Дверите за Отвъдното се намират в България?

Дверите за Отвъдното се намират в България, твърдят древните легенди

Въпросите за смъртта и какво се случва с живия човек са вълнували древните народи не по-малко, отколкото нас днес.

В България има много сакрални (свещени) места. Едно такова е огромен скален мегалит, който бил особено почитан от нашите предци – древните траки.

Старосел

Уникален скален мегалит край Старосел – врата към Отвъдното

Това уникално място се намира близо до Старосел. Все още е загадка как природата е направила тази каменна конструкция и дали тя е дело на огромни и силни хора, питат в .

Двата огромни камъка, които се намират на върха на любопитната конструкция, се допират по един изключителен начин. Тяхната опора е колкото стабилна, толкова и крехка.

Отворът, който се образува е онова почитано мистериозно място, защото древните траки вярвали, че душите на починалите минават през този отвор, който води направо на оня свят.

Т.е. приемали са образуваната дупка като портал към Отвъдното.

Днес много хора посещават района на Старосел. Там има разкопки и останки от едни интересни за нас отминали времена.

Пак около Старосел е открита в Четиньова могила древна гробница. Една от многото, с които е осеяна Южна България.

Археолозите приемат, че в тази гробница са били положени тленните останки и още много необходими предмети на Ситалк – тракийски владетел.

Древните траки много сериозно са приемали живота след смъртта. Те, както и древните египтяни са слагали всичко необходимо за владетеля, за да може да живее също така комфортно и в Рая, както и на Земята.

Който се съмнява в живота на душите след смъртта, поне трябва да е доволен, че благодарение на тези вярвания днес ние добиваме една точна представа как са живели нашите предшественици.

Всеки, който приема за нещо нормално животът след смъртта на душите, за когото писахме в Chudesa.net ТУК знае, че те нямат нужда от тези вещи, понеже в Отвъдното на принципа мисъл-форма могат да направят всичко, което  пожелаят.

 

сподели бутон

Дверите за Отвъдното се намират в България?
4 (80%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Дверите за Отвъдното се намират в България?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *