Ето КАК да РАЗВАЛИМ черна МАГИЯ!

Ето  няколко начина: как да развалите черна магия! Разговаряме с известна врачка, пожелала анонимност, тъй като вече не работи.

Както всички знаем, магии се правят още от древни времена.

Те са най-различни. Варират от сравнително безобидните варианти на белите магии за любов до най-тежките черни магии за болест, несполука и до още по-сериозни неща.

Хубаво е да се знае, че магиите се правят нощем и по времето, когато Луната започва да намалява.

Поради големия брой разновидности на магиите и самото им разваляне, често е много индивидуално, но все пак има няколко универсални ритуала. Чрез тях можем да развалим магията, която някой зложелател ни е направил.

Като начало трябва да разберем дали имаме направена магия.

Това става чрез яйце, разкрива специално за Чудеса.Нет известната врачка.

Счупваме едно яйце в един компотен буркан пълен с 2/3 вода, слагаме го под леглото там, където се намира главата ни, или ако не е възможно да го сложим там, тогава го слагаме отстрани на пода на нивото на главата.

Преспиваме една вечер така. Ако на сутринта яйцето е побеляло, сякаш е сварено, значи имаме направена магия.

Сега ще ви опишем два универсални начина за разваля не на магия.

Първият ритуал е подходящ, ако не сте намерили точно муската на черната магия.

При него слагате по едно сурово яйце в четирите ъгъла на стаята и ги оставяте да престоят така седем дни. След което вземате яйцата и ги изхвърляте в течаща вода, тя може да бъде река или поток и т.н. Когато се връщате от мястото, на което сте изхвърлили яйцата, не трябва да се обръщате назад, за да не тръгне лошото обратно със вас.

Вторият ритуал за разваляне на черна магия е подходящ, ако сте намерили муската на магията.

При този ритуал трябва да изгорите намерената муска. Тя може да бъде някаква комбинация от косми, парчета плат, кокали, конци или черупки от яйца. Ако намерите нещо такова, то това най-вероятно е магия. Намереното се взема /като не се пипа директно с ръка, може да използвате кърпа или хартия/ и се носи на голям кръстопът.

Запалете го по средата и докато гори повтаряйте: Както се разнася дима, така да се разнесат злите сили, които се въртят около мен и както гори този огън, така да изгори и злото направено за мен.

Изчакайте докато напълно изгори муската, съберете пепелта и я изхвърлете отново над течаща вода.

Много хора страдат, но и много хора правят черни магии. Ето как можем да ги развалим.

Много хора страдат, но и много хора правят черни магии. Ето как можем да ги развалим.

Често развалянето на черната магия не става с еднократно извършване на ритуала за развалянето й. Най-добре е след всеки път да правите проверката с яйцето и да го правите докато на сутринта то остане сурово и прозрачно, както е било, когато сте го счупили.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Ето КАК да РАЗВАЛИМ черна МАГИЯ!
3.8 (76.47%) 34 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

19 коментара по “Ето КАК да РАЗВАЛИМ черна МАГИЯ!

 1. Tania markovska
  iskam da popitam kakva vrazka moga da napravj s vas

 2. имам ли направена мягия
  напоследък ми върви нязяд
  всичко

 3. Здравеите.Казвам се Йорданка Пашова и бих искала да се свържа с ходжата защото имам голям проблем как може да стане

 4. vseki v neta moje da se maitapi ama kogato mu opre qiceto do togava tarsi pomo6t ni6to 4e ne vqrvate ama ima ne6to koeto vse o6te se krie i malko ot nas vqrvat v nego

 5. Не можем да отричаме има го от както свят светува на мен ми завиждат за всичко и все ми се обръщат нещатата наопаки моля да ми помогнете

 6. Какви са тези глупости ,които пишете? Магия се разваля само с Киприянова молитва! Хора отворете си очите и не вярвайте на ходжи и разни гледачки,които искат да забогатеят на гърба на суеверни и необразовани хора! Идете в църква и помолете отеца да ви прочете Киприянова молитва! Можете също така да я четете сами в къщи в продължение на 40 дни в един и същи час!

 7. Тина говориш абсолютни глупости
  Магия се разваля само с ритуал за изчистване !!! Нищо друго не помага

 8. Какво ще стане ако оставим яйцата в четирите ъгъла на стаята повече от седем дни Моля отговорете ми спешно

 9. Здравейте, с интерес изслушах и изгледах видео материала и тъй като имам проблем точно от такова естество реших да се обърна към Вас за компетентна помощ. Разочарованията започнаха при мен и преминават през различни етапи и са от различно естество. Първо сериозно се влоши и все още се влошава здравословното ми състояние, а и сега се сгромолясва и любовният ни живот. Само поради едно незначително на пръв поглед недоразумение нещата съвсем се изпущат, а това е човекът и животът за който взаимно сме се борили цели 20 години. Нямам логическо обяснение и затова се обръщам към Вас с огромната надежда да ми помогнете. С уважение: Теменужка Люцканова

 10. неуспявам да се преборя с лошата енергия помогнете ми.0887445838

 11. Здравейте! Всички тези неща помагат само при урочасване, лоши очи, думи и мисли и то временно! Трябва да се различи от какво точно естество е влиянието и върху Вас.Има стотици разновидности! Много малко хора владеят такава диагностика. Когато имате предметна такава, ако не се намери и премахне, то тя си действа докато не си свърши работата.Тези неща намаляват действието й за кратко.След това то отново се засилва. Трябва да се намери и премахне!!!

 12. Магии или така наречената негативна енергия ,съществува защото всичко около нас е движение или енергия . Развалянето на магии не става само с вяра,молитви и баения а трябва да е ясно какво точно е правено и по какъв повод и от там идва ключа за неотрализиране на магиите. Но след неотрализиране на магиите , което трябва да станат на духовно ниво,тръгва процес на дълго изчистване което става с години. Някой ако си въобразява ,че промената на една съдба при направата на магии става за дни или месеци много се лъже ,ичистването става с години , за да утвардиш новата си съдба, която по насилствен начин е променена.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *