В България има много специални места, които са известни с по-особената си енергия, привличаща хиляди хора, търсещи просветление или изцеление на болките си

Храмът в Златолист

Храмът в село Златолист, носещ името на свети Георги, датира от IX в. и е запазил до днес своя автентичен вид.

Селото, намиращо се недалеч от местността Рупите, се свързва с името на Преподобна Стойна, прекарала в него последните 30 години от живота си. Прочутата пророчица пристига там в началото на XX в. от село Долна Сушица, Серско, след като самият свети Георги я довежда по тези места, и започва да помага на хиляди хора от България и света, идващи при нея за изцеление и благословия.

България желания

В България има много специални места, които са известни с по-особената си енергия, привличаща хиляди хора, търсещи просветление или изцеление на болките си

Мостчето на желанията

Това е едно от най-романтичните и красиви места в Морската градина във Варна, а и в България. Поверието разказва, че ако човек си пожелае нещо и мине по моста със затворени очи, то желанието му непременно ще се сбъдне.

Руската църква 

Този православен храм в столицата е построен в началото на миналия век и до днес се посещава от хиляди вярващи, дошли да сбъднат молитвите си. В криптата на църквата се намира гробът на архиепископ Серафим, а до него – дървена кутия, в която хората оставят бележки с най-съкровените си желания.

нумерология

Рила и Рилският манастир

Хиляди хора от България и света посещават тези специални места, за да потърсят помощта на Иван Рилски Чудотворец, живял там през IX в. Легендата разказва, че ако човек успее да се провре през прохода от едри камъни, през който преди векове самият светец е преминавал, то молитвите му са били чути и той е опростен от Бог.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: