Индигова аура, деца индиго
Индигова аура, деца индиго имат аурата на светци и много духовни хора, гении.

Индигова аура. Какво значи и как да я видим (ВИДЕО!)

В повечето случаи, ако сте индигово дете или индигов човек, неразбирането на самия себе си е много по-силно изразено при хората с индигова аура, отколкото общуването с другите.

В подобни моменти ни е трудно да формулираме в какво точно е нашето затруднение, и това ни пречи да продължим напред. Затова има хора, които са се постарали да разберат какви са усещанията в подобни моменти и да ни дадат някакво решение.

Но преди да продължим надолу, вижте във видеото каква е същността на явлението аура, как да я видим сами. Индиговата аура в това разпределение, за което се говори във видеото, спада към най-високите и духовни цветове. Там се намират мъдреците и посветените. Тази аура може да се види, ако се изпълнят няколко условия. Има специални техники, които можете да научите във видеото. Иска се голяма упоритост и желание да го постигнете. Но в крайна сметка не става по поръчка или със заповед, защото духовният свят не приема заповеди. Споделете и вие своето мнение за това видео, за този материал и за явлението индигова аура ТУК!

Видео: Как да видим аурата

Индиго. Наричани са „деца на новото хилядолетие“. Има много мнения за това явление: някои ги смятат за пратеници от друго измерение, за да спасят нашата планета, притежаващи необикновени умствени способности, докато други са убедени, че това очевидно са психични отклонения.

За да разберем този проблем, нека се обърнем към историята. През 1978 г. Нанси Ан Теп, ясновидка от Америка, изследва аурите на децата, които я посещават. Всички деца имали поле със златист оттенък, с изключение на дете, чиято аура била доминирана от индигови цветове. Тогава ясновидката предполага, че това е дете от Новото поколение, със собствено отношение и със специален модел на поведение. Именно тя предлага името „Децата Индиго“. Сега има много изследвания на това явление, за него се пишат книги, правят се филми, но от гледна точка на науката това необичайно явление не е потвърдено по никакъв начин. Независимо от това феноменът „индиго“ все още представлява голям интерес. Кои са те, „децата индиго“?

Деца индиго

Възможно е да се разпознае „индиго“ от ранното детство: от двегодишна възраст това бебе започва да изумява всички с особеностите на своето поведение. Тези деца имат своя собствена гледна точка за всичко, което често не съвпада с мнението на другите, детето постоянно доказва своята независимост и реагира остро на всяко ограничение на свободата си. Такова дете има по-дълбоко ниво на съзнание от другите деца. Тези деца често се наричат ​​сами себе си гении. Индиготата имат относително висок IQ резултат от над 130 точки. Учените са доказали, че докато при обикновените хора преобладава дясното или лявото полукълбо на мозъка, при индигото и двете полукълба участват в умствена дейност наведнъж.

Интересите на такова дете обикновено не се ограничават само до училищната програма. Най-много ги интересуват психологията и астрологията. Те често имат такива способности като телепатия, предразположение към екстрасензорно възприятие. Основният проблем на такива деца е лесна възбудимост, дефицит на вниманието, хиперактивност. Трудно им е да намерят общ език с връстниците си, но в същото време се чувстват чудесно в компания за възрастни.

Съществува мнение, че “индиго” има връзка с ноосферата – идеалната информационна обвивка на Земята. Естествено поведението на тези деца остава непонятно за учителите и дори родителите, защото именно „индигото“ изисква индивидуален подход към своето възпитание и образование.

Задължително е да запомните: всеки натиск ще бъде възприет от детето като насилие, това със сигурност ще предизвика вътрешен протест. Също така повишената интуиция няма да ви позволи да скриете своето снизходително, измамно или несериозно отношение. Опитайте се да бъдете възможно най-честни с индиго. Не потискайте огромното им творчество: дайте им свобода. Проявете искрен интерес към всички хобита на детето си. И помнете: Индиго трябва да се възприема като равен на вас човек.

И независимо как се чувствате по отношение на описаното явление, трябва да знаете: всяко дете е уникално! И във вашите сили е да създадете условия за неговото духовно и умствено развитие. Във всеки случай направете всичко така, че детето ви да има възможността да се превърне в хармоничен и цялостен човек.

Вижте и ТОВА: Индигови деца? Марсианците са вече тук!

Още малко по темата

“Имате ли усещането, че сте различни от хората във вашето обкръжение? Смятате ли, че животът ви има мисия, въпреки че все още не знаете каква точно? Мечтаете ли за връзка с човек, който да ви разбира и приема безусловно такива, каквито сте, просто защото между вас съществува някаква особена духовна близост? Струва ли ви се понякога, че никой не ви разбира и че сякаш живеете в свой собствен свят?

Вие не сте странни, просто сте различни. Тази книга ще ви разкрие кои сте, откъде идвате и как да разберете себе си по-добре, така че да изпълните живота си със смисъл и удовлетворение “, пише творческата и любовна двойка Кабир Джафри и Ритама Дейвидсън в новата си книга ” Душите индиго”, издадена у нас от “AMG Publishing”.

В нея авторите отделят специално внимание на преминаването от Ерата на Рибите към тази на Водолея. Този преход неминуемо води до конфликт на душите индиго, наричани така, защото аурата им е в индигов цвят, със света около тях.

“Погледнете на всекидневието си като на училище за закаляване на душата”, е един от градивните им съвети Кабир Джафри и Ритама Дейвидсън анализират и новия тип любов, която властва през XXI в. Привличането е най-вече духовно и партньорите сякаш се отразяват един в друг. “Връзката се превръща в безопасна територия, в която можем да разкрием самите себе си”, пишат те.

индигова аура как изглежда
Индигова аура означава, че сте по-различни от другите

В книгата е поместен и тест, който ще ви помогне да разберете дали сте душа индиго. Ако е така, не бива да се страхувате нито от своята различност, нито от самотата си, успокояват авторите.

Днес, твърдят те, е най-важно всеки от нас да се погрижи за собственото си развитие. Само така обществата биха могли да стават по-отворени и либерални, да се развие холистичното мислене, да създадем нов тип взаимоотношения, да намерим баланс между силата и чувствата си, да се възползваме от нови възможности.

Работейки над себе си, душите индиго рано или късно започват да привличат хора, които наистина отговарят на техните нужди и променят света към по-добро.

Първоначално публикувано на:03.06.2021 @ 8:44

За Serafima

Прочети още

Никола Тесла

Никола Тесла – геният, който така и не завършва университет

Биография (най-интересното). Изобретения и патенти. Тесла трансформатор – принцип на работа. Бобина на Тесла. Генератор, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *