирайте се върху целта на обряда и счукайте съдържанието на купичката. Покрийте я с тъмен плат, поставете я на перваза на прозореца и го открехнете. Поставете свещите до купичката и ги оставете да догорят.

Магия скарва неверния съпруг с любовницата

Магия скарва неверния съпруг с любовницата

На следващия ден пресилете магическата смес в хартиен пакет и я разсипете пред прага на съперницата.

Ако не знаете къде живее, можете да разделите сместа в малки хартиени пакетчета и да ги пришиете във връхната дреха на съпруга си.

Ако сте изпълнили всичко правилно, очаквайте скоро резултат…

Вижте и ТОВА: 1. Как точно се прави магия за любов? 2. Разваляне на черна магия в няколко стъпки.

А ето и едно видео за славянската магия за изпълнение на желания (също може да ви свърши работа и при отстраняване на любовник или любовница):

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: