Чудодейната рецепта на Петър Димков срещу уроки и магии! (ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Лошите енергии, уроките и магиите са навсякъде около нас и ние трябва да можем да им се противопоставяме, особено ако засягат здравето и благоденствието на нашите деца

Лошите енергии, уроките и магиите са навсякъде около нас и ние трябва да можем да им се противопоставяме, особено ако засягат здравето и благоденствието на нашите деца.

Затова ви предлагаме една уникална рецепта, предоставена от великия български лечител Петър Димков, с която можете да се избегнете от негативното влияние на недоброжелатели, злобари или завистници и да отключите своя късмет и щастие, съобщава магичната рецепта Агенция „ПИК“.

Всички знаем, че не е необходимо само злонамерените към нас хора да потърсят съдействието на врачки, ходжи и баячки, за да ни сполети лош късмет.

Дори и хора, които ви се радват, но имат лоши очи, също могат да ви урочасат. Това особено силно важи за децата, и то – за най-малките.

Много често, ако срещнете подобен човек, с лоши очи, и той урочаса детето ви, то става раздразнително, хленчи и плаче без видима причина, нервно е и не иска да се храни, отпаднало е и дори апатично.

dimkov, петър димков

Това е чудодейната рецепта на Петър Димков срещу уроки и магия

Най-лесният вариант за избавяне от тази лоша енергия е светената вода, взета задължително от църковен храм, или вода, която е прекарана през метла.

С тази вода измийте личицето на вашето дете, намокрете леко косичката му, дайте му да отпие три глътки от нея, и промяната ще бъде почти моментална. То ще се успокои, ще се усмихне и отново ще потърси игрите и лудориите.

uroki

Първа част на рецептата на Петър Димков срещу магии и уроки

uroki

Втора част на рецептата на Петър Димков срещу магии и уроки

А сега прочетете и подробната рецепта на великия български лечител Петър Димков, който ще ви помогне в битката с негативните енергии, магиите и уроките.

Чудодейната рецепта на Петър Димков срещу уроки и магии! (ПЪЛЕН ТЕКСТ)
4.1 (82.35%) 17 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Чудодейната рецепта на Петър Димков срещу уроки и магии! (ПЪЛЕН ТЕКСТ)

  1. Naj velikijat sled V.Levski I P.Danov. Bog da gi prosti

  2. Мили приятели,
    Отворете Библията и четете. Сравнявайте всичко друго, което четете, с Божието слово. Ако четенето не отговаря на думите на Бога, не вярвайте. Господ има враг, който иска да Го имитира, използвайки човешки личности, по начин, който е трудно да го различим, защото прилича много на истината. Молете се за мъдрост!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *