Оставете парите да пренощуват! Тези и други народни съвети за пари и благосъстояние

Изпитаното и провереното във времето ни носи мъдрост. Народните поверия не са за пренебрегване. Те могат да се четат не само за развлечение, но е хубаво да ги имаме като едно наум. За по-пристрастените към съветите на предците е важно да спазват стриктно позволените и забранените ритуали и дори най-обикновени действия.

снимки на пари 02Как да съхраните, умножите и да си служите с парите?
Вземайте парите с лявата и давайте с дясната ръка. Получените пари не харчете веднага. Оставете ги да преспят и едва тогава ги бройте и харчете. Добре е най-едрата банкнота да стои в дома ви колкото е възможно по-дълго там. Дори е полезно да закръгли година от внасянето й вкъщи. Така парата се привлича със сигурност към вас.

Веднъж добити, парите трябва да се съхраняват правилно. Портмонето е добре да е червено. Вътре е хубаво да е подпъхната хартия с червен цвят. Тя засилва магическото действие. В портфейла банкнотите трябва да са подредени по йерархия. До огледалото в антрето дръжте банкнота, която да се оглежда в него. Дори и да отсъствате, магията ще действа. Парите ви ще се множат от само себе си.

Повече давайте, отколкото вземайте заем. Връщайте заетите пари сутрин. В началото на всеки месец дрънкайте с монети и финансите ви ще растат с напълването на месеца. Дръжте метлата с дръжката надолу. Така също привличате парите. В зимните дрехи в гардероба дръжте монети до другата зима.

Забраните са не по-малко важни и интересни: Нищо вкъщи не трябва да тече – кран, казанче. Така изтичат и парите. Не бива да се събират трохите с ръце от масата след ядене, че ще обеднеете. Не давайте сол или хляб на съседката, защото парите ще идат при нея. Не дръжте ключовете на масата. Не поставяйте чантата на земята и не вдигайте дребни монети от земята.

снимки на пари 985

Подредете монетите йерархично

Успешно прилагане на ритуалите!

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Оставете парите да пренощуват! Тези и други народни съвети за пари и благосъстояние
4 (80%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Оставете парите да пренощуват! Тези и други народни съвети за пари и благосъстояние

  1. kak parite idvat ot samosebe si trva e typo druje metlata puk pari da se gledat se edno baba absurdana gledali ste komicite vpove4ko tupotiq naprao izmislici to pone malko smisul da ima6e baba absurdana poglednah v kraq na teksa da ne pi6e tova e bz 😡

  2. Здравейте, Предлагам Ви един начин да спечелите някой лев в а именно: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и… печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целта трябва да имате регистриран PayPal акаунт.

  3. pri dostigane vseki put na 1200 $ li se prevejdat po smetkata?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *