Мистериозни снимки от Луната, на които ясно се вижда свастика, станаха причина за разгорещени спорове между окултисти и учени, пише за любопитния случай сайтът svetovnizagadki.com

На въпросните фотоси ясно се вижда свастика в един кратер, разположен до южния лунен полюс Шрьодингер.

Учените са изумени от необичайното откритие, докато уфолозите заявяват, че това е само поредното доказателство, потвърждаващо съществуването на извънземни същества.

Намерената свастика поражда и уместния въпрос дали нацистите, използвали свастиката като свой символ в периода 1930–1945 г., не са успели да достигнат по някакъв начин до Луната в края на Втората световна война.

От друга страна, самата свастика е много древен символ, който няма нищо общо с идеите на Адолф Хитлер и Третия райх.

Той се появява още в самата зора на цивилизацията в Северна Индия и Централна Азия и съпътства индоевропейските народи по пътя на тяхното преселение в продължение на много векове.

Чрез будизма свастиката прониква впоследствие в Япония и Китай.

В Индия този символ все още означава щастие, късмет и благоденствие.

На Луната беше открита свастика?

Мистериозни снимки от Луната, на които ясно се вижда свастика, станаха причина за разгорещени спорове между окултисти и учени

„Това е всъщност знак от Алфа Кентавър, откъдето животът е бил изпратен на Земята преди много милиони години“, заявява изследователят Мартин Краус, според когото извънземните са оставили следи на Луната, за да ни напомнят за своето съществуване по този недвусмислен начин.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: