Сатанизъм във Ватикана – страховита снимка на залата за аудиенции

Снимката на залата за аудиенции във Ватикана наподобява змийска глава, присъстват и други символи които са характерни за поклонниците на Сатана

Двама изтъкнати църковни служители обявяват, че във Ватикана се практикува сатанизъм.

Преди време в Италия се развихри буря. Поводът е около изявленията на архиепископ Емануел Милинг, който направи официални твърдения, че във Ватикана се извършва сатанинска дейност. Когато бил разпитан от италианската преса за твърденията, той каза, че има достъп до тях. Архиепископът избра Международния конгрес по въпросите на световния мир „Фатима 2000“, проведен в Рим през ноември 1996 г., организиран от списание Fatima Crusader (Фатима кръстоносец), като платформа за публично оповестяване на тези обвинения.

Конгресът наречен Фатима 2000 е спонсориран от издателя Отец Никола Грюнер, който през последните 18 години се е опитвал да убеди Ватикана да посвети Русия на Неопетненото сърце на Мария, както тя поискала при виденията на трите деца овчарчета във Фатима, Португалия през 1917 г. Отец Грюнър също е поискал разкриване на Третата тайна, която е държана под ключ във Ватикана, тъй като е била предадена там през 1957 г. и четена от папа Йоан XXIII в частни отношения.

Тези видения са чиста сатанинска проява, така както Исус е предсказал, че ще стават знамения и чудеса в последното време. Всички католици вярват на тези видения във Фатима, Португалия през 1917 г., а това е една от свръхестествените прояви на Сатана, с която той мами хората да вярват във фалшиви неща и да бъдат отклонени от библейските истини за спасението чрез вяра в Исус.

Архиепископ Милинго, който работи във Ватикана, като специален делегат в Папския съвет за пасторална грижа на имигранти и пътници, е уникално квалифициран да говори по въпроса за сатанизма.

Страховита снимка на залата за аудеинции във Ватикана доказва, че Сатана наблюдава всички папски аудиенции. Изгледът отвън наподобява глава на змия.

Страховита снимка на залата за аудеинции във Ватикана доказва, че Сатана наблюдава всички папски аудиенции. Изгледът отвън наподобява глава на змия.

Освен неговите отговорности във Ватикана, архиепископът е световноизвестен ветеран екзорсист. Тези твърдения на Милингo са особено интересни за осведомените католици, защото изявленията, които архиепископът прави, са много сходни с наскоро публикуваната книга на уважавания католически писател д-р Малачи Мартин. Новата книга на д-р Мартин, Windswept House, публикувана през 1996 г., е написана като художествена литература, но известният автор и редактор отец Чарлс Фиор, FSSP, твърди в своя преглед на книгата, който бил отпечатан в Catholic Family News (Католически Семейни Новини), юли 1996, че е роман, в който действителните лица и събития са прикрити като фантастика. Книгата на д-р Мартин е шокираща, защото в нея той описва сатанински ритуал, който се е състоял в параклиса „Свети Павел“ във Ватикана на 29 юни 1963 г.

Ватиканският роман ”Ветровитата къща” (Windswept House) дава страшно изображение на сатанински ритуал – вдъхновението на Луцифер – което се провежда в параклиса „Св. Павел“ във Ватикана на 29 юни 1963 г., от високопоставени църковни мъже, които взимат клетви, подписани със собствената си кръв, които планират да унищожат църквата отвътре и да участват в щателно изпълнявани ритуали, които богохулстват и дяволски имитират Свещената Жертва на масата. Може би се има пред вид имитацията на причастието, което е в противоречие с писаното в Библията. Когато Малачи Мартин беше разпитан във Фатима малко след речта на архиепископа, той каза, че архиепископ Милинг е добър епископ и твърдението му, че има сатанисти в Рим, е съвсем вярно.

Всеки, който е запознат с положението във Ватикана през последните 35 години, е наясно че принцът на тъмнината е имал и все още има своите заместители в двора на Свети Петър в Рим. Д-р Мартин приключи изявлението си, като обсъди значението на работата на отец Николас Грюнер, като каза: Отец Грюнер изпълнява отчаяно необходима функция в продължаващото възприемане на ролята на Мария в спасението на нашия застрашен от гибел свят. Това е публикувано в сайта fatima.org.

Изгледът отвътре – вижда се някакво демонично изображения на Исус в средата.

Изгледът отвътре – вижда се някакво демонично изображения на Исус в средата.

Както е известно католиците считат, че дева Мария също е застъпник за душите на хората за тяхното спасение, което е в пълно противоречие с писаното в Библията. Спасението или Божият дар на вечния живот в рая за човечеството, се получава само чрез името на Исус, само Той е ходатай и застъпник за хората за тяхното спасение. Главно чрез вяра в Него се получава вечния живот в деня на първото възкресение, според писаното в книгата Откровение 20-та глава и на други места. В деня на Второто пришествие ще бъде първото възкресение, за тези, които са вярвали в този живот в Божия Син и са основавали вярата си единствено на Библията, а не на архиепископи, папи и техните учения, пълни с идолопоклонство.

В сайта remnantofgod.org е публикуван видео клип, разпространен и в YouTube с който се разкриват някои неща от католическия сатанизъм в залата за аудиенции на Ватикана. В средата на залата, откъдето се водят заседанията им, е направен демоничен образ на Исус Христос. Пред този образ е престола на някоя важна особа като кардинал Ратцингер, папата или някой друг. В друг изглед на трибуната е Джоузеф Байдън, вицепрезидент римокатолик, който говори в залата за аудиенции.

Изглед отвътре на залата за аудеинции във Ватикана

Изглед отвътре на залата за аудеинции във Ватикана

Около самия демоничен образ на Исус има форми на приличащи на безплътни демони. Отвън архитектурата на сградата наподобява глава на змия. Два големи овално прозорци отстрани наподобяват очите върху главата на змия, а вътре в залата с поглед към центъра се виждат ”зъбите”, точно пред мястото на демоничния образ на Исус Христос и на демоните около Него.

Римокатолическата църква е църква покланяща се на Сатана. Тя прави всичко против християнството и което може да го унищожи, а обикновените римокатолици не подозират нищо. Символите обаче разкриват всичко. Те носят определени цветове, икони или разпятие, символи на слънчевия бог Ваал и други. Залата за аудиенции във Ватикана има форма на глава на змия, а тя е символ на Сатана. Чрез змия беше измамена Ева в Едемската градина и смъртта влезе в човешкия род. Оттогава Бог е вложил в сърцето на човека да мрази змията и да се страхува от нея.

Плановете на Сатана включват начини за отклоняването на хората от закона на живия и истински Бог и Неговата събота. В Новия Завет в Посланието на апостол Павел към Ефесяните 2 глава, стих 8 се казва, че спасението е по благодат чрез вяра, и то е дар от Бога, ние нямаме заслуги за това. Но тъй като се казва, че е важно истинското поклонение пред Бога, от това следва, че и Божият закон с 10-те Божи заповеди е важен и валиден за християните, тъй като той посочва греха, а чрез съботата и истинското поклонение пред Бога.

 

Днес почти всички теолози повтарят една измама извършена от римокатолиците в миналото с празнуването на неделята като ден за почивка отреден от Бога. Самите католици признават, че те са извършили промяната на почивния ден от събота в неделя, което е записано в техния кодекс. Неделята е ден за поклонение на слънцето в езическите религии и на Ваал.

Това езическо поклонение е пренесено в християнството чрез католическата църква и е било предсказано в Стария Завет в книгата на пророк Даниил глава 7 стих 25. В нея се казва, че ще се появи една политическа и религиозна сила, която ще преследва вярващите хора, които се покланят на Бог според писаното в Библията и че тя ще замисли да промени закони и времена. Промяната е в 10-те Божи заповеди, в съботата от 4-тата заповед и в първата и втората, които предупреждават срещу идолопоклонството.

Пред Средновековието от времето на император Юстиниан I, през 538 година е било узаконено от него папите да се обединят със светската власт. Обединяването на религията и политическата власт води до потъпкване на свободата на съвестта, вярата и словото. Бог е видял в бъдещето това, което ще се случи и го е предал чрез ангела на пророк Даниил. Седем века по-късно апостол Йоан също пише в книгата Откровение за една паднала в идолопоклонство църква, за която Бог отправя предупреждение с апел към верните християни да излязат то нея, за да не споделят язвите ѝ.

В Откровение 14 глава от 6 до 12 стихове Бог отправя последната покана към всички хора да се поклонят на Него истинския Бог и предупреждение да не приемат фалшивите учения на католицизма и на други религии. Във вестите на тримата ангели се казва, че който се поклони на звяра, ще приеме и белега му, и ще получи язвите и наказанието в пъкъла.

Точно вестта на първия ангел за поклонение на Твореца, сочи към съботата, която е ден осветен от Бога. Стих 12 подчертава важността на пазенето на Божите заповеди, което е нужно за спасението освен вярата в Исус, във връзка с истинското поклонение пред Бога. В откровение 12 глава ни се разкрива, че има невидима борба в нашия свят между силите на доброто и злото, за всяка душа. В края в стих 17 се казва, че змеят, т. е. Сатана, се разяри против онези, които пазят Божите заповеди и вярват в Исус.

Сатанизъм във Ватикана – страховита снимка на залата за аудиенции

Сатанизъм във Ватикана – страховита снимка на залата за аудиенции

Още по темата – ТУК, вижте и клиповете!

Сатанизъм във Ватикана – страховита снимка на залата за аудиенции
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *