Направи си сам: любовна магия или как да го накарам да се влюби в мен?

Тази статия е за любовна магия в отговор на въпроса „Как да го накарам да се влюби в мен“. Има някои техники и разсъждения по темата за правене на магия за любов от разстояние.

Каролина Чолакова, mistichno.net, ясновидство

Каролина Чолакова, mistichno

Разговаряме с Каролина Чолакова, ясновидец, вуду специалист и чародей. За връзка с нея вижте координатите по-долу или пишете в коментарите под публикацията!

ВЪПРОС №1: Каква е традицията у нас за правене на любовни магии за събиране на разделени двойки или за принуждаването на някой да се влюби в нас от разстояние, без той да знае?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Любовните магии са познати на хората от далечни времена.

Старите баби изричат определени заклинания, омагьосват някой момък да се влюби в девойка, за да живеят заедно.

Любовните магии могат да се правят лично, чрез предмет, докосване или от разстояние по снимка, коса и други. Много от старите баби ползват билки за така наречената природна магия, ако девойка или младеж не може да си намери приятелка или попада все на неподходящи.

Както се пее в една песен, носят се билки като талисман, привличащ подходящ партньор. Аз лично предпочитам да правя ритуали от разстояние поради простата причина, че много хора ми се обаждат, когато вече са опитали всичко и са разделени с брачният партньор.

Дори и да им помогна, това не е най-правилната стратегия. В моите ритуали редовно използвам успешно огнената стихия, свещи, билки и астрални проекции, които изпращам от разстояние до обекта. Имала съм удивително бързи резултати: около 10 дни до връщане на партньори и хармоничен начин на живот.

ВЪПРОС №2: Вие какво точно предлагате на тези хора?

К. ЧОЛАКОВА: Причината за безбрачието, за самотата най-често е кармична. Човек доброволно избира преди да се роди каква съдба да има – дали да е сам като куче, дали да е сакат или тежко болен. Това са неща, породени от неговата собствена нужда, това е кармата, която сам си е създал. Например ако в предишния си живот сме имали разгулно поведение и сме водили безразборни връзки, вероятно след смъртта сме почувствали силно разкаяние за това, което сме вършили приживе. И сме искали в следващия си живот да успокоим обременената си съвест, като живеем по-праведно.

любовна магия стъпки за привличане и влюбване

Какво мислите вие за стъпките при магията за любов? Можем ли да омагьосаме някого, ако не сме сигурни в чувствата си? Пишете ни по-долу в коментарите!

Някои хора така разбират праведността – да страдат. Затова и избират да страдат през живота си. Но често пъти разбират, че това решение е било грешно…

ВЪПРОС №3: А кое е правилното решение за такива хора?

К. ЧОЛАКОВА: Най-праведното и благородно решение за такива хора е да се грижат за други. Служението на своите близки и на човечеството, и на истината е по-добро от самотуването и самобичуването. И хората го разбират, когато вече е късно. Когато те сами са произнесли собствената си присъда, още преди да се родят и са се обрекли на безбрачие.

ВЪПРОС №4: Какво предлагате в този случай?

К. ЧОЛАКОВА: Има специални магически ритуали, които се правят, за да се развърже неприятният кармичен възел, който причинява у нас нещастния и самотен живот. Те имат за цел да отстранят коварната причина, която ние сами сме си създали. Без това не може да се продължи нататък, иначе човек сам спъва всяка възможност за изграждане на здравословна и стабилна връзка. След това вече се правят други магически ритуали или да ги наречем директно магии за привличане на подходящ партньор, за предизвикване на неговата любов от разстояние, за влюбване. Но това, както казах, е възможно само ако се разсече кармичният възел, който седи в основата като причина за нещастието, при това този възел е завързан от самите нас. Как мога да искам някой да полудее по мен, ако аз самата не се понасям? Ако се считам за боклук, който е недостоен за любов?

ВЪПРОС №5: Какво представлява магията за влюбване от разстояние?

как се прави магия за влюбване от разстояние

Магията за влюбване от разстояние понякога е просто наложителна, но друг път е излишна.

К. ЧОЛАКОВА: Това е система от ритуали и заклинания, която има за цел да привлече душата на нашия желан обект, да може той да се заинтересува от нас в положителния смисъл на тази дума. Ние трябва винаги да знаем, че човекът не е само тяло, той е преди всичко душа, която е изградила това тяло. Магическата наука казва: „Привлечи душата, а тялото само ще дойде“. Това е първата стъпка.

ВЪПРОС №6: А каква е следващата стъпка, когато искаме мъж или жена да се влюби в нас?

К. ЧОЛАКОВА: Следващата стъпка е успоредна на първата, а даже може и да я изпреварва. За да се харесаме на една душа, ние трябва да ѝ предложим някакви свои качества. Не може със самоокайване, мрънкане и завист да привлечеш душата на един човек, нали така? Това е втората задача, вторият аспект на магията за влюбване от разстояние – да има нашият адресат в какво да се влюби. Да имаме ние самите някакви „данни“, достойни за влюбване! Ние ще привлечем душата на нашия обект и той ще се поинтересува от нас, но ако това, което той или тя види, не му хареса, тогава можем да го притежаваме само временно. Затова ние сами трябва да разрешим кармическия си проблем, да разсечем кармичния възел. Това е вторият аспект на магията.

ВЪПРОС №7: Има ли още някаква стъпка в този процес на предизвикване на харесване и обич, който трябва да знаем?

каролина чолакова магия за влюбване любовна

За връзка с Каролина Чолакова и поръчване на нейните магии за влюбване можете да ползвате сайта ѝ mistichno.net.

К. ЧОЛАКОВА: Да, и това е най-тънката част, където може да пипа само професионалист. Това е създаването на защита срещу обратния ефект от магията. Знаете, че всяка магия носи със себе си негативни последствия. В този случай, когато говорим за магия за любов от разстояние, задължителният удар идва от страна на изкушението. Защото вие се досещате, че всеки, който е успял да се изгради така, че да бъде привлекателен за един човек, сигурно ще стане привлекателен и за други хора. Някои от тях могат наистина да полудеят по него. Ако вие повишите собствената си стойност, ще станете желани за мнозина. Това е изкушението. Ако му се поддадете, ще се върнете отново в същия ад, от който идвате.

ВЪПРОС №8: Защо се получава така?

К. ЧОЛАКОВА: Защото в началото ние ви видяхме като самотници, които сами са избрали да бъдат такива, в резултат на угризения за предишния си грешен живот, в който сте се поддавали на прекалено много изкушения, впускали сте се в разврат и изневери. Разкъсахме този кармичен възел и ви дадохме възможност да глътнете малко въздух, да се почувствате отново желани, а не отхвърлени от всички отшелници. Но когато имахте възможност отново да станете нормални, вие отново се отдадохте на изкушения и курваруване и се върнахте в изходната точка. Не е ли най-логичното нещо на света да играе черпакът по главата?

ВЪПРОС №9: Точно така е! А какво се прави, за да се предотврати това?

К. ЧОЛАКОВА: На първо място вие трябва да знаете какво искате, а след това се прави каквото и да било. Ако искате магия за влюбване, то е добре да се изградите самите себе си така, че да бъдете достойни хората да се влюбят във вас. А после всекидневно да защитавате доверието им и да им служите. Ако искате отново да се впуснете в разврат и безразсъдство, тогава тази магия не е за вас и по-добре не посягайте към кармата, защото с всяка промяна на кармата идва и изкушението. Ако желанията ви не са искрени и трайни, не посягайте към вечните неща, защото рискувате в много скоро време да се върнете в изходна позиция и дори да стане по-зле отпреди. Магията за влюбване е голяма отговорност най-вече за този, който я поръчва.

ВЪПРОС №10: Какво можем да кажем за любовта, предизвикана по този начин?

магия за любов и изкушение

Изкушението е задължителен етап от магията за привличане на любов.

К. ЧОЛАКОВА: Какво всъщност представлява любовта? Дали тя е просто чувство, което си мислим, че сме изпитвали, изпитваме или се надяваме да изпитаме? А каква ли е причината, поради която можеш да кажеш „Аз съм влюбен”?

Не мисля, че това са строго определени въпроси и ситуации, то просто се разбира от само себе си: Начинът, по който се държиш с даден човек, по който го гледаш и си мислиш: „Боже, какви красиви очи има!”. Ето това са малкото ситуации, в които можеш да разбереш, че си влюбен.

А каква е разликата между влюбения и невлюбения? Когато човек няма някой близо до себе си, когото да обича, с когото да споделя проблемите и радостите си, той се държи обикновено така: Става сутрин намусен от представата за отвратителния ден и се отправя към банята.

След известен престой там се облича и излиза. По пътя разбира, че е свършил цигарите и отправя “хубави” пожелания към управниците ни… След първите няколко часа, в които се разсънва, разбира, че няма никаква полза да си губи времето и да слуша глупостите на колегите или приятелите.

Време е за кафе. Добре де, ама после какъв е смисълът да се връща на старото място, след като трябва да се извинява на някого за нещо. И така си пропилява целия ден… Вкъщи се прибира „скапан” от познатите до болка процеси и решава да поспиш малко, та дано да забрави за скучно прекарания ден и да се събуди с по-добро настроение.

Но това не става. На следващия ден се събужда със същата празнота в сърцето.

Нищо не се е променило. Отново няма кой да те прегърне и да те утеши. Няма никого до себе си… А празнотата продължава все по-безмилостно да разяжда сърцето му. И в крайна сметка се запитва:

„Има ли смисъл да я търся изобщо тая пуста любов? Дали ще я намеря някога? Не е ли по-добре да намина през кръчмата да разпусна малко!”

Но така не става! По този начин ти никога няма да срещнеш любовта. Трябва да се бориш за нея! Любовта не може просто ей така да дойде при теб. Не трябва да се затваряш в себе си и да си мислиш, че няма никакъв смисъл. Трябва да продължиш да живееш, да продължиш да я търсиш в мрачния ден, обгърнат от сива и потискаща мъгла.

Защото ежедневието ти ще стане много по-различно…

ВЪПРОС №11: В какво точно се състои разликата между влюбения човек и това, което описахте току-що?

магия как да го накарам да се влюбиК. Ч.: Някога виждали ли сте отстрани влюбените хора? Били ли сте близо до свой приятел или приятелка, докато любовта е обгръщала сърцата им? Ако е така, значи ще ме разберете много добре. Ако не, направете си труда да прочетете моите редове – няма да сгрешите!

Когато усещате онази топлина в сърцето си, която не може да се замени с нищо друго; когато знаете, че има някой, който ви обича, който държи на вас, значи сте срещнали любовта. Нещата около вас стават съвсем различни. Проблемите, които преди са ви дразнили, вече не значат нищо.

Хората, които са ви били антипатични – вече не могат да повлияят на настроението ви по никакъв начин. Какво сте виждали преди, докато сте се разкарвали в парка? Може би само деца, родители, катерушки и пейки? А знаете ли сега, когато топлината в сърцето ви отново я има, какво ще ви направи впечатление?

Децата пак ще си ги има, но този път вие ще чувате смеха им, ще усетите радостното им настроение.

Дърветата пак ще си ги има, но този път вие ще разберете колко мелодично шумят листата им. „Грозните свраки” вече няма да са същите. За вас ще има птички, които не дразнят слуха, а ви карат да се отпуснете, карат ви да се чувствате добре!

рискове и техники при правенето на магия за любовНе знам дали сте разбрали смисъла на това, което ви казвам, приятели, но приемете един съвет: По-прекрасно нещо от любовта няма! Търсете я, не се отказвайте. А ако вече сте я срещнали, но тя не е споделена – борете се за нея! Дайте всичко от себе, покажете ѝ че тя е слънцето, благодарение на което вие съществувате.

Обсипете я с нежността и топлината – такива, каквито винаги сте искали да получите от нея. И не забравяйте – с постоянство и желание всичко се постига! Има хора, които постоянно търсят любовта и никога не я намират, понякога това се случва, защото човек е поставен в кармична ситуация и му е много трудно да излезе, колкото и усилия да влага.

Така нареченият пръстен на безбрачието или венец на безбрачието, или каквито и други имена да има си е просто карма.

ВЪПРОС №12: Как могат читателите да се свържат с вас?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Обадете ми се по някой от следните начини: На телефон 0900 630 08, въведете код 10. Също ви давам и номер, който е само за чужбина: 0881 340 246, или на сайта ѝ http://mistichno.net/. Имейл: misti4no@abv.bg.

Направи си сам: любовна магия или как да го накарам да се влюби в мен?
4.1 (81.82%) 11 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

71 коментара по “Направи си сам: любовна магия или как да го накарам да се влюби в мен?

 1. moje li da mi pomognete staroto gadje da se vurne pri men da e lud po men

 2. Moje li i na men da pomognete? Vse oshte obicham bivshiq si priqtel i ujasno sajelqvam za razdqlata ni. Mnogo iskam da ni dadede oshte edin shans…

 3. Mи може би трябва да поговорите и да разрешите проблемите които не ви харесват и можеби ще се полу4и мевду вас.Това се отнася и за Ани и за Али.

 4. Обичам съпруга си,той ни наусна заради друга жена,опитах да разговарям.Каза че се задушавал у дома и че му е писнало,че на кого не му е писнало с това безпаричие и заеми.Реших да му дам свобода да разбере какво губи,но мисля че няма да го осъзнае.Като зомбиран е в момента.Константин -роден е на 15.02.1967 година./аз съм родена на 09.10.1969 година.Какво да правя има ли шанс да се върне при нас у дома.

 5. В продължение на половин година имах интимни отношения с най-добрият ми приятел. Бях влюбена в него и се борих да се съберем и да бъдем двойка-успях! Живяхме 6 месеца заедно, бяхме щастливи, той ми казваше, че ме обича, мислех, че той е човекът за мен и дори бях готова да имам дете от него. Но целият ми свят се срина, когато преди няколко дена просто ми каза, че неиска да е с мен, че е казвал на сила „Обичам те“, чувствал само привързаност към мен и това не е любов. Искам да се върне при мен и да сме си отново заедно, защото го обичам адски много и се чувствам самотна без него! Казва се Иван Георгиев Иванов и е роден на 09.12.1981, аз съм Цветомира Иванова Цветанова- 15.02.1987. Помогнете ми!!!

 6. Ако обичаш нещо – пусни го да си отиде,ако е истинско ще се върне,а ако не се върне просто не си заслужава да страдаш за него!-Не е моя мисъл,прочетох я някъде и много ми хареса…..

 7. vseki iska neshto ot nyakoi, neshta da se pravyat za nego/neq, da badat obichani i jelani i dori da se okaje greshniat chovek pak si vtalpyavat che triabva da sa zaedno. Jivota e greshki, razlikata v horata e che edni si vadyat pouka drugi povtaryat greshkite si… Ako chovekat ne e za teb i mu napravish magia za (tvoeto lichno shtastie) mislish li che tova e estestveno i prirodno? Ami pak ima 2 vida hora i da jiveyat onezi koito imat savest za da razbirat che neshtata se sluchvat ot samosebe si za da sa istinski!!!!

 8. Обичам женен маж с които се вийдам от 3 години има ли някакаж шанс да бадем заедно.ето и данните ми Христина Маринова Йоткова 18.01.1989г

 9. Strashno mnogo obicham bivshiq si priqtel no ot 1 godina sme razdeleni i imame samo sexyalni otnosheniq .. iskam da si go varna no kak … ??? Iva Viktorova Limonova 26.11.1994 Stanimir Valentinov Tenev 15.12.1991

 10. Vliubena sam istinski v edin maj na ime Stanko,zasega samo si razmeniame pogledi .Moliavi iskam da mi pomognete da sam s nego.Iskam da izpitam tova 4uvstvo LIOBOV ,UMOLIAvAM VI

 11. наскоро си харесах едно момче и му намекнах че го харесвам а той ми отговори с смс че все още не си е харесал момиче и че не му е до връски

 12. ДА ВЯРВАТЕ НА ТЕЗИ НЕЩА СТЕ БЕЗУМНО ГЛУПАВИ И ТЪПИ.. ВСИЧКО Е КАРМА И СЪДБА… ПРАВИШ СИ АСТРАЛНА КАРТА НА СЕБЕ СИ И НА НЕГО И ВИЖДАШ ДАЛИ ЩЕ СТЕ ЗАЕДНО ИЛИ ЩЕ СИ ПОРЕДНАТА КУРВЕТИНА НА ТОЗИ СВЯТ…..

 13. moje li tova muj koito iskam da doide pri men i da e lud po men

 14. iskam muja koito iskam da me zaobi4a i da se vurne pri men molj vi

 15. molj vi pomognete mi da si vurna maja koito obicam i da poludee po men

 16. ЛУДИ ЛИ СТЕ ДРОГИРАНИ ЛИ СТЕ… МАГИЯ КОЙТО ПРАВИ НЕ Е ПРОКОПСАЛ В ЖИВОТА…… ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ТЪПНИ ЗА НЯКОЙ СИ НЕ СИ СТРУВА НИКОЯ МИРИЗЛИВА ПАТКА НИТО МИРИЗЛИВ КЛЮН…УВИСНАЛ НАДОЛУ…АЙ С ЗДРАВЕ И ДА СЕ СЪБУДИТЕ ПО РАЗУМНИ ОТ ДНЕС

 17. АхахахахАХАХАХАХА
  :D:D:D:D Хора много сте забавни честно! Бахти уродите дето сте 😀 как ще искаш да направиш магия за нещо което другия просто не иска от вас.:D Бахти задръстените смешници дето сте! Вместо да се занимавате с нещо много по-значително вие с магий омгг с това нищо няма да постигнете не знам как няма да ви грезе съвестта,че човека до вас изобщо не е иска да е с вас как ще сте щастливи при тази мисъл?Че той е при вас само защото сте му направили магия?!
  Болни мозъци сте!Отидете на психиатър да ви помогне малко;)

 18. Imam nujda ot vashata pomosht 🙂 Kak moga da se svyrja s vas? Neiskam publichno da kazvam kakuv mi e problema.Zashtoto smqtam che ne vseki go interesyva 🙂

 19. kajete mi kak da go nakaram da poludee po men az sam na 13 a toi na 15 vlubena sam v nego ot mnogo odavna no toi dori ne me zabelqzva edva tova lqto se pozdravqvahme kogato se vidim pomognete mi kak da go nakaram da se vlubi v men tolkova silno kolkoto i az sam vlubena v nego

 20. Има едно момче в класа ми,мн е сладък,но незн дали ме харесва.Помогнете ми да го накарам да се влюби в мен , но не обсебващо!!!

 21. Харесвам едно момче от квартала но незнам дали той ме харесва…Кажете някоя магия или заклинание да го накарам да се влюби лудо в мен

 22. Imam golqm problem za koito ne moga da pisha publichno! Kajete mi kak da se svyrja s vas i da mi pomognete?

 23. kak da nakaram gadjeto mi da se varne v Baldgariq i dali me obi4a o6te ?

 24. pomognete bqx 10 g s edna jena zaradi neq sw razvedox iskam q tq izvednaj me napusna nqkoi mojeli da mi pomogne

 25. xar edno mom4e ot u4ili6e s edna kodina e po malyk az mnogo go xar i mislq 4e toi znae iskam toi da se vlubi v men kak da stane tova??????

 26. imam dete s edin maj s koito sme zaedno ot 4 godini i polovina no ne varvqt neshtata mejdu nas obicham go mnogo i iskam da sme zaedn ne sme jeneni dannite sa mi 13.01.1990 a toi se kazva bashkim i e roden na 03.01.1990

 27. imah vrazka s edno mom4e,no se skarahme.imali nqkakv na4i na si go varna.MOLQ VI POMNOGNETE MI DA SI GO VARNA

 28. На този въпрос може да Ви отговори нашият астролог, от който да разберете дали имате някакъв шанс. Ето тук

 29. imam nujda ot vas pomognete mi molq vi mnogo sam otchaqna

 30. molq vi pomognete mi i na men moq priqtel s koito bqxme 1 godina i 2 3 meseca me ostavi kaza mi go po telefona minaxa ve4e 4 meseca ot razdqlata ni blokira me i na fb toi e 6 god.po-malak ot men kakvo da pravq daite mi savet molq vi…iskreno blagodarq

 31. iskam da si varna maja do men.ako vi trqbvat danni pi6ete.nadqvam se na pomo6t

 32. 6est godini jiveia s edin maj ne6to stana kogato sme zaedno edva se izdarjame kato sme razdeleni ne mojem edin bez drug a tova e edna agonia neka otnovo me obi4a mnogo

 33. чета писмата ви и какво да ви кажа ,имах връзка с човек цели 4 години,а преди това ме преследваше 3 от който все едно и също се повтаря обича мен не ме обича с мен ама не е с мен,докато не е с мен търси нещо което не може да има а когато има това което иска не го оценява ,живяхме заедно 6 месеца и все едно нищо не е било магията не помага и не мисля че е правилно решение всеки има шанс и господ го пази ,щом не сме заедно значи така е правилно .

 34. mi zdr taka d azapo4na dz i az mn sam obarkana i nz dali 6te moje i d a mi pomognete nokoga ne sam vqrvala v tezi ne6ta o6te po malko v tezi saitove no vmomenta sam mn ot4aqna i nz kade dr da potarsq pomo6t maji mi me izostavi v momenta e s dr no zaradi dr me izostavi a za6toto az taka poiskah az si tragnah no za6toto go zavarih s dr jena v legloto ni posledvaha mn ne6t amolene vikane karane i taka bqh mn qdosana sardita naranena i toi si tragna i sega az se 4ydq kakvo da pravq nz kade da ida na kogo da s eopla4a nikoi ne me razbira nemoga d ajiveq bez nego obi4am go do bolka i jivota si davam z anego molqvi ako mojete d am pomognete kajet emi kak da si go varna mn vi molq

 35. Znachi iskam da vi popitam ima li nachin da si vurna priqtelkata zashtoto sme s neq ot 2 godini zaedno i q obicham super mnogo s neq se razdelihme zashtoto si misleh che imam priqteli no tezi „priqteli“ i pulneha glavata s gluposti i edna vecher tq mi kaza che ne iska da bude s men no chesno kazano ne mislq che e tochno taka opitah kakvoto i da e i na istina mi se kusa surceto bez neq 🙁 obicham q taka kakto nikoga ne sum obichal ne jelaq nishto ot jivota a samo ne iskam 🙁 na istina tuk pishat samo momicheta no vidqh dosta kofti istorii iskah da popitam prosto dali moje zashtoto q obicham poveche ot vsichko i vsichko ne za drugo :S tq kazva che me obicha no ne iska vruska s men a ot tova super mnogo me boli sarceto i tova zaradi edni priqteli koito mi zabiha noj v gurba 🙁

 36. Разделихме се скоро. След нещата, които станаха – скандал пред приятелите му, май връщане назад няма. Обичаме се, искаме да сме заедно, но и двамата знаем, че за това трябва да мине време – много време. Стоеше зад децата си и грешките им и за не чувствах сигурност в него, а те вече се големи и самостоятелни. Колко време – обичам го и ми е много тежко в момента? Дали няма да избързам и да направя някоя глупост.

 37. Много ви моля ако можете да ми помогнете.Имах връзка с едно момиче 8 години и бях сигурен че съм единствен са нея,тя наистина не си вдигаше главата да погледне друг мъж и ме обичаше безумно.Правихме планове за съвместен живот,но роднините и не бяха съгласни заради разликата в годините ни.Тя въобще не се интересуваше от тяхното мнение.Докато преди 6 месеца съвсем ненадейно ми саобщи че иска да скъсаме,бях сигурен че няма друг защото сме денонощно заедно.Така изкарахме още 5 месеца заедно но без интимничене,но преди един месец съвсем неясно за мен тя се влюби безумно в едно момче по интернет с което има виртоална връзка от един месец само по камера на скайп,и ето той ще идва днеска за да си я вземе със себе си.Не мога да го преживея и искам най сърдечно да ви помоля да ми помогнете ако можете.

 38. Не искам да споделям проблема си тук пред всички.кажете ми как мога да се свържа с вас?
  Надявам се не сте добре подготвен шарлатанин който се въсползва от слобостите и болките на хората.
  Очаквам отговора ви
  Мерси

 39. Здравейте! Преди малко повече от месец се разделих с моя приятел.Скарахме се за нещо не толкова ужасно,но не и толкова маловажно и явно той беше много изнервен в момента и ми каза че се разделяме окончателно.Аз го търсих известно време,казах му за чувствата си,но той все ме отрязваше.Казва,че иска да сме само приятели,но продължава да ме търси и да се държи с мен както докато бяхме заедно,когато се видим.Аз много искам да си го върна,обичам го а и знам че и той ме обича ,колкото и да е инат.Моля помогнете да се върне при мен! 🙂

 40. MOLQ VI POMOGNETE MI, OT BLIZO 2 MESECA SME RAZDELENI S GODENIKA MI, I TOI TVARDI CHE E OBARKAN I NE IZPITVA SASHTITE CHUVSTVA KAM MEN. TOI E V RUMANIQ, AZ V BALGARIQ I OT 2 SEDMICI SPRQ DA MI OTGOVQRQ NA SAOBSHTENIQTA. MOLQ VI POMOGNETE MI, STRASHNO MNOGO GO OBICHAM

 41. Здравейте! Всички вие ще получите имейли от Каролина Чолакова, ако мейлът, който сте дали, е реален. После споделете какъв е бил ефектът от магията за влюбване!

 42. Здравейте, нямам приятел и преживях два развода поради бездетие. Моля, помогнете ми да не остана само, защото нямам никакви роднини. Всички умряха. Кога мога да Ви посетя. С уважение

 43. обичам един мъж-много не искам нищо от него освен и тойда признае любовта си и да не се страхува от връзката ни -в началото имаше голямо желание да сме интимни но после се излаши има нещо което го претеснява и това ме измъчва вижда се със мен винаги когато пожелая но толкова само няа кафе-искам да го има като мъж

 44. Обичам един мъж с който имахме едногодишна вразка,но от три седмици той се отдалечи от мен.Искам да си го върна и да бъдем заедно.Много го обичам.Помогнете ми наистина немога без него.

 45. Родителите ме не харесват гаджето ми ! Между чука и наковалнята съм..
  Моля помогнете ми!
  Как да се свържа с Вас, за помощ

 46. Iskam da vurna muja na moq jiv ot pri men of kakvo da napravq

 47. здрасти много са влюбена много го обичам искам да ми помогнете да ме обича както аз го обичам много ви омолявам

 48. Ot devet meseca sme razdeleni s maja mi toi jivee sega s druga jena koqto ni razdeli iskam da si go varna obratmo pri men kajete mi kakvo da napravq

 49. Здравейте,моля ви помогнете ми.Имах 8 годишна връзка с един мъж но го нараних като му казах,че не го обичам.Той скъса с мен и сега е с друга.Аз осъзнах че го обичам и много ми липсва.Можете ли да ми помогнете да се съберем отново.

 50. Здравейте,мисля че имам нужда от помоща ви.имам приятел с който съм от 10месеца,обичаме се но незнам защо постоянно се караме,мисля че някой е направил нещо,затова ви моля за помощ

 51. İskam da znam zasto nemam lubim. Kakvi da pricinite. Kak mojete da mı pomognete za privlicane na lubov.

 52. търся млада , красива и интелигентна жена за съвместен живот , моля помогнете ми

 53. Искам да се влюби в мен.

 54. Искам този с когото съм разделена от 5дни отново да се влюби лудо в мен и да сме отново заедно. Да заживеем заедно и да сме пак адски щастливи:(

 55. Здравейте, искам да заживеем под един покрив с любимия човек но губя вяра че ще се получи. Какво да сторя опитах всичко помогнете ми, моля!

 56. Има едно момиче от моя клас аз много я харесвам и я обичам а тя изобщо кажете ми някоя магия която да действа,да е бърз ефекта. Благодаря предварително

 57. Здравейте ,аз съм Нели-06.02.71г.,Имахме любовна връзка с Емил-09.09.80.Ще бъдем ли отново заедно, двамата ,или ще се разделим завинаги?Кажете ми ,моля.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *