Съновник: ζ Какво винаги значи да сънуваш змия? ζ А ако те ухапе насън? ζ Значение на сънищата със змии в психоанализата и окултизма. ζ А ако змията е черна или бяла? ζ Зелена змия. ζ Питон.

Бързи връзкиζ Ухапване, ако те ухапе.ζ Бяла змия ζ Зелена ζ Черна.ζ Убиване, убивам.ζ Жълта, златна змия. ζ Две или много змии. ζ Голяма. ζ Малка. ζ Кафява. ζ Розова. ζ Шарена. ζ Червена. ζ Оранжева. ζ Синя. ζ Смок. ζ Питон. ζ Кобра. ζ Анаконда. ζ Пепелянка. ζ Водна. ζ Боа. ζ Змиорка. ζ Гърмяща. ζ Без глава. ζ Змийска глава. ζ С две глави. ζ Змийска кожа. ζ Змийска отрова. ζ Дупка на змия. ζ Летяща. ζ Навита. ζ Мъртва, убита. ζ Страх от змии. ζ Съска. ζ Ям, ядеш. ζ Змия ме гони. ζ Във вода. ζ Вкъщи. ζ В леглото. ζ С други: ζ И котка. ζ И куче.ζ

Съновник змия – какво ни чака, ако видим влечугото насън?

Сподели своя сън ТУК!

Сънищата, които ни спохождат, доста често не са просто случайни картинки, плод на дейността на мозъка ни, а крият дълбоки послания. Които могат много да ни помогнат да разчетем бъдещите събития, стига да знаем как правилно да ги разтълкуваме.

Змията е сред символите, които носят най-голяма символика, ако ни се яви на сън. Затова е от изключителна важност да реагираме навреме, ако влечугото се появи в съновиденията ни. Да разберем какво ни казва сънят, за да можем да се подготвим за идващите събития.

От chudesa.net направихме подробен анализ на значението на змията в сънищата ни и го предлагаме на вниманието ви.

Съновник: Змия

Да сънувате змия може да е както на хубаво, така и на лошо. От огромно значение е какъв е цветът на влечугото в съня ви, как се държи то към вас – агресивно ли е, напада ли, хапе ли.

Вижте и ТОВА: Истински черна и кафява змия лазят из България!

нумерология

Ако змията, която сънувате, е захапала опашката си, можете да сте сигурни, че ви очакват сериозни успехи в науката. Ако извличате отровата й, ви очакват успехи, но преди това ще трябва доста да се потрудите, за да ги постигнете.

Ако жена види насън змия, значи скоро ще забременее.

Две, много

Да сънувате две или повече змии, е предупреждение да бъдете особено внимателни, тъй като сте заобиколени от много врагове и хора, които искат да ви навредят. Колкото повече са змиите в съня ви, толкова повече са недоброжелателите, от които трябва да се пазите.

Ако насън видите цяло гнездо на змии, значи приятелите ви ще ви изоставят във важен за вас момент.

Добрите новини са, че ако все пак сънувате, че минавате между змиите, без те да ви закачат или да ви навредят по някакъв начин, това означава, че ще успеете да се справите с враговете си и ще тържествувате над тях.

Още НЕЩО: Най-голямата змия в света (най-дългата и страшната, истинско чудовище)!

Ако змиите, които сънувате, падат върху ви, това е знак, че страдате от угризения на съвестта си, заради нещо,с торено от вас. Освен това подобен сън е предупреждения да внимавате с харчовете, тъй като сте изправени пред риск от финансови трудности.

Голяма

Голяма змия на сън е знак, че враговете ви са изключително силни и с много голямо влияние. Ако змията се е увила около тялото ви, най-вероятно няма да успеете да се справите с интригите им и опитите да ви навредят. И вината за това ще е ваша.

Малка

Ако змията, която сънувате е малка, като цяло нямате повод за притеснения, тъй като няма да страдате от някакви сериозни неприятности. Въпреки това обаче бъдете подготвени, че ваш близък или колега ще се отнесе злобно към вас, най-вероятно провокиран от завист или ревност.

Бяла

съновник бяла змия

Бяла змия насън е добро знамение

По принцип да сънувате змия е предупреждение за нещо лошо. Изключение прави бялата змия, която, видяна на сън, е добро знамение. И показва, че недоброжелателите ви няма да успеят да ви навредят, колкото и да се опитват.

И думите и действията им ще бъдат напразни.

Зелена

Зелената змия на сън също не е лош знак. Тя е индикатор, че в живота ви ще настъпят промени, които определено ще ви се видят интересни и ще са за добро. Усилията ви ще бъдат оценени подобаващо, а ако в момента минавате през трудности в живота си, можете да бъдете спокойни, тъй като те са към края си.

За творческите личности и тези, които се занимават с научна дейност, зелената змия на сън е знак, че начинанията им ще се увенчаят с успех.

Кафява

съновник змия да сънуваш змии значение - 02Ако сънувате кафява змия, означава, че ще успеете да се отървете от затруднено положение стига да проявите достатъчно знания и мъдрост.

Жълта, златна

Ако насън ви се яви жълта или златна змия, трябва да бъдете особено внимателни със здравето си, тъй като то е сериозно разклатено. И е добре незабавно да вземете мерки, за да го стабилизирате.

Ако върху вас пропълзи жълта змия, това е предупреждение, че имате в живота си силен враг, който си е поставил за цел да ви съсипе.

Розова

Розовата змия на сън е предупреждение, че ще си изпатите заради собственото си лекомислие. Затова е нужно да започнете да премисляте повече думите и действията си.

Шарена

Шарената змия в съня ви е знак, че имате навик да преувеличавате проблемите си, което ви вреди сериозно.

Черна

съновник змия да сънуваш змии значение - 03Черната змия на сън е възможно най-лошата прокоба от всички. Влечугото е предупреждение, че над вас и близките ви е надвиснала смъртоносна опасност.

Червена

Червената змия на сън има двузначен смисъл. Тя предупреждава, че сте на път да изживеете най-страстната си любовна афера в целия си живот, която ще ви накара да летите от щастие.

Това чувство обаче ще се задържи твърде кратко и в крайна сметка последствията от тази авантюра ще са буквално разрушителни както за вас и за финансовото ви състояние, така и за близките ви, които също ще бъдат засегнати.

Оранжева

Оранжева змия на сън е хубав символ и показва, че в най-скоро вреще ще се сбъдне ваше съкровено желание.

Синя

съновник змия да сънуваш змии значение - 01Синята змия на сън е предупреждение да внимавате, тъй като ще се опитат да ви навредят, провокирани от завист към успехите ви.

Смок

Ако в съня си видите смок, бъдете особено внимателни в интимната си връзка и семейните си отношения, тъй като някой ще се опита да ги развали като нарочно създава интриги между вас и любимите ви хора.

Ако убиете смок на сън, това е знак, че ще се справите с недоброжелателя.

Питон

Питон в съня ви е знак, че можете да се справите с опасностите пред вас, стига да проявите по-голямо внимание към другите.

Кобра

съновник кобра

Кобра насън вещае опасност

Ако змията, която сънувате, е кобра, това е предупреждение за надвиснала опасност. Ако кобрата ви ухапе, това е много лош знак и предупреждава за приближаващата смърт на някой познат.

Анаконда

Анаконда в съня ви също не е хубав знак и предупреждава, че в реалния ви живот сте изправени пред сериозна заплаха, било за здравето или работата ви.

Пепелянка

Пепелянката също е лош знак и предупреждава за опасности в живота ви. Ако обаче на сън успеете да я убиете, значи ще се справите с надвисналите проблеми.

Водна

Водна змия на сън е предупреждение да сте много внимателни с близките си приятели и с хората, които допускате до себе си. Тъй като човек, който досега сте смятали за много близък, ще ви предаде или поне ще направи опит да ви измами.

Боа

Боа насън предупреждава, че срещу вас се готвят много враждебни действия, срещу които може и да не успеете да направите каквото и да било, тъй като са извън контрола ви.

Това влечуго има и още едно значение – предупреждава, че ще загубите важно за вас наследство.

Змиорка

Ако ви се присъни змиорка, значи ще се притеснявате в действителността твърде много, но тревогите ви ще се окажат излишни.

Гърмяща

Ако сънувате гърмяща змия означава, че имате таен враг, който тихомълком се опитва да ви навреди.

Без глава

Да видите змия без глава насън означава, че ще се заблудите за нещо. Или по-скоро ще се оставите други хора да ви повлияят на мнението.

Змийска глава

Змийска глава на сън е предупреждение, че ви очакват сериозни проблеми с финансите, ако не премислите отношението си към парите и не намалите харчовете си.

С две глави

змия с две глави

Змия с две глави насън е добра поличба

Змия с две глави насън е добър знак и означава, че ще получите новини, които ще ви зарадват. Освен това двуглавото влечуго е показател, че в най-скоро време ще ви застигне благополучие във всеки един аспект на живота ви. Ако вече не ви е постигнало.

Змийска кожа

Ако в съня ви се яви змийска кожа, това означава, че пред вас се задава огромно богатство, но също така и пълна с мистерии и обрати съдба.

Змийска отрова

Ако насън видите змийска отрова, се считайте за предупредени да внимавате изключително много, тъй като зад гърба ви се въртят интриги и по ваш адрес се носят злословия и неверни клеветнически слухове.

Ако в съня си извличате змийска отрова, това означава, че ви очакват успехи, но за тях ще трябва да се потрудите доста.

Дупка на змия

Ако ви се присъни, че виждате дупка на змия, това означава, че ще потънете в дългове. Ако в съня си видите как змията се прибира в дупката си, значи ще успеете да се справите с борчовете си без много усилия.

Летяща

Летяща змия на сън е предупреждение, че в близко бъдеще може да изпитате завист и безпричинно озлобление към близките си и приятелите си. Което необратимо да развали отношенията ви за в бъдеще.

Затова трябва да бъдете особено внимателни както в чувствата, така и в думите си, за да избегнете раздори, за които в последствие ще съжалявате.

Навита

съновник навита змия

Навита змия насън е знак за неприятности

Навита на кълбо змия предупреждава, че се задават неприятности, които няма как да бъдат избегнати.

Въпреки това, ако действате внимателно, ще успеете да намалите пораженията от тях до минимум.

Мъртва, убита

Ако ви се присъни мъртва змия, това означава, че ще преодолеете голям проблем, който ви мъчи от много време. Освен това мъртвото влечуго показва, че сте готови на всичко, за да получите одобрението на хората около вас.

Ако вие сте човекът, убил змията, значи ще излезете като победител от спор, но няма да се радвате на победата си.

Страх от змии

Ако сънувате, че се боите от змии, значи, че ще станете жертва на чуждата злоба и клевети, които ще вземат превес над вас. Не бива да се оставяте на зложелателите и да позволявате действията им да се отразят на психиката ви.

Съска

Ако насън срещу вас съска змия, то трябва да бъдете подготвени, че ви очаква много сериозно премеждие. С което ще можете да се справите, ако вярвате в собствените си сили и не се водите от чуждото мнение.

Ям, ядеш

Ако сънувате, че ядете змия насън, можете да се радвате – това е добър знак и показва, че в скоро време ще имате сериозни успехи в работата си и ще се радвате на допълнителни приходи и финансова стабилност.

Колкото по-голяма е змията, толкова повече приходи ще получите.

Ухапване, ако те ухапе

Ухапване от змия на сън е знак, че в скоро време ще страдате от твърде силна умора – както психическа, така и физическа. Затова е нужно да вземете мерки навреме и да отделите повече време за почивка.

Ако ви ухапе змия, която след това умре, бъдете внимателни, тъй като ще станете жертви на завист от страна на хора, които ви се пишат приятели.

Змия ме гони

Ако ви се присъни, че ви гони змия, значи ви очакват сериозни разправии със съперниците и враговете ви.

Убиване, убивам

Ако успеете да убиете змия насън, можете да сте спокойни, че ще се справите с интригите, които недоброжелателите ви кроят срещу вас.

Във вода

Ако сънувате змия във вода, бъдете нащрек, тъй като ваш приятел, на когото сте имали доверие, ще направи опит да ви измами. Водните змии също са предупреждение за риск от предателство от страна на близките ви.

Вкъщи

Змията вкъщи насън има доста сходно значение със символиката на змията в дома в реалния живот. Ако видите влечугото в къщата си, това означава, че в живота ви в съвсем скоро време ще настъпят кардинални промени, които не е задължително да бъдат непременно само лоши или само добри.

В леглото

Змия в леглото насън показва проблеми от интимен характер в живота ви. Най-вероятно се чувствате твърде нервни в отношенията си с противоположния пол и затова не успявате да завържете сериозна връзка.

С други: И котка

Ако сънувате заедно змия и котка, това е предупреждение, че сте изправени пред риск от предателство от страна на ваш колега или близък приятел.

Ако сънувате, че змията ухапва котката, ще имате сериозни финансови затруднения и ще задлъжнеете.

съновник змия и куче

Змия и куче насън предупреждават за предателство

Ако котката ухапе змията в съня ви, отново бъдете внимателни – някой ще се опита да ви измами, за да открадне пари от вас. При това става въпрос за доста крупна сума.

И куче

Змия и куче насън показват, че ще пострадате от чуждо предателство, но в най-неочакван момент ще получите подкрепа от ваш познат, когото не сте смятали за близък. Който ще ви помогне да се справите с трудната ситуация.

Сподели своя сън ТУК!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: