Сега ще ви разкажем една изключително поучителна история, а вие сами ще си направите изводите!

Четирима млади мъже тръгват да се прибират от село към града.

Когато сядат в колата, баба им ги изпраща на портата и им заръчва да поканят и Господ да пътува с тях в колата.

Единия от мъжете се засмял и казал, че за Господ в колата място няма да има. Ако иска, Господ  да пътува в багажника.

Тръгнали. По пътя направили зверска катастрофа, при която и четиримата загинали на място.

eggs

Господ спаси яйцата в багажника, но не опази мъжете, защото грозно го унижиха!

Когато на мястото на трагедията пристигнали от Пътна помощ,  Спешна помощ и полицията, те открили в багажника една цяла кора с яйца – непокътната, въпреки че колата била размазана от силния удар.

Всеки сам може да си извади различни поуки!!! За тази история ние научихме от сайта .

Споделяме я и с нашите читатели, защото е важно да се знае, че над нас има сили, които притежават неограничени възможности.

А преди да тръгване на дълъг път, минавайте през някой храм и палете свещи на Свети Мина.

Наред с всички неща, за които можете да разчитате на Свети Мина – намира откраднати или изгубени вещи, дори душевно равновесие; закриля дома и семейството; пази жените от набези; помага при откриване на подходящи лекари и лекарства за различни болести.

нумерология

Може да ви намери приятели, с които да се чувствате щастливи и доволни, както и най-подходящия партньор в живота. Ще ви съдейства да си намерите и работа, ако нямате такава.

Свети Мина почитаме на 11 ноември, но той е на разположение всеки ден. Голяма чудотворна икона на Свети Мина в цял ръст и с неповторима визия има в интересния Обрадовски манастир, който се намира близо до София.

Тази икона е помогнала и за лечение на рак.

Можете да търсите съдействие от останалите светци – Света Петка, Света Екатерина, Свети Георги, Свети Йоан Рилски, Свети Пантелеймон (за здраве) и други.

Можете да напишете ваши желания в криптата на Руската църква в София, свещеникът Св. Серафим Соболев ще съдейства те да се сбъднат.

В топлото време можете да посетите големите български манастири, в които има икони на Божията майка – Рилски, Троянски, Бачковски.

А можете да направите една любопитна разходка до Демир Баба Теке край Разград. Когато решите да тръгнете натам, откъснете ленти от ваши стари дрехи (потник, тениска, рокля, риза, панталон), които се връзват по дърветата по пътеката към светилището или на самата сграда, в която се намира гробът на Демир Баба.

Докато ги връзвате, мислете си желания,  отправете молба за оздравяване или решаване на някой личен проблем.

Също така не забравяйте и Кръстова гора – мястото с най-силно концентрирана енергия в България, защото там някъде е заровено парче от Кръста Господен.

 

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: