След серия изследвания и експедиции в различни краища на България, родните уфолози стигат до извода, че извънземните експериментират в родината ни.

Извънземните са сред нас, но защо са предпочели България? Как защо?! За да експериментират върху нас.

Доказателства:

Научно-изследователски екип от уфолози потегля към Южна България по следите на останки от извънземни създания по сигнал на жители от родопското градче Асеновград. Регистрирани са над 60 случая на наблюдения на НЛО. Две сестри, които пожелаха да останат в анонимност, разказват за способностите, които придобиват, след като са видели зелените човечета на няколко пъти. Една от сестрите, нека я наречем Елена, започва да рисува странни чертежи, за които дори уфолозите признават, че са свързани с някакви свръхестествени сили. Елена смята,че извънземните не само са осъществили контакт с нея, ами са поставили импланти в тялото й. В последствие тя започнала  да рисува енергийни рисунки, които постепенно преминали в портрети на същества от друга планета. До момента тя е нарисувала над 500 такива рисунки.

Друг всеизвестен факт – черепът на извънземно същество, намерен отново в Асеноград през 2003 г. Най-странно е мнението на експертите. А именно, че нямат мнение за произхода на черепа. Единодушни са обаче, че не могат да оприличат намерения череп като череп или част от череп на познато съвременно животно. Ето как уфолозите, макар и с половин уста признават „находката“ като част от нещо напълно непознато… извънземно. „Те са сред нас и рано или късно, ще открием начин да общуваме с тях“, поясняват учени.

нумерология

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: