Болестите влизат в тялото през слънчевия сплит

Няма да сбъркаме, ако кажем, че всички болести „влизат“ в човешкото тяло през слънчевия сплит и най-вече кошмарната невроза.

И всички радости, разбира се. Но за тях ще говорим друг път. Още един пример. Усещате болка в главата, изпотявате се. след кратък размисъл посягате към хапчето. Или изведнъж ви стяга главата. Или пък без видима причина ви става студено.

Или ви заболи гърлото, сякаш някой ви души. Или пък започвате да се оригвате. Появява се болка по хранопровода. Заглъхва ухото. Болка под ребрата отдясно.

Болка в бъбречната област. Отново хапче. Паника. Трескаво търсене на телефонния номер на личния лекар…

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА?

Когато мозъкът ви не работи качествено, когато в него липсва мотивация за действия, подредени мисли, когато не го използвате по предназначение, а именно – като средство за създаване на хармония във и около вас, токовете от него към нервните проводници, които опасват целия организъм, отслабват.

Да не кажем, че в определени моменти в някои участъци те изобщо не достигат. Тогава те се заместват с токове от слънчевия сплит. Които в посочения случай не водят до нищо добро. Към съответните органи достигат хаотични импулси, които им „бъркат в здравето“ и целият този хаос стига като информация до мозъка, на който често не му остава нищо друго, освен да се самоизключи, за да спаси системата.

В по-безобидния случай на човек му се врътва главата или му притъмнява пред очите. Така започва състоянието на невроза.

Болестите влизат в тялото през слънчевия сплит
3.4 (68%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Болестите влизат в тялото през слънчевия сплит

  1. и как може да се излекува тази невроза?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *