40 дни след смъртта, а после: Как точно душата се подготвя за нова реинкарнация и къде отива след самоубийство

Всъщност на 40-я ден душата вече е успяла да се събере, да се концентрира обратно в едно цяло.

Най-вещите познавачи на живота, на раждането и на живота след смъртта твърдят, че във физическото тяло, душата не се намира само на едно място (само в хипофизата, някъде в мозъка или на друго място).

Вижте и тази важна статия по темата ТУК: Какво се прави и какво се случва на 40-ия ден?

Учените коментират, че в Отвъдното душата е цяла, но когато влезе в плътта, тя се раздробява на части и заема различни органи – в сърцето, в мозъка, в третото око, дори и в хипофизата.

При обратния процес, душата отново се събира цяла.

Ясновидците коментират, че душите на хората са малки светлинки. Те светят толкова ярко, колкото праведен е един човек.

Греховете са замърсители и затова всяка душа, която прегледа своя последен живот на спокойствие в другото измерение, понякога сама, друг път с някой учител, както твърди медиумът от САЩ Силвия Браун, тя съвсем безкомпромисно и напълно безпристрастно открива своите грехове, грешки и пропуски, всички негативи, които я замърсят и самата душа иска да се върне обратно на Земята, за да изкупи (да изчисти) тези грехове, за да блести чиста и красива.

Друг е въпросът, че докато човек чисти едни грехове, той трупа други и по този начин се получава един безкраен кръговрат.

Човешката съдба предварително се планира. Както обяснява Силвия Браун, това става с помощна на вещи Учители – духовно много напреднали души.

Всяка душа казва какво иска да направи в новата реинкарнация и тогава се обмисля с какви хора да се срещне даденият човек в своя живот, за да постигне определените цели – семейство, близки, приятели, учители, работодатели, колеги, съотборници и други.

После трябва да бъдат направени едни много сложни засичания в годините, в местата, в събитията, в живота на останалите хора от нашата съдба, за да може даденият човек да се впише сред тях на точното място и в точния момент.

нумерология

След това трябва да се оформи характерът на човека. За да бъде човек смел войн, той трябва да има определени физически данни, издържливост, знания и характер.

sylvia-br

Доказаният и изключително вещ медиум Силвия Браун

За да стане виртуозен музикант, трябва да се роди с други физически данни и заложби.

След като характерът бъде подготвен, определя се точният час, дата и място на раждането, час, дата и място на физическата смърт.

Тогава се прави закодиране, което ние тук на Земята се опитваме да разкодираме с помощта на астрология, нумерология, хиромантия, френология и други древни науки.

Но и да не разкодираме тази информация преживе, съдбата винаги ще бъде реализирана. Обаче, ако успеем да я разкодираме, това ще ни бъде от полза, защото много по-лесно ще намираме верния за нас път (ще се лутаме по-малко, ще се колебаем по-малко).

sylvia-b

В книгите на медиума Силвия Браун ще откриете огромна мъдрост

Когато и тази работа бъде свършена, душата подписва договор с Господ, че ще изпълни своите ангажименти под формата на съдба.

Самоубийството се таксува като най-големият грях, защото човек нарушава своя съдбовен договор с Всевишния. Това е неизпълнение на личните ангажименти, както и проваляне  съдбата на другите хора около нас, с които трябва да влизаме в съдбовни връзки.

sylvia

В Библията е скрита огромна мъдрост, но тя е трудна за разгадаване

Има души, които искат да се върнат на Земята много бързо след физическата смърт, най-вече ако не са успели да довършат някаква работа, не непременно свързана с изкупуване на грехове.

Други ще се реинкарнират след години, дори векове.

Духовните Учители на човечеството, най-големите изобретатели, откриватели, учени и други слизат в прераждане по поръчение на Господ, за да донесат ново знание. Затова казваме, че имат своя мисия, която трябва да изпълнят.

Uchitelyat-Petar-Danov

Учителят Петър Дънов ни е завещал огромно духовно богатство за душата под формата на беседи

Когато дойде моментът, душата отива в специално отделение, в което търпи определени трансформации, за да може да се пъхне в новото тяло на бебе и да започне да живее.

Много хора, които наблюдават поведението на малките деца забелязват техни действия, които показват, че душата все още пази спомена за Рая. Точно с това е свързана традицията прощъпулник, която се прави на току-що проходилите бебета.

Детето интуитивно хваща онези предмети, с които ще може да изгради своята съдба, защото духът в бебешкото тяло си спомня защо се е родил тук и точно сега.

knigi-liana-antonova

Чрез книгите на Лияна Антонова ще добиете още нови знания

След 5-та до 7-та година децата започват да забравят спомените за другото измерение, защото са концентрирани в настоящия живот. Започват да ходят на детска градина, на училище. Трябва да усвоят много знания, които са нужни за конкретния живот.

reincarnation

Душата се подготвя за нова реинкарнация

Големият проблем на нас живите хора  е какво ще стане с нас, след като умрем. Затова трябва да знаем тези отговори, да не се страхуваме или притесняваме излишно, а да се фокусираме върху настоящия си живот, за да го изживеем възможно най-пълноценно, правилно и задоволително по отношение на душата.

Сега сме във време на Велик пост преди Великден. Именно това е моментът не само да не се яде животинска храна механично, а всеки да се замисли дали се движи в правилната и желана посока, за да не се черви после, когато се прибере обратно в Рая.

Част 1 на темата какво се случва с душата, непосредствено след смъртта,  която публикувахме в Chudesa.net, прочетете ТУК.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: