Алена предсказа 9 години мъка за България!

Ако протестите продължат, пред страната ни се очертава изпадане в черна дупка

Една от най-известните астролози на България – Алена, предсказа 9 години мъка за страната ни. Това ще стане факт, ако през следващата 2014-та година ние не успеем да оправим отношенията си. Идната година е под властта на Нептун е нашата възможност да излезем от тежката криза. Ако не се справим с това предизвикателство, следващите 9 години ще бъдат изпълнени с мъки и трудности, разкри bTV, цитирана от БЛИЦ.

alena

Алена предсказа каква ще бъде 2014 година за България

Новата година ще дойде с оставка. Това ще се случи през февруари. Така дългоочакваните избори през месец май обаче, могат да се окажат толкова трудни, колкото и тези, които преживяхме през 2013 г., каза още Алена.

Новата 2014 година ще бъде година на положителните, но и на отрицателните вибрации. За България астроложката разкрива, че ако протестите не спрат и хората продължават да си „вадят кирливите ризи” на показ, страната ни ще изпадне в тотална депресия. Важно е да се знае, че планетата Нептун ще изисква поемането на политическа отговорност. Всички трябва да знаят точно и ясно какво искат и как могат да го постигнат.

2014 година ще е време на духовност, на човеколюбие, на предоставянето на много и нови възможности пред нас. Това ще е времето, когато всички, които все още не са открили своето точно работно място или не са срещнали сродната си душа, да го направят през идната година, предрече Алена.

сподели бутон

Алена предсказа 9 години мъка за България!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *