Цветът на Вашата аура може да разкрие важна информация на останалите за личността Ви. Какво означава червена аура.

Тези сведения могат да се отнасят за мислите, чувствата, мечтите Ви и дори за вътрешният Ви мир. Всички живи същества имат своя аура, защото всеки има енергия със специална вибрация и цвят.

Тази багра може да се види от по-сензитивни хора или лечители, които могат да манипулират енергийните полета с цел ефективно изцеление.

Вашата аура е изтъкана от най-различни цветове, но преобладаващият е само един. Тук ще разгледаме различните нюанси на аурата и посланията, които те носят.

Аура с цвят на дъга

Има и такъв тип аура, която може да бъде съчетание от цветовете на дъгата. Най-често хората, носещи усещане за различни цветове са лечители, които разполагат със силата да работят с енергийните полета на организма.

Всеки човек има различна от останалите аура

Всеки човек има различна от останалите аура

Жълта аура

Хората с тъмножълта до кафява аура се считат за ученици, на които се налага да преминат през много трудности в живота си и да научат доста уроци.

нумерология

Наситеното жълто характеризира личност, която се страхува да не загуби контрол над живота си, а бледожълтото говори за силен дух и психическа стабилност.

Оранжева аура

Оранжевата аура е признак на добро здраве, жизненост и склонност към перфекционизъм.

Червена аура

Хората, притежаващи червена аура имат способността силно да привличат или яростно да отблъскват останалите от себе си.

Тъмночервената аура е признак на силен характер. Лицата, които я притежават могат да оцелеят във всяка една ситуация.

Ярко червеното е характерно за страстните, пълни с енергия натури.

Розова аура

Розовата аура принадлежи на хора, които се занимават с изкуство. Това могат да бъдат художници, музиканти, поети. Те оценяват фините неща в живота и имат нежна и ранима душа.

Синя аура

Синята аура е характерна за хора със силно развита интуиция. Много гадатели и ясновидци излъчват този цвят. Светло синият нюанс символизира честност и спокойствие.

Зелена аура

Зелената аура принадлежи на лечители

Зелената аура принадлежи на лечители

Тъмнозелената аура е характерна за хора, които не обичат да поемат отговорности за своите действия.

Яркозелената и тюркоазената такава принадлежат на лечители, които помагат на другите да преодолеят физическа и психическа болка.

Лилава аура

Лилавите нюанси са свързани с мечтатели, хора които вярват в доброто и се стремят към постигане на своите цели и идеали. Те се опитват да променят света с духовна любов.

Черна аура

Черната аура е сигнал за негативни чувства и отрицателна енергия в тялото. Този цвят може да сигнализира и за заболяване.

Бяла аура

Бялата аура е символ за невинност и чистота. Тя се олицетворява с ангелите и може да се каже, че хората, носещи този цвят са изключително духовни личности.

Сребърна и златна аура

Да, съществуват сребърна и златна аура. Среброто е цветът на изобилието и е символ на физическо и духовно богатство, а златото подсказва, че Вие имате ангели-пазители.

Това са всички цветове на аурата и символиката, която те носят. Откриването им може да Ви насочи към по-добро разбиране на себе си и да Ви донесе вътрешен мир.

А Вие знаете ли какъв е цветът на Вашата аура?

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: