Стефка Николова: Восъкът лекува и отнема магията

Разговаряме с един от най-известните специалисти по восъколеене и лечение с рейки, всъщност един от най-старите рейки-мастъри в България – Стефка Николова.

Стефка Николова (55 г.) е първия рейки- мастер в България. Тибетския метод за енергийно лечение практикува от 88-а година. До днес е избавила от болестите им над 10 хил. пациенти и е обучила 300 последователи от цялата страна. Водила е семинари и тв. предавания за рейки лечение. Няма заболяване, което да не се лекува, твърди тя. За съжаление Стефка Николова почина преди почти 10 години (бележка на редактора от 8 април 2016 година, тъй като постъпиха доста запитвания за връзка с нея).

И го доказва на практика. С нея можете да се свържете по телефона, посочен на четиринадесета страница. С помощта на биополето си и коктейл от билки на основата на Синя трънка пловдивския феномен бори успешно дори рака и епилепсията.

– Как стана така, че твой билков илач в момента се тества от най-голямата фармацевтична компания в света Байер.

– Преди месец ме посетиха представители на немската компания. Интересуваха се от една моя билкова смес, с която церя хората от години. Представлява смес от корените и плода на синята трънка, които са предварително киснати в екстракт от 7 различни билки. Тоя илач е истинска панацея.

С негова помощ церя всичко- от астма до рак. Засилва имунната система и помага на организма да отхвърли болестта. Преди време с негова помощ излекувах от много тежка болест съпругата на изтъкнат наш хирург. В момента той живее и прави страхотна кариера в Германия. Та той занесъл на немските фармацевти проби от моята синя трънка. Направили няколко теста с доброволци и останали потресени от резултатите.

– Има ли тайна в приготвянето на тоя илач?

– Забърква се по прастара рецепта, като се използват термични технологии на траките. Рецептата със синя трънка се предава в рода ни от поколение на поколение по майчина линия. Само аз знам съотношението на билките и термичните процедури, през които минават.

– С какво коренът от синя трънка е по-целебен от останалите лековити растения?

– Коренът от синя трънка има уникалната способност да акумулира в себе си земна енергия. От там идват и необикновените му лечебни свойства. Този природен цяр кара дълбоки рани да заздравяват буквално за дни. С негова помощ стапям тумори и кисти големи колкото орех, вадя камъни от бъбреците, лекувам сърдечно-съдови и чернодробни заболявания, диабет, гуша, изчиствам проблемите със счетовидната жлеза и панкреаса.

От години при церенето на някои болести съчетавам билколечението с енерготерапия. И резултатът е наистина невероятен. С илачи на основата на синя трънка съм помогнала на хиляди уж неизлечимо болни.

– Какво представлява восъколечението?

стефка николова пловдив

Стефка Николова, ясновидка, за съжаление вече починала.

– Използвам восък пре церенето на нервни болести. Системата се нарича Шиацу и е помощно средство при лекуването с Рейки. Покапвам с горещ восък определени точки по тялото. така активирам отделни нервни центрове, които после облъчвам с енергията си. Но восакът има и други качества. Той попива негативната енергия на всякакви черни магии, уроки, клетви и родови проклятия.

– Билките или биоенергията ти лекуват по-успешно?

– Разковничето е в правилното съчетаване на тия два природни феномена. Билката акумулира земна енергия, а тялото на лечителя излъчва духовна енергия. Именно в съчетаването на земно с духовно се постига истинското изцеление. На това учи рейки.

ПЛОВДИВ
Марин ГОСПОДИНОВ

===РЕЦЕПТИТЕ НА СТЕФКА===
За лечение на колики

Отвара от билки за лечение на възпалени черва, колики, слаба стомашна дейност, циреи, безапетитие. Прилага се в съчетание с биоенерготерапия.

Съдържание: синя тинтява, петопръстник. Равни части от двете билки се смилат на прах. Една чаена лъжица от сместа се попарва с 200 гр. вряла вода. След като изстине, отварата се дели на три равни части и без да се прецежда, се пие три пъти на ден, 1 час преди хранене. Приема се от 10 до 20 дни взависимост от тежестта на заболяването.

===ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НЕЯ===

Светла Аврамова, пенсионерка от Асеновград:

ХОДЕХ СГЪНАТА НАДВЕ

В кабинета на рейки лечителката Стефка Николова отидох за първи път през 2003 г. Страдах от остеопороза и тялото ми се беше сгънало на две. Освен това имах разширени вени на левия крак, а гърбът ми бе скован от шипове. Стефка позна диагнозата още от вратата, преди да съм обелила и дума.

След 10 сеанса при нея разширената вена се сви, болките в гърба отшумяха. В края на първия месец вече можех да ходя изправена, а от остеопорозата нямаше и помен. При повторното изследване лекарите във Военна болница останаха като гръмнати. Успоредно със сеансите пловдивската лечителка ми даде да пия и корен от синя трънка.

Това , което Стефка направи с мен може да се сравни само с чудо. В момента водя на сеанси при нея и внука, който има проблеми с очите. Искам да пожелая на Стефка Николова да е все така всеотдайна и безсребърна в помощта си към хората. Благодаря ти Стефке!

===ОТ 1-ВО ЛИЦЕ===
Омагьосаният бизнесмен

Имах наскоро един много завързан случай. Посети ме известен пловдивски бизнесмен. Като влезе в кабинета ми не можах да го позная. Беше се съсухрил и прегърбил до неузнаваемост. Лицето му беше мъртвешки бледо, а очите хлътнали. Сподели, че не чувства болка, но няма сили дори да диша.

Прегледът ми показа, че не го мъчи кармична болест. Оказа се, че му е направена тройна черна магия. Ако се беше забавил с още 10-ина дни, го чакаше сигурна смърт. Два дни чистих лошата сила от тялото му. На четвъртия ден мъжът се съвзе. Месец по-късно беше наддал с цели 8 кг., върна си физическата и психическа сила.
Стефка НИКОЛОВА

Стефка Николова: Восъкът лекува и отнема магията
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Стефка Николова: Восъкът лекува и отнема магията

  1. моля ,ако имате актуален адрес на Стефка Николова да ми го изпратите.Благодаря!

  2. Как да се свържа със Стефка? Моля за телефон или адрес!

  3. Как да се свържа със Стефка Николова?

  4. За контакт с дъщерята на Стефка – 0896 888999. Мисля че със Стефка няма начин вече да се свържете. Аз използвам услугите на дъщерята, най-достойния заместник.

  5. По въпросите за синя тинтява, восъколеене и прочие по-добре се обръщайте към дъщерята на Стефка Николова, чийто телефон е публикуван по-горе, защото самата Стефка Николова почина преди почти 10 години.

  6. Здравейте,как да намеря контакти за дъщерята на лечителката с рейки Стефка Николова,писали сте по-горе е телефонният и номер,но звънях и ми казаха че не е този.Имам спешна нужда

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *