Лошите енергии, уроките и магиите са навсякъде около нас и ние трябва да можем да им се противопоставяме, особено ако засягат здравето и благоденствието на нашите деца

Лошите енергии, уроките и магиите са навсякъде около нас и ние трябва да можем да им се противопоставяме, особено ако засягат здравето и благоденствието на нашите деца.

Затова ви предлагаме една уникална рецепта, предоставена от великия български лечител Петър Димков, с която можете да се избегнете от негативното влияние на недоброжелатели, злобари или завистници и да отключите своя късмет и щастие, съобщава магичната рецепта Агенция „ПИК“.

Всички знаем, че не е необходимо само злонамерените към нас хора да потърсят съдействието на врачки, ходжи и баячки, за да ни сполети лош късмет.

Дори и хора, които ви се радват, но имат лоши очи, също могат да ви урочасат. Това особено силно важи за децата, и то – за най-малките.

Много често, ако срещнете подобен човек, с лоши очи, и той урочаса детето ви, то става раздразнително, хленчи и плаче без видима причина, нервно е и не иска да се храни, отпаднало е и дори апатично.

нумерология
dimkov, петър димков

Това е чудодейната рецепта на Петър Димков срещу уроки и магия

Най-лесният вариант за избавяне от тази лоша енергия е светената вода, взета задължително от църковен храм, или вода, която е прекарана през метла.

С тази вода измийте личицето на вашето дете, намокрете леко косичката му, дайте му да отпие три глътки от нея, и промяната ще бъде почти моментална. То ще се успокои, ще се усмихне и отново ще потърси игрите и лудориите.

uroki

Първа част на рецептата на Петър Димков срещу магии и уроки

uroki

Втора част на рецептата на Петър Димков срещу магии и уроки

А сега прочетете и подробната рецепта на великия български лечител Петър Димков, който ще ви помогне в битката с негативните енергии, магиите и уроките.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: