Ето КАК САМИ да се ПРЕДПАЗИМ от МАГИИ!!

Лесни начини, чрез които можем сами да се предпазим от магии и зложелатели.

В предишната наша статия ви обяснихме как сами да развалите черна магия.

Сега тук ще ви обясним няколко ритуала, чрез които можете да се предпазите от зложелатели, нещастия и неприятности причинени от магия.

Става въпрос за ритуали за защита, всеки от които представлява все по-висока степен на защитеност.

Извършването на всеки един от тези ритуали ще ви обвива с още една защитна обвивка.

Хубаво е да ги изпълните всичките, но дори и да пропуснете някой от тях, останалите са достатъчно силни, за да бъдете добре защитени от магии и зложелатели.

Ритуалът се прави за защита, след като сте развалили магията по начинът описан в предишната наша статия.

Първи ритуал: Разберете кой е вашият светец-покровител. Обикновено това е светецът, чието име носите и празнувате Имен ден.Вземате две негови икони – едната малка, другата голяма.Голямата икона закачете в спалнята над главата си, а малката носете винаги със себе си. Така ще бъдете постоянно под защитата на вашия светец – покровител.

Втори ритуал: Нека всеки ваш ден да започва с повтаряне три пъти на изречението: Никой не може да ми причини зло. Докато повтаряте изреченията, трябва да се гледате в огледалото. Изричайте думите с увереност.

Трети ритуал: Прекръствайте се три пъти, преди да излезете от дома си.

Четвърти ритуал: Всяка сутрин изпивайте по една глътка светена вода.Тя се взема от Църква или манастир и може да се допълва до три пъти с обикновена вода.

Пети ритуал: Ако разговаряте с човек, който ви казва прекалено хубави неща – кръстосайте зад гърба си два от пръстите на едната си ръка. Така ще се предпазите от лошата енергия на неговите думи, но най-вече от уроки.

Шести ритуал: Закачете в кухнята си пет глави чесън. Те ще ви предпазват от злите духове, които са призовани чрез магия.

Къмъкът - Черен турмалин е мощна защита против магии. Наричат го също "Камъкът на вещиците".

Камъкът – Черен турмалин е мощна защита против магии. Наричат го също „Камъкът на вещиците“.

Седми ритуал: Винаги имайте у дома си три клончета трепетлика, сложени в глинено гърненце.

Осми ритуал: Дръжте в глинено гърненце с шепа макови зърна в спалнята си.

Девети ритуал: Ако ви дойде гост, който не ви е много близък – или незабелязано пуснете в джоба му или хвърлете под него едно зрънце Мак.

Десети ритуал: Всяка вечер задължително се къпете и ако е възможно поддържайте боров аромат в банята си – от сапун, ароматизиращи свещи или соли за вана. миризмата на бор се използва като защита от магия.

Единадесети ритуал: Ако някой човек ви говори обидни неща, за да се предпазите – представете си го като едно малко насекомо, което на може да ви направи никакво зло.

Гергана Борисова

Ето КАК САМИ да се ПРЕДПАЗИМ от МАГИИ!!
4 (80%) 13 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Ето КАК САМИ да се ПРЕДПАЗИМ от МАГИИ!!

  1. Защита от магиите може да получите само в лицето на Господ Исус Христос, който е победил злото, чийто произход са магиите. Търсете спасение в православната църква, изповядвайте греховете, молете се и се причастявайте.

  2. Ннапротив. Когато има такива проблеми само молитва не може да ви помогне. При мен такива работи са ежедневие. Има си хора за разваляне а не да ти кацне от някъде нещо и да го приемаш за истина. Аз имах магия за смърт. Много страшна. Една жена ме спаси. Бог да я пази! Изащото ме спаси я заплашиха, че ще й пръснат главата. И врачки за съжаление може да ти причинят зло. И при мен беше така. Но има и добри.

  3. Даже заплашиха и близките ми.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *