Ако търсиш любов, виж какво ти е приготвил египетският хороскоп! Неизвестен докато не е открит от археолозите, мистичният хороскоп се дели на 12 знаци, като всеки е управляван от различен египетски Бог.

Собек

Амон (Бог на пророците)
(1 януари – 2 февруари)
Хората под този знак имат сигурен талант за разпознаване на Единствения от пръв поглед. Когато това се случи, обикновено среща на публично място, може да привлечеш обекта на желанията си със своето обаяние.

Собек (Бог на Свещения Нил)
(3 февруари – 4 март)

По-познат като Крокодилския бог, Собек пази съкровищата на Древен Египет. Родените под знака са привлечени от красотата и древните мъдреци ги съветват да не се ослепяват от нея. Те казват: „Погледни отвъд привлекателната си външност и открий истинския човек отвътре.”

Пта

Озирис (Бог на плодовитостта)
(5 март – 9 април)

Ако си бил роден под този знак, не очаквай да се влюбиш от пръв поглед. Управляваните от Озирис се нуждаят от време любовта да пусне корени в сърцата им, но тя ще израсте по-силна, докато разцъфне за цял живот.

нумерология

Пта (Бог на истината)
(10 април – 2 май)

Хората на Пта са много чувствителни и трябва да бъдете внимателни, да не ги нараните. Ще намерят Единствения буквално на прага си, защото ще го познават отдавна. Земният характер ще е обща черта за двамата и не трябва да се прибързва.

Нефтида

Хор (Бог на живота)
(3 май – 16 юни)

Богът с глава на ястреб има страстна натура. Животът за знака е търсенето на любовта и те му се наслаждават. Истинско любовно щастие обаче настъпва със стабилен тип човек, който едновременно те укротява и те вълнува.

Нефтида (Богиня на Истинската любов)
(17 юни – 21 юли)

Красивата Нефтида бди над най-романтичните от всички знаци. Децата й са изключително лоялни към любовниците си и са способни да станат едно с тях като тяло, ум и душа. По тази причина трябва внимателно да избират половинки, които са толкова грижливи, колкото тях самите, или жестоко ще се възползват от тях.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: